kızlar kereme playskoolun aktivite masasını aldım dün
şaypada 23nisan diye %25 indirim yapmışlar 80di 60a inmiş aldım....çok sevdi akşam kurdum biraz babası geç geldi pilini alamadık ama bugün tam deneriz bütün fonksiyonlarını gamyoncuiremsu
enucuzhepucuz.com | En Ucuz Online Alışveriş | En Ucuz Oyuncak | Ürünün Büyük Resmi
yazık ya çocuklara öle deme hep 23nisanda hava böyle mi olmak zorunda ya çok kapalı eminim yarın açarbenneyaptımkigünaydınnn.......
tüm çocukların günü kutlu olsun.....delikafadulden
kociş torene gıttı..yağmırr yagsa keskekaydirigubbakcemile3
baya ucuza almışssın canım.guzelmiş.gule gule kullansın kerema.s.
günaydınnnkaydirigubbakcemile3
bu gün bayram erken kalkın çocuklarkaydirigubbakcemile5
şimdi kahvaltı hazırlayacağım kızımı kaldırcam kahvaltı faslı cokacimcoookgiyinecek saçlar ikli gizli örük olacakstandart herkesin öyle olacakmış kıyafeti turuncu esmerede turuncu bi baska yakısıyo hani
babası onu okula bırakacak arkasından biz hazırlanıp stadyuma gideceğiz geçen sene okulun milli oyun ekibinde idi bu sene tüm okulların ortak hazırladığı gösteridekaydirigubbakcemile2 sonrasında da bakalım ne yapacağız yani bugün bize bayram:sm_cool:
tüm çocukların bayramı kutlu olsun sevgili atam huzur içinde yat bizlere ve çocuklarımıza bu ülkeyi ve değeri bıraktığın için sonsuz teşekkürler
yazık ya çocuklara öle deme hep 23nisanda hava böyle mi olmak zorunda ya çok kapalı eminim yarın açarbenneyaptımki
sağol canm daha iyisi iklimin olsun :1hug:
babası çok pahaalıymış dedi amahalbuki fisher pricein falan bakmıştık 120 civarındaydı...
belki de çakıl celenden daha şişkodurrrr:roflol::roflol:
şakanın boyutunu aşarsan ciddi kalp kırarımdün yazıcaktım ama cok sinirlendiğim için bugun bekledim.şakayı kaka yapmayalım ve olayı sündürmeyelim evet hamilelğim boyunca 21 kilo alarak kendi capımda rekor kırdım. şimdilik verme taraftarı da değilim bebeğimi besliyorum bu durumumdan da gocunmuyor aksine gurur duyuyorum.ama iş uzamaya basladı ses etmedikçe arka arkaya mesaj atıp kilolardan bahsetmek de neyin nesi.tamam bi kere yazıldı bitti.şaka yollu söölendi.ama şişko bilmem ne yasakkelime dalga gecillicek konumda deiğilim.hele hele coluk cocuğun ağzına düşücek hiç değilim yasakkelime
meran ve dbest bundan sonra rica ediyorum benim olduğum resimleri koymayın.varsa ikinizin olduu reimler olsun.albümümü ve diğer koyduğum resimleri siliyorum.bundan sonra reim falan yok yasakkelime
şakanın boyutunu aşarsan ciddi kalp kırarımdün yazıcaktım ama cok sinirlendiğim için bugun bekledim.şakayı kaka yapmayalım ve olayı sündürmeyelim evet hamilelğim boyunca 21 kilo alarak kendi capımda rekor kırdım. şimdilik verme taraftarı da değilim bebeğimi besliyorum bu durumumdan da gocunmuyor aksine gurur duyuyorum.ama iş uzamaya basladı ses etmedikçe arka arkaya mesaj atıp kilolardan bahsetmek de neyin nesi.tamam bi kere yazıldı bitti.şaka yollu söölendi.ama şişko bilmem ne yasakkelime dalga gecillicek konumda deiğilim.hele hele coluk cocuğun ağzına düşücek hiç değilim yasakkelime
meran ve dbest bundan sonra rica ediyorum benim olduğum resimleri koymayın.varsa ikinizin olduu reimler olsun.albümümü ve diğer koyduğum resimleri siliyorum.bundan sonra reim falan yok yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?