2008 Ekim Anneleri

of bende iş arıyorum niye böyle oluyo evde oturan çalışmak istiyor çalışanda evde oturmak ben kendimi ruhen iyi hissetmediğim için iş arıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor ama tabi benim durumum farklı ben evden çıkamıyorum burdan bir yere gitmek ölüm gidilecek bir market vs yok komşum hiç yok hepsi ya çalışıyor yada üniv. öğrencisi kısca yalnızlıktan bunaldım

valla benim ki can havliyle sarılıyo kenarlara koparmak mümkün deil :roflol:

ben sürekli çağırmadığım için güvenilir biri bulamadım
hadi afiyet olsun özgeye kerem de uyanır eli kulağındaamirmirmirmir

sağol teyzesi kahvaltımızı yaptık, sonra da altımızı açtık çişimizi yaptık şimdi reklamlara daldık

küçük şehirde olmanın bi avantajıişte , benim yardımcım tanıdık biri , yani evi iyice benimsedi , bi de her hafta alınca kaytaracak gibi olmuyo yavaş yavaş yapıyo o da yorulmuyo eli de hep evin üstünde oluyo , bi hafta camlar kapılar bi hafta halılar koltuklar derken pek zorlanmıyo ..... ibolyacım haklısın çalışmayınca bu kadar sık alamıyordum ben de ,eloğluna her seferinde ne diyecen

ayy ben çok dertliyim çoookk ben bir derdim vara gidiyom görüşürüüükk

sen sözleşmelimisin

aaaa bak ben size bişiy anlatacaktım. dünden beri unutuyorum.
geçen gece batuhan bu oksürmesi yüzünden çok uyandı.ndan önceki gecede ,artık ben uykusuz böyle saalana salalana fln kalkıyorum.batuhanı kucağıma fln alıyorum.ekim analarının çocukalrı aklıma geliyo.sanki onları görüyorum her kalkışımda . eee diyorum bunalr hep aynı.ayakta rüya görüyorum artık o derece.

ay benimkisi yüzüme böcük böcük bakıyo kaydirigubbakcemile3
ayy ben çok dertliyim çoookk ben bir derdim vara gidiyom görüşürüüükk

haydaaaaaaaaaaa noldu len

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olim bu topicin azgın tekeleri, celenin kız, zambakın kız, bi de benim sıpa :roflol::roflol:

ya bende evde canım sıkılmaya başlamıştı ondan başldım .tabi kışın evde , dışarısı soğuk.ama şimdi öyle mi.
sen sözleşmelimisin

evt caniko.

aaaaa alıntı yapmıştım hepsi silinmiş neyse.. bugün değişik bir çorba yapıcam.. tereyağında unu kavurcam üzerine azar azar su koycam. sonra haşladığım tavuğu koyup blendırdan geçiricem. ekmek de koyak olur demi tahıl ekmeği. bir de kızlar aklıma takılıyor kaç zamandır. bu çocuklar terliyor yani vücutlarının tuza ihtiyacı olmuyor mu aacaba. yani yemeklerini azıcık tuz koysak mı acep..CADIARZU

siz yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsunuz.

terken nere gidiyon :mymeka: bi derdim vardakiler kuş mu konduruyo olmmmm şurda dertleşiyos işte :dilcikar:

arıkancım ben unu yağda kavurmuyorum, yağsız tencerede kavuruyorum sonra suyu ekleyip en son yağ ekliyorum böylece yağ yanmamış oluyo, hatta genellikle ocaktan indirirken sızma z. yağı ekliyorum ( ama tereyağ da eklerken yne kavurmuyorum )

pirinci biraz suyla iyice pişiriyorum, sonra yoğurt, yumurta sarısı ve azcık da unu karıştırıp pirincin suyu ile de ılıştırıp tencereye ilave ediyorum.yine biraz sızma yağ ve azcık da kuru nane ekliyorum ......

ben yoğurt çorbasını kendimize yaparkende böyle yapıyorum sadece oğlanınkinde tuz yok ya benim 9 yaşında bir kızkardeşim var anneme diyorumki 6 aylık olduktan sonra neler verdin diye evde yaptığğım az tuzlu yemek sularına ve çorbalara ekmek doğrayıp yedirdim verdim birde muhallebi yaptım diyor bizmi çok uğraşıyoruz acaba

şş arıkan yavrum tuz koynma sen böbreklere yüklenme, bi de bak bebek ekmeği var, bize bebe bisküvesinin yanında hediye vermişler, 1 dilim kullandım daha, ondan kullan bence, yada kepekli ekmek de olabilirmiş meran öyle dediydi galiba, yoğurt çorbasını da bilmiyom anam, ama dün bebelacın kitapçığı var bende ondan baktıydım aklımda kalmadı, istersen bakıveriim
terken nere gidiyon :mymeka: bi derdim vardakiler kuş mu konduruyo olmmmm şurda dertleşiyos işte :dilcikar:

çakıl ben süekli oftye takılıyom, orda ilgimi çeken bi konu oldumu haşırt diye atlıyom, dün gece de karının biri topic açmış, işte bi erkeği seviyomuş, ama erkek evliymiş, o da bunu bile bile kabul etmiş, her sabah kalkınca bu gün bitircem bu ilişkiyi diomuş ama yine de deva m ediyomuş, çok kötü hissediyomuş falan filen, topice gelenler de inanmıyolar buna, daha önceden de böle bi mesaj yazıp kaçmış galiba, aynı kişi olduğunu düüşünüyolar ama ayrı ayrı nicklerle topicler açıyomuş sora da bi daha uğramıomuş, bende bi bakiim dediydim aanaaa işi geyiğe dökmüş milllet, icük bende kırıştırdıydım, zevkli oluyo len kaydirigubbakcemile3

birazdan annemlere gideceğiz, hazırlanayım bari gidipte. size iyi kaynatmalar.
batuhan giyindiya sevinç çığlıkları atıyor.datlu oğlum benim.

ben daha hiç tavuk vermedim sadece yağsız sinirsiz biftek alıp kibrit kutusu kasar küçülttüm buzluğa attım her çorba yapacağımda 1 tane indiriyorum aşağıya küçük küçük dilimliyorum tavuğun neresini veriyorsunuz göğüs etinimi

o konuyu az önce okudum ya ben ne zaman kocamla kavgalı olsam oraya takılıuyorum neden acabakötükedihüso

zevkli mi oluyo :uhm: e o zaman beni de götür beni deee delikafadulden yok yaw neyse kalsın bu ara yorum yapacağım çalışmıyo :1ninca:

kızlar sizede oluyomu ben çocuksuz günlerimi özlüyorum böly çıkıp rahat rahat gezmeyi istediğimi istediğim an yapmayı mesela annemler izmire gittiler ben de onlarla gitmeyi çok isterdim akrabalarımı çok özledim ama şimdi bir yere çıktığımda gözüm hiçbir yeri görmüyor sürekli çocukla meşgul oluyorum bide işin kötü yanı ne biliyomusunuz ben bu aralar bekarlık günlerimide özlüyorum

terkencim tavuk göğsü sert oluyo doktorumuz baget ya da sarma dediğimiz kısmını kullanabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…