beyazlı meran,mavili yelekli celen kaydirigubbakcemile3
zarif ne lenn kaydirigubbakcemile3 dışladığımız kişi desene şuna :dilcikar: sarılmışlar birbirlerine, ben tameri taşımaya çalışırken :dilcikar: çok pis bozuldummm kaydirigubbakcemile3
he haftaya salı işi biticek.belkşm carsamba sabahı cıkaruk.sıkıldım ben.sizi ösledim.zaman nasıl gecti anlamadım yanınızda :çok üzgünüm:
ben de özledimmm senağlama nisan napıyo :çok üzgünüm: tamer nasıllll
celennn sen ne zaman dönecektin haftaya salı mı
saol canım da ben röfle sevmiyorum yaşlı gösteriyo ve doğal gelmiyo bana ne o öyle bi sürü renk kafanda kaydirigubbakcemile3 gölge doğal oluyo ama ondan da sıkıldım şuan kendi rengimdeyimmm boyatmıcam böyle güzel buluyorum kendümü :asigim:
evet yaaa ben de çok eğlendim çok sevdim sizi :asigim:
kızlar ben bebişleri size pek benzetemedim yalnız
aneeeyyy o moavi değill morsaa ben körüümm walla :1shok: lenn dbest mormuyduuu yaw CADIARZU kim körr sülee leenn kaydirigubbakcemile3mor -tatlicadiarzu-
evet yaaa ben de çok eğlendim çok sevdim sizi :asigim:
seni sefmeyenn össünn Şeniz datluu karuu :jeyyar:sev beni dbest sev beni sev beni delikafadulden korunf-gazsız kalasıcaaa lülülülülülü
he eylül mesela bana benzii :asigim: cemrede tamere :1hug: :roflol:
ben de görcem ben deeee delikafadulden
ayyy hadi hayırlı olsunnn darısı başımızaa :teytey: :teytey: :teytey:
ben bile heyecanlandımm ya nasıl bi duyguuu delikafadulden
nisanın 23 nisan gösterisi vardı bugün ona gittik tamerlee delikafadulden tamerde iyi çok şükürr...lenn bugünn okulda soruolar japon muu göçmenlik varmı diee kaydirigubbakcemile3
sev beni dbest sev beni sev beni delikafadulden korunf-gazsız kalasıcaaa lülülülülülü
vallaha kendime kızdım.keşke ben de gelseydim ama dedim ya zamanlama hatası.pazara denk getirseydiniz vallaha sizi yalnız bırakmazdım.meran döndün mü sen.eğer dönmediysen bu pazara kesin buluşalım olmamı?
seni sefmeyenn össünn Şeniz datluu karuu :jeyyar:
evett yaa bakışlarını falan benzetiorum ikisininde kirpiklerr uzunn falannn
he eylül mesela bana benzii :asigim: cemrede tamere :1hug: :roflol:
aneeeyyy o moavi değill morsaa ben körüümm walla :1shok: lenn dbest mormuyduuu yaw CADIARZU kim körr sülee leenn kaydirigubbakcemile3
ben dee çokkk sevdimm kuzularııda özledimm :çok üzgünüm:
cemre vardı len -tatlicadiarzu- anladın mı anladın eeee lülülülülülükaydirigubbakcemile3 esmer olsa benzetirdim de baya beyaz tamercim ben capona benzetemiyorumm :asigim:
yazamıyo kiiiii lülülülülülü lülülülülülü
hele de meranla celenin arasında:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?