- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
leyla ne yaptı acaba , hacerin ateşi düştü mü ki.
biz dün gece ateşlendik ama bugün iyiyiz. öksürmemiz d eazalmış gibi sanki .umarım ben işe başlamadan çarçabuk geçer.eşime diyom ki' seneye çalışmasam mı acep?' oda madem seneye çalışmayacaktın bu sene niye gittin diyor.off ya oğlumla evde olmak çoook güselş napimmmmmm.
dur ikili gonuşmanıza bende katılem.ni yüz müüüüü durun bakem bend eşu işe bi el atem.delikafadulden
anaaaaaaa niyeee :1shok:
yavrum başın sağolsun, üzme canını, haklısın insan üzülür ama bak bi bebeğin var sütün kesilir allah korusun, hacerin ateşi de nie düşmedi hala ya bi dra gittinizmi
günaydın çakılımŞeniz
olimmm yere battanie yaz oraya yatır, kanepenin üzerine yatırılırmı artık yaa, ben acayip tırsıyo m artık, sıpa karnının üstünden sırtına sırtının üstünden karnına dönüyo, battaniyenin üzerinde bıraktığım halde geliyom bi bakıyom battaniye nerdee benim sıpa nerde, debelenirken gidiyo bi yerlere, bugün de yürütecindeyken tuvalete gidiim dedim, sehbanın üzerindeki örtüyü çekiştirmiş, üzeinde de çiçek vardı onu düşürmş, allahtan kafasına gelmemiş sıpanın, bi de saksının içindeki o süs gibi şeyleri dökmüş, içinde boncuk gibi bişiler vardı, onları tutcam diye uğraşıyo, dün de çamaşırlığın yanına gitmiş ordaki çamaşırları çekiştirip yere düşürmüş, güven yok artık bunlara, dikkat etmek lazım, illaki kanepede bırakcaksan da etrafına yastıklar döşe gidemesin bi yere, benim koca da yok olim bende hep yanlız kahvaltı ediyom senağlama
terken ben napıyom bak, kirli kıyafetlerini küvetinin içine dolduruyom, üzerine de benim sıpayı oturtuyom, yada yarı yatar yapıyom, sonra karnını bacaklarını dötünü yıkıyom, sora oturtturup sırtını yıkıyom, sora duruluyom, diz çöktürüyom yere eğdiriyom hafif, tabi debeleniyo dikkat etmek lazım, sora kafasını yıkıyom, eğer beceremezsen eski çamaşırlarında yastık gibi yap göğsünün üzerine koy o şekilde yıka kafasını, sora heryerini durulayıp çıkartıyom küvettena.s
ay ben pazartesi günüydü galiba dbestin yıkadığı gibi yıkıyım dedim elime yüzüme bulaştırdım kaydirigubbakcemile3 en kestirme yol bildiğin yolmuş çok zor oldu valla, küvetin içine su doldurdum çocuk korktu, alışkın diil suyun içinde oturmaya, sora küvetin iiçinde biişiy de yoktu, dötü kaydı durdu durduramadım yaa kaydirigubbakcemile3kolundan tutmasam suyun içine gömülcek, bi yana kayıyo bi arkaya kayıyo sırtımdan ter aktı yıkıycam diye, artık yine eski bildiim gibi yıkıyom, bi de bu sıpa kenarlara tutunmuyo benim yav fisfisfis
ben sürekli çağırmadığım için güvenilir biri bulamadım
hadi afiyet olsun özgeye kerem de uyanır eli kulağındaamirmirmirmir
saol bacııımmmŞeniz siz de bi paket bez alırsınız artık alkisalkisalkis
nekadar başında da dursan bildiklerini okuolar mevlütten önce gelmişti 2kadın biraz ben durdum başlarında biraz kayınvalidem şu yolluğu çırptın mı diom çırptım dio birbirleirnin yüzlerine bakıolar aaa çırpmadık hemen çırpalm abla dio gözünü ayırdığın anda biyeri bitiriolar hemen
leyla ne yaptı acaba , hacerin ateşi düştü mü ki.
biz dün gece ateşlendik ama bugün iyiyiz. öksürmemiz d eazalmış gibi sanki .umarım ben işe başlamadan çarçabuk geçer.eşime diyom ki' seneye çalışmasam mı acep?' oda madem seneye çalışmayacaktın bu sene niye gittin diyor.off ya oğlumla evde olmak çoook güselş napimmmmmm.
ay benimkisi yüzüme böcük böcük bakıyo kaydirigubbakcemile3valla benim ki can havliyle sarılıyo kenarlara koparmak mümkün deil :roflol:
sağol teyzesi kahvaltımızı yaptık, sonra da altımızı açtık çişimizi yaptık şimdi reklamlara daldık
küçük şehirde olmanın bi avantajıişte , benim yardımcım tanıdık biri , yani evi iyice benimsedi , bi de her hafta alınca kaytaracak gibi olmuyo yavaş yavaş yapıyo o da yorulmuyo eli de hep evin üstünde oluyo , bi hafta camlar kapılar bi hafta halılar koltuklar derken pek zorlanmıyo ..... ibolyacım haklısın çalışmayınca bu kadar sık alamıyordum ben de ,eloğluna her seferinde ne diyecen
ayy ben çok dertliyim çoookk ben bir derdim vara gidiyom görüşürüüükk
aaaa bak ben size bişiy anlatacaktım. dünden beri unutuyorum.
