2008 Ekim Anneleri

heeee kayapayı biliyorum canım.tam da aklımdan sen geçiyordun.yemek nasıl geçti diye düşünüyordum.ben 2 yıl önce kayapa ilköğretimdeydim.oraları biliyorum yane.yolun hangi tarafında barajın oralarda mı?

selam hanımlar naptınız bakalım.biz dün aşı olduk kuzum çok ağladı.dün rahattıkta sabah biraz ateşlendi.leylaşkom sizin neyiniz var canım

hayırlı olsun keroşumun masasııııhihoyyyt:sm_cool:
saol teyzesi daha güseli sizlerin olsunhihoyyyt

saol canım bende nezamandır bakıodum hazır indirim varken bi gezdim oyuncak reyonunu önce şu halka halka bişiyler var ya bide araba almştım çıncıklı bişey sonra bunu gördüm dedm zaten almak istiom aklımda kalcak onları bırakıp bunu aldım otururken de oynayabilio akşam resmini çeker koyarım inş

makattan da ölçüomusun leyla ?

valla biz çalıya kadar gitmiştik enfazla buraya ilk kez gittim zaten 2yıldır bursadayım...
tam kayapa belediyesine hoşgeldiniz yazıo yeşil tabelayla benzinlik var hemen karşşısında...arka bahçesine bayıldım ama çok rüzgar vardı...resim çekti arkadaşlar koyarım inş ben pek resm çekemedim zaten geç kalmıştık
kız nurce seninle buluşalım bizde evin nerdeydi unuttum söylemiştin kusura bakma ben ataevlerdeyim orta biyerde buluşurz bi h.sonu yada bize beklerim

ben şincilik kaçıyorum. oğluşumu doktora götürcez.ateş yok , halsizlik yok, burun akıntısı yok ama bi öksürük var.niden anlamadım. daha da ilerlemeden gidip bi bakam.bey efendinin bakımını yaptırak :roflol: gülüyom ama inşalllah önemli bişycimiz de yoktur.

eşimle konusayım eylül.onun cuma-ptesi ve salı hastane işleri var.etimesgut hava hast.de.belki yarın gata ya sevki olabilir.ozaman haberleşiriz.dedim ya kısmette varsa bulusuruz tabbi.bak akla gelirmiydi meran gelicek ben gelicem dbestte bulusucaz.
selam hanımlar naptınız bakalım.biz dün aşı olduk kuzum çok ağladı.dün rahattıkta sabah biraz ateşlendi.leylaşkom sizin neyiniz var canım

gecmiş olsun nihalcim.nedense bizimkide cok ağladı ve o gun atesi olmadı ertesi gün oldu.diğerlerinde az ağlayıp aynı gün ateslendiydi.
ya hacere noldu yaa :çok üzgünüm: okuyamadım ama sabahtan beri millet gecmiş olsun dio :çok üzgünüm: noldunuz leylusumm :çok üzgünüm:

ya nebiliyim. siteyi bi açtım giriş yapmama gerk kalmadı, giriş yapılmış bilem .bende çıkış yapmamışım bütün gice sanal sanal dolamışım didim.laelaelaelaelae

güzelim bende çıkış yapmıorum direk pencereyi kapatıorum..ama online görünmüyorum sonra tekrar girerken şifre kullanmıosun..ben hep öle girip çıkıorum..:lepi:
yani dolaşmadın sanal sanal üzülmeyerimseniben
ama en güwenlisi çıkış yapmak tabiki..

Canim onemli hacer dun asi oldu aksam ateslendi ates dusurucu vermeme ragmen 4 saat gecmisti tekrar verdim ama kusti sabaha 4 saat sonra tekrar verdim ama sabaha kadar uyumadim bende haliyle sabah ezani okunuyodu dalmisim biraz ama sukur korkulacak bisey yok

he gecmiş olsun yavrum ozaman a.s. şimdi iidir inşallah.bizim atesimiz 2 gün sürdü hala bile var yaw ne asıymıs :uhm:

Hatta hala 37.5 koltuk alti, makattanda 36.9 cikiyo anlamadim yuzu soguk üstü ince ates dusurucude verdim bu defada usutecem diye korkuyom

Kizlar dun ben bulasilari toparliyodum mutfakta hacerde kayinvaldemdeydi yanima geldi kizim haceri cok halsiz duruyo biraz ayagima yatirabilirmiyim diye benden izin aldi cok hosuma gitti simdi ben haceri besigine alistirdim birakinca kendi uyuyo artik ayagi unuttumak icin 1hafta ugrastim ve unutturdum ya simdi geri ayagina koyarak beni emegime saygisizlik yapmis olabilecegini dusunup 1kerelik ayagima yatirabilirmiyim dinlensin biraz halsiz diye izin aldi normalde kayinvaldem cok ince dusunceli bi bayan ve kesinlikle benim haceri buyutmemde bana karismaz da bukadar ince dusunecegini tahmin etmemistim benden izin almadan direk yatirsa hic aklima gelmezdi benim ben besige alsitirdim geri ayagi hatirlatacak diye aklima gelmezdi bile

leyloş kız ne şanslısın hee benimkide ayakta niye sallamıon die başımın etini yiyo ona noluyosa sanki o bakıo.hayret bişi..klava:
takdir ettim kayınvaldeni..Allah bozmasın

selam kızlar... anca gelebildim bugün buralara.. kuaföre gitim saçımı kestirdim boyattım ela yı kayınvalideye bıraktım.. ama çok ağlamış kuzum.. geldiğimde uyuyordum ama çini çekiyyo kuzum. hemen kucağıma aldım beni görünce bi ağladı... sonra oynaştık konuştuk barıştık.. ama bende çok üzüldüm içim acıdı.. canım yavrum bırakmıycam bi daha seni..:1no2::çok üzgünüm:

leyla nihal ve celen geçmiş olsun sizede.. anam ne aşıymış bee.. valla benimde gözüm korktu iyiyce pazartesi gitcez bakalım.. off..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…