gülsen sacini mi kestirdin canim? ben de cok oldu kestirdim, bi de pisman oldum. zaten cok yavas uzuyo saclarim. cok dokuluyo diye kestirmistim.
aman nerden cikti bu resimlere yorum mevzuu yaa? ben daha resimleri bile goremedim. zaten cok kiskandim beni beklemeden bulustunuz diyebi daha beni de bekleyin..
dbestcim kac gun kalcan annenlerde?
saolasınn canımm Şeniz
peri kıyafetini siz alın biz de size damat kıyafeti alalım olar mı kaydirigubbakcemile3
olaaarr kaydirigubbakcemile5 burda cok guzel peri kiyafetleri var.. kizim olursa dogumgununde giydiririm diye ozeniyodum hep, gelinime nasipmis kaydirigubbakcemile3 yazin gelince veririm sana, onceden bedenini sana sorarim, tahmini bisi aliriz artik. bi kac ay sonra giycek malum..
evet kestirdim ama inşallah pişman olmama. bugün için memnunum halimden bakalım yarın fön gidince ne olacak.. a.s
ne kadar kalıcaz bilmiyorum haftaya döneriz sanırım..
canım zahmet etme düşünmen yeter saolasın Şeniz
senağlamasenağlamasenağlama ama ben seni kırmak için söylemedim ki.şurda hepimiz kiloluyuz.ben senin kilolarınla dalga falan da geçmedim:sm_confused:hem ben sadece senin resimlerine de yorum yapmadım.dbestle merana da yaptım.kırıldığına çok üzüldüm.amacım seni üzmek değildi.çoluk çocuk vs onları da hiç üzerime alınmıyorum.sinirle söylemiş olduğunu düşünüyorum.
dbest ve meran eğer siz de bana kızdıysanız özür dilerim.
celencim sanırım salı günü dönecektin .gönlünü almak için seni biyere davet etsem olur mu?:teselli:hem dbestimi de çağırırız.merancım senden de çok çok özür diliyorum sen varken gelemediğim için.Şeniz sizi gezdiririm böylece kırgınlığınız da geçmiş olur.tekrar tekrar çok özür diliyorum sizlerden.ama gerçekten art niyet yoktu şaka babındaydı ama yanlış anlaşıldım.neyse cevabınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile5
evet daltonlar benzetmesini de ben yapmıştım.ya neden bu kadar alıngansınız anlamıyorum.ne var yani eylül cemreden de ufak duruyo. ama her söylediğime burda alınılırsa muhabbet olmaz ki arkadaşlar.özür dilerim tekrardan celen.ama gerçekten çok üzüldüm söylediklerime kırıldığın için.eğer buluşma teklifimi kabul edersen göreceksin eylülün cemreden ufak olduğunu.ben senin eğer bu konularda bu kadar hassas davranacağını bilseydim bu şakaları yapmak değil ağzımı açmazdım.
ya dedimya bende takmıyorum hatta aldıım kilolarla gurur bile duuyorum.dünyanın en gxzl seyine kavusabilmek için aldım o kiloları nben.ama sütüste olmadı.hele direk şişko hiç olmadı.
küsmedim eylül sadece kızdım.kısmet olursa görüşürz tabi.
buarada döünşte sanırım edhaklara gidicez kaydirigubbakcemile3
gazmecim cemrenin yürüteci geldi az önce ve cocuk kuzu gibi oldu.iiki almısız.sizde yokmu oyalanır belki.yürüteci müzikli ve ısıklı.bide uyku saati gecerse uykuya dalması dahada zorlasır bacım.
