2008 Ekim Anneleri

ben lülüye kendi mayaladığımız yoğurdu veriyorum ama dün babymix aldım onunla bugün çorba yaptım beğendi..

geçmiş olsun gamzecim diş tedavisinden ben de çok korkuyorummm delikafadulden

anam burda hawa çok kötü bozdu şimşekler çakıo..ben pc yi kapıom oğluşumun yanına gidiom..acaip tırsarım böle hawalardan..anneciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:1shok:

saol dbestcim ama korkunun ecele faydası yok maaalesef....

kızlar bişi sorcam

bu kavanozdaki sebze pürelerini bebişleriniz nasıl yiyor?? sulandırıyor musunuz? hepsini bi seferde yiyor mu??

meran cevaplamasın kaydirigubbakcemile3

Hacer ondan igreniyo ben bi kere su 7 sebzeliyi sulandirdim cok kati yemez diye sev.edi dunde sebzeli guvec olani actim yogurduna kattim yogurtla yer belki diye cocuk yogrttan da tiksinda yogurdu twk veriyom onuda yeniyoo

Dbesstt hacer kina yaktiimm her yeere bulasrtirir diye uyurken avcunun oratsina koydum ustune pecete koydum ayyinsallah kipkirmizi tutar cok severim beenn aksamada pasta kesecez mum ufleyecek :teytey:muzlu rulo pasta yaptimm ustune mum diktik ayy cok sevincli oluyo insan simdi daha yari yas oldu diye bu kadar heveslendim 1 olunca ne ederim allah bilirr hatta asisi dogumgunune denk geliyomus hemsiremiz annesi kutlama yapar diye 2gun one aldi ayy cok guzelmis annelik yaa

kızlar peki hergün yoğurt veriyomusunuz yada hergün sebze çorbası /püresi veriyomusunuz ben yoğurt hergün vermiyorum çünkü geçen ay her akşam veriyodum bıkmıştı ve ağzına sürmedi daha yeni yeni tekrar sevdirmeye çalışıyorum yani ben hergün hergün sebze çorbası ve yoğurt veremiyorum bunların yerini bazen başka muhallebi çeşitleri alıyor yanlışmı yapıyorum acaba

küstüm :dilcikar:
kızlar bişi sorcam

bu kavanozdaki sebze pürelerini bebişleriniz nasıl yiyor?? sulandırıyor musunuz? hepsini bi seferde yiyor mu??

meran cevaplamasın kaydirigubbakcemile3

ben biberonla hepicüğünü tıkıom :dilcikar:
dişçi mi :1shok: ben yokum ben yokum
ben lülüye kendi mayaladığımız yoğurdu veriyorum ama dün babymix aldım onunla bugün çorba yaptım beğendi..

çorbayı nasıl yapıyon :dilcikar:

bende yapıciydim pasta amah erüflen kavga ettik yapamadım :mymeka:

çamaşırlar bıtmiş.serdım geldimm..

şoklamak ne demekkk delikafadulden

once kaynar suda 1 dk haşlıorum sonra posete koyup dondurucuya atıyorum...hem tazeliğini ve lezzetını daha ıyı koruo..

gecmıs olsun canım 1 adım atmıssın ıste ne guzel gerıısnı da getırırsın artıkk
:1hug:

Gecmis olsun canim ayy hic dis sorunum olmadi ins olmazda
Bu arada sende benden korkakmissin ben simswk cakmasindan korkmam ama kendi golgemden korktum pu haha gecem mutfakta yemek yapiyodum balkon penceresinin onunden gecerken kendim gozuktu balkonda biri var sandim bian korktum meger benmmissim guleni vurururm

kına ,pasta falan yapmadım ya..
dogumgununde yapıcam nasılsa guzel bşiler.
gerek yok bence.

Yani tabi illa olmasi gereken biisey degil ama ne biliyim foto cekeriz bi anisi olur buyudugunde felan diye yaptim kimseyi felan cagirdigimdan degil yani sadece ev ahalisi annemlerin bile haberi yok bi heves iste kinayida sevdigim icin yaktim madem adetkerimizde var kizim kusur kalmasin dimi yari yas kinasi

herkesee merhabaaaaaaaa:sm_cool:
ben geldiiiiimmhihoyyytuleynn bu ne bee,hava kapkaranlık oldu,klavyeyi bile göremiyom:1shok:istanbul ağlıyo bugüüün..oğluş uyuyo aman ışık falan da yakamam hazır canavar uyuyoken ellemiyimkaydirigubbakcemile3harf hatası falan olursa kusura bakmayın valla karambole yazıyom monitörün ışığıyla.
bugün sağolsun,annem yağıza baktı ben de kendime:dance:epilasyon işleriyle uğraştım..ohh rahatladım valla.üstüne evide temizledim.:hooray:geçmişe de herzamanki gibi tam olarak bakamadım.umarım herkes iyidir.:Saruboceq:

çıtırcım fotolara yaptığın yorumlar için çok teşekkür ederim canımŞeniz

ben de görmedimmmm delikafadulden :dilcikar:

patoşşş resim koycen mi kızzz bekleyeyim miiii
tatlım yoktum ben o ara çıkmıştım:çok üzgünüm:
yaaaa :çok üzgünüm: uffffff :çok üzgünüm: bi denk gelemdük beee :mymeka:

ben en iyisi yarın albümüme yeni fotolar ekliimhihoyyythihoyyyt
hem oğluşun da hep küçük halleri var baktım daa.s

aynen leylacım.bizim aşımız da 9 ekim cumaya verildi.o gün doğum günü dedim o zaman pazartesi yapalım dedikaydirigubbakcemile2:teytey:

yeni gördümm erayında 6.ayı hayırlıı uğurluu olsuunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

erayın da 7. ayı hayırlı uğurlu olsunnnn :teytey::teytey::teytey:
yaw eray acaip anasına benziyiiii :1shok:naptın kız edhakkkkk

tenk yu hepiciğinizea.s.
dbest canım baba her ne kadar bu duruma kıl olsada benim çok hoşuma gidii aslında eray benden çok dayısına benzii hatta dayısının bi bebeklik fotosu var eşime gösterdim eray sandıydı bi ara scenleyip göstertirim
sırrı şu anacım
ben 3 aylık hamişkene kardeşim 3 aylığına bize geldiydi burda dersaneye gittiydi kocişimle göbeeme bakma yarışı yaptılar kim daha çok bakarsa ona benziyomuş ya sanırsam kardeşim galip çıkmış:roflol::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…