2008 Ekim Anneleri

yaaa banane banane bananeee pazar günü buluşak dedim.olmadı sizi bize getirem dedim.yoh dediniz.ne varıdı sankim bize geleydiniz.kaynanamı da görürdünüz uleeeeeeeeeeeeee

bidaha gelmeyecen mi yosam meranım

şimdilik gelemem ama yazın eniştem yurtdışına göreve gidersee ablamı yalnız bırakmak istemiorum yanına giderim ama fazla kalmam :1no2: ablamın buraya gelmesini isterim a.s ankarayıı sevmedimm yaa çok sıkıcıı :çok üzgünüm: ablamlar olmasa 1 haftaa aslaa kalamazdıımm :çok üzgünüm:

le celen karısı bak msn den benle konuşrken bi burayı idare ediimiş
resimlerin hepsini kaçırmışım gene
üffffffffff ben de gidiim pasta yapıım
kız leyloş yakın olsak beraber kutlardık sen pastanı neyli yaptın fikir alıım çikolatalı düşüniim ama??

meranım siz gezilecek yerlere gitmemişiniz.sizi mogana mangala götürürüm gelin hele siz.valla çok zevkli olacak bu sefer.ablan nerde oturuyo senin?

benim tükana yemek götürmem ilazım geliyy.ben yokkene resim koyan benim gibi olsun:roflol:bunu çakılınan iboşa süledim

saoll canımmmmm...,
yaptım bıtırdımmm..
öle cok mınık yapamadım ıklımdfen dolayı tabı amaa ossun.şimdı ben bunu yarın pişrcem ya dısarda mı beklesın dolaba mı kaldırıyım?

hacerimizin 6.ayıı hayırlıı uğurluu olsuunnn..meroşsuzz halayy olur muuu leylaaaa gell nen :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Son düzenleme:
yeni gördümm erayında 6.ayı hayırlıı uğurluu olsuunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

valla inanmayacaksınız ama misafirim vardı onunla ilgileniyordum ve ben hiç resim görmedimmmmm şimdi geçmişe bakındım ama yine kaçırmışım yaaaaa :1shok: senağlama üstelik benim pc lerde resmim yok ki önce çekip yüklemem lazım o da ancak hafta sonu olabilir

saol be :çok üzgünüm: biz napalım :çok üzgünüm: ben de heç sevmiyom burayı :çok üzgünüm: 4-5 yıl sonra istanbula yerleşcez :Saruboceq:

belki de çakıl celenden daha şişkodurrrr:roflol::roflol:

ayıp ayıppp :mymeka:

meranım siz gezilecek yerlere gitmemişiniz.sizi mogana mangala götürürüm gelin hele siz.valla çok zevkli olacak bu sefer.ablan nerde oturuyo senin?

mogan neresi hiç duymadım?

herkesii görüü ama kendinii göstermioo :dilcikar: neyse ben çokta meraklı değilimm ben çıkınca koyabilüü

kaydirigubbakcemile3

saoll canımmmmm...,
yaptım bıtırdımmm..
öle cok mınık yapamadım ıklımdfen dolayı tabı amaa ossun.şimdı ben bunu yarın pişrcem ya dısarda mı beklesın dolaba mı kaldırıyım?

ne yapıyonuz delikafadulden ne pişiriyonuz delikafadulden ne yiyonuz leyyynnnn delikafadulden dağıtırım burayııııı kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

erayın da 7. ayı hayırlı uğurlu olsunnnn :teytey::teytey::teytey:
yaw eray acaip anasına benziyiiii :1shok:naptın kız edhakkkkk

acc seniiiiiiikaydirigubbakcemile3
mantı actımm ellerımmlennnndelikafadulden
buyur yiyek.gelırken sarımsağğ getır yalnuz kalmamuşkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…