ahanda aynı benimki emmemek için direniyo valla sütte emmeyince azaldı gitti gidiyorcom durumları yani
şu otelden memnunmularmış ya arikan
valla millet aa ne güzel muhabbet var bu ekim annelerinde diye buraya akın ediyo.burdakiler de burayı terk ediyo.anlamış değilim.insanlar bağımlı yaşıyo galiba.neyse
eylül bağımlı yaşıyo derken ne demek istediğini anlamadım,
kıss bide sen başlama şimdikaydirigubbakcemile3
baksana iboş millet hergün buraya akın ederken bugün kimseler uğramadı.demekki celen gelmese kimse gelmeyecek buraya.ama kalbim çok kırık gerçekten.ben bu kadarını düşünmemiştim.eğer sorun bensem birdaha ekim annelerine uğramam olur biter.herkes de rahat rahat eski muhabbetine kavuşur.anlatmak istediğim bu canım
eylül yazdıklarım bi kulağından girip ötekinden çıktı galiba, saçmalamayı bırakın artık lütfen, sadece sana değil herkese söylüyorum, ya biz burda bi aileyiz siz manyakmısınız yaaa, mutlaka kırgınlıklarımız olcak insanız farklı karakterleriz ama bu kadarına da pes diyorum, ben şoktayım yaa, herkes yine eskisi gibi gelcek buraya, bi kişi gitsin bak samimi sölüyorum topici dağıttırırım, arkadaşlığınızın bozulması sizi bu kadar etiklemeyecekse herhalde bu da etkilemez
canım inan ben de şoktayım.arkadaşlığımızın bozulmasına gelince.tabiki çok etkilendim,çok üzüldüm.ama artık eski olmayacak iboşum.ben bunu inan hakedecek bişi yapmadım.üzerime bu kadar gelineceğini de tahmin etmiyordum
canım inan ben de şoktayım.arkadaşlığımızın bozulmasına gelince.tabiki çok etkilendim,çok üzüldüm.ama artık eski olmayacak iboşum.ben bunu inan hakedecek bişi yapmadım.üzerime bu kadar gelineceğini de tahmin etmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?