şakanın boyutunu aşarsan ciddi kalp kırarımdün yazıcaktım ama cok sinirlendiğim için bugun bekledim.şakayı kaka yapmayalım ve olayı sündürmeyelim evet hamilelğim boyunca 21 kilo alarak kendi capımda rekor kırdım. şimdilik verme taraftarı da değilim bebeğimi besliyorum bu durumumdan da gocunmuyor aksine gurur duyuyorum.ama iş uzamaya basladı ses etmedikçe arka arkaya mesaj atıp kilolardan bahsetmek de neyin nesi.tamam bi kere yazıldı bitti.şaka yollu söölendi.ama şişko bilmem ne yasakkelime dalga gecillicek konumda deiğilim.hele hele coluk cocuğun ağzına düşücek hiç değilim yasakkelime
meran ve dbest bundan sonra rica ediyorum benim olduğum resimleri koymayın.varsa ikinizin olduu reimler olsun.albümümü ve diğer koyduğum resimleri siliyorum.bundan sonra reim falan yok yasakkelime
senağlamasenağlamasenağlama ama ben seni kırmak için söylemedim ki.şurda hepimiz kiloluyuz.ben senin kilolarınla dalga falan da geçmedim:sm_confused:hem ben sadece senin resimlerine de yorum yapmadım.dbestle merana da yaptım.kırıldığına çok üzüldüm.amacım seni üzmek değildi.çoluk çocuk vs onları da hiç üzerime alınmıyorum.sinirle söylemiş olduğunu düşünüyorum.
dbest ve meran eğer siz de bana kızdıysanız özür dilerim.
celencim sanırım salı günü dönecektin .gönlünü almak için seni biyere davet etsem olur mu?:teselli:hem dbestimi de çağırırız.merancım senden de çok çok özür diliyorum sen varken gelemediğim için.Şeniz sizi gezdiririm böylece kırgınlığınız da geçmiş olur.tekrar tekrar çok özür diliyorum sizlerden.ama gerçekten art niyet yoktu şaka babındaydı ama yanlış anlaşıldım.neyse cevabınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile5
evet daltonlar benzetmesini de ben yapmıştım.ya neden bu kadar alıngansınız anlamıyorum.ne var yani eylül cemreden de ufak duruyo. ama her söylediğime burda alınılırsa muhabbet olmaz ki arkadaşlar.özür dilerim tekrardan celen.ama gerçekten çok üzüldüm söylediklerime kırıldığın için.eğer buluşma teklifimi kabul edersen göreceksin eylülün cemreden ufak olduğunu.ben senin eğer bu konularda bu kadar hassas davranacağını bilseydim bu şakaları yapmak değil ağzımı açmazdım.
lütfen kızma.canını sıkmak için söylemedim.ben burdaki kızların kilolarıyla barışık olduklarını düşünüyordum.mesela iboş her defasında söylüyo.ama ben senin alınabileceğini gerçekten düşünemedim.
küsmedim eylül sadece kızdım.kısmet olursa görüşürz tabi.sen şimdi ankaradasın demi celen.lütfen gitmeden benimle de buluşun.görümceme söyledim.bizi papazın yerine götürecek.gezdiririm karılar sizi.bu arada barıştık mı celennnnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delirceeem durmadan ağlıo ne yapsam olmuo uykusu war uyumuyoo..delirceeeeeeeeeeeemmmmmmmm
cumartesi uygun musun peki ?dbeste de sormam gerekiyo.optimum optimum çürüdünüz olim optimumda.bakın ben sizi nerelere götürecemkaydirigubbakcemile2
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delirceeem durmadan ağlıo ne yapsam olmuo uykusu war uyumuyoo..delirceeeeeeeeeeeemmmmmmmm
maceralı bir bayramdı neyse anı olur bize
ne güzel canım..
bızlerde cocuklarımızı boyle ızlemek nasıp olur ıns..
bende tv den ızlıycem töreni.once cumhurıyet meydanında toren ardından stada gecılecekmiş.
belkı kocişi gorurum .:icecream:
ay iveetttttttt 23 nisannn kutluuu olsunnnnnn hihoyyythihoyyyt ay bugün bizim bebelerimizin ilk çocuk bayramı, bende yetişebilseydim bizim ordaki okula götürcektim bebemi, kendi bayramını seyretsin diye, kaydirigubbakcemile2 ama yetişemedim :çok üzgünüm:
denizliyede yağdımı yağmur
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
biz geldik bayramdan hemen size bayram maceramızı anlatmalıyım çokkk güzeldi kızım stadyumun içinde oğlumla ben dışarıda süperdi tören bitti tam dağılıyoruz birden bir yağmur bastırdı bardaktan boşalırcasına bebek arabasının yağmurluğunu iyiki almışım hemen onu örttüm kapılarda izdiham oldu biz de tekrardan stad boşalıncaya kadar tribünlere gittik kızımı kalabalıkta kaybettim neyse stad boşaldı bizde dışarı çıkabildik kız dışarıda bekliyormuş arabayı kardeşim dün direğe vurduğu için sanayideydi yürüyerek gitmiştik birde yolda yakaladımı yağmur sırılsıklam olduk ama allahtan oğlan ıslanmadı inşallah hasta olmaz ilk 23 nisanımız maceralı geçti yanikaydirigubbakcemile5
maceralı bir bayramdı neyse anı olur bize
ay iveetttttttt 23 nisannn kutluuu olsunnnnnn hihoyyythihoyyyt ay bugün bizim bebelerimizin ilk çocuk bayramı, bende yetişebilseydim bizim ordaki okula götürcektim bebemi, kendi bayramını seyretsin diye, kaydirigubbakcemile2 ama yetişemedim :çok üzgünüm:
denizliyede yağdımı yağmur
gerçekten de maceralı geçmiş yav kaydirigubbakcemile3 hasta olmaz inşallah gönlünü ferah tut, ıslanmadıysa bişi olmaz bence, buraya da yağmur yağıyo ama öyle deli gibi değil, normal kış yağmuru gibi yağıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?