2008 Ekim Anneleri

teşekkür ederim canım. vallahi bi bakıma girmemm gerekiyordu bi cesaret gittim.. ama memnun kaldım arada yapmak lazım dmi.yerimseniben

teşekkür şeker.. benimde çok dökülüyodu ama azaldı buaralar.. yalnız boyundan da kısalt demekle hata mı ettim ne.. kuaförlerede elini verirsin kolunu alamzsın baya kısaldı saçlarım... hadee hayırlısı..:1rolleyes:

Ben geldimmm

yarın annemlere gidiyoruzzz :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :dance:delikafadulden
çok mutluyum heyecanlıyım ve yoruldummm
hazırlık yapıyordum aslında öğlen geldim hacerin durumunu merak ettim ama okuyamadan çıkmak zorunda kaldım inşallah ateşi çıkmamıştırrr :Saruboceq:

geçmişi okuyayım

aa ne guzell cokk sevındımm:teytey::teytey::teytey:

aaaaa ne kadar kalcan kızzzz buluşak mı:jeyyar:

lmlslşskkdkddjbgVvJBX NJj

ıklim yazdı bunları...
malum bugun 23 nisan koltumuu accık ona bırakayımmkaydirigubbakcemile3

ben geldim herkes gidiyor senağlama
dbestcim cok sevindim. iyi yolculuklar. gelinime iyi bak. bu arada biz evcek konustuk, lülünün dogumgununde peri kiyafetini ona biz alcez a.s
iklim neler de yazmis yahu, aferin ona..
hacer nasil oldu? bi haber var mi? gecmisi okuyamadim..
bu arada ben bulusma resimlerini de göremedim :çok üzgünüm:

ayy ne güzel çok sevindim canım.. dinlenirsin özlem giderirsin..a.s iyi yolculuklar şimdiden..

haklısın celencim ben de çok üzüldüm.. gerçekten çok güzelsin ve kilo bi insana bu kadar yakışabilir ama anlıyorum seni.. bunların bi önemi yok ve incinmişsin :çok üzgünüm: keşke resimleri koymasaydık nerden bilcez ki :çok üzgünüm:

bu konuda da haklısın ne desem sana bilmiyorum o an okuyunca ben de bozuldum ama takmadım demek sen çok üzülmüşsün :çok üzgünüm:

yaaaa senağlama

aaaaa ne kadar kalcan kızzzz buluşak mı:jeyyar:

bilmiyorum ki ne kadar kalcaz :sm_confused: bi gün işten çıkınca keremi alır annemlere gelirsiniz ama annemlerin de kedisi var :1ninca: önceden söyleyeyim de kaydirigubbakcemile3

saolasınn canımm Şeniz
peri kıyafetini siz alın biz de size damat kıyafeti alalım olar mı kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel çok sevindim canım.. dinlenirsin özlem giderirsin..a.s iyi yolculuklar şimdiden..

saol canım Şeniz

gülsen sacini mi kestirdin canim? ben de cok oldu kestirdim, bi de pisman oldum. zaten cok yavas uzuyo saclarim. cok dokuluyo diye kestirmistim.
aman nerden cikti bu resimlere yorum mevzuu yaa? ben daha resimleri bile goremedim. zaten cok kiskandim beni beklemeden bulustunuz diye bi daha beni de bekleyin..
dbestcim kac gun kalcan annenlerde?

saolasınn canımm Şeniz
peri kıyafetini siz alın biz de size damat kıyafeti alalım olar mı kaydirigubbakcemile3

olaaarr kaydirigubbakcemile5 burda cok guzel peri kiyafetleri var.. kizim olursa dogumgununde giydiririm diye ozeniyodum hep, gelinime nasipmis kaydirigubbakcemile3 yazin gelince veririm sana, onceden bedenini sana sorarim, tahmini bisi aliriz artik. bi kac ay sonra giycek malum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…