bişey olmaz , buhar olup uçar kulağını kurula ama içine kulak çöpü filan sokma , bi de mümkünse o kulağının üzerine ( yan ) yatır a.s.
kızlar yatılı misafirim var giremiyom kızımın aşısı vardı gittik çok ağlamadı allaha şükür 1 haftadır kulağını çekiştiriyordu iki kulağındada iltihap varmış antibiyotik yazdı bu ay 200 gram almış ve DÖRT santim çekmiş geçen ay 69du bu ay 65 olmuş kilomuz 7300 kıyafetli tabi başkaaaaaa erzuruma doktora gitcez pazartesi sonra gelirim arkadaşlarım bugün de bizde yarın görüşürüz
bızdıkım sabah yoklama alcam ona göre :) çalışmaya başlayınca gelirsin diye bekledik ses etmedik ama artık bu kadar müsamaha yeter pazartesi sabah burdasın ...... olcayı da hakkat arasana merak ettim yina hafiyelik mi yapıyo , yoksa kocasıyla uğraşmayı bıraktı mı :)
kızlar yatılı misafirim var giremiyom kızımın aşısı vardı gittik çok ağlamadı allaha şükür 1 haftadır kulağını çekiştiriyordu iki kulağındada iltihap varmış antibiyotik yazdı bu ay 200 gram almış ve DÖRT santim çekmiş geçen ay 69du bu ay 65 olmuş kilomuz 7300 kıyafetli tabi başkaaaaaa erzuruma doktora gitcez pazartesi sonra gelirim arkadaşlarım bugün de bizde yarın görüşürüz
bişey olmaz , buhar olup uçar kulağını kurula ama içine kulak çöpü filan sokma , bi de mümkünse o kulağının üzerine ( yan ) yatır a.s.
Ya evet canım ya ne olmuş böyle Çakılım Celenimi mi kırmış anladığım o yani komplex bir kırma olayı mı yoksa ya aman boşverin insan kırmamalı bir kalp yıkmamalı Kabe'yi....
Yorumların için de ayrıca tşk ederim ama neden Destina ile Olcayım yok ki dur ben her zaman takip edebilirsem Olcayım'ı ararım alırız tekrar aramıza
Ya İbolyacım dediğin gibi burayı biz stres atmak için kullanıyoruz dalga bile geçiyorduk birbirimizle o hamilelik psikolojisiyle neden böyle oldu ki üzüldüm ama ben uzun sürmeyeceğine inanıyorum....
kızlar selam nabersiniz..kaydirigubbakcemile2 bugün attalara gittik biz.. kardeşim iş arkadaşlarıyla tatile gelmiş kemer göynüğe.. meran belki bilirsin.. Quenn elizabeth otelin adı. gemi şeklinde çok güzel bir otel. onu ziyeret ettik tatil dönüşü oda bize gelecek. sonra kemere geçtik biraz dolaştık geldik.. anamm sabah ahava çok güzeldi öğleden sonra baya bozdu..
kızlar ayrıca ela emmek istemiyor artık sadece geceleri emiyor..sütümde var. anam katı gıdaya geçtik çocuk bir anda bıraktı.. bıkmış demekki..senağlama
sizler ne yaptınız ne var ne yok hu hu komşu..alkisalkisalkisalkisalkisalkisaaa bu ne güzelmişalkisalkisalkis
offff eşim yok bu akşam iş için ankaraya gidio ya senağlamasenağlama o olmayınca kendimi yarım hissediyorum
kerem de kabız olmuş zaten ben gelince bi ağladı gözünün yaşıyla aha yeni uyutmuştum uyandı:1no2:
bende de ole olmustu. ek gıdaya bı basladık zınk dıye bıraktı emmeyı. sımdı hıc emmıo:çok üzgünüm: sakın bıraktırma yavrum bı sure sonra tekrar ısteyebılır. ben beceremedım:çok üzgünüm:
