2008 Ekim Anneleri

ya kim öyle söyledi yaaa ne alakası var, hem celene hak verince suç mu, belki senin yazdıklarını okumadılar, sen de celene hak verdinki özür diledin, ya lütfen yapma allah aşkına

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

okadar gergın kı burası..
sıze guzel haberı veremedım..:çok üzgünüm:
bugun bız bulustukk.....delikafadulden

keremi uyuttum gidip emzirem yerine yatırmadan birazdan babane gelir bizde kalacak gece eşim yok ya...başkasıyla kalmayıhiç sevmiom yani başkası değil aslında ama sevmiomlülülülülülü

ben geldimmm
yaw bu ne konu hala bitmemiş iboşum boşver üzme canını ben de bugün konu unutulsun kapansın biraz daha dikkatli olalım diye ortaya bi mesaj yazdım ama yazmaz olaydım
çakıl yanlış anlaşılma ile celenin onu sildiğini zannetti ortam daha gerildi
valla celenin yazdıklarına gerçekten üzüldüm umarım bi anlık üzüntü ile öle demiştir üzüntüsü geçince tekrar gelir aramıza biraz kendini dinlesin şimdi

yaaa bu arada leyla da bugün hiç gelmedi ortam yüzünden mi yoksa hacerin ateşi mi düşmedi üfff kuzucuk inş iyidir

Ben anne olmasaydım eğer...
>>>>>>>>Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim
.>>>>Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa
>>bir alanda rekorumu kıramayacaktım.>
>>>O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu >
>kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.>>>
>Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da >
>uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını >
>zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.>
>>>Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı >
>buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama >
>atacak kadar kendimden geçmeyecektim.>>
>>Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz >
>kardeşlerde olduğunu sanacaktım.>
>>>Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü >
>kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.>>
>>Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla >>girmeyecektim.>>
>>Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.>
>>>Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi >
>hayal edemeyecektim.>>
>>Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir >
>boyutuna giremeyecektik.>>
>>Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.>>
>>Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.>
>>>Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek >>ağlamayacaktım.>>
>>Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte >
>kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı >
>ısıtmayacaktı yüreğimi.>>
>>Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin >
>kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.>
>>>Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.>>
>>38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.>>
>>Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir >
>lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı >>yapmayacaktım.>>
>>Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı >>öğrenemeyecektim.>>
>>Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.>>
>>Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna >>inanmayacaktım!>>>>>>>>
senağlamasenağlama

slm herkese cok üzgünüm bugün ya devamli agliyasim geldisenağlamasenağlamasenağlama yagmuru hasta etmeyi becerdim sonunda:1no2: dün arabada uyuya kaldi birazda terlemisti bizde battaniyeye sardik eve getirdik ama aksam üstü burun akintisi basladi ama sadece burnu akiyordu ates falan yoktu sabah doktora götürdük ilac vermeme gerek yok basit bir soguk alginligi gayet iyi gözüküyor ilac vermeme gerek yok dedi:Saruboceq: bende viks aldim önce birgüzel yikadim sonrada yastigin üstüne havlu havluyada 3,4 damla viks damlattim simdi uyuyor:ecrin_bebek: dün gece burnu tikandigi icin devamli uyandi durdu garibimsenağlama korktugum atesi cikar diye ama simdilik iyi gözüküyor:Saruboceq: bu burun akintisi kac gün sürer kizlar ya basina böyle birsey gelen oldumu tek istegim biran önce toparlanmasi hepinizi cok öptükŞeniz

gecmiş olsun canım.uzulme her cocuk hasta olur..
ıklımınde olmstu brun akıntısı..bırkacgun surmustu...gecmıs olsun tekrar..

ıklım cok keyıfsız..
bır banyo yaptırıyım,masaj flan belkı ıyı gelır.
gorususurs sonra..

geçmiş olsun yağmura :1no2: iyi gözlemle canım biraz öksürüğe çevirdiği anda götür inş ilerlemez:Saruboceq:

geçmiş olsun anacım, üzme canını, o kadar olsun, terlediğinden olmuştur, yanında sürekli tülbent gibi bişiler taşı, terleyince hemen sırtına gösüne sokuverirsin, atlatır inşalah:Saruboceq:Şeniz

haftaya 1mayıs tatil ya annemler gelio:lepi: 2.5aydır görmüom annemleri çok özledim
terkenin yazıdan da gözlerim doldu ya senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…