2008 Ekim Anneleri

Şeniz ben de çok özlüyorum bazen kaydirigubbakcemile5 ama o zaman hemen çocuk sahibi olmak için çırpındığım 8 seneyi düşünüp halime şükrediyorum :lepi: bi de kocama azcık surat edip flört ettiğimiz günlerdeki gibi etrafımda dönmesini bekliyorum, dönerse ne ala kaydirigubbakcemile3 ama dönmezseeeee :mymeka: küsmek için bahanem olmuş oluyo delikafadulden delikafadulden

aynen, ama onsuz da yapamıyorum :çok üzgünüm:

olim bi topicde ecinnili varsa o topicde gırgır vardır he, bi bakıyom anında benim zilli ecinnili topicde, bende atlıyom kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes: hımmmm demek ben de seni gördüğüm topiğe atlamalıyım :1ninca:

pc açık kalmış :mymeka: kerem bey kahvaltısını yaptı h.sonu ya geç yaptı kahvaltısını paşamızkaydirigubbakcemile3 dibinde az da olsa bırakcaz şükür yedi çoğunu
eski günlere özlem mi var terken özlenio tabi bazen bıktırıo bu zıpcıklar ama anne olmak kolay değil gerçekten aslında bizim zorluğumuz ailemizden uzak olmamız yakın olsa veririsn akif emreyi gezmeye de gidersin işlerini de halledersin....biraz daha büyüsünler bakalım ozaman daha rahat etcez herşeyi yer kıvama gelsinler bi dışarda da sorun olmaz ozaman yok maması yok memesi kafamçokkarıştı

benim annem yanımda daaaa hafta içi o bakıyo diye hafta sonları da ona bırakmaya utanıyorum ve evde oturup bakıyorum, gezmeyi unuttuk ......yaz gelse iyice acısını çıkartırız

evet ya bende verecem artık tavuk oğlum hep kırmızı et yiyo olmaz kolestrol falan çıkar mazalllah

benim annem yanımda daaaa hafta içi o bakıyo diye hafta sonları da ona bırakmaya utanıyorum ve evde oturup bakıyorum, gezmeyi unuttuk ......yaz gelse iyice acısını çıkartırız

olsun işe gidiyorsun ya aklın dağılır hiç değilse benim bir sorunum var ben anneme bırakamıyorum sanki yük oluyormuş gibi geliyor birde ben yokken durmaz o yüzden de böyle şeyler hissediyorum 24 saat bende eşim gelsin 2 dk kendimle ilgileneyim yok oda 10-11 gibi geliyor baharın gelmesini bekledik ama yine eve tıkılıp kaldık

sabret terkencim , çıkar gezersin, alırsın bebişini kucağına çıkar yürürsün azcık çarşı pazar yaparsın , komşuların filan nasıllar ki , kafanın saracağı kimseler yok mu onlarla gün filan yapsanaaa, ayyyyy ne zamandır günlerime gidemiyorum sıpamın yüzünden nasıl özledimmmmm

ya burası nası diyim öyle çarşı pazar yok gidilip gezilecek bir yer de yok yani komşularım çalışıyorlar zaten toplasan 2 daire var diğer daireler şirket bir yere gitmeye kalksan 2 vesait yapman lazımyani hiç çıkma daha iyi ondan dolayı bunaldım aslında değilse eskiden uzak diye birşey yoktu istediğim yere gidiyordum öyle yani

bal oğlun büyüsün hele sana arkadaşlık eder annesi üzülme , hem bak bura var işte , benim e pek arkadaşım kalmadı genelde dışarlardalar , ya tayin olup gittiler ya da başka şehirlerden birileriyle evlenip gittiler , bazen ben de çok sıkılıyorum ama o zman hemen aklıma bura geliyor............burda üsteik menfaatler de devre dışı , kimse kişmseyle çıkar için konuşmuyor , sonra dışardan olaylara daha objektif bakılabiliyor ....... seviyorum ben kk yı , sizleriiii Şeniz
şişşştttt hadi şimdi kalk da bi kek pasta filan yap yanına da çay yap, kap gel hadiii delikafadulden

kızımınh teyzesi geliyo biz de pasta yapcezzzz delikafadulden delikafadulden gitti diyet miyet delikafadulden

hemenn

Gece sabah 5e kadar 37 lerden hic inmedi atesi sabah 5 bucuk gibi 36 5 olunca uyudum kalktigimda 8 bucuktu saat hoduk gitmis haberim yok neyse baktim yine kizarmis yanaklari olctum atesini 38 olmis mesaj attim gel hast goturelim bugun 4. Gun olacak atesi normale donmedi hala baska sorunmu var acaba diye hic cevap felan yazmadan tamam hazirlan geliyom demeden 5dk icinde cikti geldi bi hisimla allahim agzni acti gozunu yumdu neymis dun babannemin canazesine gitmisim de hasta etmisim yarim saat oturduk hemen hasta olmus laf anlatamiyom 3gundur var atesi geceleri ben uyumuyom sabaha kadar ruhun duymuyo angut demedgigi kalmadi bide hazirlanmamisiz ona laf aradinmi sanki isitmedigin azar kalmadi allaahhimn boyle angut bi insanla omur gecermi sen bana dayanma gucu ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…