yaaaaaaaaaa nerdesiniz kızlar dertleşmem lazım moralim 0 gıcık evsahibi 1 ay sonra bizi çıkarıy ne yapcam yaaaaaaaa
anaaaaaaa niyeee :1shok:
Kizlar birden oyle girdim kusra bakmayim moralmen cökük durumdayim babannem vefat etti cok uzgunum 2gundur onun acisini da unuttum hacerin atesi dusmedi 37.5 ne altina iniyo ne ustune cikiyo ne asiymis simdi de cenaza evinden geldik yatiracaktim 38.1 e citi hemen minoset verdim gece yi rahat gecirsin diye fitil almak icin eczaneye gidecekti adini unuttum hemen size soruyum dedim ogun dun alacaktim bu heber gelince apar topar gittik off ins sabaha biseyi kalmaz
yavrum başın sağolsun, üzme canını, haklısın insan üzülür ama bak bi bebeğin var sütün kesilir allah korusun, hacerin ateşi de nie düşmedi hala ya bi dra gittinizmi
bu arada günaydın herkese, iyi hafta sonları
günaydın çakılımŞeniz
günaydın kıslar of bizz güne yine düşerek başladık 2 gündür çok kötü kanepeden düşüyoruz ana kucağındada bırakamıyorum bir bakıyorum yerde halıyla oynuyır ne beceriksiz anneyim ben bi çocuğa bakamıyorum neyse bende gideyimde kahvaltı yapayım ya ne güüzel şimdi eşleriniz yanınızda ailece kahvaltı edeceksiniz oysaki ben hep ama hep yalnızım
olimmm yere battanie yaz oraya yatır, kanepenin üzerine yatırılırmı artık yaa, ben acayip tırsıyo m artık, sıpa karnının üstünden sırtına sırtının üstünden karnına dönüyo, battaniyenin üzerinde bıraktığım halde geliyom bi bakıyom battaniye nerdee benim sıpa nerde, debelenirken gidiyo bi yerlere, bugün de yürütecindeyken tuvalete gidiim dedim, sehbanın üzerindeki örtüyü çekiştirmiş, üzeinde de çiçek vardı onu düşürmş, allahtan kafasına gelmemiş sıpanın, bi de saksının içindeki o süs gibi şeyleri dökmüş, içinde boncuk gibi bişiler vardı, onları tutcam diye uğraşıyo, dün de çamaşırlığın yanına gitmiş ordaki çamaşırları çekiştirip yere düşürmüş, güven yok artık bunlara, dikkat etmek lazım, illaki kanepede bırakcaksan da etrafına yastıklar döşe gidemesin bi yere, benim koca da yok olim bende hep yanlız kahvaltı ediyom senağlama
kızlar ya oğluımu yıkayacam eşimle konuşmuyorum onsuz hiç yıkamadım şimdi banyo meselesi yüzündende onunla muhattap olmak istemiyom kısaca kendi kendinzeyken nasıl yıkıyonuz bebişleri
terken ben napıyom bak, kirli kıyafetlerini küvetinin içine dolduruyom, üzerine de benim sıpayı oturtuyom, yada yarı yatar yapıyom, sonra karnını bacaklarını dötünü yıkıyom, sora oturtturup sırtını yıkıyom, sora duruluyom, diz çöktürüyom yere eğdiriyom hafif, tabi debeleniyo dikkat etmek lazım, sora kafasını yıkıyom, eğer beceremezsen eski çamaşırlarında yastık gibi yap göğsünün üzerine koy o şekilde yıka kafasını, sora heryerini durulayıp çıkartıyom küvettena.s
ben çok korkuyordum yanlız yıkamaya , ama çokkk kolay oluyomuşşşş , alıştık artık , hatta daha iyi oluyor böyle.............küvetin içine havlu seriyorum kaymasın diye , kızımı da oturtuyorum , küvetin yanlarından tutunuyor , ben de yıkıyorum güzelce, havlumuz da hemen yanızda hazır oluyor sarıp sarmalayıp alıyorum .........korkmana gerek yok çok rahat oluyo , bi daha babasıyla yıkamak bile istemezsin delikafadulden
ay ben pazartesi günüydü galiba dbestin yıkadığı gibi yıkıyım dedim elime yüzüme bulaştırdım kaydirigubbakcemile3 en kestirme yol bildiğin yolmuş çok zor oldu valla, küvetin içine su doldurdum çocuk korktu, alışkın diil suyun içinde oturmaya, sora küvetin iiçinde biişiy de yoktu, dötü kaydı durdu durduramadım yaa kaydirigubbakcemile3kolundan tutmasam suyun içine gömülcek, bi yana kayıyo bi arkaya kayıyo sırtımdan ter aktı yıkıycam diye, artık yine eski bildiim gibi yıkıyom, bi de bu sıpa kenarlara tutunmuyo benim yav fisfisfis