arıkan güle güle uzat canım.valla ben saçlarımı kestirecem ama zaman yok.baksana senin miniğin bile nasıl ağlamış.yazık kıyamam.havalar biraz daha düzelsin kızımla giderim.ilk kuaför tecrübesini yaşasın yavrum:roflol:
kızlar ben kaçıom arkadaşlara davetliyiz...hazırlanıyım..
arıkancımm yeni saçını güle güle kullan valla benim saçım öle çok döküldüki fön bilem çektiremiyom neyseki daha yeni yavaş yavaş azalıyo dökülme
celen kız mavi syah benimde çok hoşma gidii sana da yakışıyo beyaz tenlisin ya bi de siyah eyeliner filan çekince düz saçlar kırmızıya çalan bir ruj öfff afetsin valla
Ben geldimmm
yarın annemlere gidiyoruzzz :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :dance:delikafadulden
çok mutluyum heyecanlıyım ve yoruldummm
hazırlık yapıyordum aslında öğlen geldim hacerin durumunu merak ettim ama okuyamadan çıkmak zorunda kaldım inşallah ateşi çıkmamıştırrr :Saruboceq:
geçmişi okuyayım
Ben geldimmm
hazırlık yapıyordum aslında öğlen geldim hacerin durumunu merak ettim ama okuyamadan çıkmak zorunda kaldım inşallah ateşi çıkmamıştırrr :Saruboceq:
geçmişi okuyayım
lmlslşskkdkddjbgVvJBX NJj
İklim yazdı bunları...
malum bugun 23 nisan koltumuu accık ona bırakayımmkaydirigubbakcemile3
Ben geldimmm
geçmişi okuyayım
şakanın boyutunu aşarsan ciddi kalp kırarımdün yazıcaktım ama cok sinirlendiğim için bugun bekledim.şakayı kaka yapmayalım ve olayı sündürmeyelim evet hamilelğim boyunca 21 kilo alarak kendi capımda rekor kırdım. şimdilik verme taraftarı da değilim bebeğimi besliyorum bu durumumdan da gocunmuyor aksine gurur duyuyorum.ama iş uzamaya basladı ses etmedikçe arka arkaya mesaj atıp kilolardan bahsetmek de neyin nesi.tamam bi kere yazıldı bitti.şaka yollu söölendi.ama şişko bilmem ne yasakkelime dalga gecillicek konumda deiğilim.hele hele coluk cocuğun ağzına düşücek hiç değilim yasakkelime
meran ve dbest bundan sonra rica ediyorum benim olduğum resimleri koymayın.varsa ikinizin olduu reimler olsun.albümümü ve diğer koyduğum resimleri siliyorum.bundan sonra reim falan yok yasakkelime
ben kacıyorum kızlar.geceden beri sinirimden uyumadım.ecen meranda sööledi eleştirilmek için koymuyoruz resimleri die.hatta gene kimdi hatırlamıoyurm daltonlara benzetildi eylül tamer ve cemre.hatta en küçüklerinin cemre olduu söölendi.sanırım yine aynı kişiydi.onu leyla hatırlıodur ki ben bişe demeden o uyardı demeyin die.
artık çokk gerilmeye başladımm burdaa :çok üzgünüm: rahat rahat muhabbet edemezz olduukk bu ne yaa :çok üzgünüm: önceden stres atmak için gelirdim nefes aldığımı düşünürdümm şimdi gerim gerimm geriliyoruuumm :çok üzgünüm:
aaaaa ne kadar kalcan kızzzz buluşak mı:jeyyar:
ben geldim herkes gidiyor senağlama
dbestcim cok sevindim. iyi yolculuklar. gelinime iyi bak. bu arada biz evcek konustuk, lülünün dogumgununde peri kiyafetini ona biz alcez a.s
iklim neler de yazmis yahu, aferin ona..
hacer nasil oldu? bi haber var mi? gecmisi okuyamadim..
bu arada ben bulusma resimlerini de göremedim :çok üzgünüm:
ayy ne güzel çok sevindim canım.. dinlenirsin özlem giderirsin..a.s iyi yolculuklar şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?