- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
Kizlar birden oyle girdim kusra bakmayim moralmen cökük durumdayim babannem vefat etti cok uzgunum 2gundur onun acisini da unuttum hacerin atesi dusmedi 37.5 ne altina iniyo ne ustune cikiyo ne asiymis simdi de cenaza evinden geldik yatiracaktim 38.1 e citi hemen minoset verdim gece yi rahat gecirsin diye fitil almak icin eczaneye gidecekti adini unuttum hemen size soruyum dedim ogun dun alacaktim bu heber gelince apar topar gittik off ins sabaha biseyi kalmaz
hepsi üst üste gelmiş canım başın saolsun geçece[k inşallah fitil düşürür ateşinizi Allah yardımcın olsun[/I][/I]
Kizlar birden oyle girdim kusra bakmayim moralmen cökük durumdayim babannem vefat etti cok uzgunum 2gundur onun acisini da unuttum hacerin atesi dusmedi 37.5 ne altina iniyo ne ustune cikiyo ne asiymis simdi de cenaza evinden geldik yatiracaktim 38.1 e citi hemen minoset verdim gece yi rahat gecirsin diye fitil almak icin eczaneye gidecekti adini unuttum hemen size soruyum dedim ogun dun alacaktim bu heber gelince apar topar gittik off ins sabaha biseyi kalmaz
başınız saolsun canım.Allah sizlere hayırlı uzun ömür versin inşaallah.tüh ya bu ateş aşıdan değildir belki leyla.başka sıkıntısı varmı hacerin
sagol canim baska bi hastaligi felan yok bi diş meselesi var bildigim bu aslinda keyfi yerinde uydu simdi karsidan bakinca hic hasta gibi gozukmuyo kucagina alinca sicak yaniyo cocuk anlamadim ki yaa asi oldugumuzdan sonra oldu boyle
aynısı geçen haftalarda feyzada oldu.bende dişten sandım.doktor kontrolümüz vardı bende ateşli dişten heralde dedim başka bir sıkıntısı yok çünkü keyfi yerinde ama doktor boğazına baktı çok kızarmış ondan dedi ve antibiyotik verdi.geçmezse götür bi doktora göster canım.sende huzursuz olursun iyice
Ilgilenemedim cocukla ondan mi oldu neoldu dun apar topar ciktik haberi alinca kiz kardesimde bizdeydi gorumcemde gelmisti kayinvaldem hacere halasiyla teyzesi baksin goturmeyelim oraya dedi koyduk gittik biz ciktik aglamaya baslamis ve tam yarim saat hic susmadan aglamis ne yaptilarsa susturamamislar artik beni biliyo ve ariyo hic boyle yapmamisti daha once kayinvaldem bakar ben 1 2 saat ligine giderdim bekli halasini teyzesi ni cok sık gormedigi icin yabanciladi bide atesli asi oldu huysuz hic susmadan agmis yavrum bunlarda arayalim gelsinler demisler aksilik kontorleri yokmus ev tel bozuktu yaptirmistik haberleri yokmus bozuk diye biliyolar bizim gelmemizi beklemisler cocuk cildirmis artik son sans ev tel bakalim bi calisiyomu diye acinca bakmislar calistigina aradiklarinda zaten yoldaydik geldim ki yaslar akiyo guzunde kipkirmizi icerlemis biraktim diye sarildim iyce agladim hepsi ust uste geldi
çok da güzel söylmişsin.ama hepimiz anneyiz ocukalrımız her yönden iyi olsun istiyoruz. benim oğlumun kilosu şimdiye kadar hep önde girerdi.bu ay çok az kilo almışıs . normal yani bu dönemde hemen hemen bebeklerin heps, aynı şeyi yaşıyor. önemli olan büyümek kadar da gelişimleri.her dönmelri bir olamz.7800 gr a mı az dedi doktorun ohaa diyorumm ..hic üzülme benim doktorum istanbul da feci unlü bir doktor istin bütün sosyete unlu vs i benim doktora gidiyor benimki 7,100 ü zar zor buluyor ince ama boyu her ay en az 2 cm uzuyor kızım takma sen kiloya dedi gelisimi gayet iyi kiloyu da tabiki biraz daha almasını isterim ama zorlama sakın ille de kilo aldırıcam diye yemeye yoksa kusar dedi hakikatten de cocuk kusmaya baslamıstı ben zorla verince sabırlı olmak lazım zamanla alıcak önemli olan boyu uzuyor mu cocuk neseli mi ayına göre yapması gereken hareketleri yapıyor mu buna bak ..
