2008 Ekim Anneleri

bacım kimse seni bile bile incitmek istememiştir ya burda hepimiz kilolu değilmiyiiz kızma yaaa [/I]

hee bendekı popoyu görsenizkaydirigubbakcemile3
ama ben de cok hassasım bu kılo konusunda .celen haklı hepımızın fazla kılosu var ve normla ama fotoğrafların sısman zayıf dıye eleştırılmesi benımde hosuma gıtmıyor..

evet aynen bende hassas bir konu ben hiç bir zaman zayıf olamadım hep yüzüme vurulmuştur aman neyse boşverin ya

kızlar sizinde bebeler sürekli kucak istiyormu ya benimki artık kucakta oturmak istemiyor kalkıp dolaştırılmak istiyor benimkimi huysuz yok diğer bebelerde böölemi

kucak ıstemıyor da,,,
yatmakta ıstemıoor tabi..
ben onu gun ıcınde bıraz yere emekleme pozısyonunda bırakıyorum,bıraz orumcek,bıraz oturutuyorum,bıraz da kucakta cılveleşiyoruzz..boyle gecıyor..

kızlar kilo konusunda birbirmizi incitmeyelim lütfen kimimiz hamileyken az kilo aldık kimimiz çok kimimiz hemen verdik kimimizin çoğu kilosu duruo(bende dahil) ama unutmayalım ki bünye meselesi elimizde olmayan nedenler ...zaten eşim ikide bir artık masaj kemeri mi alcan ne yapcaksan yap dio yani hepimiz farkındayız durumlarımızdan neyse biraz karıştırdım galiba sonunu getiremedim klava:

mrb kızlar
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızz kutlu olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

artık çokk gerilmeye başladımm burdaa :çok üzgünüm: rahat rahat muhabbet edemezz olduukk bu ne yaa :çok üzgünüm: önceden stres atmak için gelirdim nefes aldığımı düşünürdümm şimdi gerim gerimm geriliyoruuumm :çok üzgünüm:

katılıorum..buraya birbirimizin kişiliğini yada görüntüsünü yagılamak yada yorumlamak için girmioruz''yani en azından ben öyle'' bebeklerimizle ilgili deneyimleri paylaşmak için burdayız..bence hepimiz toparlanalım ve amacımız doğrultusunda birbirimizle fiikirlerimizi paylaşalım...ama şuda bi gerçekki hepinizi merak ediyorum ve tanışma şansım olsaydı hepinizle tanışmak isterdim...
yaa bilmiorum çok mu hayalperestim ama ben bundan 5-10 sene sora hala birbirimizden haber alıor olmak isterim...benmi çok kaptırdım kendimi yoksa benimle aynı fikirde olan warmı bilmiorum.....
birbirimizi gereksiz yere kırmayalımwede germeyelim....

ay ben bu aralar çok duygusalım çelenin yazdıklarına gözlerim doldu...we hala ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..biraz ileri gittiysem kusura bakmayın...sizlerle burda olmaktan mutluyum...:çok üzgünüm:

aynen canım ya çocuklarımızın okula başladığını okul maceralarını da konuşmak istiyorum ben inş kopmayız birbirimizden çok alıştım ben ya a.s.

birazdan eşim gelecek kerem hala uyyo tabi gece uyumadı şimdi çıkarıo acısını zıpcıkkk
ona biraz meyve püresi yedirmem lazım giydircem hazırlancaz çıkcaz....keremle 5gün araları olan bi arkadaş da gelio kereme...5gün arayla doğurmuştuk santral müdürlüğü mühendisleri olarak :CüvCüv:
haydin görüşürükkkk:a015:

