tekrar geçmiş olsun canım.bizimde öyle sabahtan beri sıcacık ölçmeye korkuyorum
ŞenizŞeniz
effekaan len çocuğun uyku vakti geçmiş ondan ağlıyo bence, bak kaşını gözünü ovalamaya başladığı an hemen uykuya hazırla, bende de aynısı oluyo, şimdi önc bi sinirini geçir çocuğun, oynaştır bişeyler et güldür sakinleştir sonra uykuya yatır
Kizlar dun ben bulasilari toparliyodum mutfakta hacerde kayinvaldemdeydi yanima geldi kizim haceri cok halsiz duruyo biraz ayagima yatirabilirmiyim diye benden izin aldi cok hosuma gitti simdi ben haceri besigine alistirdim birakinca kendi uyuyo artik ayagi unuttumak icin 1hafta ugrastim ve unutturdum ya simdi geri ayagina koyarak beni emegime saygisizlik yapmis olabilecegini dusunup 1kerelik ayagima yatirabilirmiyim dinlensin biraz halsiz diye izin aldi normalde kayinvaldem cok ince dusunceli bi bayan ve kesinlikle benim haceri buyutmemde bana karismaz da bukadar ince dusunecegini tahmin etmemistim benden izin almadan direk yatirsa hic aklima gelmezdi benim ben besige alsitirdim geri ayagi hatirlatacak diye aklima gelmezdi bile
selam kızlar... anca gelebildim bugün buralara.. kuaföre gitim saçımı kestirdim boyattım ela yı kayınvalideye bıraktım.. ama çok ağlamış kuzum.. geldiğimde uyuyordum ama çini çekiyyo kuzum. hemen kucağıma aldım beni görünce bi ağladı... sonra oynaştık konuştuk barıştık.. ama bende çok üzüldüm içim acıdı.. canım yavrum bırakmıycam bi daha seni..:1no2::çok üzgünüm:
leyla nihal ve celen geçmiş olsun sizede.. anam ne aşıymış bee.. valla benimde gözüm korktu iyiyce pazartesi gitcez bakalım.. off..:çok üzgünüm:
hangi renge boyattin gule gule kullan bende boyatacam aslinda ama zaman yok hamile kalmadan once röfle yaptirmisti dip boyasi gelince hamileydim benim sacta hemen uzar dogum yapana kadar cok uzadi kestirdim uclarinda kaldi sari sari gicik oluyo kuafor esimin kuzeni aslinda bi aksam bizim icin acsa dukkani desekte gecen knustuk bu sene sogan kabugu cok moda o renge boyayalim demisti ama kararsizim
vaovvv..
çoğu anne bıle yapmıyor bnu..ck hosuma gitti..çok.....:lepi:
hangi renge boyattin gule gule kullan bende boyatacam aslinda ama zaman yok hamile kalmadan once röfle yaptirmisti dip boyasi gelince hamileydim benim sacta hemen uzar dogum yapana kadar cok uzadi kestirdim uclarinda kaldi sari sari gicik oluyo kuafor esimin kuzeni aslinda bi aksam bizim icin acsa dukkani desekte gecen knustuk bu sene sogan kabugu cok moda o renge boyayalim demisti ama kararsizim
saol arıkancim.inşalah sizde olmaz ates.selam kızlar... anca gelebildim bugün buralara.. kuaföre gitim saçımı kestirdim boyattım ela yı kayınvalideye bıraktım.. ama çok ağlamış kuzum.. geldiğimde uyuyordum ama çini çekiyyo kuzum. hemen kucağıma aldım beni görünce bi ağladı... sonra oynaştık konuştuk barıştık.. ama bende çok üzüldüm içim acıdı.. canım yavrum bırakmıycam bi daha seni..:1no2::çok üzgünüm:
leyla nihal ve celen geçmiş olsun sizede.. anam ne aşıymış bee.. valla benimde gözüm korktu iyiyce pazartesi gitcez bakalım.. off..:çok üzgünüm:
aneeeyyy :teytey: afiyet bal seker olsun yavrumaaa :asigim:ayyyyyy çok mutluyum:sm_cool:
oğluşum ilk kez yaptığım tarhana çorbasını içti:teytey:ilk kez çöpe gitmedii..ama içine 2 ölçek aptamil koydum:çok üzgünüm:öyle içtibenneyaptımkiolsun sonuçta içti ya..evde hazırladığım hiçbişeyi yemiyodu velet..önce aptamille tadına alıştırıp yavaş yavaş mamayı koymayı kescem içine:jeyyar:belki böylelikle alışır yaa..dünde çıtırın verdiği brokoli çorbasını yaptım.1 kaşık bile bırakmadan yedi..e tabii onun tarifinde vardı zaten aptamilkaydirigubbakcemile3
evet canım aynen katılıyorum. komşumun 5 aylık oğlu sünnet oldu da,biraz önce geçmiş olsuna gittik oğlumla.baktım bizimki mızmızlanmaya başladı.hemen apar topar geldim eve.çorbasını içti.şimdi uyuyo ayağımda.eğer zamanını kaçırsaydım şimdi bütün apartman yağızın çığlıklarıyla inliyoduÇok üzgünüm çoook
kızlar ben dun albumu duzenledım.herkese acıktı ya.duzelttım.sızler gorebıleceksınız sadece artık.oyuzden yenı fotolarımızı ekledım,bakmak ısteyen olursa...:içelim:
sağol canım.. ben de yıllarca röfleli kullandım artık bir değişiklik istiyordum.. bende koyu kahve ye boyattım.. iyi oldu sevdim bu rengi..a.s
Citircim albumune baktim masallah cok yakismissiniz
Kizlar dun ben bulasilari toparliyodum mutfakta hacerde kayinvaldemdeydi yanima geldi kizim haceri cok halsiz duruyo biraz ayagima yatirabilirmiyim diye benden izin aldi cok hosuma gitti simdi ben haceri besigine alistirdim birakinca kendi uyuyo artik ayagi unuttumak icin 1hafta ugrastim ve unutturdum ya simdi geri ayagina koyarak beni emegime saygisizlik yapmis olabilecegini dusunup 1kerelik ayagima yatirabilirmiyim dinlensin biraz halsiz diye izin aldi normalde kayinvaldem cok ince dusunceli bi bayan ve kesinlikle benim haceri buyutmemde bana karismaz da bukadar ince dusunecegini tahmin etmemistim benden izin almadan direk yatirsa hic aklima gelmezdi benim ben besige alsitirdim geri ayagi hatirlatacak diye aklima gelmezdi bile
tesekkur ederımmm yorumlar ıcın canummŞeniz
hacer nassı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?