cumartesi uygun musun peki ?dbeste de sormam gerekiyo.optimum optimum çürüdünüz olim optimumda.bakın ben sizi nerelere götürecemkaydirigubbakcemile2
selam hanımlar naptınız bakalım.biz dün aşı olduk kuzum çok ağladı.dün rahattıkta sabah biraz ateşlendi.leylaşkom sizin neyiniz var canım
bizde hamitlerdeyiz.hava ulaştırmaya yakın.valla iyi olur bebişlerimiz de tanısın birbirlerini. bi bursa çıkartması da biz yaparız ekim analarından.ama meran , celen ve debestin kadar olmaz heralde onlşar ist.antalya ,ankarada birşeltirdiler.:roflol:
Kizlar dun ben bulasilari toparliyodum mutfakta hacerde kayinvaldemdeydi yanima geldi kizim haceri cok halsiz duruyo biraz ayagima yatirabilirmiyim diye benden izin aldi cok hosuma gitti simdi ben haceri besigine alistirdim birakinca kendi uyuyo artik ayagi unuttumak icin 1hafta ugrastim ve unutturdum ya simdi geri ayagina koyarak beni emegime saygisizlik yapmis olabilecegini dusunup 1kerelik ayagima yatirabilirmiyim dinlensin biraz halsiz diye izin aldi normalde kayinvaldem cok ince dusunceli bi bayan ve kesinlikle benim haceri buyutmemde bana karismaz da bukadar ince dusunecegini tahmin etmemistim benden izin almadan direk yatirsa hic aklima gelmezdi benim ben besige alsitirdim geri ayagi hatirlatacak diye aklima gelmezdi bile
selam kızlar... anca gelebildim bugün buralara.. kuaföre gitim saçımı kestirdim boyattım ela yı kayınvalideye bıraktım.. ama çok ağlamış kuzum.. geldiğimde uyuyordum ama çini çekiyyo kuzum. hemen kucağıma aldım beni görünce bi ağladı... sonra oynaştık konuştuk barıştık.. ama bende çok üzüldüm içim acıdı.. canım yavrum bırakmıycam bi daha seni..:1no2::çok üzgünüm:
leyla nihal ve celen geçmiş olsun sizede.. anam ne aşıymış bee.. valla benimde gözüm korktu iyiyce pazartesi gitcez bakalım.. off..:çok üzgünüm:
hangi renge boyattin gule gule kullan bende boyatacam aslinda ama zaman yok hamile kalmadan once röfle yaptirmisti dip boyasi gelince hamileydim benim sacta hemen uzar dogum yapana kadar cok uzadi kestirdim uclarinda kaldi sari sari gicik oluyo kuafor esimin kuzeni aslinda bi aksam bizim icin acsa dukkani desekte gecen knustuk bu sene sogan kabugu cok moda o renge boyayalim demisti ama kararsizim
sağol canım.. ben de yıllarca röfleli kullandım artık bir değişiklik istiyordum.. bende koyu kahve ye boyattım.. iyi oldu sevdim bu rengi..a.s
bende boyatcam ama ne zaman:uhm:ve nasıl:uhm:ve nerede:uhm:ve hangi renge:uhm:ve..ve..ve..ve..
anam nasıl boyatcam ya benim kuaförüm oturduğum yerden biraz uzakta.minibüsle falan gitmem lazım.elide çok yavaş sağolsunbenneyaptımkitam istediğim gibi yapıyo ama önceden zaman çoktu..lak lak yapıp boyatıyodum akşama kadar.şimdi kocişe bırakayım bi cumartesi diyom..ama oğluş asla durmaz o kadar zamanÇok üzgünüm çoooksanırım yakınlarda bi yerde rastgele bi kuaföre boyatcam:çok üzgünüm:
renge hala karar veremedim ama bu kez röfle değilde düz renk yapayım diyorum..bal rengimi ne,hani hadise nin saç rengi çok hoşuma gidiyo ama bakalım...
off ya uyandı velet yine 1 sa.bile uyumadı yaa..neyse kaçtım ben:a015:
citircim albumun cok guzel.. en cok da iklimin galatasarayli resmine bayildim hihoyyyt
süt arttırma için incir çok işe yarıyor tavsiye ederim.7-8 inciri 2 ye veya 4 e bölüp 2.5subardağı su ile kaynatıyorsun.ılıyınca içiyorsun.21 gün devam ediliyor.sütün miktarında ve kalitesinde artışş oluyormuş.ben 1 hafta yapabildim sadece ve etkisini gördüm.umarım işinw yarar.l
bu arada benim sütüm yok denecek kadar az.sizinkiler nasıl.eskisi gibi sertleşmiyo artık göğüslerim.süt dolmuyo yani.demekki ek gıda vermesem yetmeyecek
evet evt halısın buluşak mı acep dbest.aaaaa ne kadar kalcan kızzzz buluşak mı:jeyyar:
haklısın celencim ben de çok üzüldüm.. gerçekten çok güzelsin ve kilo bi insana bu kadar yakışabilir ama anlıyorum seni.. bunların bi önemi yok ve incinmişsin :çok üzgünüm: keşke resimleri koymasaydık nerden bilcez ki :çok üzgünüm:
bu konuda da haklısın ne desem sana bilmiyorum o an okuyunca ben de bozuldum ama takmadım demek sen çok üzülmüşsün :çok üzgünüm:
yaaaa senağlama
eeeeeeeee bu kayınvaldeye de geline de diyecek söz yok vallaha.g
bana bakk oraya gelirim dağıtırım orayı haaaa kaydirigubbakcemile3 buu hafta bursadayımmm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
gel de dağıtalım bi güzel,ankaradan sonra bi de bursa olsa fena mı olurkaydirigubbakcemile5
valla bravo kayınvalidene.. çok hoşuma gitti :lepi: peki o öyle sorunca sen ne dedin merak ettim delikafadulden normali buymuş gibi davran benceama böyle sana sorduğu zaman kibarca teşekkür etmeyi de unutma kaydirigubbakcemile3 :roflol:
herke gıttıı..
