saol be :çok üzgünüm: biz napalım :çok üzgünüm: ben de heç sevmiyom burayı :çok üzgünüm: 4-5 yıl sonra istanbula yerleşcez :Saruboceq:
mogan neresi hiç duymadım?
kaydirigubbakcemile3
ne yapıyonuz delikafadulden ne pişiriyonuz delikafadulden ne yiyonuz leyyynnnn delikafadulden dağıtırım burayııııı kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
acc seniiiiiiikaydirigubbakcemile3
mantı actımm ellerımmlennnndelikafadulden
buyur yiyek.gelırken sarımsağğ getır yalnuz kalmamuşkaydirigubbakcemile3
temem geliyom cokacimcoook arkadaşlarımı da getirebilir miyimmm :uhm: meraaannn celeeennn koşşşşşş kaydirigubbakcemile
evet merana çok yakışmış bence de zaten çok güzel bi kızzz
bir değil iki kedimiz var :1shok:
hangi topikteeee
sümük derkennn :dilcikar: kötükedihüso
ibolyacım yoksa baskı mı hissediyorsun kaydirigubbakcemile3
geldim geldimm 40 sayfa kıllatmışsınız tebrükk ederüümm delikafadulden
celenn senin msjını okuoruum lenn hemen cvp yazayıımm kaydirigubbakcemile3 meranlaa aynı kilo boydayız ben ondan şişkoyum demişsinn delikafadulden len ben 72 kiloyumm sende boyum 165 demiştin ama ben sendenn uzunuuumm sen 165 sen ben 168 iimm lülülülülülü
sildimm yawruumm sildiimm
iboşçumm çok sevindim yusuf eymen paşanın mamalrı yemesine.. hemde kaşıkla ha... alkışlar ona.. aldığın biberon kaşık işe yaramış heralde..:lepi:
bu arada fotolarda süper demeden geçemiycem
evet yaaa ben de çok eğlendim çok sevdim sizi :asigim:
celenin arkasına geçersen göremeyik tabi :roflol::roflol:kızlar ben geleydim beni dışlayamazdınız.çok ufak tefek biriyim.boyum 1.57 kilom 55.valla arnızda kaybolurdum kızlar da beni göremezdi:roflol::roflol::roflol:
beni sewmeyen iboş gibin olsun puhahaa :roflol:
benim tükana yemek götürmem ilazım geliyy.ben yokkene resim koyan benim gibi olsun:roflol:bunu çakılınan iboşa süledim
akşama kayınvalidemdeyizz laelaelaelaelae hemde yemeğee off offf bugünn gıcığıım hiiç gitmek istemiorummm yaaa kafamçokkarıştı oofff offffff gitmeyelim demekte istemioruumm eşimeee ama gitmektee istemioruumm yanii napiimm şimdii yaaaa :çok üzgünüm:
temem geliyom cokacimcoook arkadaşlarımı da getirebilir miyimmm :uhm: meraaannn celeeennn koşşşşşş kaydirigubbakcemile
akşama kayınvalidemdeyizz laelaelaelaelae hemde yemeğee off offf bugünn gıcığıım hiiç gitmek istemiorummm yaaa kafamçokkarıştı oofff offffff gitmeyelim demekte istemioruumm eşimeee ama gitmektee istemioruumm yanii napiimm şimdii yaaaa :çok üzgünüm:
hee olurr :bbo:bayıılıver kaydirigubbakcemile3
ayy ne biliiim yaa istemioruumm işteee görmekk bile istemioruuuummm :çok üzgünüm: ollm seninn yerinee yemek yiyememm benn beee patlarııım oburiks kaydirigubbakcemile3neden gitmek istemiyorsun nen bi sürü güzel yemek yapmıştır benim yerime de yeee ohhhhh cokacimcoook
ay ben icik uzanmaaa gidimmm, bu seferki uyku denemem yalan olmassa tabibeni özlemeyin anacım baayyyy, özelliklen de dibest meran bi de celen karılarına duyrulur :dilcikar:
meran celen koş koş ha öööööööle olsun :dilcikar:
ay ben icik uzanmaaa gidimmm, bu seferki uyku denemem yalan olmassa tabibeni özlemeyin anacım baayyyy, özelliklen de dibest meran bi de celen karılarına duyrulur :dilcikar:
kızlar bişi sorcam
bu kavanozdaki sebze pürelerini bebişleriniz nasıl yiyor?? sulandırıyor musunuz? hepsini bi seferde yiyor mu??
meran cevaplamasın kaydirigubbakcemile3
kızlar kapuskalık dogranmıs halde k-lahanaları şoklkadım.kalanı dnurucuya atıcam.olurr demiii..
millet kısa hazırlanır bende yazakaydirigubbakcemile3
napıyımm sevıomm ben lahanayyııkaydirigubbakcemile3
suyunuda içiim bari :)
temem cevaplamam :roflol:
kızlar bişi sorcam
bu kavanozdaki sebze pürelerini bebişleriniz nasıl yiyor?? sulandırıyor musunuz? hepsini bi seferde yiyor mu??
leylacım kilo alımını dr önemsememiş ama hacerin geçen ay ve bu ay günde 15-20 gr alması lazım (ayda 450-600 gr).. bi sonraki ay bu 10-15 gr/gün e düşecek ama kilo alımının durması normal değil..
illa hasta demek doğru değil yani hacer neşeli keyifli hasta olsa öyle olmazdı ama ek gıda az yiyo diyosun ya bi şekilde farklı şeyler deneyip yedirmeye çalış.. biliyorum çok zor seni anlıyorum eylül de yemiyo ahhh nasıl isterdim şöyle ağzını aça aça yese ama bi beslenmemiz nerdeyse 1 saat sürüyo :çok üzgünüm: ama yedirmeye çalışıyorum yarısını da olsa yiyo :çok üzgünüm:
saoll canımmmmm...,
yaptım bıtırdımmm..
öle cok mınık yapamadım ıklımdfen dolayı tabı amaa ossun.şimdı ben bunu yarın pişrcem ya dısarda mı beklesın dolaba mı kaldırıyım?
hacerimizin 6.ayıı hayırlıı uğurluu olsuunnn..meroşsuzz halayy olur muuu leylaaaa gell nen :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kızlar bişi sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?