bizde dün gittik doktara hafta içide tekrar kontole gideceğiz. benim oğluşumda kulakalrıyal oynuyor acep bişy mi var .doktora da sordum bişiy demedi.kontorle gittiğimde tekrar soracağım.iyi ilgileniyor aslında ama mıy mıy mıy zor anlıyorum ni dediğini.allahtan kociş de geliyor onun kulakalr iyi işitir:roflol::roflol:kızlar yatılı misafirim var giremiyom kızımın aşısı vardı gittik çok ağlamadı allaha şükür 1 haftadır kulağını çekiştiriyordu iki kulağındada iltihap varmış antibiyotik yazdı bu ay 200 gram almış ve DÖRT santim çekmiş geçen ay 69du bu ay 65 olmuş kilomuz 7300 kıyafetli tabi başkaaaaaa erzuruma doktora gitcez pazartesi sonra gelirim arkadaşlarım bugün de bizde yarın görüşürüz
valla ibolyam gene ne güzel konuşmuş. tamamiyle katılıyorum.bugün hatta aklımdan geçti. burada sesli değilde yazıyla düşündüklerimizi anlattığımız için, ses tonumuz ve mimiklerimiz iştili görülmediği için duygularımızı nlatmakta yarım kalıyoruz. kendimizi belki tam anlatamıyoruz.ama gerçekten burada bukadar kouştuğumuzu dışarıda kaç kişi dinleyip yorum yapıyor.topigimize nazar diğmesinn.hepimiz yetişkin insanlarız:1hug:, benim bebe de minnacık bişiy, desteksiz oturamıyo, ben de takmıyorum senin hesap, ya sadece eski arkadaşlar olunca mı gelceksin buraya aşkolsun, bir de aslında burda herşey iyi gidiyo da son zamanlarda bazı kırgınlıklar oldu, o yüzden topic biraz sorun yaşıyo, ama şahsım adına ben burda bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum, hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz burada, gerçek hayatta kim kimi bu kadar dinler ki, dediğim gibi sadece bu aralar biraz prüz var inşallah onu da arkadaşlar çözecek, herkes birbirini sevyio burda, annemizle babamızla eşimizle bile kırgınlıklar yaşıyoruz, sonuçta farklı insanlarız tarzımız konuşmalarımız herşeyimiz farklı, bu yüzden bazen sorunlar olabiliyo, bu da gayet doğal, önemli olan birbirimizi bırakıp gitmemekdiye düşünüyorum ben, ya şahsım adına ben bazen kendimi çok ukala buluyorum, hatta bazen edepsizlik ettiğimi düşünüyorum, yatağa yattığımda yarın böyle yapmayacam diyorum,ama ev işi çocuk eş vs derken insan stres oluyo, buraya kafa dağıtmaya geliyoruz, bende farkında olmadan işin dozunu kaçırıyorum bazen, ama bu burayı sevmediğimden değil, kafam allak bullak olduğu için bazen saçmalıyorum, kaç gündür de söyleyecem söyleyemiyorum eğer benim de kalbini kırdığım üzdüğüm arkadaşlra varsa onlardan da özür diliyorum, lütfen artık bu konu kapansın, bızdıkım sen de gel lütfen gelmemezlik yapma, farkında olmamsak da biz burda bi aile olduk, bu güzelliği bozmayalım
çiçek açar :roflol:kulağının üstüne yatır ki su içinde kalmasın.bazen bend esu kaçırıyorum oğluşumun kulağına hemen başını su kaçırdığım tara eğiyorum ki kendiliğinden çıksın deyeeyaa ben bişey sorcam, biraz önce böcüğümü yıkarken kulağına su kaçırdı m bişiy olurmu
bana sormamışsın ama içimde kalır söylim.kulak çubuğu ile sadece dış kulak (kepçe kısmı) alınması gerkiyomuş içeriye sokulmamalıymış,zararları varmış.ama ben eylülün kulağını banyodan sonra hep kulak çöpüyle temizliyorum.zararlı mı çakılım yaa
