2008 Ekim Anneleri

mogan derken eymiri dio galiba gölbaşında biliorum orayı 12 yıl önce gitmiştimm kaydirigubbakcemile3

walla istanbul ankaradan kat kat iyidirr yaa ankaraya gıcık olduum walla Çok üzgünüm çoook

acc seniiiiiiikaydirigubbakcemile3
mantı actımm ellerımmlennnndelikafadulden
buyur yiyek.gelırken sarımsağğ getır yalnuz kalmamuşkaydirigubbakcemile3

temem geliyom cokacimcoook arkadaşlarımı da getirebilir miyimmm :uhm: meraaannn celeeennn koşşşşşş kaydirigubbakcemile

akşama kayınvalidemdeyizz laelaelaelaelae hemde yemeğee off offf bugünn gıcığıım hiiç gitmek istemiorummm yaaa kafamçokkarıştı oofff offffff gitmeyelim demekte istemioruumm eşimeee ama gitmektee istemioruumm yanii napiimm şimdii yaaaa :çok üzgünüm:

evet merana çok yakışmış bence de zaten çok güzel bi kızzz

bir değil iki kedimiz var :1shok:

hangi topikteeee
sümük derkennn :dilcikar: kötükedihüso

işte geldim burdayımmm ben bu işteee ustayımmmm :sm_cool: ay hastaydımya ayol :roflol::roflol: anammmm bu sıpa bugün beni şaşırtmaya kararlı sanırsam, sabahtan da kolaycacık uyuduydu şimdik de alışkın diilim anam bünye kaldırmiii yav :1shok::roflol: ahan da topic anam http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...bisleri-anneyemi-benziyor-yoksa-babayami.html
ibolyacım yoksa baskı mı hissediyorsun kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnn Şeniz
sildimm yawruumm sildiimm

koy len koy karışmasın o angutun önde gideni :mymeka:
ay tenkyuuuuuuu, inşallah gerisi geler allahım inşallahhhhhhhh :Saruboceq: resim içün de ayrıcana tenkyu verimaç ederim anacımkaydirigubbakcemile3
evet yaaa ben de çok eğlendim çok sevdim sizi :asigim:

beni de sev beni deeeeeeee delikafaduldendelikafadulden
kızlar ben geleydim beni dışlayamazdınız.çok ufak tefek biriyim.boyum 1.57 kilom 55.valla arnızda kaybolurdum kızlar da beni göremezdi:roflol::roflol::roflol:
celenin arkasına geçersen göremeyik tabi :roflol::roflol:

beni sewmeyen iboş gibin olsun puhahaa :roflol:

sen baaaa kurban ol :mymeka:
benim tükana yemek götürmem ilazım geliyy.ben yokkene resim koyan benim gibi olsun:roflol:bunu çakılınan iboşa süledim

neyim varmış len benim baa niye sölüyon, hemi senin neyin var, sen gibi olmak kötü mü -tatlicadiarzu-

neden gitmek istemiyorsun nen bi sürü güzel yemek yapmıştır benim yerime de yeee ohhhhh cokacimcoook

bayıılıver kaydirigubbakcemile3

ay ben icik uzanmaaa gidimmm, bu seferki uyku denemem yalan olmassa tabi beni özlemeyin anacım baayyyy, özelliklen de dibest meran bi de celen karılarına duyrulur :dilcikar:

temem geliyom cokacimcoook arkadaşlarımı da getirebilir miyimmm :uhm: meraaannn celeeennn koşşşşşş kaydirigubbakcemile

kızım sağaa anca yeter be.kaydirigubbakcemile3

nie gıtmek ıstemıosun k canum??

bayıılıver kaydirigubbakcemile3
hee olurr :bbo:
neden gitmek istemiyorsun nen bi sürü güzel yemek yapmıştır benim yerime de yeee ohhhhh cokacimcoook
ayy ne biliiim yaa istemioruumm işteee görmekk bile istemioruuuummm :çok üzgünüm: ollm seninn yerinee yemek yiyememm benn beee patlarııım oburiks kaydirigubbakcemile3
ay ben icik uzanmaaa gidimmm, bu seferki uyku denemem yalan olmassa tabi beni özlemeyin anacım baayyyy, özelliklen de dibest meran bi de celen karılarına duyrulur :dilcikar:

özlerizz olm özlerizz gell öpimm nen Şeniz

meran celen koş koş ha öööööööle olsun :dilcikar:

ben senin burda olduğunu görmemişim iboşşumm hem leylayı da yok diye onu da çağırmadım ne kızıyon :çok üzgünüm:

özleriz canımcımmm Şeniz Şeniz
resimlerine baktım ibolyacım oğluş babasına benziyo evet ama bence sana da çok benziyo çok güzel yaaa maşallahhhh

bi de çok heybetli bi hatunsun maşallahhhh kaydirigubbakcemile3 herüfe höt dedin mi kaçıyodur heee :roflol:

kızlar bişi sorcam

bu kavanozdaki sebze pürelerini bebişleriniz nasıl yiyor?? sulandırıyor musunuz? hepsini bi seferde yiyor mu??

meran cevaplamasın kaydirigubbakcemile3

kızlar bişi sorcam

bu kavanozdaki sebze pürelerini bebişleriniz nasıl yiyor?? sulandırıyor musunuz? hepsini bi seferde yiyor mu??

bende aynı şeyi soracaktım benimki çok az sulandırmadan yiyemiyor ben bir tek arada sütlacını alıyoruym kavanoz olarak ve hep sulandırmak zorunda kalıyorum sebze pürelerinide hiç sevmedi zaten evde kendim yapıyorum

Evet canim yaa yemiyo zorluyomm dahada tiksiniyo herhalde oguruyoo off napacam yaa
saoll canımmmmm...,
yaptım bıtırdımmm..
öle cok mınık yapamadım ıklımdfen dolayı tabı amaa ossun.şimdı ben bunu yarın pişrcem ya dısarda mı beklesın dolaba mı kaldırıyım?

Canim buzluga once koy kucuk tepsi icinde soyle sertlessin 10dk felan dursun boyle biraz sonra cikart buzdolabi pisetine koy yapismamasi icin mutlaka once tepside buzlukta beklet
hacerimizin 6.ayıı hayırlıı uğurluu olsuunnn..meroşsuzz halayy olur muuu leylaaaa gell nen :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Meran teyzeside gelmis hadee :teytey::teytey::teytey:

kızlar bişi sorcam

wlla şekerim daha bende wermedim bilemicem..sana cewap werenlere şimdiden tenkyuu anacım..
bu arada dişçiye gittim dişlerim ağrıyodu..korkudan gidemiodum..:1shok:
önce bi güzel taşları temizledi iğğğrençççkafamçokkarıştı..sorada parlattı mis gibi oldumlülülülülülü
soraa bidaki gidişimde ''ne zaman olduğuna daha karar wermedim'' KORKUDAN...:1no2:
dolgu.. kanal tedawisi..diş çekimi..hhıımm başka ne wardı okadar çok şey yapcakki bende bilmiom.:1shok:.dişlerimi çok ihmal ettim..hamilelikten önce çok az olan çürükler ççok daha fazla ve hızlı çürümüş..artık daha fazla atlatamam elim mahkum gitcem..ama ben iğneden çoooooooook korkuoooom:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…