bızdıkım ne yapıyon , geçmişi okumaya çalışıyosan uğraşma uzun sürer , önce haberleri ver bize sonra oku............ bebiş nasıl , sen nasılsın, neden gelmiyorsun.... sınavın nasıl geçmişti söleseneee
selam nabersiniz
oğlşum acıktı birazdan yemeğini yedircem ama önce size yazıım dedim az beklesin veletcokacimcoook
bu foto yorum mevzusuna değinip konuyu uzatmak istemiyodum ama burda hepimiz bayanız hepimiz doğum yaptık ve aynı yollardan geçiyoruz düşüncelerimizi dile getirirken acaba bana böyle söylense üzülmezmiyim kırılmaz mıyım gibi tartsak
kiloydu yaştı bayanlar için her zaman hassas konulardır
kaldı ki celenin o yorumu haketcek biri olduğunu düşünmüyorum
1 seneyi aşkın zamandır birlikteyiz birbirimizi kırmayalım
hepinizi öpüyorumŞeniz
bugün canım çok sıkkın.... dün aylık kontrolümüz vardı ,herşey normaldi şükür , ben bir dişimiz çıktı sanıyordum meğer ikisi birden çıkmış..... ama özge bu ay sadece 200 gr almış, aslında farkındaydım ama bu kadar da az beklemiyordum , doktorumuz da şaşırdı......... boyu uzamış gayet iyi ama kilosu yaşıtlarının 1 kilo altında dedi ....
ve asıl çok üzüldüğüm şey de bu güne kadar hep mama vermemi tavsiye eden doktorumuz , mama almıyor kusuyor mama verince ben de o yüzden kaşık maması veriyorum dediğimde bazı bebek almayınca almıyor işte mamayı benim kızım da almamıştı dedi ..... e o zaman iki aydır kendimi paralıyorum mamayı kusuyor diye , neden ısrarla ver diyorsun ki................muhallebiyi bile devam mamasıyla yapınca kusuyordu kızım , e o zaman sütle yap ama muhakkak yedir pirinç unlu muhallebi dedi
o yaşak bu yasak deyip duruyorlar işte sonuç ortada ,aslında özge iştahlı bir bebek ve bizim yediklerimize içi gidiyor ama doktoru erken dediği için vermiyorum çok bişey....
ete başlamadık henüz dedim , yine her zaman ki gibi erken zaten 15 gün sonra kıyma verebilirsin dedi ....
tavuk suyu faydalı mı dedim ...hayır bişeyin kendini vermektense neden yağını vereceksin ki dedi.... çorbalarını tatlandırsın diye dedim.... o zaman tavuğun kendini ver daha iyi sonra da kıyma verirsin dedi ................... e bunu ben sorunca ver diyorsan ben sormadan söylesen
gerçi iki diş çıkmış o da sarsmış olabilir dedi ..............belki de bebeğimizin normali budur ,çünkü kilo alımını engelleyecek bişeyi yok sağlığı yerinde belki de çıtır bi kız olur dedi
artık ne yerse verecem
7800 gr olmuş canım , meyve suyunu benim kızım da içmiyo ,babası bi heves katı meyve sıkacağı almıştı ama neylersin meyve suyu sevmiyo , meyve püresini de çiğ verince pek hoşlanmıyo zorla yiyo ama irmikle filan pişirirsem seviyo , bilemiyorum o zaman da vitamin filan kalıyo mu ama :1no2:
yoğurt da sevmiyo onu çorba yapıp veriyorum , emzirdiğmiz günler ne iyiydi ya keşke emzirebilseydim
he çok şükür boyu iyi, hatta yaşıtlarına göre oldukça iyi diyor, gelişimi de çok iyi , yapması gereken her şeyi yapıyo şükür, yani sorunumuz yok