benim oğlumda bazn emmek istemiyor.katı gıdaya geçince yaptıalr bunu bize .vay uyanıklar vayyyyy.kızlar ayrıca ela emmek istemiyor artık sadece geceleri emiyor..sütümde var. anam katı gıdaya geçtik çocuk bir anda bıraktı.. bıkmış demekki..senağlama
sizler ne yaptınız ne var ne yok hu hu komşu..alkisalkisalkisalkisalkisalkisaaa bu ne güzelmişalkisalkisalkis
bitsinnn:1hug:burdan bi kişi gitsin bu topici dağıtırım yeminle söylüyom, hiçkimse hiçbiyere gidemiyo, herkes lütfen kırgınlıklarını unutsun ve kaldığı yerden devam etsin, saçmaladığınızın farkında değilsiniz, saçma bi kırgınlık bu kadar mı sürer yaa, yanlış anlaşılmalar zincirini hiçkimse kırmaya çalışmıyo, lütfen herkes birazcık ılıman davransın, kendisindeki hatayı görsün ve lütfen artık bu saçma sapan mesele bitsin
bende hiç sevmiyom. küçüklükten beri yalız kalmaya alışmışım.hemi de gaynana .severim gaynanamı ama istimem.hem ben yanlız gorkmuyom ki.keremi uyuttum gidip emzirem yerine yatırmadan birazdan babane gelir bizde kalacak geceeşim yok ya...başkasıyla kalmayıhiç sevmiom yani başkası değil aslında ama sevmiomlülülülülülü
leylacım , geçen sizin tecrübeleri okuyomn didim ya .biz d eilak defa aşıda ateş yüklsettik.oğluşum öksürüyodu ,dün dr.a götürdük.sıpa da doktorun yanında heç öksürmedi.doktor da bişiy yok boğaz, buun , kulak iyi dedi. hafta içi de kontrole çağırdı şurup verdi.aşı olamsında sakınca var mı ddim.yok didi.eve bi geldik.akşam üstü uykusu kaçınca huysuzlandı başladı ağlamaya, ağladıkça öksrüdü.neyse gece uykusuna yattı kuzum. neyse epey sonra uyandı ses az kalmış böyle çatallı fln.sesi gelmiyo :çok üzgünüm: ay çok kötü oldum.neyse ama bi öksürüyo, hırıltı fln.neyse sabah oldu sesi düzelmiş. hırıltı azalmış.aşıyı olduk geldik eve .akşam ateş yükseltti.hiç böyle olamıştık.allahtan dr. bu gidişte ateş düşürcü dolven, fitil fln vermişti. ihtiyaç olursa diye. ateş düşürücü tylol verdim.şimdi iyi uyuyor.şurubtan sonra37.5 di .az önce ölçtüm 36.5Yaa off nu nasil bi asiymis ya
başın sağolsun canım.:çok üzgünüm:Kizlar birden oyle girdim kusra bakmayim moralmen cökük durumdayim babannem vefat etti cok uzgunum 2gundur onun acisini da unuttum hacerin atesi dusmedi 37.5 ne altina iniyo ne ustune cikiyo ne asiymis simdi de cenaza evinden geldik yatiracaktim 38.1 e citi hemen minoset verdim gece yi rahat gecirsin diye fitil almak icin eczaneye gidecekti adini unuttum hemen size soruyum dedim ogun dun alacaktim bu heber gelince apar topar gittik off ins sabaha biseyi kalmaz
Kizlar simdi ölctum koltukalti 37.4 makat 37.2
Citiricim mesajini okudum nurcenin alintilarinda biseyler okudum ama hala ayni mevzu mu ki ya bide buna üzüldum bak uff
ılık dıs yaptrdın mı canım?bıde fıtıl atttın mı..ahh yakın olmak ıstıyor en cok bu anlara ınsan..hemen kosa kosa getırsem fıtılde atsak:çok üzgünüm:
alıntıları çok aldım. dünden beri yorum yapamadım.yoğsam içmde galı vallaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?