2008 Ekim Anneleri

bızdıkım sabah yoklama alcam ona göre :) çalışmaya başlayınca gelirsin diye bekledik ses etmedik ama artık bu kadar müsamaha yeter pazartesi sabah burdasın ...... olcayı da hakkat arasana merak ettim yina hafiyelik mi yapıyo , yoksa kocasıyla uğraşmayı bıraktı mı :)

çok çok geçmiş olsun zambakçıma.s..çocuğun durmadığı kadar varmış bak.bazısı tek kulağıyla uğraşamazken senin yavrun 2 kulağından şikayetçiymiş.ama sen kaç defa hastaneye götürmemişmiydin ?neden o zaman bulamadılar da şimdi buldular?çocuğa o kadar ağrı çektirdilerAllah bebişlerimizi hastalıklardan korusun.valla hastalık çektirdiği kadar doktorların bilgisizliği ve ilgisizliği de çektiriyo:1no2:

ok canım ararım herkese iyi tatiller....

bende kaç aydır diyorum doktora kulağımızı çok çekiştiriyoruz diye ama bişey yok diyor geçmiş olsun bacım acaba ateş falanda oldumu bizde bu aralar çok huysusuz da ondan soruyorum

kızlar şu pınar sütün reklamı varya birtek annem olsun bana bişey olmaz diyen ya ağlattı beni annemi özledim izmire gitti anneannemi ziyarete ben doğumdan sonra anneme çok düştüm kendimi kundaklara belenmiş bebeler gibi hissediyorum oğlumu şimdi çok iyi anlıyorum ben bile şu halimle anneme ne kadar ihtiyaç. duyuyorum oyy bugün çok duygusalım ben yaa senağlama:çok üzgünüm:

bişey olmaz , buhar olup uçar kulağını kurula ama içine kulak çöpü filan sokma , bi de mümkünse o kulağının üzerine ( yan ) yatır a.s.

yaa debelenirken kulağına kaçırdım suyu korkuyom :çok üzgünüm: bi de biişii daah var, ağzına azcık köpük girdi :1no2::çok üzgünüm:
bızdıkım olcay nadiren geliyo, hiçbi neden yok gelmemesi için, belki bebeği durmuyodur, bi de çalışıyo ya belki yorgun düşüyodur, burda hepimiz ufak çaplı tartışmalar yaşayabiliyoruz, celen eylüle kırıldı, çakıl celene şaka yaptı, vs vs ama şu var biz birbirimizin psikolojisini burdan anlayamayız ki, ruh halimiz belki buna izin veriyo bilemeyiz, bende bunun çok uzun süreceğine inanmıyorm, hamileyken bi çoumuz çalışıyoduk, ben o zamanlarda pek aktif olamıyodum açıkcası, o zamanlarda tek derdimiz ay belim ağrıyo ay karnıma tekme attı ay bi doğursam vs gibi şeylerdi, ama şimdi bebeklerimiz var, yeri geliyo psiklojimiz bozuluyo, en uslu bebeklerimiz bile annelerini yoruyo, şimdiki muhabbetimiz daha da farklı, yine eskisi gibi birbirimizle paylaşmak için burdayız artı artık stresimizi atmak iiçin burdayız, belki de bazen o anki stresimizle ruh halimizle birbirimize söylemek istemediğimiz şeyleri söylüyoruz, bazen hiç bi kötü niyetbeslemeden şaka yapıyoruz ama karşımızdakinin ruh hali buna müsait olmayınca sorun oluyo, yoksa ki normal bi psikolojile kimse bu kadar üzülmez bence, biz artık anne psikolojisile yaşıyoruz kolay değil, yavvvvvv valla bu kilo konusuna güleceeeem gülemiyorum, içinizde en şişko benimdir allah bilir, şimdik koycem buraya bi dobiş resmimi herkeş kendini manken sancek kaydirigubbakcemile3 sen yine gel buraya gel, eskiler yok diye gelmeemezlik etme, yoğsan bizi beğenmiyomuusun hııııı :dilcikar:

kızlar selam nabersiniz..kaydirigubbakcemile2 bugün attalara gittik biz.. kardeşim iş arkadaşlarıyla tatile gelmiş kemer göynüğe.. meran belki bilirsin.. Quenn elizabeth otelin adı. gemi şeklinde çok güzel bir otel. onu ziyeret ettik tatil dönüşü oda bize gelecek. sonra kemere geçtik biraz dolaştık geldik.. anamm sabah ahava çok güzeldi öğleden sonra baya bozdu..
kızlar ayrıca ela emmek istemiyor artık sadece geceleri emiyor..sütümde var. anam katı gıdaya geçtik çocuk bir anda bıraktı.. bıkmış demekki..senağlama
sizler ne yaptınız ne var ne yok hu hu komşu..alkisalkisalkisalkisalkisalkisaaa bu ne güzelmişalkisalkisalkis

