2008 Ekim Anneleri

senağlamasenağlamasenağlama ama ben seni kırmak için söylemedim ki.şurda hepimiz kiloluyuz.ben senin kilolarınla dalga falan da geçmedim:sm_confused:hem ben sadece senin resimlerine de yorum yapmadım.dbestle merana da yaptım.kırıldığına çok üzüldüm.amacım seni üzmek değildi.çoluk çocuk vs onları da hiç üzerime alınmıyorum.sinirle söylemiş olduğunu düşünüyorum.
dbest ve meran eğer siz de bana kızdıysanız özür dilerim.

celencim sanırım salı günü dönecektin .gönlünü almak için seni biyere davet etsem olur mu?:teselli:hem dbestimi de çağırırız.merancım senden de çok çok özür diliyorum sen varken gelemediğim için.Şeniz sizi gezdiririm böylece kırgınlığınız da geçmiş olur.tekrar tekrar çok özür diliyorum sizlerden.ama gerçekten art niyet yoktu şaka babındaydı ama yanlış anlaşıldım.neyse cevabınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile5

evet daltonlar benzetmesini de ben yapmıştım.ya neden bu kadar alıngansınız anlamıyorum.ne var yani eylül cemreden de ufak duruyo. ama her söylediğime burda alınılırsa muhabbet olmaz ki arkadaşlar.özür dilerim tekrardan celen.ama gerçekten çok üzüldüm söylediklerime kırıldığın için.eğer buluşma teklifimi kabul edersen göreceksin eylülün cemreden ufak olduğunu.ben senin eğer bu konularda bu kadar hassas davranacağını bilseydim bu şakaları yapmak değil ağzımı açmazdım.

art niyet olmadıını biliyorum.ama üstüste konuslunca canım sıkıldı cidden kızdım.neyse ya boşver..

biz seninle uzun zamandır tanısıyoruz.sen ne zaman gördün benm bişeye alınıp kzıdığımı.ama dedimya üstüste söölenince artık söölenenleri ti- ye alamıyorum ve kzııyorum.ha üzülüomuyum hayır.ama kızıyorum.

lütfen kızma.canını sıkmak için söylemedim.ben burdaki kızların kilolarıyla barışık olduklarını düşünüyordum.mesela iboş her defasında söylüyo.ama ben senin alınabileceğini gerçekten düşünemedim.

sen şimdi ankaradasın demi celen.lütfen gitmeden benimle de buluşun.görümceme söyledim.bizi papazın yerine götürecek.gezdiririm karılar sizi.bu arada barıştık mı celennnnn

şimdi benim gitmem lazım.akşama gelirim.kalbini kırdığım arkadaşlardan tekrar özür diliyorum.

ya dedimya bende takmıyorum hatta aldıım kilolarla gurur bile duuyorum.dünyanın en gxzl seyine kavusabilmek için aldım o kiloları nben.ama sütüste olmadı.hele direk şişko hiç olmadı.
sen şimdi ankaradasın demi celen.lütfen gitmeden benimle de buluşun.görümceme söyledim.bizi papazın yerine götürecek.gezdiririm karılar sizi.bu arada barıştık mı celennnnn
küsmedim eylül sadece kızdım.kısmet olursa görüşürz tabi.
buarada döünşte sanırım edhaklara gidicez kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delirceeem durmadan ağlıo ne yapsam olmuo uykusu war uyumuyoo..delirceeeeeeeeeeeemmmmmmmm

gazmecim cemrenin yürüteci geldi az önce ve cocuk kuzu gibi oldu.iiki almısız.sizde yokmu oyalanır belki.yürüteci müzikli ve ısıklı.bide uyku saati gecerse uykuya dalması dahada zorlasır bacım.

cumartesi uygun musun peki ?dbeste de sormam gerekiyo.optimum optimum çürüdünüz olim optimumda.bakın ben sizi nerelere götürecemkaydirigubbakcemile2

cumartesi uygun musun peki ?dbeste de sormam gerekiyo.optimum optimum çürüdünüz olim optimumda.bakın ben sizi nerelere götürecemkaydirigubbakcemile2

hafta sonu piknik planları var.susuz mu ne varmıs.oraya gidilio.bakalım eşimle konusaimda?dbest müsait olursa siz bulusun.

yaaaaa lojmanın önünde 23 nisan kutlamaları oluyodu ama hava o kadaaaaaaaaaaaaar kötü ki iptal oldu ve ben kızım doğduğundan beri hep hayal etmiştim 23 nisanı izlemeye gitmeyi bundan sonra da hep görevli olacam için hiç izlemeye gidemiycez

celeeeeeen yürüteciniz hayırlı olsun gerçekten çok işe yarıyo en azından birazcık iş yapabiliyom yemeğimi yapabiliyom hadi bakalım sen de rahatla biraz cemre kuzusu akıllansında rahat edin

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delirceeem durmadan ağlıo ne yapsam olmuo uykusu war uyumuyoo..delirceeeeeeeeeeeemmmmmmmm

canım benim yaa..sanki benim oğlanı anlatıyosun..seni o kadar iyi anlıyorumkii:çok üzgünüm:dişten dedik,dr.u diş yok daha dedi.tahlil bile yaptırdık sürekli viyak viyak ağladığı için.hava güzel olsa çıkın biraz dolaşın dicem çok iyi geliyo sakinleşiyolar ama havada kötü:çok üzgünüm:Allah sabır versin yaramaz,huysuz çocuk çok zor oluyobenneyaptımki

biz geldik bayramdan hemen size bayram maceramızı anlatmalıyım çokkk güzeldi kızım stadyumun içinde oğlumla ben dışarıda süperdi tören bitti tam dağılıyoruz birden bir yağmur bastırdı bardaktan boşalırcasına bebek arabasının yağmurluğunu iyiki almışım hemen onu örttüm kapılarda izdiham oldu biz de tekrardan stad boşalıncaya kadar tribünlere gittik kızımı kalabalıkta kaybettim neyse stad boşaldı bizde dışarı çıkabildik kız dışarıda bekliyormuş arabayı kardeşim dün direğe vurduğu için sanayideydi yürüyerek gitmiştik birde yolda yakaladımı yağmur sırılsıklam olduk ama allahtan oğlan ıslanmadı inşallah hasta olmaz ilk 23 nisanımız maceralı geçti yanikaydirigubbakcemile5
maceralı bir bayramdı neyse anı olur bize

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ŞenizŞeniz
effekaan len çocuğun uyku vakti geçmiş ondan ağlıyo bence, bak kaşını gözünü ovalamaya başladığı an hemen uykuya hazırla, bende de aynısı oluyo, şimdi önc bi sinirini geçir çocuğun, oynaştır bişeyler et güldür sakinleştir sonra uykuya yatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…