bidaha gelmeyecen mi yosam meranım
çakıltaşıımm bizde senii görelimm bakalımm herkesii gördünn senn kendinii göstermiorsuunnklava:
bidaha gelmeyecen mi yosam meranım
yalnız çakıldan ses gelmiyo haa
Canim bende pasta yapiyodum bakamadim hic biraya kiymayi kavurmuruz kiymanin icine cok kucuk sogan kiyacan biz cok minik mink yapiyoz o yuzden kucuk olmasi lazim bazan robotta cekiyorum sogani ama suyu cikiyo liymayi sulanditriyo suyunu suzuncede soganin tadi olmuyo o bakimdan con kucuk kiyyiyorum bide tuz toz kirmizi biber sevdigin baharat varsa olabilir bunlari karistir suyun icinde haslanirken pisiyo kavurmaya gerek yok ok
şimdilik gelemem ama yazın eniştem yurtdışına göreve gidersee ablamı yalnız bırakmak istemiorum yanına giderim ama fazla kalmam :1no2: ablamın buraya gelmesini isterim a.s ankarayıı sevmedimm yaa çok sıkıcıı :çok üzgünüm: ablamlar olmasa 1 haftaa aslaa kalamazdıımm :çok üzgünüm:
belki de çakıl celenden daha şişkodurrrr:roflol::roflol:
meranım siz gezilecek yerlere gitmemişiniz.sizi mogana mangala götürürüm gelin hele siz.valla çok zevkli olacak bu sefer.ablan nerde oturuyo senin?
herkesii görüü ama kendinii göstermioo :dilcikar: neyse ben çokta meraklı değilimm ben çıkınca koyabilüü
saoll canımmmmm...,
yaptım bıtırdımmm..
öle cok mınık yapamadım ıklımdfen dolayı tabı amaa ossun.şimdı ben bunu yarın pişrcem ya dısarda mı beklesın dolaba mı kaldırıyım?
saol be :çok üzgünüm: biz napalım :çok üzgünüm: ben de heç sevmiyom burayı :çok üzgünüm: 4-5 yıl sonra istanbula yerleşcez :Saruboceq:
ayıp ayıppp :mymeka:
mogan neresi hiç duymadım?
kaydirigubbakcemile3
ne yapıyonuz delikafadulden ne pişiriyonuz delikafadulden ne yiyonuz leyyynnnn delikafadulden dağıtırım burayııııı kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?