2008 Ekim Anneleri

sagol canim:teselli: aslinda herzaman tasirdim ama dün dalginligima geldi tek dilegim cabuk toparlanmasi öptümŞeniz

konunun uzamaması için bunu yaptım.çünkü tartışmak istemiyorum ve burada gereksiz kimseyi germek de istemiyorum.bu konuyla ilgili son kez yazıyorum.açıklaman için teşekkür ederim. özürün içinde teşekkür ederim. umarım bir daha kırıcı durumlar yaşamayız.

canım geçmiş olsun. ama ne kadar dikkat edersek edelim olabiliyor. en kısa zamanda iyileşir inşallah.:Saruboceq:

sagol canim:teselli: aslinda herzaman tasirdim ama dün dalginligima geldi tek dilegim cabuk toparlanmasi öptümŞeniz

canım çok geçmiş olsun:teselli:burnu tıkanıyorsa okyanus suyu var ya sprey ondan sık burnuna benim kardeşim kulak burun boğaz doktoru Girayada dayısı önerdi zaten yada serum fizyolojik damlat arkadaşım acil şifalar diliyoruz.

yaaaaaaaaaa nerdesiniz kızlar dertleşmem lazım moralim 0 gıcık evsahibi 1 ay sonra bizi çıkarıy ne yapcam yaaaaaaaa

yapmaya ya ne insafsız adammış o küçük bebeğin var....yardım etcek kimse var mı annenler falan yakn mı canm ya hiç taşınmadım ama zordur taşınmak heralde...maddi olarak biraz tuzlu olur ama taşıma şirketine verirseniz hallederler onlar ama ufak tefek yine kendin toplarsın allah yardımcın olsun bide ev bulma durumu var tabi

ne güsel tecrübelerini paylaşmıssındır
iklimi de götürdün mü?

evet ya nerde bu kız inş bişeyi yoktur hacerin:teselli:

goturmess mıyımmmm:teytey:

haftaya 1mayıs tatil ya annemler gelio:lepi: 2.5aydır görmüom annemleri çok özledim
terkenin yazıdan da gözlerim doldu ya senağlama
e hadı gozun aydınnn olsunnn:teytey:nerde otruyordu anneler?

yaaaaaaaaaa nerdesiniz kızlar dertleşmem lazım moralim 0 gıcık evsahibi 1 ay sonra bizi çıkarıy ne yapcam yaaaaaaaa

aa nıe cıkarıo yaa

gerecek bısı yoktu li zaten.neyse.en azından benı anlamış oldugunu bılmeyı ısterdım.şimdi öğrendım..
gel öpiim de barısalımŞeniz

Kizlar acil su ates dusurucu fitilin adini bi diyin hemen apranak mi paranak mi neydi hemen

Son düzenleme:
selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız bakem.leyla hayırdır ne oldu hacermi ateşlendiki.hasta bebeklerimize geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş.

Kizlar birden oyle girdim kusra bakmayim moralmen cökük durumdayim babannem vefat etti cok uzgunum 2gundur onun acisini da unuttum hacerin atesi dusmedi 37.5 ne altina iniyo ne ustune cikiyo ne asiymis simdi de cenaza evinden geldik yatiracaktim 38.1 e citi hemen minoset verdim gece yi rahat gecirsin diye fitil almak icin eczaneye gidecekti adini unuttum hemen size soruyum dedim ogun dun alacaktim bu heber gelince apar topar gittik off ins sabaha biseyi kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…