2008 Ekim Anneleri

anaaaaaaa
halilo olmuşum geçmişi okuyodum cevap yazıım dedim yazamadım bi baktım ben haliloo
ee ben çıkış yapmamıştım sanki en son??

ahanda aynı benimki emmemek için direniyo valla sütte emmeyince azaldı gitti gidiyorcom durumları yani
şu otelden memnunmularmış ya arikan

evet canım oteldem memnunlar bende beğendim güzel bi otel.. gemi şeklinde inşaa etmişler.. odalarda kamara gibi.ama sahil oteli değil ona göre..a.s

celencim yapma yaa.. bazen sinirler geriliyo anlıyorum seni. ne diyim şimdi bilmiyorum ki.. ama sıkma canını .:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
he celenim ben çakıl onu yazdıktan sonra seniin arkadaş listene baktım çakıl ordaydı nie öle dedi anlamadım sonra çıktım zati konuyu uzatmak istemedim
kız üzzme kendini nolur bak stresin cemreye de yansıcak valla bebeler hissediyo hep ruh halimizi

bu arada bize geliyonuss dii mii:Saruboceq:
lütfen lütfen lütfennnn gelinnnn :asigim:

valla millet aa ne güzel muhabbet var bu ekim annelerinde diye buraya akın ediyo.burdakiler de burayı terk ediyo.anlamış değilim.insanlar bağımlı yaşıyo galiba.neyse

burdan bi kişi gitsin bu topici dağıtırım yeminle söylüyom, hiçkimse hiçbiyere gidemiyo, herkes lütfen kırgınlıklarını unutsun ve kaldığı yerden devam etsin, saçmaladığınızın farkında değilsiniz, saçma bi kırgınlık bu kadar mı sürer yaa, yanlış anlaşılmalar zincirini hiçkimse kırmaya çalışmıyo, lütfen herkes birazcık ılıman davransın, kendisindeki hatayı görsün ve lütfen artık bu saçma sapan mesele bitsin

yoo terkencim bizim iboşla armızda bi mesele yok.aslında hiç kimseyle yok.ama uzatılıyo mesele işte yapacak bişi yok.

kıss bide sen başlama şimdikaydirigubbakcemile3

hayır terkencim bişey başlattığım yok, bakın arkadaşlar, şu anda burda olanlara ve daha sonra gelecek olanlara söylüyorum, artık lütfen imalı sözlerden vazgeçin, sürekli vay ben kırıldım vay niye böyle dedin vvy beni arkadaşlıktan çıkarmışsın diyip durmayın, artık lütfen birbirinizin kıymetini bilin, ya hiçkimse saçmaladığının farkında değilmi yaaa, tamam kırgınlık oldu bitti daha hala neyin tantanasını yapıyoruz yaaa

baksana iboş millet hergün buraya akın ederken bugün kimseler uğramadı.demekki celen gelmese kimse gelmeyecek buraya.ama kalbim çok kırık gerçekten.ben bu kadarını düşünmemiştim.eğer sorun bensem birdaha ekim annelerine uğramam olur biter.herkes de rahat rahat eski muhabbetine kavuşur.anlatmak istediğim bu canım

sakın bu söylediklerim aman eylül acıtasyon yapıyo,aman duygu sömürüsü yapıyo diye algılanmasın..böyle algılanırsa da gerçekten çok kızarım.ben çok ciddiyim.

eylül yazdıklarım bi kulağından girip ötekinden çıktı galiba, saçmalamayı bırakın artık lütfen, sadece sana değil herkese söylüyorum, ya biz burda bi aileyiz siz manyakmısınız yaaa, mutlaka kırgınlıklarımız olcak insanız farklı karakterleriz ama bu kadarına da pes diyorum, ben şoktayım yaa, herkes yine eskisi gibi gelcek buraya, bi kişi gitsin bak samimi sölüyorum topici dağıttırırım, arkadaşlığınızın bozulması sizi bu kadar etiklemeyecekse herhalde bu da etkilemez

canım inan ben de şoktayım.arkadaşlığımızın bozulmasına gelince.tabiki çok etkilendim,çok üzüldüm.ama artık eski olmayacak iboşum.ben bunu inan hakedecek bişi yapmadım.üzerime bu kadar gelineceğini de tahmin etmiyordum

bem kımseye dargın,kırgın,vs.. degılım...herkesı sevıyorummmm...:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

eyllül bak gündüz bişeyler yazdım okudunmu, burda hiçkimse kimsenin mimiklerini yüz ifadesini ses tonunu göremiyo, dolayısıyla bazen bu şekil yanlış anlaşılmalar olabiliyo, ya aslında üzerine gelen de yok yaaa, celen seninle o muhabbetten sonra konuştu, sen barışalım sizi davet ediyim dedin, o da duruma gre gelirim sana haber veririm dedi, olay düzeldi, daha neyin şokunu yaşıyosun anlamıyorum, ya milletin içinde kin varmış demekki herkes böle bi patlamayı bekliyomuş, vallahi çok kızdım haaaa

şok da olmamın nedeni celenin söylediği bişi değil.yok celen biz sana hak veriyoruz,yok celen aslında biz de çok bozulmuştuk da sana söyleyemedik,falan filan.neyse konuşturma beni.şimdi benim çıkmam lazım.eylülün karnı ağrıyo sanırım.ona ılık ıhlamur verecem canım.bu konu da benim için kapanmıştır.Allah herkesin kalbini görüyo.benim kalbim temiz içim de rahat.kimsenin kalbini kıracak bişi yapmadım.

kımse uzulup sıkılmasınn arkadaslarr yaa..
bak bende ogun ısım konusunda bısı soledım arıkan ustune alınmıs,uzulmüş..oysakı benım asla onu uzmek gıbı bır nıyetım yoktu..bunu dıle getırdım ozür de dıledım .
onunla ılgılı olmayan bır mesajı takmıs ama benım ona yazdıgım acıklayıcı özür mesajımı dıkkate almamış..oysakı tamam arkadasım deyıp tatlıya bağlanabılırdı.
bazı seylerı dusunmeden yapabılıyoruz ne yazıkki..eğer bunu becerebılseydk zaten hepımız hatasız,kusursuz ınsanlar olurduk degıl mi..
ınsan en yakından tanıdıgı,huyunu suyunu bıldgı kocasıyla bıle tartısma yasayabılıyorken
bızım yasamamız kadar doğal bırsey olamaz zaten.herkesın yasam ,kultur,yetıstırılme tarzı cokk.cokk farklı...herkes kendı hayatında kım hangı esprıye guluyor,kım bozulabılıyor bılmıyoruzkı...
ama onemlı olan bırseyden rahatsız olundugunda bunu dıle getırmek..eğer uzatılıyorsa ve aynı sey davm edıyorsa problem vardır .
bence bırbırını ıstemeden kıran,uzen üzmeyenn herkes bırbırınden ozur dılesın arkadaslarım...
ben kendı adıma herkesten özür dılıyorum ve bunu yapmıs olmaktan gurur duyuyorum..
hepınızı cok sevıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…