o konuyu az önce okudum ya ben ne zaman kocamla kavgalı olsam oraya takılıuyorum neden acabakötükedihüso
kızlar sizede oluyomu ben çocuksuz günlerimi özlüyorum böly çıkıp rahat rahat gezmeyi istediğimi istediğim an yapmayı mesela annemler izmire gittiler ben de onlarla gitmeyi çok isterdim akrabalarımı çok özledim ama şimdi bir yere çıktığımda gözüm hiçbir yeri görmüyor sürekli çocukla meşgul oluyorum bide işin kötü yanı ne biliyomusunuz ben bu aralar bekarlık günlerimide özlüyorum
zevkli mi oluyo :uhm: e o zaman beni de götür beni deee delikafadulden yok yaw neyse kalsın bu ara yorum yapacağım çalışmıyo :1ninca:
kızlar sizede oluyomu ben çocuksuz günlerimi özlüyorum böly çıkıp rahat rahat gezmeyi istediğimi istediğim an yapmayı mesela annemler izmire gittiler ben de onlarla gitmeyi çok isterdim akrabalarımı çok özledim ama şimdi bir yere çıktığımda gözüm hiçbir yeri görmüyor sürekli çocukla meşgul oluyorum bide işin kötü yanı ne biliyomusunuz ben bu aralar bekarlık günlerimide özlüyorum
olim bi topicde ecinnili varsa o topicde gırgır vardır he, bi bakıyom anında benim zilli ecinnili topicde, bende atlıyom kaydirigubbakcemile3
benim annem yanımda daaaa hafta içi o bakıyo diye hafta sonları da ona bırakmaya utanıyorum ve evde oturup bakıyorum, gezmeyi unuttuk ......yaz gelse iyice acısını çıkartırız
bal oğlun büyüsün hele sana arkadaşlık eder annesi üzülme , hem bak bura var işte , benim e pek arkadaşım kalmadı genelde dışarlardalar , ya tayin olup gittiler ya da başka şehirlerden birileriyle evlenip gittiler , bazen ben de çok sıkılıyorum ama o zman hemen aklıma bura geliyor............burda üsteik menfaatler de devre dışı , kimse kişmseyle çıkar için konuşmuyor , sonra dışardan olaylara daha objektif bakılabiliyor ....... seviyorum ben kk yı , sizleriiii Şeniz
şişşştttt hadi şimdi kalk da bi kek pasta filan yap yanına da çay yap, kap gel hadiii delikafadulden
Slm Kizlar biz hast. Den geldik hic biseyimiz yokmus bunun icin sevindim ama moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?