bacım kimse seni bile bile incitmek istememiştir ya burda hepimiz kilolu değilmiyiiz kızma yaaa [/I]
hee bendekı popoyu görsenizkaydirigubbakcemile3
ama ben de cok hassasım bu kılo konusunda .celen haklı hepımızın fazla kılosu var ve normla ama fotoğrafların sısman zayıf dıye eleştırılmesi benımde hosuma gıtmıyor..
evet aynen bende hassas bir konu ben hiç bir zaman zayıf olamadım hep yüzüme vurulmuştur aman neyse boşverin ya
kızlar sizinde bebeler sürekli kucak istiyormu ya benimki artık kucakta oturmak istemiyor kalkıp dolaştırılmak istiyor benimkimi huysuz yok diğer bebelerde böölemi
artık çokk gerilmeye başladımm burdaa :çok üzgünüm: rahat rahat muhabbet edemezz olduukk bu ne yaa :çok üzgünüm: önceden stres atmak için gelirdim nefes aldığımı düşünürdümm şimdi gerim gerimm geriliyoruuumm :çok üzgünüm:
katılıorum..buraya birbirimizin kişiliğini yada görüntüsünü yagılamak yada yorumlamak için girmioruz''yani en azından ben öyle'' bebeklerimizle ilgili deneyimleri paylaşmak için burdayız..bence hepimiz toparlanalım ve amacımız doğrultusunda birbirimizle fiikirlerimizi paylaşalım...ama şuda bi gerçekki hepinizi merak ediyorum ve tanışma şansım olsaydı hepinizle tanışmak isterdim...
yaa bilmiorum çok mu hayalperestim ama ben bundan 5-10 sene sora hala birbirimizden haber alıor olmak isterim...benmi çok kaptırdım kendimi yoksa benimle aynı fikirde olan warmı bilmiorum.....
birbirimizi gereksiz yere kırmayalımwede germeyelim....
ay ben bu aralar çok duygusalım çelenin yazdıklarına gözlerim doldu...we hala ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..biraz ileri gittiysem kusura bakmayın...sizlerle burda olmaktan mutluyum...:çok üzgünüm:
Dogru diyon ibosum da ya nebiliyim dr vermedi bende hi akil edemedim almayi gecenin o saatindede kimse gidip almazdi laf dinlate.miyom ki surun verdin duser dedi yatti sabah olacak hala basini bekliyom cook az yarim yamalak uyudum ama o hic uyanmadi bile sabaha kadar 37.4un altina dusuremedim hala da ayni tekrar surupta verdim ustude ince hala dusmedi ayni duruyo anlamadim asi dan diye endise edip panik yapmiyorum ama cok pis canim sıkıldi alip emziriyom yavrum uyanik ama hic kipirdamiyo kafasi yana dusmus elini kaldirmiyo bile hali yok cocugun sadece gozume bakiyoo icim yaniyo yaa alaahhin hodugunun umrundamii uff ya
günaydınnnkaydirigubbakcemile3
bu gün bayram erken kalkın çocuklarkaydirigubbakcemile5
şimdi kahvaltı hazırlayacağım kızımı kaldırcam kahvaltı faslı cokacimcoookgiyinecek saçlar ikli gizli örük olacakstandart herkesin öyle olacakmış kıyafeti turuncu esmerede turuncu bi baska yakısıyo hani
babası onu okula bırakacak arkasından biz hazırlanıp stadyuma gideceğiz geçen sene okulun milli oyun ekibinde idi bu sene tüm okulların ortak hazırladığı gösteridekaydirigubbakcemile2 sonrasında da bakalım ne yapacağız yani bugün bize bayram:sm_cool:
tüm çocukların bayramı kutlu olsun sevgili atam huzur içinde yat bizlere ve çocuklarımıza bu ülkeyi ve değeri bıraktığın için sonsuz teşekkürler
kızlar kereme playskoolun aktivite masasını aldım dün
şaypada 23nisan diye %25 indirim yapmışlar 80di 60a inmiş aldım....çok sevdi akşam kurdum biraz babası geç geldi pilini alamadık ama bugün tam deneriz bütün fonksiyonlarını gamyoncuiremsu
enucuzhepucuz.com | En Ucuz Online Alışveriş | En Ucuz Oyuncak | Ürünün Büyük Resmi
ya işte yazık dıye yağsın da ıptal olsun dıom ya bende zatena.s
bende hep ılkouldayken stad gorevı verırlerdı.pankart ındır kaldır,vs.. hıc sevmem:1closedeyes:
şakanın boyutunu aşarsan ciddi kalp kırarımdün yazıcaktım ama cok sinirlendiğim için bugun bekledim.şakayı kaka yapmayalım ve olayı sündürmeyelim evet hamilelğim boyunca 21 kilo alarak kendi capımda rekor kırdım. şimdilik verme taraftarı da değilim bebeğimi besliyorum bu durumumdan da gocunmuyor aksine gurur duyuyorum.ama iş uzamaya basladı ses etmedikçe arka arkaya mesaj atıp kilolardan bahsetmek de neyin nesi.tamam bi kere yazıldı bitti.şaka yollu söölendi.ama şişko bilmem ne yasakkelime dalga gecillicek konumda deiğilim.hele hele coluk cocuğun ağzına düşücek hiç değilim yasakkelime
meran ve dbest bundan sonra rica ediyorum benim olduğum resimleri koymayın.varsa ikinizin olduu reimler olsun.albümümü ve diğer koyduğum resimleri siliyorum.bundan sonra reim falan yok yasakkelime
tatlım yaa üzülme alınacağını bilememişlerdir yoksa seni kırmak isticeklerini zannetmem.:1no2:.çoğumuz aynı piskolojideyiz benimde 18 kilo fazlam war..bazen insanın gerçekten zoruna gidiyo..ama eminim seni üzdükleri için onlarda üzülmüştür..
