2008 Ekim Anneleri

kizlar merhaba, butun bebeklerimizin 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramini kutlarim. biz de ardayla televizyondan izledik kutlamalari. istiklal marsini dinledik, arda siren seslerini falan duyunca pek bi sasirdi kaydirigubbakcemile3 burda haftasonu kutlanacak bayram. oraya goturcem ardayi.. hepiniz iyi misiniz bakalim? hersey yolunda mi?

Ayy bayilirim okul goseterilerine ama malesef izleyemedim tvden bile turuncu turuncu ne tatli olmus masallah

kız nerlerdesin sen :mymeka:

hosgeldin tatlim ozledik seni nasilsin

herkese merhabalar.
akşam bi giriş yapmışım emme çıkış yapmamışım.lelyoluşumu sanal olarak beklemişim. hain garılar hiç d euyarmıyonuz heeeeeeeklava:
neysem alıntı yapmıştım oda bi yerle gitmiş, ara da bul yanee.
bu arada 23 nisan ulusal egemnlik ve çocuk bayramımız gutlu olsunnn.iyikiş atatürk ve arkadaşları vcarmış.iyiyki büyüklerimiz bu günler için savaşmışlar.hayatlarını bu uğurda kaybeden tüm şehit ve gazilerimizden allah razı olsun. hala daha bu vatan için hayatını harcayan , kaybenden evlatlarımızdan da allah razı olsun.
yağmur nedeniyle tören salı günü kutlanacak.
benim oğluşumda kucaktan ziyade artık gezdirilmek , yürütülmek ve oynanılmak istiyor , hatta kucağa gelemk istiyorsa , oyuncak veriyom eline onu bilem almıyo, böyle kollarını kaldırıp mık mık ediyo gözümün içine bakarak.
leylacım geçmiş olsun ya sabahlamışsın.allah kolaylık versin.
bizde bugün aşımızı olmadık ama birazdan doktora gideceğiz.çıkmam gerkekcek birazdan.tabü unutmazsam. hatırlatın bsna olur mu :roflol:

kizlar ben de sizi ozledim valla.. bi gecmisi okuyum dedim ama off cok killatmisiniz okuyamadim bilem. leylacim gecmis olsun. asidansa telaslanma. oluyor oyle. bizim de mayis basi asimiz var. bakalim nasil gececek? ibolya arda da ayni yusuf eymen gibi. illa ayakta durcak. ellerinden tutup yurutcekmisiz. valla belim tutuluyo aksamlari. arda beyin gonlu olsun diye notredammin kamburu oldum. dbest basladi mi ise?

hafta sonu piknik planları var.susuz mu ne varmıs.oraya gidilio.bakalım eşimle konusaimda?dbest müsait olursa siz bulusun.

o zaman pazar olsun.valla gönlünü almak istiyorum.belli ki bana çok kırılmışsın.hafta sonu 1 gününü ayır.olmadı yarın buluşalım.tabi dbestimi de alalım.Şeniz ben böle şeyleri çok takarım.kimsenin bana kırılmasını istemem.hadi be celen uzatma artık.cuma-cumartesi-pazar-pazartesi.4 günün içinde yok mu hiç zamanın?

bi ileti yazam didim, msn açık focebook açık ,oğluşum açık zor tamamladım valla.bi de bu kadar uzun oluncaa.

Nurcecim tesekkur edriz teyzesi iyiyiz bugun ben gece buralardaydim ama sen yoktum yani galiba uykulu uykulu yanlis gormediysem dusmus olabilirsin gece halilo bile yoktu

leylacım kusura bakma canım ya.valla başka şeylerin derdine düştük senin yavruya bi geçmiş olsun bile diyemedim.geçmiş olsun meleğine

Nurcecim tesekkur edriz teyzesi iyiyiz bugun ben gece buralardaydim ama sen yoktum yani galiba uykulu uykulu yanlis gormediysem dusmus olabilirsin gece halilo bile yoktu

ya nebiliyim. siteyi bi açtım giriş yapmama gerk kalmadı, giriş yapılmış bilem .bende çıkış yapmamışım bütün gice sanal sanal dolamışım didim.laelaelaelaelae

selamlar biz gittik geldik veda yemeğine hava soğuk old.için içeriyi ayarlamışlar yaklaşık 40kişiydik bizz gittiğimizde yemekler yenmiş çaylar içiliodu biz bebekliler geç kaldık tabi zıpcuklar uyyodu anca çıktık neyse apar topar yedik geldik hava sıcak olsa güsel biyermiş nurce bursadasın tavsiye ederim bak kayapa girişinde uzan et mangal :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…