eyu geceler hepınızeeyerimseniben
kediden ben korkarım yaw rahat edemem sen lülüyü al bize gel olmazmı yada cumartesi biz seni alırız annenlerden eşim çalışıo cmrtsi biz otururuz rahat rahat telefonlarımızı alalım da haberleşirizbilmiyorum ki ne kadar kalcaz :sm_confused: bi gün işten çıkınca keremi alır annemlere gelirsiniz ama annemlerin de kedisi var :1ninca: önceden söyleyeyim de kaydirigubbakcemile3
saol canım Şeniz
iyi geceler herkes gitmiş..ben yarın anneme gidiorum:lepi: tatil yapcam 3 gün..haber veriim dedim merak etmeyin..kendinize ve bebişlere dikkat edin..aklım sizde olcak unutmayın ve de çok KILLATMAYIN küserimlülülülülülü
annemlerin haberi yok sabah kahwaltıya gitcem şok olcaklar...
hade ben kaçar....öptüm hepinizi....yerimseniben
canım dişten iştahsızlık olmuştur buay toparlar...her dr farklı şey söylüo ya bizimki de 5.ayda vermişti kıyma ben biraz geç başladım o sıralar hastaydı falan 6.aydan beri haftada 3kez çorbasına katıoz sende ver bence bu h.sonu balık vercem...az az başlamaktan bişey olmazbugün canım çok sıkkın.... dün aylık kontrolümüz vardı ,herşey normaldi şükür , ben bir dişimiz çıktı sanıyordum meğer ikisi birden çıkmış..... ama özge bu ay sadece 200 gr almış, aslında farkındaydım ama bu kadar da az beklemiyordum , doktorumuz da şaşırdı......... boyu uzamış gayet iyi ama kilosu yaşıtlarının 1 kilo altında dedi ....
ve asıl çok üzüldüğüm şey de bu güne kadar hep mama vermemi tavsiye eden doktorumuz , mama almıyor kusuyor mama verince ben de o yüzden kaşık maması veriyorum dediğimde bazı bebek almayınca almıyor işte mamayı benim kızım da almamıştı dedi ..... e o zaman iki aydır kendimi paralıyorum mamayı kusuyor diye , neden ısrarla ver diyorsun ki................muhallebiyi bile devam mamasıyla yapınca kusuyordu kızım , e o zaman sütle yap ama muhakkak yedir pirinç unlu muhallebi dedi
o yaşak bu yasak deyip duruyorlar işte sonuç ortada ,aslında özge iştahlı bir bebek ve bizim yediklerimize içi gidiyor ama doktoru erken dediği için vermiyorum çok bişey....
ete başlamadık henüz dedim , yine her zaman ki gibi erken zaten 15 gün sonra kıyma verebilirsin dedi ....
tavuk suyu faydalı mı dedim ...hayır bişeyin kendini vermektense neden yağını vereceksin ki dedi.... çorbalarını tatlandırsın diye dedim.... o zaman tavuğun kendini ver daha iyi sonra da kıyma verirsin dedi ................... e bunu ben sorunca ver diyorsan ben sormadan söylesen
gerçi iki diş çıkmış o da sarsmış olabilir dedi ..............belki de bebeğimizin normali budur ,çünkü kilo alımını engelleyecek bişeyi yok sağlığı yerinde belki de çıtır bi kız olur dedi
çakılım sıkma canını bu ayda az kilo alırlarmışgıcık dr söylesene herşeyi önceden demi nerden bilcez biz ne kadar kilosu 1 kilo eksik diyo ya dr ondan sordumbugün canım çok sıkkın.... dün aylık kontrolümüz vardı ,herşey normaldi şükür , ben bir dişimiz çıktı sanıyordum meğer ikisi birden çıkmış..... ama özge bu ay sadece 200 gr almış, aslında farkındaydım ama bu kadar da az beklemiyordum , doktorumuz da şaşırdı......... boyu uzamış gayet iyi ama kilosu yaşıtlarının 1 kilo altında dedi ....
ve asıl çok üzüldüğüm şey de bu güne kadar hep mama vermemi tavsiye eden doktorumuz , mama almıyor kusuyor mama verince ben de o yüzden kaşık maması veriyorum dediğimde bazı bebek almayınca almıyor işte mamayı benim kızım da almamıştı dedi ..... e o zaman iki aydır kendimi paralıyorum mamayı kusuyor diye , neden ısrarla ver diyorsun ki................muhallebiyi bile devam mamasıyla yapınca kusuyordu kızım , e o zaman sütle yap ama muhakkak yedir pirinç unlu muhallebi dedi
o yaşak bu yasak deyip duruyorlar işte sonuç ortada ,aslında özge iştahlı bir bebek ve bizim yediklerimize içi gidiyor ama doktoru erken dediği için vermiyorum çok bişey....
ete başlamadık henüz dedim , yine her zaman ki gibi erken zaten 15 gün sonra kıyma verebilirsin dedi ....
tavuk suyu faydalı mı dedim ...hayır bişeyin kendini vermektense neden yağını vereceksin ki dedi.... çorbalarını tatlandırsın diye dedim.... o zaman tavuğun kendini ver daha iyi sonra da kıyma verirsin dedi ................... e bunu ben sorunca ver diyorsan ben sormadan söylesen
gerçi iki diş çıkmış o da sarsmış olabilir dedi ..............belki de bebeğimizin normali budur ,çünkü kilo alımını engelleyecek bişeyi yok sağlığı yerinde belki de çıtır bi kız olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?