2008 Ekim Anneleri

evet kestirdim ama inşallah pişman olmama. bugün için memnunum halimden bakalım yarın fön gidince ne olacak.. a.s

ne kadar kalıcaz bilmiyorum haftaya döneriz sanırım..

canım zahmet etme düşünmen yeter saolasın Şeniz

kızlar ben çıkıyorum adet de oluyorum baya yordu beni bugün.. sanki bi senenin intikamını alıyor.. öptüm sizi bayy..

evet kestirdim ama inşallah pişman olmama. bugün için memnunum halimden bakalım yarın fön gidince ne olacak.. a.s

begendiysen iyi canim.. gule gule kullan. ben kesilince de begenmemistim. alex de ben sana bu kadar kisa kestirme demedim mi dedi, sinirimi bozdu gerci rahat ediyorum. dokulmesi de baya azaladi ama uzamiyoooo :1no2:

senin albumun yok di mi?

senin eylül cemreden ufak olabilir ve sen bunu önemsemiyor olabilirsin.. ama herkse senin gibi düşünmüyor, sorun burda zaten yerimseniben yani herkes senin gibi düşünmeyeceği için önceden söyleyeceğin lafları tartman lazım, bi kere daha düşünmen lazım ki karşındaki insan bu konuda hassas olabilir, kırılabilir..

yürüteciniz hayırlı olsun celencimm güle güle binsin fıstığımmm Şeniz ayy çok öpesim geldi cemreyi benim yerime yutuver cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

cumartesi uygun musun peki ?dbeste de sormam gerekiyo.optimum optimum çürüdünüz olim optimumda.bakın ben sizi nerelere götürecemkaydirigubbakcemile2

davetin için saol ama canım ben bu hafta yokum

selam hanımlar naptınız bakalım.biz dün aşı olduk kuzum çok ağladı.dün rahattıkta sabah biraz ateşlendi.leylaşkom sizin neyiniz var canım

geçmiş olsun nihalcimm :çok üzgünüm:

bana bakk oraya gelirim dağıtırım orayı haaaa kaydirigubbakcemile3 buu hafta bursadayımmm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

valla bravo kayınvalidene.. çok hoşuma gitti :lepi: peki o öyle sorunca sen ne dedin merak ettim delikafadulden normali buymuş gibi davran bence ama böyle sana sorduğu zaman kibarca teşekkür etmeyi de unutma kaydirigubbakcemile3 :roflol:

güle güle kullan gülşencimm Şeniz

soğan kabuğu :1shok: sakın haaa klava: sana hiç gitmez söliiimmm
saçın uzun değel mi leylacım bence doğal tonlarda boyat çok yakışırrrr :lepi:

sağol canım.. ben de yıllarca röfleli kullandım artık bir değişiklik istiyordum.. bende koyu kahve ye boyattım.. iyi oldu sevdim bu rengi..a.s

çok güzellll :lepi: resimlerinden hatırladığım kadarıyla kaşın gözün karaydı sanki değil mi CADIARZU koyu kahve sarıdan daha güzel olmuşturr benceeee Şeniz

bence o renk sana çok yakışır :lepi: kesinlikle boyattıktan sonra resim koymanı istiyorum ben de görcem ben deeeee delikafadulden

bukadar imaj maker lık yeter kaydirigubbakcemile3

dbestım yorumlarına tesekkurlerr:)
baby einstein dınletıo musun kız eylüle

l
bu arada benim sütüm yok denecek kadar az.sizinkiler nasıl.eskisi gibi sertleşmiyo artık göğüslerim.süt dolmuyo yani.demekki ek gıda vermesem yetmeyecek
süt arttırma için incir çok işe yarıyor tavsiye ederim.7-8 inciri 2 ye veya 4 e bölüp 2.5subardağı su ile kaynatıyorsun.ılıyınca içiyorsun.21 gün devam ediliyor.sütün miktarında ve kalitesinde artışş oluyormuş.ben 1 hafta yapabildim sadece ve etkisini gördüm.umarım işinw yarar.
aaaaa ne kadar kalcan kızzzz buluşak mı:jeyyar:
evet evt halısın buluşak mı acep dbest.

bugün gelip d ebu mevzuyu okuyunca aslında celene şu anki kilosunun çok yakıştığını söyleyecektim.sen benden önce davranmışsın(tüm samimiyetimle)sizin buluşma resmlerinizi bakarken siz olduğunuzu anlamaıştım.çünkü resmi direk baktım.kim göndermiş kimler varmış diye okumadan.daha sonra cemreyi tamer ve eylülle görünce önceki resimdekinin celen olduğunu çözdüm.üçünüzün remine bakarken de ne güzel hatunlar , çıtır pıtırlar bide çocuklarlı da kucaklarında diye düşünmüştüm.
bence herkes dugularını faklı anlatır kimileri pat diye söyler.kimileri süsler d esöyler.kimileiri de içinde düşünüp dışarıya aktarmaz.kişisel farklılıklar işte.celenin kırılmasına bende üzüldüm. çünkü hemen hemen hepimiz aynı durumdayız 3 aşağı -5 yukarı.eminim bu konuyu açan arkadaşımızda üzülmüştür.anlatım farklılığı , işte nederseniz ondan yani. benim hep söylediğim bişiy vardır.allah bize iki kulak vermiş , sii üzen şeyler bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın hatırlanmasın, sevindirici sözler için de diğer kulağınızı kapatın ki o hep sinizle kalıp sizi motive etsin.

