geçmiş olsun anacım, üzme canını, o kadar olsun, terlediğinden olmuştur, yanında sürekli tülbent gibi bişiler taşı, terleyince hemen sırtına gösüne sokuverirsin, atlatır inşalah:Saruboceq:Şeniz
konunun uzamaması için bunu yaptım.çünkü tartışmak istemiyorum ve burada gereksiz kimseyi germek de istemiyorum.bu konuyla ilgili son kez yazıyorum.açıklaman için teşekkür ederim. özürün içinde teşekkür ederim. umarım bir daha kırıcı durumlar yaşamayız.kımse uzulup sıkılmasınn arkadaslarr yaa..
bak bende ogun ısım konusunda bısı soledım arıkan ustune alınmıs,uzulmüş..oysakı benım asla onu uzmek gıbı bır nıyetım yoktu..bunu dıle getırdım ozür de dıledım .
onunla ılgılı olmayan bır mesajı takmıs ama benım ona yazdıgım acıklayıcı özür mesajımı dıkkate almamış..oysakı tamam arkadasım deyıp tatlıya bağlanabılırdı.
bazı seylerı dusunmeden yapabılıyoruz ne yazıkki..eğer bunu becerebılseydk zaten hepımız hatasız,kusursuz ınsanlar olurduk degıl mi..
ınsan en yakından tanıdıgı,huyunu suyunu bıldgı kocasıyla bıle tartısma yasayabılıyorken
bızım yasamamız kadar doğal bırsey olamaz zaten.herkesın yasam ,kultur,yetıstırılme tarzı cokk.cokk farklı...herkes kendı hayatında kım hangı esprıye guluyor,kım bozulabılıyor bılmıyoruzkı...
ama onemlı olan bırseyden rahatsız olundugunda bunu dıle getırmek..eğer uzatılıyorsa ve aynı sey davm edıyorsa problem vardır .
bence bırbırını ıstemeden kıran,uzen üzmeyenn herkes bırbırınden ozur dılesın arkadaslarım...
ben kendı adıma herkesten özür dılıyorum ve bunu yapmıs olmaktan gurur duyuyorum..
hepınızı cok sevıyorum...
slm herkese cok üzgünüm bugün ya devamli agliyasim geldisenağlamasenağlamasenağlama yagmuru hasta etmeyi becerdim sonunda:1no2: dün arabada uyuya kaldi birazda terlemisti bizde battaniyeye sardik eve getirdik ama aksam üstü burun akintisi basladi ama sadece burnu akiyordu ates falan yoktu sabah doktora götürdük ilac vermeme gerek yok basit bir soguk alginligi gayet iyi gözüküyor ilac vermeme gerek yok dedi:Saruboceq: bende viks aldim önce birgüzel yikadim sonrada yastigin üstüne havlu havluyada 3,4 damla viks damlattim simdi uyuyor:ecrin_bebek: dün gece burnu tikandigi icin devamli uyandi durdu garibimsenağlama korktugum atesi cikar diye ama simdilik iyi gözüküyor:Saruboceq: bu burun akintisi kac gün sürer kizlar ya basina böyle birsey gelen oldumu tek istegim biran önce toparlanmasi hepinizi cok öptükŞeniz
sagol canim:teselli: aslinda herzaman tasirdim ama dün dalginligima geldi tek dilegim cabuk toparlanmasi öptümŞeniz
yaaaaaaaaaa nerdesiniz kızlar dertleşmem lazım moralim 0 gıcık evsahibi 1 ay sonra bizi çıkarıy ne yapcam yaaaaaaaa
yaaaaaaaaaa nerdesiniz kızlar dertleşmem lazım moralim 0 gıcık evsahibi 1 ay sonra bizi çıkarıy ne yapcam yaaaaaaaa
ne güsel tecrübelerini paylaşmıssındır
iklimi de götürdün mü?
evet ya nerde bu kız inş bişeyi yoktur hacerin:teselli:
e hadı gozun aydınnn olsunnn:teytey:nerde otruyordu anneler?haftaya 1mayıs tatil ya annemler gelio:lepi: 2.5aydır görmüom annemleri çok özledim
terkenin yazıdan da gözlerim doldu ya senağlama
konunun uzamaması için bunu yaptım.çünkü tartışmak istemiyorum ve burada gereksiz kimseyi germek de istemiyorum.bu konuyla ilgili son kez yazıyorum.açıklaman için teşekkür ederim. özürün içinde teşekkür ederim. umarım bir daha kırıcı durumlar yaşamayız.
canım geçmiş olsun. ama ne kadar dikkat edersek edelim olabiliyor. en kısa zamanda iyileşir inşallah.:Saruboceq:
Kizlar acil su ates dusurucu fitilin adini bi diyin hemen apranak mi paranak mi neydi hemen
Kizlar acil su ates dusurucu fitilin adini bi diyin hemen apranak mi paranak mi neydi hemen
Yaa off nu nasil bi asiymis ya
selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız bakem.leyla hayırdır ne oldu hacermi ateşlendiki.hasta bebeklerimize geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?