bu arada benim bebeğim 7 ay 1 haftalık yani sanırım senin bebişten büyüktür. benim kızdığım doktorunun herşeye yasak demesi, ama kendileri bu yasaklara uymuyorlaronun kızı 6. ayda mamayı bırakmış ama ben kustuğunu ısrarla söylememe rağmen o mamada diretti , onu kusuyorsa bunu ver olsun önemli değil sen yine de ver deyip durdu, çocuğa zorla eziyet ettik , biz yedirdik o kustu :çok üzgünüm: bi yere gitmeye bile korkuyordum aç götürsem olmaz, mamasını yedirip götürsem kusup perişan olacak diye
ekmeği ben de kullanıyorum , kızım bisküviden daha çok seviyor ( tatlı pek sevmiyor ya ) .... ben de mevsimi değil diye cesaret edemiyorum ama e düşünürsek kabağın da mevsimi değil ama sebze pürelerine kattımmmm :sm_confused:
Canım sınavı yüksek puan alan başka bir bayan kazandı hayırlısı üzülmüyorum çünkü yükselmicektim ünvanım değişecekti. Gelelim bebişim elhamdülillah iyi ama ben inan 2 ay hiç mama namına bişey veremedim sadece biraz muhallebisinde yiyordu takma kafana benimki de çok küçük kaldı oturamıyor,emeklemiyor,diş çıkarmıyor hiç bir kabarıklık bile yok ve iki lokma yer yemez kaka yapıyor günde 5-6 ya çıkıyor bu. idrar yolu iltihabı uçun kontrole gidicez yakında.. Benim durumum ise içler acısı aslında ama sen sevinirsin belki doktorlar ikinci bebeğini yap diyorkafamçokkarıştıYumurtalık kistim var aldırmam lazım ya ikinci sezeryan gibi olacak ya da ikinci bebekle alacaklar ben bunu büyütemiyom ne yapacağımı bilmiyorum göze alamıyorum offf. Neden gelmediğimi de anlatıyım eski arkadaşlar yok gibi kimse pek tınlamıyor birbirini gibi geldi forumdan soğudum ondan yani... Bu arada dişleriniz hayırlı uğurlu olsuuuuun
çok çok geçmiş olsun bızdıkçım.yumurtalık kistinin olduğunu bilmiyodum.bebişte bi problem mi var?neden idrar yolu için doktora gideceksiniz?inşallah bişi yoktur.:1 hug:
anaaaa herkeş diş çıkarıyo biz ne halt karıştırcaz yaaaa :1no2: delikafadulden ilk inciniz hayırlı ossun şekerim alkisalkisalkisalkisalkisalkis şş ne dicem bizim dr da böle mıymıntı mıymıntı konuşuyo takma kfana, uğraşmak istemiyo bazı drlar, şööle meranın dr gibi bi dr bulamadık sinir oluyom yavya bence 200 gram az diil artık kocaman oldular öyle eskisi gibi 1 kilo almazlar ki :uhm: bebecik kaç kiloymuş bakimmm, biz hala güdük güdük dolaşıyoz anam öle takma kafana, büyür gider sen elinden geleni yapıyon, drun da felaket tellalılığı yapıyo haaaaa klava:
yaa kilonuz iyi ya ne alaka yaşıtlarından 1 kilo az, o zaman terkenlen biz intaar edelim olm, ben geçenlerde ayak üstü dikip tarttım elektronik tartıda 6500 geldi, o da kıyafetleriyle
yavvv yavrum bakma sen dra yaa, bak mesela diyolar ki ilk 6 ay sakın su vermeyin yok anne sütünde su var yok bilmemne, iyi ayran yapıyoz onda da su var, suyla birmi yaaa, ben azar azar verdim vallaa hiç dinlemedim, bi de pekmez vermeyeymişim boşu boşuna şeker yüklemesi yaparmışım, milletin dr öneriyo bizimki hayır diyosen çocuğunun huyuna göre hareket et, her dediklerini dinleme,
çakıl bebek ekmekleri var ondan verebilirsin
Canım sağolasın bebek 2 aylıktan beri idraryolu iltihabı çekti böbrekleri bile etkilemiş doktorumuz sağolsun ilaç verip gönderdi şimdi ise yok gibiydi en son bakalım kontrole gidicez inşallah çıkmaz bi daha ...
