2008 Ekim Anneleri

ahan da herüfümlen ben, koş leyla koooşşşşş :roflol:

ben de görcem ben deeee delikafadulden

ayyy hadi hayırlı olsunnn darısı başımızaa :teytey: :teytey: :teytey:
ben bile heyecanlandımm ya nasıl bi duyguuu delikafadulden

geldim geldimm 40 sayfa kıllatmışsınız tebrükk ederüümm delikafadulden

celenn senin msjını okuoruum lenn hemen cvp yazayıımm kaydirigubbakcemile3 meranlaa aynı kilo boydayız ben ondan şişkoyum demişsinn delikafadulden len ben 72 kiloyumm sende boyum 165 demiştin ama ben sendenn uzunuuumm sen 165 sen ben 168 iimm lülülülülülü

çakılım gözün aydın ben de akşam başlık atmıştım bizim de sağ alt çıktı

ilk inciniz hayırlı olsunnnn Şeniz

Ben geldimm asi olduk kizim cok agdii yaa yuregim cok üzgün moralim agriyoo cok agladi kuzum

geçmiş olsun leylacımmm
eylül de çok ağlamıştı seni anlıyorum :çok üzgünüm:

Biz bugun 6. ayimizi doldurduk

Haydin bacilar halay basina :teytey::teytey:
Kuzum girdi yari yasina :teytey::teytey
:.
Darisi tum bebislerin basina :teytey::teytey:

Hepinizi halayimiza bekliyoruzz :teytey::teytey:

amaninnnnn hacer 6 aylık olmuşşşşş :teytey: :teytey: :teytey:

peeeeyyy 3 cm in lafını mı ediin len :1shok: :dilcikar:

leylacım kilo alımını dr önemsememiş ama hacerin geçen ay ve bu ay günde 15-20 gr alması lazım (ayda 450-600 gr).. bi sonraki ay bu 10-15 gr/gün e düşecek ama kilo alımının durması normal değil..

illa hasta demek doğru değil yani hacer neşeli keyifli hasta olsa öyle olmazdı ama ek gıda az yiyo diyosun ya bi şekilde farklı şeyler deneyip yedirmeye çalış.. biliyorum çok zor seni anlıyorum eylül de yemiyo ahhh nasıl isterdim şöyle ağzını aça aça yese ama bi beslenmemiz nerdeyse 1 saat sürüyo :çok üzgünüm: ama yedirmeye çalışıyorum yarısını da olsa yiyo :çok üzgünüm:

bizim bu aşıda ateş falan çıkmadı kızlar.ya ben fitili dolapta saklıyorum.yanlış mı yapıyorum yani

baktın mı leyn eylulun anası yine adını unuttum neydi kız senin adın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…