fatoş kızz ben senin albümünü göremiyorum.yokki
tenk yu hepiciğinizea.s.
dbest canım baba her ne kadar bu duruma kıl olsada benim çok hoşuma gidii aslında eray benden çok dayısına benzii hatta dayısının bi bebeklik fotosu var eşime gösterdim eray sandıydı bi ara scenleyip göstertirim
sırrı şu anacım
ben 3 aylık hamişkene kardeşim 3 aylığına bize geldiydi burda dersaneye gittiydi kocişimle göbeeme bakma yarışı yaptılar kim daha çok bakarsa ona benziyomuş ya sanırsam kardeşim galip çıkmış:roflol::lepi:
tenk yu hepiciğinizea.s.
dbest canım baba her ne kadar bu duruma kıl olsada benim çok hoşuma gidii aslında eray benden çok dayısına benzii hatta dayısının bi bebeklik fotosu var eşime gösterdim eray sandıydı bi ara scenleyip göstertirim
sırrı şu anacım
ben 3 aylık hamişkene kardeşim 3 aylığına bize geldiydi burda dersaneye gittiydi kocişimle göbeeme bakma yarışı yaptılar kim daha çok bakarsa ona benziyomuş ya sanırsam kardeşim galip çıkmış:roflol::lepi:
arkadaşlığımı kabul et,o zaman görcen canım..bi ara tırstım da :1ninca:herkese açıktı albüm.değiştirdim sonraa.s ama yarın yeni foto falan koycektim leyn o zaman bakkaydirigubbakcemile2
Gecmis olsun canim ayy hic dis sorunum olmadi ins olmazda
Bu arada sende benden korkakmissin ben simswk cakmasindan korkmam ama kendi golgemden korktum pu haha gecem mutfakta yemek yapiyodum balkon penceresinin onunden gecerken kendim gozuktu balkonda biri var sandim bian korktum meger benmmissim guleni vurururm
kızlar peki hergün yoğurt veriyomusunuz yada hergün sebze çorbası /püresi veriyomusunuz ben yoğurt hergün vermiyorum çünkü geçen ay her akşam veriyodum bıkmıştı ve ağzına sürmedi daha yeni yeni tekrar sevdirmeye çalışıyorum yani ben hergün hergün sebze çorbası ve yoğurt veremiyorum bunların yerini bazen başka muhallebi çeşitleri alıyor yanlışmı yapıyorum acaba
arkadaşlığımı kabul et,o zaman görcen canım..bi ara tırstım da :1ninca:herkese açıktı albüm.değiştirdim sonraa.s ama yarın yeni foto falan koycektim leyn o zaman bakkaydirigubbakcemile2
patoş nasıl ettin len albimi ben edemiyom yaa,benimkisi herkeşe açık :çok üzgünüm:
bende yapamadıydımda online olan editörlerden yardım istediydim sağolsun yapmışlardı sen de iste yapsınlar a.s
Kizlar haceri uyutmustum bi uyandi yaniyo ateslenmis olctum 37.4 ay hemen bidaha ates dusurucu icirdim yanliz kustu ya kusmuk gibi degildi su gibi oda zaten surup kokuyodu geri veriyim dedim bekle dediler sonra tekrar azcik kustu cocugun agzina geliyo aci herhalde kirisiyo soydum ustunu hafiflettim ins hemen duser ya ates dusurucu geri veriyim mi bekliiyimmi napiyim
ettim, albim düzenleye tıkliycemişiz
Album tika diyince cikiyomu ozel album tercihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?