2008 Ekim Anneleri

zarif ne lenn kaydirigubbakcemile3 dışladığımız kişi desene şuna :dilcikar: sarılmışlar birbirlerine, ben tameri taşımaya çalışırken :dilcikar: çok pis bozuldummm kaydirigubbakcemile3

koltuk fotolarını hatırlatırım :mymeka:

nisanın 23 nisan gösterisi vardı bugün ona gittik tamerlee delikafadulden tamerde iyi çok şükürr...lenn bugünn okulda soruolar japon muu göçmenlik varmı diee kaydirigubbakcemile3

vallaha kendime kızdım.keşke ben de gelseydim ama dedim ya zamanlama hatası.pazara denk getirseydiniz vallaha sizi yalnız bırakmazdım.meran döndün mü sen.eğer dönmediysen bu pazara kesin buluşalım olmamı?

ben de görcem ben deeee delikafadulden

ayyy hadi hayırlı olsunnn darısı başımızaa :teytey: :teytey: :teytey:
ben bile heyecanlandımm ya nasıl bi duyguuu delikafadulden

çok tuhaf bi duygu , hem büyüsün diye can atıyoruz hem de büyüyünce duygusallaşıyoruz senağlama

kızlar ben geleydim beni dışlayamazdınız.çok ufak tefek biriyim.boyum 1.57 kilom 55.valla arnızda kaybolurdum kızlar da beni göremezdi:roflol::roflol::roflol:

nisanın 23 nisan gösterisi vardı bugün ona gittik tamerlee delikafadulden tamerde iyi çok şükürr...lenn bugünn okulda soruolar japon muu göçmenlik varmı diee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 esmer olsa benzetirdim de baya beyaz tamercim ben capona benzetemiyorumm :asigim:

sev beni dbest sev beni sev beni delikafadulden korunf-gazsız kalasıcaaa lülülülülülü

yazamıyo kiiiii lülülülülülü lülülülülülü

he eylül mesela bana benzii :asigim: cemrede tamere :1hug: :roflol:

bana benzeyen yok mu :dilcikar: :çok üzgünüm:

aneeeyyy o moavi değill morsaa ben körüümm walla :1shok: lenn dbest mormuyduuu yaw CADIARZU kim körr sülee leenn kaydirigubbakcemile3

ben dee çokkk sevdimm kuzularııda özledimm :çok üzgünüm:

yaa maviydi len ooo :1shok: bu celen karısı renk körü heralde puhahaha kaydirigubbakcemile3

çakıltaşıımm bizde senii görelimm bakalımm herkesii gördünn senn kendinii göstermiorsuunn klava:

kaydirigubbakcemile3 esmer olsa benzetirdim de baya beyaz tamercim ben capona benzetemiyorumm :asigim:

yazamıyo kiiiii lülülülülülü lülülülülülü
cemre vardı len -tatlicadiarzu- anladın mı anladın eeee lülülülülülü
hele de meranla celenin arasında:roflol::roflol:

hee ezerdük seni vıcccık die ses gelirdi puhahaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…