Gunayddimn kizlar kizimi soran gecmis olusn diyen demiyen herse tesekkur ederiz simdi elimle bakinca yuzu felan soguk ama olcuyorum 37.5 koltuk alti olcumu dogru bi secim degilmi acaba 37.2 nin altina dusemedik keyfi yerinde fitil alcam birazdan cok sukur geceyi atlattik cok uykusuzdum sabah uyudum allahtan yanima herkesin bayrami kutlu olsun bu arada ben unutmustum burayi acinca okudum gunleri bile sasirdim artk

leloş hacer nasıl oldu
ay iveetttttttt 23 nisannn kutluuu olsunnnnnn hihoyyythihoyyyt ay bugün bizim bebelerimizin ilk çocuk bayramı, bende yetişebilseydim bizim ordaki okula götürcektim bebemi, kendi bayramını seyretsin diye, kaydirigubbakcemile2 ama yetişemedim :çok üzgünüm:
aktivite masanız çok güzelmiş kız, güle güle oynaşsın keroş, bende böle bişi almayı düşünüyorum da bi türlü uygulamaya geçmedim, bi de erken diye pek sallamıorum kaydirigubbakcemile3
ya işte yazık dıye yağsın da ıptal olsun dıom ya bende zatena.s
bende hep ılkouldayken stad gorevı verırlerdı.pankart ındır kaldır,vs.. hıc sevmem:1closedeyes:

biz 19 mayısta yapmıştık onu, çok eğlenceliydi be, kıçında kot pantolon, ayağında spor ayakkabı, kafanda boyacı şapkası, gayet cool yani kaydirigubbakcemile3 hatta pankart kaldırırken bişeler bile yioduk kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok: celen sinirlenme len, ay tırstım senden ha, ilk defa böle sinirli görüyom seni, yafrim kötü niyetlen sölenmedi ki noolcek, bak ben şişkoyum mesela hiç bozuluyomuyum, hadi şişko de baaa şişko deeeeee:CüvCüv:
ay beni bi görse varya ben klotya şifir gibi karıymışım der yaaa, ben ne ediiimmm dobiş dobiş geziyom, senağlama celennnnn sen benim yarım kadarsın len, beni görsen aynada kendine bakmaya doyamassın be :mymeka: hem bi kere çok güzel karısın söliiiim, benden güzelsin bi kere :çok üzgünüm:
biz hiç öyle kucak delisi olmadık, bi aralar sanki kucak delisiymişiz gibi oldu soora geçti kendi kendine, bizde şu var, eskiden oturmak istiyodu yatmak istemiyodu, şimdik ne oturmak ne yatmak istiyo, kazık gibi ayakta dikilcekmiş kaydirigubbakcemile3 bi de hoppalaya binmiş gibi zıplıyo bazenkaydirigubbakcemile3
aynen bende yıllar sonra bile burda birlikte sohbet edebilmeyi çok istiorum, inşallah hiç bozulmaz bu gurubumuz :Saruboceq:

leyla ateş yükselmiyosa verme ilaç, biraz bekle ara ara ölç, yükselmeye başlarsa o zaman ver:teselli:

Gerilim olmus burda celencim eger bu .uhabbette benim bi sozum felan gecti bilmeden kirdiysam cok ozur dilerim ben artik bu kiloyu takmamaya karar verdim ki rekor benim ben 25 kilo oldim benim en hassa oldugum sa bu daltonlar denildigi mesele ben buna takigim yillarca okulda olsun disarda olsun arkadaslarimla ozgurce gezmedim daha once yazdimmi bilmiyom hemen bize daltonlar derlerdi ve en uzun oldugumda salak karakter avarel durumuna duserdim ben salakmiyim diye uzulurdum bide leylek derlerdi adimda leyla ya hep oyle cagirilar dalga gecrlerdi cok uzulur cocuk akli ben niye arkadaslarim gibi nor.al degil de uzunum diye eve gelir aglardim arkadaslarimin boy seviyesyle ayni olmak icin egik buzuk gezerdim yanlarinda bana bu katu yakistirmasalar yapilmasa ben kendimi onlara uydurmaya calismazdim egik gezecem diye kambur olacaktim boynum hep asagidaydi valla cok sıkintili gecti simdiden bu yastaki bu cocukta bunla buyusun iztemem ve kesinlikle karsiyim bide bi lakabim daha vardi artik ona ozeniyorum safinazz eheheh artiksafina zdegilim kilomdan dolayi keskem simdide deseler

açıktan geberecem daha kahvaltı yapamadım yaa bu adam yüzünden aç kaldım beeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…