[/QUOTEinşallah geçmiştir canım.:1hug:geçmiş olsun tekrardanna.s.
kızlar yatılı misafirim var giremiyom kızımın aşısı vardı gittik çok ağlamadı allaha şükür 1 haftadır kulağını çekiştiriyordu iki kulağındada iltihap varmış antibiyotik yazdı bu ay 200 gram almış ve DÖRT santim çekmiş geçen ay 69du bu ay 65 olmuş kilomuz 7300 kıyafetli tabi başkaaaaaa erzuruma doktora gitcez pazartesi sonra gelirim arkadaşlarım bugün de bizde yarın görüşürüz
kızlar yatılı misafirim var giremiyom kızımın aşısı vardı gittik çok ağlamadı allaha şükür 1 haftadır kulağını çekiştiriyordu iki kulağındada iltihap varmış antibiyotik yazdı bu ay 200 gram almış ve DÖRT santim çekmiş geçen ay 69du bu ay 65 olmuş kilomuz 7300 kıyafetli tabi başkaaaaaa erzuruma doktora gitcez pazartesi sonra gelirim arkadaşlarım bugün de bizde yarın görüşürüz
Canım sınavı yüksek puan alan başka bir bayan kazandı hayırlısı üzülmüyorum çünkü yükselmicektim ünvanım değişecekti. Gelelim bebişim elhamdülillah iyi ama ben inan 2 ay hiç mama namına bişey veremedim sadece biraz muhallebisinde yiyordu takma kafana benimki de çok küçük kaldı oturamıyor,emeklemiyor,diş çıkarmıyor hiç bir kabarıklık bile yok ve iki lokma yer yemez kaka yapıyor günde 5-6 ya çıkıyor bu. idrar yolu iltihabı için kontrole gidicez yakında.. Benim durumum ise içler acısı aslında ama sen sevinirsin belki doktorlar ikinci bebeğini yap diyorkafamçokkarıştıYumurtalık kistim var aldırmam lazım ya ikinci sezeryan gibi olacak ya da ikinci bebekle alacaklar ben bunu büyütemiyom ne yapacağımı bilmiyorum göze alamıyorum offf. Neden gelmediğimi de anlatıyım eski arkadaşlar yok gibi kimse pek tınlamıyor birbirini gibi geldi forumdan soğudum ondan yani... Bu arada dişleriniz hayırlı uğurlu olsuuuuun
neden herkes beni uyarma gereği duyuyo kendinde anlayamıyorum.istemeden bi hata yaptım.aslında hata demeyelim buna samimiyete güvenerek şaka yaptım yanlış anlaşılıp birsürü şey söylendi. sayfalar dolusu özür diledim olmadı,gönlünü almak için davet etmek istedim olmadı.bu nedir anlamıyorum.hepimiz yetişkin bireyleriz burda.çoluk-çocuk da yok aramızda ayrıca kimse kimsenin hiçbir şeyiyle dalga falan geçmez,geçemez.ben de geçmedim.elim ayağım titriyo sinirden yaa. tamam herkes farklıdır.kompleksi olan vardır olmayan vardır ama celen bize her defasında kompleksiz olduğunu savunduğu için yaptım o şakayı.gece uyuyamayacak kadar da ağır bişi değil ayrıca.fazla uzatmayalım arkadaşlar.ben elimden geleni yaptım.tercih karşı tarafın.ben ortamı gerdiğimi falan da düşünmüyorum.2 gündür neredeyse bu siteye giremeyecek duruma getirdiniz beni.yargılamanın da bir haddi vardır.