eeeeeeeee bu kayınvaldeye de geline de diyecek söz yok vallaha.

herke gıttıı..
eyu geceler hepınızeeyerimseniben

ben geldim kimsecikler kalmamış.nidenki tamam layla sabbahha kadar hacerle uğraştı bu gece çok uyanmayanlar onalr nereye gitti.

dbest kullanıcısından alıntı
g
bana bakk oraya gelirim dağıtırım orayı haaaa buu hafta bursadayımmm

gel de dağıtalım bi güzel,ankaradan sonra bi de bursa olsa fena mı olur

valla bravo kayınvalidene.. çok hoşuma gitti peki o öyle sorunca sen ne dedin merak ettim normali buymuş gibi davran bence ama böyle sana sorduğu zaman kibarca teşekkür etmeyi de unutma
yahu iletinin tam ortasına yazmışım dbest.

iyi geceler herkes gitmiş..ben yarın anneme gidiorum:lepi: tatil yapcam 3 gün..haber veriim dedim merak etmeyin..kendinize ve bebişlere dikkat edin..aklım sizde olcak unutmayın ve de çok KILLATMAYIN küserimlülülülülülü
annemlerin haberi yok sabah kahwaltıya gitcem şok olcaklar...
hade ben kaçar....öptüm hepinizi....yerimseniben

ilk günaydın benden haftanın son iş gününde.......

bilmiyorum ki ne kadar kalcaz :sm_confused: bi gün işten çıkınca keremi alır annemlere gelirsiniz ama annemlerin de kedisi var :1ninca: önceden söyleyeyim de kaydirigubbakcemile3

saol canım Şeniz
kediden ben korkarım yaw rahat edemem sen lülüyü al bize gel olmazmı yada cumartesi biz seni alırız annenlerden eşim çalışıo cmrtsi biz otururuz rahat rahat telefonlarımızı alalım da haberleşiriz

iyi tatiller canm güsel vakit geçir inşhihoyyyt

bugün canım çok sıkkın.... dün aylık kontrolümüz vardı ,herşey normaldi şükür , ben bir dişimiz çıktı sanıyordum meğer ikisi birden çıkmış..... ama özge bu ay sadece 200 gr almış, aslında farkındaydım ama bu kadar da az beklemiyordum , doktorumuz da şaşırdı......... boyu uzamış gayet iyi ama kilosu yaşıtlarının 1 kilo altında dedi ....
ve asıl çok üzüldüğüm şey de bu güne kadar hep mama vermemi tavsiye eden doktorumuz , mama almıyor kusuyor mama verince ben de o yüzden kaşık maması veriyorum dediğimde bazı bebek almayınca almıyor işte mamayı benim kızım da almamıştı dedi ..... e o zaman iki aydır kendimi paralıyorum mamayı kusuyor diye , neden ısrarla ver diyorsun ki................muhallebiyi bile devam mamasıyla yapınca kusuyordu kızım , e o zaman sütle yap ama muhakkak yedir pirinç unlu muhallebi dedi
o yaşak bu yasak deyip duruyorlar işte sonuç ortada ,aslında özge iştahlı bir bebek ve bizim yediklerimize içi gidiyor ama doktoru erken dediği için vermiyorum çok bişey....
ete başlamadık henüz dedim , yine her zaman ki gibi erken zaten 15 gün sonra kıyma verebilirsin dedi ....
tavuk suyu faydalı mı dedim ...hayır bişeyin kendini vermektense neden yağını vereceksin ki dedi.... çorbalarını tatlandırsın diye dedim.... o zaman tavuğun kendini ver daha iyi sonra da kıyma verirsin dedi ................... e bunu ben sorunca ver diyorsan ben sormadan söylesen
gerçi iki diş çıkmış o da sarsmış olabilir dedi ..............belki de bebeğimizin normali budur ,çünkü kilo alımını engelleyecek bişeyi yok sağlığı yerinde belki de çıtır bi kız olur dedi

canım dişten iştahsızlık olmuştur buay toparlar...her dr farklı şey söylüo ya bizimki de 5.ayda vermişti kıyma ben biraz geç başladım o sıralar hastaydı falan 6.aydan beri haftada 3kez çorbasına katıoz sende ver bence bu h.sonu balık vercem...az az başlamaktan bişey olmaz

çakılım sıkma canını bu ayda az kilo alırlarmışgıcık dr söylesene herşeyi önceden demi nerden bilcez biz ne kadar kilosu 1 kilo eksik diyo ya dr ondan sordum
benimki meyve suyu içmiy bende muhallebiye katıyom sütüm çok azaldı artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…