2008 Ekim Anneleri

ayyyyyy çok mutluyum:sm_cool:
oğluşum ilk kez yaptığım tarhana çorbasını içti:teytey:ilk kez çöpe gitmedii..ama içine 2 ölçek aptamil koydum:çok üzgünüm:öyle içtibenneyaptımkiolsun sonuçta içti ya..evde hazırladığım hiçbişeyi yemiyodu velet..önce aptamille tadına alıştırıp yavaş yavaş mamayı koymayı kescem içine:jeyyar:belki böylelikle alışır yaa..dünde çıtırın verdiği brokoli çorbasını yaptım.1 kaşık bile bırakmadan yedi..e tabii onun tarifinde vardı zaten aptamilkaydirigubbakcemile3

evet canım aynen katılıyorum. komşumun 5 aylık oğlu sünnet oldu da,biraz önce geçmiş olsuna gittik oğlumla.baktım bizimki mızmızlanmaya başladı.hemen apar topar geldim eve.çorbasını içti.şimdi uyuyo ayağımda.eğer zamanını kaçırsaydım şimdi bütün apartman yağızın çığlıklarıyla inliyoduÇok üzgünüm çoook

vaovvv..
çoğu anne bıle yapmıyor bnu..ck hosuma gitti..çok.....:lepi:

hangi renge boyattin gule gule kullan bende boyatacam aslinda ama zaman yok hamile kalmadan once röfle yaptirmisti dip boyasi gelince hamileydim benim sacta hemen uzar dogum yapana kadar cok uzadi kestirdim uclarinda kaldi sari sari gicik oluyo kuafor esimin kuzeni aslinda bi aksam bizim icin acsa dukkani desekte gecen knustuk bu sene sogan kabugu cok moda o renge boyayalim demisti ama kararsizim

sağol canım.. ben de yıllarca röfleli kullandım artık bir değişiklik istiyordum.. bende koyu kahve ye boyattım.. iyi oldu sevdim bu rengi..a.s

kızlar ben dun albumu duzenledım.herkese acıktı ya.duzelttım.sızler gorebıleceksınız sadece artık.oyuzden yenı fotolarımızı ekledım,bakmak ısteyen olursa...:içelim:

vaovvv..
çoğu anne bıle yapmıyor bnu..ck hosuma gitti..çok.....:lepi:

Evet benimde cok hosuma gitti ins kizimda babannesi gibi olur adina ceker yaa kayinvaldrem nekadr nazik ince dusunceli bi kadinsa esim de askine acik annesine cekmemis hic haceer konusunda dusunceli degil(asliinda herkonuda oylede hacer konusunda hassasim o bakimdan daha onemsiyorum) gecen babbasi hacer yogurdunu yemiyoo diyom oda angut cabul ye kizarim bak yeee diye sert sert konusuyo uyuz herif kizim yogurdunu yermisin anneni uzme melegim felan desene herseyi anladigini biliyon dimi ama

bende boyatcam ama ne zaman:uhm:ve nasıl:uhm:ve nerede:uhm:ve hangi renge:uhm:ve..ve..ve..ve..
anam nasıl boyatcam ya benim kuaförüm oturduğum yerden biraz uzakta.minibüsle falan gitmem lazım.elide çok yavaş sağolsunbenneyaptımkitam istediğim gibi yapıyo ama önceden zaman çoktu..lak lak yapıp boyatıyodum akşama kadar.şimdi kocişe bırakayım bi cumartesi diyom..ama oğluş asla durmaz o kadar zamanÇok üzgünüm çoooksanırım yakınlarda bi yerde rastgele bi kuaföre boyatcam:çok üzgünüm:
renge hala karar veremedim ama bu kez röfle değilde düz renk yapayım diyorum..bal rengimi ne,hani hadise nin saç rengi çok hoşuma gidiyo ama bakalım...

off ya uyandı velet yine 1 sa.bile uyumadı yaa..neyse kaçtım ben:a015:

saol arıkancim.inşalah sizde olmaz ates.
bende yarın kaynanaya boyatıcam aldım rengini.her zamanki gibi mavi-siyah :lepi:
aneeeyyy :teytey: afiyet bal seker olsun yavrumaaa :asigim:
kızlar ben dun albumu duzenledım.herkese acıktı ya.duzelttım.sızler gorebıleceksınız sadece artık.oyuzden yenı fotolarımızı ekledım,bakmak ısteyen olursa...:içelim:

he bi bakak :1rolleyes:

sağol canım.. ben de yıllarca röfleli kullandım artık bir değişiklik istiyordum.. bende koyu kahve ye boyattım.. iyi oldu sevdim bu rengi..a.s

Bende tekrar röfle istemedim devam ettirmedim ya beyaz tenliyim bide surekli makyaj istiyo yoksa ruh gibi oluyom acik renk istemiyom aslinda bi ara patlican moruna takmistim vazgectim bende boyle kahve tonu dusunuyorum

ıklımın atesı yok ama keyıfsız.
uykusu bolunuyor sureklı ağlayarak uyanıyor kı hıc yaptıı bişi degıldır..
yanındaen sevdii oyuncak vardır,,uyanınca hemen alır oynamaya başlar uyandgında ama sımdı gözü bşi gormuo.ağlıo.kucagıma alınca sakınleşio.olucak okdar aşı sonucta..

:içelim:benim de çok hoşuma gitti bak

arıkan güle güle uzat canım.valla ben saçlarımı kestirecem ama zaman yok.baksana senin miniğin bile nasıl ağlamış.yazık kıyamam.havalar biraz daha düzelsin kızımla giderim.ilk kuaför tecrübesini yaşasın yavrum:roflol:

leylacım soğan rengini ben de çok seviyorum.bir de ben bi fırsatını bulursam karamel boyatacam.o da çok hoş oluyo.benim de tenim beyaz.karamel çok güzel olur diye düşünüyorum.

bu arada benim sütüm yok denecek kadar az.sizinkiler nasıl.eskisi gibi sertleşmiyo artık göğüslerim.süt dolmuyo yani.demekki ek gıda vermesem yetmeyecek

selam nabersiniz
leyloşm ya kıyamam hacerin ateşi hala düşmemiş neyseki 38.5 u üstüne çıkmıyo allah korusun inş yarına bişeyi kalmaz
feyza da aşı olmuş ona da geçmiş olsun yazık bu kuzucuklara valla bi günde 4 aşı biz bilem dayanamayız bu küçük bedenler napsın
ama herşey onların sağlığı için az daha sabır

arıkancımm yeni saçını güle güle kullan valla benim saçım öle çok döküldüki fön bilem çektiremiyom neyseki daha yeni yavaş yavaş azalıyo dökülme
celen kız mavi syah benimde çok hoşma gidii sana da yakışıyo beyaz tenlisin ya bi de siyah eyeliner filan çekince düz saçlar kırmızıya çalan bir ruj öfff afetsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…