hee o ekmeklerden veriyorum şeker..............ya iyiki varsınız , valla sinirlerim yatıştı :1hug: takmıyorum artık , napalım anası gibi olacağına manken gibi olsun delikafadulden
anammm bu ne şekerrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bayıldımmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis
iboşş yusufumda daha diş belirtisi yok galiba.şimdilik rahatsın yavruuuuuuuuuuuuu.iştahı nasıl iştahı.yiyo mu artık mamişleriniii
bızdıkım boşver üzme canını, sen normal doğum mu yapmıştın, sezeryan yaptıysan karnını açınca kisti temizlememişlermiydi, bu kist sana zarar veriyo mu, benim bebe de minnacık bişiy, desteksiz oturamıyo, ben de takmıyorum senin hesap, ya sadece eski arkadaşlar olunca mı gelceksin buraya aşkolsun, bir de aslında burda herşey iyi gidiyo da son zamanlarda bazı kırgınlıklar oldu, o yüzden topic biraz sorun yaşıyo, ama şahsım adına ben burda bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum, hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz burada, gerçek hayatta kim kimi bu kadar dinler ki, dediğim gibi sadece bu aralar biraz prüz var inşallah onu da arkadaşlar çözecek, herkes birbirini sevyio burda, annemizle babamızla eşimizle bile kırgınlıklar yaşıyoruz, sonuçta farklı insanlarız tarzımız konuşmalarımız herşeyimiz farklı, bu yüzden bazen sorunlar olabiliyo, bu da gayet doğal, önemli olan birbirimizi bırakıp gitmemekdiye düşünüyorum ben, ya şahsım adına ben bazen kendimi çok ukala buluyorum, hatta bazen edepsizlik ettiğimi düşünüyorum, yatağa yattığımda yarın böyle yapmayacam diyorum,ama ev işi çocuk eş vs derken insan stres oluyo, buraya kafa dağıtmaya geliyoruz, bende farkında olmadan işin dozunu kaçırıyorum bazen, ama bu burayı sevmediğimden değil, kafam allak bullak olduğu için bazen saçmalıyorum, kaç gündür de söyleyecem söyleyemiyorum eğer benim de kalbini kırdığım üzdüğüm arkadaşlra varsa onlardan da özür diliyorum, lütfen artık bu konu kapansın, bızdıkım sen de gel lütfen gelmemezlik yapma, farkında olmamsak da biz burda bi aile olduk, bu güzelliği bozmayalım a.s
eylülcüm lütfen yaa bakın biz arkadaşız böle yapmayın birbirinize, zamanla düzelecek aama böyle sinirlenip birbirinize püskürmeyin
bu smileyi yeni koymuşlar anacım benim de hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
her zamanki gibi mıymıntı
ay hiç güleceğim yoktu 4 cm çekmiş ha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa ben bişey sorcam, biraz önce böcüğümü yıkarken kulağına su kaçırdı m bişiy olurmu
bızdıkım boşver üzme canını, sen normal doğum mu yapmıştın, sezeryan yaptıysan karnını açınca kisti temizlememişlermiydi, bu kist sana zarar veriyo mu, benim bebe de minnacık bişiy, desteksiz oturamıyo, ben de takmıyorum senin hesap, ya sadece eski arkadaşlar olunca mı gelceksin buraya aşkolsun, bir de aslında burda herşey iyi gidiyo da son zamanlarda bazı kırgınlıklar oldu, o yüzden topic biraz sorun yaşıyo, ama şahsım adına ben burda bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum, hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz burada, gerçek hayatta kim kimi bu kadar dinler ki, dediğim gibi sadece bu aralar biraz prüz var inşallah onu da arkadaşlar çözecek, herkes birbirini sevyio burda, annemizle babamızla eşimizle bile kırgınlıklar yaşıyoruz, sonuçta farklı insanlarız tarzımız konuşmalarımız herşeyimiz farklı, bu yüzden bazen sorunlar olabiliyo, bu da gayet doğal, önemli olan birbirimizi bırakıp gitmemekdiye düşünüyorum ben, ya şahsım adına ben bazen kendimi çok ukala buluyorum, hatta bazen edepsizlik ettiğimi düşünüyorum, yatağa yattığımda yarın böyle yapmayacam diyorum,ama ev işi çocuk eş vs derken insan stres oluyo, buraya kafa dağıtmaya geliyoruz, bende farkında olmadan işin dozunu kaçırıyorum bazen, ama bu burayı sevmediğimden değil, kafam allak bullak olduğu için bazen saçmalıyorum, kaç gündür de söyleyecem söyleyemiyorum eğer benim de kalbini kırdığım üzdüğüm arkadaşlra varsa onlardan da özür diliyorum, lütfen artık bu konu kapansın, bızdıkım sen de gel lütfen gelmemezlik yapma, farkında olmamsak da biz burda bi aile olduk, bu güzelliği bozmayalım a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?