selamlar biz gittik geldik veda yemeğine hava soğuk old.için içeriyi ayarlamışlar yaklaşık 40kişiydik bizz gittiğimizde yemekler yenmiş çaylar içiliodu biz bebekliler geç kaldık tabi zıpcuklar uyyodu anca çıktık neyse apar topar yedik geldik hava sıcak olsa güsel biyermiş nurce bursadasın tavsiye ederim bak kayapa girişinde uzan et mangal :lepi:
saol teyzesi daha güseli sizlerin olsunhihoyyythayırlı olsun keroşumun masasııııhihoyyyt:sm_cool:
leloş hacer nasıl oldu
aktivite masanız çok güzelmiş kız, güle güle oynaşsın keroş, bende böle bişi almayı düşünüyorum da bi türlü uygulamaya geçmedim, bi de erken diye pek sallamıorum kaydirigubbakcemile3
aynen bende yıllar sonra bile burda birlikte sohbet edebilmeyi çok istiorum, inşallah hiç bozulmaz bu gurubumuz :Saruboceq:
Gunayddimn kizlar kizimi soran gecmis olusn diyen demiyen herse tesekkur ederiz simdi elimle bakinca yuzu felan soguk ama olcuyorum 37.5 koltuk alti olcumu dogru bi secim degilmi acaba 37.2 nin altina dusemedik keyfi yerinde fitil alcam birazdan cok sukur geceyi atlattik cok uykusuzdum sabah uyudum allahtan yanima herkesin bayrami kutlu olsun bu arada ben unutmustum burayi acinca okudum gunleri bile sasirdim artk
heeee kayapayı biliyorum canım.tam da aklımdan sen geçiyordun.yemek nasıl geçti diye düşünüyordum.ben 2 yıl önce kayapa ilköğretimdeydim.oraları biliyorum yane.yolun hangi tarafında barajın oralarda mı?
selam hanımlar naptınız bakalım.biz dün aşı olduk kuzum çok ağladı.dün rahattıkta sabah biraz ateşlendi.leylaşkom sizin neyiniz var canım
bizde hamitlerdeyiz.hava ulaştırmaya yakın.valla iyi olur bebişlerimiz de tanısın birbirlerini. bi bursa çıkartması da biz yaparız ekim analarından.ama meran , celen ve debestin kadar olmaz heralde onlşar ist.antalya ,ankarada birşeltirdiler.:roflol:
leylacım kusura bakma canım ya.valla başka şeylerin derdine düştük senin yavruya bi geçmiş olsun bile diyemedim.geçmiş olsun meleğine
selam hanımlar naptınız bakalım.biz dün aşı olduk kuzum çok ağladı.dün rahattıkta sabah biraz ateşlendi.leylaşkom sizin neyiniz var canım
eşimle konusayım eylül.onun cuma-ptesi ve salı hastane işleri var.etimesgut hava hast.de.belki yarın gata ya sevki olabilir.ozaman haberleşiriz.dedim ya kısmette varsa bulusuruz tabbi.bak akla gelirmiydi meran gelicek ben gelicem dbestte bulusucaz.o zaman pazar olsun.valla gönlünü almak istiyorum.belli ki bana çok kırılmışsın.hafta sonu 1 gününü ayır.olmadı yarın buluşalım.tabi dbestimi de alalım.Şeniz ben böle şeyleri çok takarım.kimsenin bana kırılmasını istemem.hadi be celen uzatma artık.cuma-cumartesi-pazar-pazartesi.4 günün içinde yok mu hiç zamanın?
ya nebiliyim. siteyi bi açtım giriş yapmama gerk kalmadı, giriş yapılmış bilem .bende çıkış yapmamışım bütün gice sanal sanal dolamışım didim.laelaelaelaelae
eşimle konusayım eylül.onun cuma-ptesi ve salı hastane işleri var.etimesgut hava hast.de.belki yarın gata ya sevki olabilir.ozaman haberleşiriz.dedim ya kısmette varsa bulusuruz tabbi.bak akla gelirmiydi meran gelicek ben gelicem dbestte bulusucaz.
gecmiş olsun nihalcim.nedense bizimkide cok ağladı ve o gun atesi olmadı ertesi gün oldu.diğerlerinde az ağlayıp aynı gün ateslendiydi.
ya hacere noldu yaa :çok üzgünüm: okuyamadım ama sabahtan beri millet gecmiş olsun dio :çok üzgünüm: noldunuz leylusumm :çok üzgünüm:
Canim onemli hacer dun asi oldu aksam ateslendi ates dusurucu vermeme ragmen 4 saat gecmisti tekrar verdim ama kusti sabaha 4 saat sonra tekrar verdim ama sabaha kadar uyumadim bende haliyle sabah ezani okunuyodu dalmisim biraz ama sukur korkulacak bisey yok
he gecmiş olsun yavrum ozaman a.s. şimdi iidir inşallah.bizim atesimiz 2 gün sürdü hala bile var yaw ne asıymıs :uhm:
Aynen yaa hic 37.2 nin altina dusemedik inan ben usuyom kucagima hacer gelince isiniyom sicakligiyla nefesi bile sicakk
Kizlar dun ben bulasilari toparliyodum mutfakta hacerde kayinvaldemdeydi yanima geldi kizim haceri cok halsiz duruyo biraz ayagima yatirabilirmiyim diye benden izin aldi cok hosuma gitti simdi ben haceri besigine alistirdim birakinca kendi uyuyo artik ayagi unuttumak icin 1hafta ugrastim ve unutturdum ya simdi geri ayagina koyarak beni emegime saygisizlik yapmis olabilecegini dusunup 1kerelik ayagima yatirabilirmiyim dinlensin biraz halsiz diye izin aldi normalde kayinvaldem cok ince dusunceli bi bayan ve kesinlikle benim haceri buyutmemde bana karismaz da bukadar ince dusunecegini tahmin etmemistim benden izin almadan direk yatirsa hic aklima gelmezdi benim ben besige alsitirdim geri ayagi hatirlatacak diye aklima gelmezdi bile
tekrar geçmiş olsun canım.bizimde öyle sabahtan beri sıcacık ölçmeye korkuyorum
leyloş kız ne şanslısın hee benimkide ayakta niye sallamıon die başımın etini yiyo ona noluyosa sanki o bakıo.hayret bişi..klava:
takdir ettim kayınvaldeni..Allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?