wlla şekerim daha bende wermedim bilemicem..sana cewap werenlere şimdiden tenkyuu anacım..
bu arada dişçiye gittim dişlerim ağrıyodu..korkudan gidemiodum..:1shok:
önce bi güzel taşları temizledi iğğğrençççkafamçokkarıştı..sorada parlattı mis gibi oldumlülülülülülü
soraa bidaki gidişimde ''ne zaman olduğuna daha karar wermedim'' KORKUDAN...:1no2:
dolgu.. kanal tedawisi..diş çekimi..hhıımm başka ne wardı okadar çok şey yapcakki bende bilmiom.:1shok:.dişlerimi çok ihmal ettim..hamilelikten önce çok az olan çürükler ççok daha fazla ve hızlı çürümüş..artık daha fazla atlatamam elim mahkum gitcem..ama ben iğneden çoooooooook korkuoooom:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar bişi sorcam
bu kavanozdaki sebze pürelerini bebişleriniz nasıl yiyor?? sulandırıyor musunuz? hepsini bi seferde yiyor mu??
meran cevaplamasın kaydirigubbakcemile3
hee olurr :bbo:
ayy ne biliiim yaa istemioruumm işteee görmekk bile istemioruuuummm :çok üzgünüm: ollm seninn yerinee yemek yiyememm benn beee patlarııım oburiks kaydirigubbakcemile3
özlerizz olm özlerizz gell öpimm nen Şeniz
küstüm :dilcikar:ben senin burda olduğunu görmemişim iboşşumm hem leylayı da yok diye onu da çağırmadım ne kızıyon :çok üzgünüm:
özleriz canımcımmm Şeniz Şeniz
resimlerine baktım ibolyacım oğluş babasına benziyo evet ama bence sana da çok benziyo çok güzel yaaa maşallahhhh
bi de çok heybetli bi hatunsun maşallahhhh kaydirigubbakcemile3 herüfe höt dedin mi kaçıyodur heee :roflol:
kızlar bişi sorcam
bu kavanozdaki sebze pürelerini bebişleriniz nasıl yiyor?? sulandırıyor musunuz? hepsini bi seferde yiyor mu??
meran cevaplamasın kaydirigubbakcemile3
wlla şekerim daha bende wermedim bilemicem..sana cewap werenlere şimdiden tenkyuu anacım..
önce bi güzel taşları temizledi iğğğrençççkafamçokkarıştı..sorada parlattı mis gibi oldumlülülülülülü
soraa bidaki gidişimde ''ne zaman olduğuna daha karar wermedim'' KORKUDAN...:1no2:
dolgu.. kanal tedawisi..diş çekimi..hhıımm başka ne wardı okadar çok şey yapcakki bende bilmiom.:1shok:.dişlerimi çok ihmal ettim..hamilelikten önce çok az olan çürükler ççok daha fazla ve hızlı çürümüş..artık daha fazla atlatamam elim mahkum gitcem..ama ben iğneden çoooooooook korkuoooom:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben lülüye kendi mayaladığımız yoğurdu veriyorum ama dün babymix aldım onunla bugün çorba yaptım beğendi..
Dbesstt hacer kina yaktiimm her yeere bulasrtirir diye uyurken avcunun oratsina koydum ustune pecete koydum ayyinsallah kipkirmizi tutar cok severim beenn aksamada pasta kesecez mum ufleyecek :teytey:muzlu rulo pasta yaptimm ustune mum diktik ayy cok sevincli oluyo insan simdi daha yari yas oldu diye bu kadar heveslendim 1 olunca ne ederim allah bilirr hatta asisi dogumgunune denk geliyomus hemsiremiz annesi kutlama yapar diye 2gun one aldi ayy cok guzelmis annelik yaa
şoklamak ne demekkk delikafadulden
bende yapıciydim pasta amah erüflen kavga ettik yapamadım :mymeka:
anam burda hawa çok kötü bozdu şimşekler çakıo..ben pc yi kapıom oğluşumun yanına gidiom..acaip tırsarım böle hawalardan..anneciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:1shok:
saol dbestcim ama korkunun ecele faydası yok maaalesef....
kına ,pasta falan yapmadım ya..
dogumgununde yapıcam nasılsa guzel bşiler.
gerek yok bence.
temem geliyom cokacimcoook arkadaşlarımı da getirebilir miyimmm :uhm: meraaannn celeeennn koşşşşşş kaydirigubbakcemile
ben de görmedimmmm delikafadulden :dilcikar:
tatlım yoktum ben o ara çıkmıştım:çok üzgünüm:patoşşş resim koycen mi kızzz bekleyeyim miiii
yaaaa :çok üzgünüm: uffffff :çok üzgünüm: bi denk gelemdük beee :mymeka:
Dbesstt hacer kina yaktiimm her yeere bulasrtirir diye uyurken avcunun oratsina koydum ustune pecete koydum ayyinsallah kipkirmizi tutar cok severim beenn aksamada pasta kesecez mum ufleyecek :teytey:muzlu rulo pasta yaptimm ustune mum diktik ayy cok sevincli oluyo insan simdi daha yari yas oldu diye bu kadar heveslendim 1 olunca ne ederim allah bilirr hatta asisi dogumgunune denk geliyomus hemsiremiz annesi kutlama yapar diye 2gun one aldi ayy cok guzelmis annelik yaa
yeni gördümm erayında 6.ayı hayırlıı uğurluu olsuunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
erayın da 7. ayı hayırlı uğurlu olsunnnn :teytey::teytey::teytey:
yaw eray acaip anasına benziyiiii :1shok:naptın kız edhakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?