2008 Ekim Anneleri

çok güzel hatunlarsınız.teşekkür ederim dbestim merakım gitti.
bu arada sana rofle daha güzel yakışıyo dbestim.böyle de çok hoşsun.bunu da belirteyim ayrıyetten.
merana zaten bişi demeye gerek yok.her şey ortada.
celencim sen albümdeki fotolardan daha değişik çıkmışsın.daha şirin görünüyosun canım yaa
ohh be valla çatlayacaktım haaa

iboşçumm çok sevindim yusuf eymen paşanın mamalrı yemesine.. hemde kaşıkla ha... alkışlar ona.. aldığın biberon kaşık işe yaramış heralde..:lepi:

bu arada fotolarda süper demeden geçemiycem

:roflol::roflol::roflol:len meran karısıynan celen karısı niye sandalyenin arkasına saklandınız lennn:roflol:

inanmıyorum çok tatlıymışsınız ya ama çocuklar karışmış ben bitek celeni biliyorum hanginiz dbest hanginiz meran ya

ben sizi özlediimm yaa senağlama

ben de özledimmm senağlama nisan napıyo :çok üzgünüm: tamer nasıllll
celennn sen ne zaman dönecektin haftaya salı mı

saol canım da ben röfle sevmiyorum yaşlı gösteriyo ve doğal gelmiyo bana ne o öyle bi sürü renk kafanda kaydirigubbakcemile3 gölge doğal oluyo ama ondan da sıkıldım şuan kendi rengimdeyimmm boyatmıcam böyle güzel buluyorum kendümü :asigim:

he haftaya salı işi biticek.belkşm carsamba sabahı cıkaruk.sıkıldım ben.sizi ösledim.zaman nasıl gecti anlamadım yanınızda :çok üzgünüm:

gübeemden mi cıkarttın beni kaydirigubbakcemile3 zarif olanda dbest :dilcikar:

zarif ne lenn kaydirigubbakcemile3 dışladığımız kişi desene şuna :dilcikar: sarılmışlar birbirlerine, ben tameri taşımaya çalışırken :dilcikar: çok pis bozuldummm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…