2008 Ekim Anneleri

Sagol canim allah razi olsun banyo yaptirmadim ama belden asgisini yikamistim kaka yapti yikadim bezini bagladim emzirdim yatirdim baktim atesi var dustu biraz faydasi oldu ins hemen duser

inşalahh canım inş..
ben yatıyorum arkadaslr.
leylacım ıns yarın buraya hacerın ıyılestı haberlerıyle gelırsın..
opuyorum herkesı.
guzel bır gecee dılıyorum..

yahu 2 alıntı benneyaptımki yapana kadar .bi ileti yazana kadar gene pc ortağım geldi. kaçimde biraz hoş geldin deyem bari eyi gecelr .
umarım bütün bebişler yaın dup ginin kalkar yataktan gülücüklelen.hadi iyi gecelr ben kaçıyom.oğluşumn ateşine de bakem.:asigim:

Iy geceler iyo dileklerin icin sagol bende cok yogunum ve uykusum uysammi ki ne yapsam ates cok korkutuo beni ben bekleyim biraz daha olmazssa yarim saatte bi kalkarim saat kurup

Iy geceler iyo dileklerin icin sagol bende cok yogunum ve uykusum uysammi ki ne yapsam ates cok korkutuo beni ben bekleyim biraz daha olmazssa yarim saatte bi kalkarim saat kurup

evt canım kontrol etsen ıyı olur..bıraz daha sbret hadı canım bnım.annelık burada başlıyor..
allah yardımcın olsun..

canım çook üzüldüm. öncelikle başınız sağolsun. allah sabır versin. hacer in de ateşi aşıdan yükselmiştirbence ve umarım da şimdi geçmiştir.. zor bi dönem her şey üst üste gelmiş ama bebeğin için güçlü olmalısın canım.:teselli:

ama ben eylülün kulağını banyodan sonra hep kulak çöpüyle temizliyorum.zararlı mı çakılım yaa

kulak çöpü ile dış kulağı kurulamanın bi zararı yok elbette ama kulak içine sokmamak gerek canım, eğer kulak içinde kir filan varsa içeri doğru itersin bu da iyi olmaz ......bi de benim arkadaşım oğlunun kulağını temizlerken içinde pamuk kalmış nası olduysa arkadaşım farketmemiş çocuk epeyce bi zaman kulak ağrısı çekti, doktora götürülünce farkedildi , meğer pamuk orada küflenmiş :1shok:

başınız sağolsun , allah sizlere ömür versin leylacım ........hacere de geçmiş olsun , düştü mü ateşi , umarım bişeyi kalmamıştır :teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kıslar of bizz güne yine düşerek başladık 2 gündür çok kötü kanepeden düşüyoruz ana kucağındada bırakamıyorum bir bakıyorum yerde halıyla oynuyır ne beceriksiz anneyim ben bi çocuğa bakamıyorum neyse bende gideyimde kahvaltı yapayım ya ne güüzel şimdi eşleriniz yanınızda ailece kahvaltı edeceksiniz oysaki ben hep ama hep yalnızım

amanın kız nasıl düştü.bizimkide dönerken kafasını yere çarpıyor .ana kucağına koyarsamda emniyet kilitlerini takıyorum o zaman inemiyor.
ahh canım takma kafana sen güzelce et kahvaltını hem oğluşun varya akifi adamdan saymıyonmu.ben kahvaltı ederkene feyzayıda yanıma koyuyorum.minnacık ekmeğe peynir pekmez falan bandırıp veriyorum.çok güzel çiğniyor.tabi bazende çiğnemeden yutuyor:1shok:

ana kucağındayken bağlamıyodum düşmüyor ordan kayarak iniveriyor bir bakıyorum yerde o zman canı yanmıyoda ilk defa böyle yüksek yerlerden düşüp duruyo düşmüyo diyodum bizim koltuklar içe doğru meyilli diye güveniyodum ama iyice hareketlenmiş bunlar

kızlar ya oğluımu yıkayacam eşimle konuşmuyorum onsuz hiç yıkamadım şimdi banyo meselesi yüzündende onunla muhattap olmak istemiyom kısaca kendi kendinzeyken nasıl yıkıyonuz bebişleri

kızlar ya oğluımu yıkayacam eşimle konuşmuyorum onsuz hiç yıkamadım şimdi banyo meselesi yüzündende onunla muhattap olmak istemiyom kısaca kendi kendinzeyken nasıl yıkıyonuz bebişleri

ben çok korkuyordum yanlız yıkamaya , ama çokkk kolay oluyomuşşşş , alıştık artık , hatta daha iyi oluyor böyle.............küvetin içine havlu seriyorum kaymasın diye , kızımı da oturtuyorum , küvetin yanlarından tutunuyor , ben de yıkıyorum güzelce, havlumuz da hemen yanızda hazır oluyor sarıp sarmalayıp alıyorum .........korkmana gerek yok çok rahat oluyo , bi daha babasıyla yıkamak bile istemezsin delikafadulden

çok sağol canım bende bugün bir deneyim bakiyim

canm çok hareketliyse filede daha rahat yıkarsın diğer türlü keremi zaptedemiom ben yıkıom ama kaycak elimden die de ödüm kopuo eller dursa ayaklar durmuo ayaklar dursa eller heryer ıslanıo kaydirigubbakcemile3
filede de suyu yakalamaya çalışıo :roflol:

evimde öyle bir iş var ki bahar temizliği yapmam lazım salondan başlayım diom perdeler yıkancak camlar silincek sırf salonda 3cam var .kadın çağırsam yalap şap yapıp gidiolar sevmiom yavaş yavaş kendim yapcam hem spor olurkaydirigubbakcemile2

kayınvalidem gece uyyamamış canı yiycek bişey istemiş bulamamş keremin bi paket cicbebesini hüpletmiş 3-4tane kalmış dibince ay ne güldüm ya:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…