2008 Ekim Anneleri

bu aralar bizim topik elemanları formdan düştü gibi hayırdır...eskiden olsa hiç boş kalmazdı burası 1-2 haftadır pek bi durgun ne iş.... olmuyo hatunlar böle az canlanın bakiim....
gerçi bebişler büyüdükçe heralde daha az girebilcez gibime gelio..hade hayırlısı...

ay ewet bende ilk günden beri izliom..millet bi ara konudan sapmıştı..ama hakkaten enteresan bi olay bi okadarda kötü..Allah kimsenin başına vermesin..

hee kötü olmuş da iş geyiğe döküldü artıkın, bende saldım çayıra mevlam kayıra vallaa kaydirigubbakcemile3
hee benim de dikkatimi çekti millet eskisi gibi gelmez oldu, eskiden ipini koparan soluu burda alıyodu kaydirigubbakcemile3 yaz gelince hiç kimseyi göremicyiz herhal benneyaptımki

ibüüüs beni yakalayamaaaazz lülülülülülü iboooş beni yakalayamaaazz lülülülülülü

iyiakşamlar
ibolya yafrim sizin bu ayki aşınız oldumu olmadıysa ne zaman olcek senin olanla benim olanın arası bir gün ya ondan soruyorum bizim aşıyı bu ay ebe 8 gün kadar geç söledi de o bakımdan

canim karismis gibi olmiyim da 37,4 ates sayilmaz ki bence hic birsey verme en az 38,5 olmasi lazim vermen icin nede olsa o verdigimiz surup olsun fitil olsun hepsi kimyasal bedene ne kadar az girersde o kadar iyidir

ya kızım nerden buluyon sen bu topikleri alemsin ha bide yorum yapmış

ooooooooolummmm biz kocadık artıkın gençlerin hızına yetişilmiiiiiii, özeniiim naapiiimm :roflol::roflol:
ibüüüs beni yakalayamaaaazz lülülülülülü iboooş beni yakalayamaaazz lülülülülülü

ben saaaaaa küsüm :dilcikar:
iyiakşamlar
ibolya yafrim sizin bu ayki aşınız oldumu olmadıysa ne zaman olcek senin olanla benim olanın arası bir gün ya ondan soruyorum bizim aşıyı bu ay ebe 8 gün kadar geç söledi de o bakımdan

şekerim bizim aşıyı ayın 27sine verdiler, ya gün olarak önemli diil şekerim, önemli olan ayına girmiş olması, sağlık ocakları kendi aşı günlerine göre çağırıyolar

tamam canım bizimki de 30 da çağırmış

çok başım ağrıo ben kaçtım kızlar hade görüşürüzz....leylaaaaaaaaaaa benim canımda pasta istio bananeeeeeeeee

Kizlar hacerin atesi 38.2 oldu yaa napiyim dusmedi bacaklarina islak bez mi konuluydu noluyodu nasil di ne yapiyim elini yuzunu soguk suyla yikadim uzeri cok incee citcitli badi ve pijama alti var vede cok halsiz ayaginin ustune basmiyo yigiliyo ayy ates dusurucu vereli 1 saat oldu napiyim

annaaaaaaa bu ne len 2 saattir uğramıyom topice, in cin top oyniiii

ule herkes yaprak dökümü izliyoo senin ne işin var burda
yalnız fragmanı gördüm haftayaki bölüm de bombadelikafadulden

oy yasık hacerime tam da aydönümünde kıyamam geçmiş olsun bi ılık duş aldırıverin dicem ama bu saatte uykusu açılırmı ki kuzunn

ben nıe gormedım senın foto yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…