ayrıca fotoğraflarınıda silme:mymeka: ben senin o güzel yüzünü her zaman görmek istiyorum...Şeniz weee çok ciddiyim..yerimseniben ist. ilk geldiğimde seninle tanışmakta kk'daki en büyük hayalim.yerimseniben..zaten beni görünce moralin düzelir merak etme:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet aynen bende hassas bir konu ben hiç bir zaman zayıf olamadım hep yüzüme vurulmuştur aman neyse boşverin ya
kızlar sizinde bebeler sürekli kucak istiyormu ya benimki artık kucakta oturmak istemiyor kalkıp dolaştırılmak istiyor benimkimi huysuz yok diğer bebelerde böölemi
katılıorum..buraya birbirimizin kişiliğini yada görüntüsünü yagılamak yada yorumlamak için girmioruz''yani en azından ben öyle'' bebeklerimizle ilgili deneyimleri paylaşmak için burdayız..bence hepimiz toparlanalım ve amacımız doğrultusunda birbirimizle fiikirlerimizi paylaşalım...ama şuda bi gerçekki hepinizi merak ediyorum ve tanışma şansım olsaydı hepinizle tanışmak isterdim...
yaa bilmiorum çok mu hayalperestim ama ben bundan 5-10 sene sora hala birbirimizden haber alıor olmak isterim...benmi çok kaptırdım kendimi yoksa benimle aynı fikirde olan warmı bilmiorum.....
birbirimizi gereksiz yere kırmayalımwede germeyelim....
ay ben bu aralar çok duygusalım çelenin yazdıklarına gözlerim doldu...we hala ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..biraz ileri gittiysem kusura bakmayın...sizlerle burda olmaktan mutluyum...:çok üzgünüm:
Gunayddimn kizlar kizimi soran gecmis olusn diyen demiyen herse tesekkur ederiz simdi elimle bakinca yuzu felan soguk ama olcuyorum 37.5 koltuk alti olcumu dogru bi secim degilmi acaba 37.2 nin altina dusemedik keyfi yerinde fitil alcam birazdan cok sukur geceyi atlattik cok uykusuzdum sabah uyudum allahtan yanima herkesin bayrami kutlu olsun bu arada ben unutmustum burayi acinca okudum gunleri bile sasirdim artk
biz hiç öyle kucak delisi olmadık, bi aralar sanki kucak delisiymişiz gibi oldu soora geçti kendi kendine, bizde şu var, eskiden oturmak istiyodu yatmak istemiyodu, şimdik ne oturmak ne yatmak istiyo, kazık gibi ayakta dikilcekmiş kaydirigubbakcemile3 bi de hoppalaya binmiş gibi zıplıyo bazenkaydirigubbakcemile3
evet evet bizimkide aynen böyle kucağımda oturtyim diyom yok ayakları kazık gibi zıp zıp zıplayacak napacaz böyle bilmem bendemi yürüteç alsam napsam bea
kızlar kereme playskoolun aktivite masasını aldım dün
şaypada 23nisan diye %25 indirim yapmışlar 80di 60a inmiş aldım....çok sevdi akşam kurdum biraz babası geç geldi pilini alamadık ama bugün tam deneriz bütün fonksiyonlarını gamyoncuiremsu
enucuzhepucuz.com | En Ucuz Online Alışveriş | En Ucuz Oyuncak | Ürünün Büyük Resmi
biz hiç öyle kucak delisi olmadık, bi aralar sanki kucak delisiymişiz gibi oldu soora geçti kendi kendine, bizde şu var, eskiden oturmak istiyodu yatmak istemiyodu, şimdik ne oturmak ne yatmak istiyo, kazık gibi ayakta dikilcekmiş kaydirigubbakcemile3 bi de hoppalaya binmiş gibi zıplıyo bazenkaydirigubbakcemile3
evet evet bizimkide aynen böyle kucağımda oturtyim diyom yok ayakları kazık gibi zıp zıp zıplayacak napacaz böyle bilmem bendemi yürüteç alsam napsam bea
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olabilü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?