başınız sağolsun canım hacerede gecmiş olsun enkısa zamanda eyıleşir inşallah
Sagol canim allah razi olsun banyo yaptirmadim ama belden asgisini yikamistim kaka yapti yikadim bezini bagladim emzirdim yatirdim baktim atesi var dustu biraz faydasi oldu ins hemen duser
Iy geceler iyo dileklerin icin sagol bende cok yogunum ve uykusum uysammi ki ne yapsam ates cok korkutuo beni ben bekleyim biraz daha olmazssa yarim saatte bi kalkarim saat kurup
Kizlar birden oyle girdim kusra bakmayim moralmen cökük durumdayim babannem vefat etti cok uzgunum 2gundur onun acisini da unuttum hacerin atesi dusmedi 37.5 ne altina iniyo ne ustune cikiyo ne asiymis simdi de cenaza evinden geldik yatiracaktim 38.1 e citi hemen minoset verdim gece yi rahat gecirsin diye fitil almak icin eczaneye gidecekti adini unuttum hemen size soruyum dedim ogun dun alacaktim bu heber gelince apar topar gittik off ins sabaha biseyi kalmaz
Ilgilenemedim cocukla ondan mi oldu neoldu dun apar topar ciktik haberi alinca kiz kardesimde bizdeydi gorumcemde gelmisti kayinvaldem hacere halasiyla teyzesi baksin goturmeyelim oraya dedi koyduk gittik biz ciktik aglamaya baslamis ve tam yarim saat hic susmadan aglamis ne yaptilarsa susturamamislar artik beni biliyo ve ariyo hic boyle yapmamisti daha once kayinvaldem bakar ben 1 2 saat ligine giderdim bekli halasini teyzesi ni cok sık gormedigi icin yabanciladi bide atesli asi oldu huysuz hic susmadan agmis yavrum bunlarda arayalim gelsinler demisler aksilik kontorleri yokmus ev tel bozuktu yaptirmistik haberleri yokmus bozuk diye biliyolar bizim gelmemizi beklemisler cocuk cildirmis artik son sans ev tel bakalim bi calisiyomu diye acinca bakmislar calistigina aradiklarinda zaten yoldaydik geldim ki yaslar akiyo guzunde kipkirmizi icerlemis biraktim diye sarildim iyce agladim hepsi ust uste geldi
Iy geceler iyo dileklerin icin sagol bende cok yogunum ve uykusum uysammi ki ne yapsam ates cok korkutuo beni ben bekleyim biraz daha olmazssa yarim saatte bi kalkarim saat kurup
ama ben eylülün kulağını banyodan sonra hep kulak çöpüyle temizliyorum.zararlı mı çakılım yaa
Kizlar birden oyle girdim kusra bakmayim moralmen cökük durumdayim babannem vefat etti cok uzgunum 2gundur onun acisini da unuttum hacerin atesi dusmedi 37.5 ne altina iniyo ne ustune cikiyo ne asiymis simdi de cenaza evinden geldik yatiracaktim 38.1 e citi hemen minoset verdim gece yi rahat gecirsin diye fitil almak icin eczaneye gidecekti adini unuttum hemen size soruyum dedim ogun dun alacaktim bu heber gelince apar topar gittik off ins sabaha biseyi kalmaz
günaydın kıslar of bizz güne yine düşerek başladık 2 gündür çok kötü kanepeden düşüyoruz ana kucağındada bırakamıyorum bir bakıyorum yerde halıyla oynuyır ne beceriksiz anneyim ben bi çocuğa bakamıyorum neyse bende gideyimde kahvaltı yapayım ya ne güüzel şimdi eşleriniz yanınızda ailece kahvaltı edeceksiniz oysaki ben hep ama hep yalnızım
amanın kız nasıl düştü.bizimkide dönerken kafasını yere çarpıyor .ana kucağına koyarsamda emniyet kilitlerini takıyorum o zaman inemiyor.
ahh canım takma kafana sen güzelce et kahvaltını hem oğluşun varya akifi adamdan saymıyonmu.ben kahvaltı ederkene feyzayıda yanıma koyuyorum.minnacık ekmeğe peynir pekmez falan bandırıp veriyorum.çok güzel çiğniyor.tabi bazende çiğnemeden yutuyor:1shok:
kızlar ya oğluımu yıkayacam eşimle konuşmuyorum onsuz hiç yıkamadım şimdi banyo meselesi yüzündende onunla muhattap olmak istemiyom kısaca kendi kendinzeyken nasıl yıkıyonuz bebişleri
çok sağol canım bende bugün bir deneyim bakiyimben çok korkuyordum yanlız yıkamaya , ama çokkk kolay oluyomuşşşş , alıştık artık , hatta daha iyi oluyor böyle.............küvetin içine havlu seriyorum kaymasın diye , kızımı da oturtuyorum , küvetin yanlarından tutunuyor , ben de yıkıyorum güzelce, havlumuz da hemen yanızda hazır oluyor sarıp sarmalayıp alıyorum .........korkmana gerek yok çok rahat oluyo , bi daha babasıyla yıkamak bile istemezsin delikafadulden
kızlar ya oğluımu yıkayacam eşimle konuşmuyorum onsuz hiç yıkamadım şimdi banyo meselesi yüzündende onunla muhattap olmak istemiyom kısaca kendi kendinzeyken nasıl yıkıyonuz bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?