2008 Ekim Anneleri

yirmiüçniiisaaaaannnnn kuuuuuttluuuuuuuuu olsssssssssuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn....
ay çocukluğum aklıma geldi nasıl heyecanla hazırlanırdık..yürüyüşler oyunlar herşey zamanında daha bi güzel oluyoo...
leylacım umarım geceniz iyi geçmiştir...
Kerem'in Annesi Özlem çocuğu bu soğukda dışarı çıkarıp hasta etme sakın:mymeka:
iyi öğren kapalı yer varsa götür:a015:

kapalı yeri var dediler ya babası götürüp getircek bakalım çok mu soğuk ya dışarı :uhm:

Son düzenleme:
günaydınnn.......
tüm çocukların günü kutlu olsun.....delikafadulden
kociş torene gıttı..yağmırr yagsa keskekaydirigubbakcemile3

ne güzel canım..
bızlerde cocuklarımızı boyle ızlemek nasıp olur ıns..
bende tv den ızlıycem töreni.once cumhurıyet meydanında toren ardından stada gecılecekmiş.
belkı kocişi gorurum .:icecream:

babası çok pahaalıymış dedi ama halbuki fisher pricein falan bakmıştık 120 civarındaydı...

yazık ya çocuklara öle deme hep 23nisanda hava böyle mi olmak zorunda ya çok kapalı eminim yarın açarbenneyaptımki

sağol canm daha iyisi iklimin olsun :1hug:

ya işte yazık dıye yağsın da ıptal olsun dıom ya bende zatena.s
bende hep ılkouldayken stad gorevı verırlerdı.pankart ındır kaldır,vs.. hıc sevmem:1closedeyes:

günaydın bacılar biz yine uykusuzuz gece yine gazımız vardı moron gibi geziyom ortalıkta 23 nisanınınz kutlu olsun benim kocişinde güya tatili var ama şuan yine özel derste her zamanki gibi yapayalnızız

hepimizin 23 nisan bayramı kutlu osssuuuuunnnn :sm_cool: içinizdeki en yaramaz cocuk hiç ölmez inşallah :teytey:

belki de çakıl celenden daha şişkodurrrr:roflol::roflol:

şakanın boyutunu aşarsan ciddi kalp kırarım dün yazıcaktım ama cok sinirlendiğim için bugun bekledim.şakayı kaka yapmayalım ve olayı sündürmeyelim evet hamilelğim boyunca 21 kilo alarak kendi capımda rekor kırdım. şimdilik verme taraftarı da değilim bebeğimi besliyorum bu durumumdan da gocunmuyor aksine gurur duyuyorum.ama iş uzamaya basladı ses etmedikçe arka arkaya mesaj atıp kilolardan bahsetmek de neyin nesi.tamam bi kere yazıldı bitti.şaka yollu söölendi.ama şişko bilmem ne yasakkelime dalga gecillicek konumda deiğilim.hele hele coluk cocuğun ağzına düşücek hiç değilim yasakkelime
meran ve dbest bundan sonra rica ediyorum benim olduğum resimleri koymayın.varsa ikinizin olduu reimler olsun.albümümü ve diğer koyduğum resimleri siliyorum.bundan sonra reim falan yok yasakkelime

dbest kulüp danışmanımız bir sorum olicekti..
6. ay aşıları kaç tane ...öncesinde ateş düşürücü verilmeli mi..biz yarın aşılanıcaz da..bi de bu pnömokok mudur nedir kimi 3 kimi 4 doz diyi ..nasıl oliii..bir soruydu güya di mi ..
:sm_cool:bebeişlerimizin ilk 23 nisan bayramları kutlu olsun:sm_cool:
leyla geçmiş olsun kuzuya inşallah iyi haberlerin gelir tükkanı açmadın bugün:uhm:

bacım kimse seni bile bile incitmek istememiştir ya burda hepimiz kilolu değilmiyiiz kızma yaaa [/I]

ben kacıyorum kızlar.geceden beri sinirimden uyumadım.ecen meranda sööledi eleştirilmek için koymuyoruz resimleri die.hatta gene kimdi hatırlamıoyurm daltonlara benzetildi eylül tamer ve cemre.hatta en küçüklerinin cemre olduu söölendi.sanırım yine aynı kişiydi.onu leyla hatırlıodur ki ben bişe demeden o uyardı demeyin die.

ister bileek ister bilneyerek.bazı konularda hassas olmak söölemeden önce düşünmek gerek.

tatlım yaa üzülme alınacağını bilememişlerdir yoksa seni kırmak isticeklerini zannetmem.:1no2:.çoğumuz aynı piskolojideyiz benimde 18 kilo fazlam war..bazen insanın gerçekten zoruna gidiyo..ama eminim seni üzdükleri için onlarda üzülmüştür..
ayrıca fotoğraflarınıda silme:mymeka: ben senin o güzel yüzünü her zaman görmek istiyorum...Şeniz weee çok ciddiyim..yerimseniben ist. ilk geldiğimde seninle tanışmakta kk'daki en büyük hayalim.yerimseniben..zaten beni görünce moralin düzelir merak etme:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…