2008 Ekim Anneleri

:roflol::roflol::roflol:
yalan ulee yalan:roflol:öyle olsaydı oğlum bana benzerdi bütün gün göbeeme bakmakla geçti 9 aysırnaşık şey
bu arada erayın 7 ayı hayırlı uğurlu olsun..ben de varım halayda:teytey::teytey::teytey:

:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

vallaa hergün yoğurt veriyom kemiği güçlensin diye çorbada veriyom ama benimki püskürtmeyi öğrendi tam gıcıklık ediy şimdi

Terkencım ben de hergÜn yoĞurt,Çorba,kahvaltı,mama verıyorum.ÖĞÜnlere bÖl.o zaman alıŞıyo.sen vermesen de o zamanı gelınce ıtıyo canımm

saolun kızlar bu bebelerin hepsi püskürtmeyi öğrendi heralde neyse gidiyimde ütümü tamamlayım bütün günüm bu oğlanla geçiyor iki kuruşluk iş yapamaz oldum

arkadaşlığımı kabul et,o zaman görcen canım..bi ara tırstım da :1ninca:herkese açıktı albüm.değiştirdim sonraa.s ama yarın yeni foto falan koycektim leyn o zaman bakkaydirigubbakcemile2

patoş nasıl ettin len albimi ben edemiyom yaa,benimkisi herkeşe açık :çok üzgünüm:

Iboos benim albumde herkese acikti ve benim resimlerimede yabancilar bakmis yorum yapmis sildim tekrar yapacam

Kizlar haceri uyutmustum bi uyandi yaniyo ateslenmis olctum 37.4 ay hemen bidaha ates dusurucu icirdim yanliz kustu ya kusmuk gibi degildi su gibi oda zaten surup kokuyodu geri veriyim dedim bekle dediler sonra tekrar azcik kustu cocugun agzina geliyo aci herhalde kirisiyo soydum ustunu hafiflettim ins hemen duser ya ates dusurucu geri veriyim mi bekliiyimmi napiyim

şindik çocuğun midesine hiç şurup girmedimi fisfisfis sizin evde fitil yokmu len o daha iyi oluyo, bi de enjektörle vermeyi deneesene şurubu, diline değmeen direkt yutar

nolduki bacım aşı falanmı oldunuz istersen tekrar vermeyi dene düşüremezsen fitili ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…