:1shok: tüm bu yazılanlara inanamıyorum gercekten :1shok: ben seni arkadas listemden nie cıkarıım cakılım :sm_confused: ya gözükmemiştir ya görüntüde bi hata vardır.ben tabiki kompleksizim.bunu daha öncede yazdım.aldıım kilolarla gurur duyuyorum ben.bu kiloları alarak 8 sene sonra bebeüğimi kucama aldım.ama yeter artık ya kapansız bu konu.harbi tadı kactı.celen konusunda ben de bişey söylemek istemiyordum ama edhakcım madem açtın mevzuyu söyleyim , evet celene ben de takıldım hani şu anneye mi babaya mı benziyor topiğinde ..... sabah da geçmişi okurken celenin bu konuya kızdığını okudum ve özür dilemek için bişeyler yazmaya karar verdim , sonra topiğe değil de özeline yazıp niyetimin sadece takılmak olduğunu , kızdırdığım için özür dilemek istediğimi yazıyım dedim .......ancakkkk beni arkadaş listesinden çıkardığını görünce VAZGEÇTİM , özür filan da dilemiyorum ............niyetimin sadece espri yapmak olduğunu ve benim de celene takılırken manken gibi olmadığımı , üstelik üstüne basa basa ŞİŞMAN olduğumu kabul ettiğimi bunca zamandır beni tanıyan herkes anlamıştır......... ama bu konu arkadaş listesinden silinmeyi hakedecek kadar abartıldığını görünce şaşırdım ............şunu büyük harflerle belirtiyim ki YANILMIŞIM............oysa ben celeni komplekssiz ve kendiyle barışık sandığım için o espriyi yapma cüretini bulmuştum.........tanıyamamışım
ben senin davetine ne zaman gelmiycem dedim.eşime danısayım belki dedim.hatta gataya gidebilir haberleişriz dedim.lafı neresinden anlıosunuz.bu konu kapansın ve mümkğnse cevap yazılmasın artık.neden herkes beni uyarma gereği duyuyo kendinde anlayamıyorum.istemeden bi hata yaptım.aslında hata demeyelim buna samimiyete güvenerek şaka yaptım yanlış anlaşılıp birsürü şey söylendi. sayfalar dolusu özür diledim olmadı,gönlünü almak için davet etmek istedim olmadı.bu nedir anlamıyorum.hepimiz yetişkin bireyleriz burda.çoluk-çocuk da yok aramızda ayrıca kimse kimsenin hiçbir şeyiyle dalga falan geçmez,geçemez.ben de geçmedim.elim ayağım titriyo sinirden yaa. tamam herkes farklıdır.kompleksi olan vardır olmayan vardır ama celen bize her defasında kompleksiz olduğunu savunduğu için yaptım o şakayı.gece uyuyamayacak kadar da ağır bişi değil ayrıca.fazla uzatmayalım arkadaşlar.ben elimden geleni yaptım.tercih karşı tarafın.ben ortamı gerdiğimi falan da düşünmüyorum.2 gündür neredeyse bu siteye giremeyecek duruma getirdiniz beni.yargılamanın da bir haddi vardır.
ya iyiki var oğluşum valla bitanem benim...ama bugün keyifsiz bi yapaydı eeeesini rahatlıycak ya babanesi 9tane bisküvi yedirmiş gün içinde toplam çok mu ya:uhm: yoğurdu kahvaltısı vsayy kıyamam.. yalnız değilsinki annesi aslan gib oğlun yanında demii. üzülme bakalım artık..:teselli:
kızlar selam nabersiniz..kaydirigubbakcemile2 bugün attalara gittik biz.. kardeşim iş arkadaşlarıyla tatile gelmiş kemer göynüğe.. meran belki bilirsin.. Quenn elizabeth otelin adı. gemi şeklinde çok güzel bir otel. onu ziyeret ettik tatil dönüşü oda bize gelecek. sonra kemere geçtik biraz dolaştık geldik.. anamm sabah ahava çok güzeldi öğleden sonra baya bozdu..
kızlar ayrıca ela emmek istemiyor artık sadece geceleri emiyor..sütümde var. anam katı gıdaya geçtik çocuk bir anda bıraktı.. bıkmış demekki..senağlama
sizler ne yaptınız ne var ne yok hu hu komşu..alkisalkisalkisalkisalkisalkisaaa bu ne güzelmişalkisalkisalkis
buldum cakılım.seninde yazdıın gibi bende yanılmısım...he az bozuluo ama :dilcikar: benim bebeklik fotomu görünce daha ikna oldu aynı sen dii lülülülülülü
allahtan cakılımı coook sevim yoğsam dışın dışın dışıııınn kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?