offff eşim yok bu akşam iş için ankaraya gidio ya senağlamasenağlama o olmayınca kendimi yarım hissediyorum
kerem de kabız olmuş zaten ben gelince bi ağladı gözünün yaşıyla aha yeni uyutmuştum uyandı:1no2:

bende de ole olmustu. ek gıdaya bı basladık zınk dıye bıraktı emmeyı. sımdı hıc emmıo:çok üzgünüm: sakın bıraktırma yavrum bı sure sonra tekrar ısteyebılır. ben beceremedım:çok üzgünüm:

ayy kıyamam.. yalnız değilsinki annesi aslan gib oğlun yanında demii. üzülme bakalım artık..:teselli:

hadi yaa.. aanm mecburiyetten emiyorlarmış demekki.. vay zıpırlar vay..:roflol:

:1shok: tüm bu yazılanlara inanamıyorum gercekten :1shok: ben seni arkadas listemden nie cıkarıım cakılım :sm_confused: ya gözükmemiştir ya görüntüde bi hata vardır.ben tabiki kompleksizim.bunu daha öncede yazdım.aldıım kilolarla gurur duyuyorum ben.bu kiloları alarak 8 sene sonra bebeüğimi kucama aldım.ama yeter artık ya kapansız bu konu.harbi tadı kactı.

ben senin davetine ne zaman gelmiycem dedim.eşime danısayım belki dedim.hatta gataya gidebilir haberleişriz dedim.lafı neresinden anlıosunuz.bu konu kapansın ve mümkğnse cevap yazılmasın artık.
buarada cakılım bebekler kime benzio sayfasında bak bakalım ne yazmısım sanabenneyaptımki

Toplam Arkadaş: 42 Gösterilen: 1 - 20
adrianarda
Gül

Arkadasligi Bitir

arikan2009
ıyiki varsın bebeğim..

Arkadasligi Bitir

ata_tanem24
Aşklarım BATU ve SONER

Arkadasligi Bitir

balım.
annesinin kara gözlü böcü

Arkadasligi Bitir

beyazzzambak
Krizantem

Arkadasligi Bitir

bızdıkcan
Nergis

Arkadasligi Bitir

çakıltaşı_m
o şimdi bir anne

işte arkadas listemin bir kısmı.sinirden ellerim titirio.harbi cok muhabbet tez ayrılık getirirmiş.ben biraz ara veriyorum kızlar topiğe.görüşücek arkadaslarımla canlarımla msn den görüşürüm.hepiniz ii bakın kendinize.beişlerimide cok öpüyorum..

ayy kıyamam.. yalnız değilsinki annesi aslan gib oğlun yanında demii. üzülme bakalım artık..:teselli:
ya iyiki var oğluşum valla bitanem benim...ama bugün keyifsiz bi yapaydı eeeesini rahatlıycak ya babanesi 9tane bisküvi yedirmiş gün içinde toplam çok mu ya:uhm: yoğurdu kahvaltısı vs

oh ne güsel gezmişssinizalkisalkisalkis bide ben deneyim alkışıkaydirigubbakcemile3
yok canm bıkmaz sen uyurken emzir kerem de bi ara bırakır gibi oldu kafa çeviriodu şimdi celenin cemreye dediği gibi (meme biti diodu) meme kenesi oldu... gece 3kere emmek için uyanıo en az ...3aylıkken bile bukadar uyanmıodu be keyif yapıo resmen gündüz göremio beni ya ona bağlıorum ben :sm_confused:

ahanda aynı benimki emmemek için direniyo valla sütte emmeyince azaldı gitti gidiyorcom durumları yani
şu otelden memnunmularmış ya arikan

celen yapma ya özletme kendini bak bi gün girmiosunuz merak ediyoruz
nazar değdi topiğimize ya 50şer sayfa ilerlerken günde ....hadi barışalım kimse küs kalmasın lütfen yanlış anlaşılmalar oldu bitti geçti olur arkadaşlar arasında böle şeyler

buldum cakılım.seninde yazdıın gibi bende yanılmısım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…