geçen gece batuhan bu oksürmesi yüzünden çok uyandı.ndan önceki gecede ,artık ben uykusuz böyle saalana salalana fln kalkıyorum.batuhanı kucağıma fln alıyorum.ekim analarının çocukalrı aklıma geliyo.sanki onları görüyorum her kalkışımda . eee diyorum bunalr hep aynı.ayakta rüya görüyorum artık o derece.
ya bende evde canım sıkılmaya başlamıştı ondan başldım .tabi kışın evde , dışarısı soğuk.ama şimdi öyle mi.of bende iş arıyorum niye böyle oluyo evde oturan çalışmak istiyor çalışanda evde oturmak ben kendimi ruhen iyi hissetmediğim için iş arıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor ama tabi benim durumum farklı ben evden çıkamıyorum burdan bir yere gitmek ölüm gidilecek bir market vs yok komşum hiç yok hepsi ya çalışıyor yada üniv. öğrencisi kısca yalnızlıktan bunaldım
sen sözleşmelimisin
aaaaa alıntı yapmıştım hepsi silinmiş neyse.. bugün değişik bir çorba yapıcam.. tereyağında unu kavurcam üzerine azar azar su koycam. sonra haşladığım tavuğu koyup blendırdan geçiricem. ekmek de koyak olur demi tahıl ekmeği. bir de kızlar aklıma takılıyor kaç zamandır. bu çocuklar terliyor yani vücutlarının tuza ihtiyacı olmuyor mu aacaba. yani yemeklerini azıcık tuz koysak mı acep..CADIARZU
siz yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsunuz.
arıkancım ben unu yağda kavurmuyorum, yağsız tencerede kavuruyorum sonra suyu ekleyip en son yağ ekliyorum böylece yağ yanmamış oluyo, hatta genellikle ocaktan indirirken sızma z. yağı ekliyorum ( ama tereyağ da eklerken yne kavurmuyorum )
pirinci biraz suyla iyice pişiriyorum, sonra yoğurt, yumurta sarısı ve azcık da unu karıştırıp pirincin suyu ile de ılıştırıp tencereye ilave ediyorum.yine biraz sızma yağ ve azcık da kuru nane ekliyorum ......
aaaaa alıntı yapmıştım hepsi silinmiş neyse.. bugün değişik bir çorba yapıcam.. tereyağında unu kavurcam üzerine azar azar su koycam. sonra haşladığım tavuğu koyup blendırdan geçiricem. ekmek de koyak olur demi tahıl ekmeği. bir de kızlar aklıma takılıyor kaç zamandır. bu çocuklar terliyor yani vücutlarının tuza ihtiyacı olmuyor mu aacaba. yani yemeklerini azıcık tuz koysak mı acep..CADIARZU
siz yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsunuz.
terken nere gidiyon :mymeka: bi derdim vardakiler kuş mu konduruyo olmmmm şurda dertleşiyos işte :dilcikar:
şş arıkan yavrum tuz koynma sen böbreklere yüklenme, bi de bak bebek ekmeği var, bize bebe bisküvesinin yanında hediye vermişler, 1 dilim kullandım daha, ondan kullan bence, yada kepekli ekmek de olabilirmiş meran öyle dediydi galiba, yoğurt çorbasını da bilmiyom anam, ama dün bebelacın kitapçığı var bende ondan baktıydım aklımda kalmadı, istersen bakıveriim
çakıl ben süekli oftye takılıyom, orda ilgimi çeken bi konu oldumu haşırt diye atlıyom, dün gece de karının biri topic açmış, işte bi erkeği seviyomuş, ama erkek evliymiş, o da bunu bile bile kabul etmiş, her sabah kalkınca bu gün bitircem bu ilişkiyi diomuş ama yine de deva m ediyomuş, çok kötü hissediyomuş falan filen, topice gelenler de inanmıyolar buna, daha önceden de böle bi mesaj yazıp kaçmış galiba, aynı kişi olduğunu düüşünüyolar ama ayrı ayrı nicklerle topicler açıyomuş sora da bi daha uğramıomuş, bende bi bakiim dediydim aanaaa işi geyiğe dökmüş milllet, icük bende kırıştırdıydım, zevkli oluyo len kaydirigubbakcemile3
şş arıkan yavrum tuz koynma sen böbreklere yüklenme, bi de bak bebek ekmeği var, bize bebe bisküvesinin yanında hediye vermişler, 1 dilim kullandım daha, ondan kullan bence, yada kepekli ekmek de olabilirmiş meran öyle dediydi galiba, yoğurt çorbasını da bilmiyom anam, ama dün bebelacın kitapçığı var bende ondan baktıydım aklımda kalmadı, istersen bakıveriim
çakıl ben süekli oftye takılıyom, orda ilgimi çeken bi konu oldumu haşırt diye atlıyom, dün gece de karının biri topic açmış, işte bi erkeği seviyomuş, ama erkek evliymiş, o da bunu bile bile kabul etmiş, her sabah kalkınca bu gün bitircem bu ilişkiyi diomuş ama yine de deva m ediyomuş, çok kötü hissediyomuş falan filen, topice gelenler de inanmıyolar buna, daha önceden de böle bi mesaj yazıp kaçmış galiba, aynı kişi olduğunu düüşünüyolar ama ayrı ayrı nicklerle topicler açıyomuş sora da bi daha uğramıomuş, bende bi bakiim dediydim aanaaa işi geyiğe dökmüş milllet, icük bende kırıştırdıydım, zevkli oluyo len kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?