2008 Ekim Anneleri

ssstttttttt ben geldım. gecmısı okumaya usendım. zaten sıpam da ıkıde bı uyanıo. neler ettınız anlatın bakem

keremmmmmmmmmmmmm abi olmuşşşşşşş anam zaman ne çabuk geçiy dün gibi ya bak gözlerim dolduu
kuzummmmmmmmm seni çok seviyom kurban olurum seni verene bide yesen tadından yenmiycen ama ne yapalım her halinle seni eviyom yağmurum

slm ben geldimmm
neler yapıyonuz bakıım ben dün evi temizlemiştim bugün kendimi temizledim üfff bugünkü daha yorucu oldu sanki
bi geçmişe göz atıp geliyoom

elifcim be biliyim bizimki hemen öğürüyo die blendırdan geçirioyorum...eskiden hem blendır hem tel süçgeçten geçiriodum...ama bugün baya tavuk parçaları vardı çorbasında pütürlüydü yani yedi ekmeği falan eline verince yiyio da sıvı bişeyin içinde pütür gelince öğürüo kusmasın die bende blendırdan geçiriom napıyım:1no2:

Ben su eve bi makina tutuyum yaa deli olacam hic bi is yapamiyom supersem silemiyom silsem toz alamiyom benimde en gicik oldugun sey bi isi yarim yapmak

bugün laylaylom ev işi yaptım 2odanın camlarını sildim keremin odasının perdesini güneşliğini yıkadım astım...şimdi süpürge açcam bende....keremi dışarı çıkaramadım ocakta yemeğim vardı akşama iş kalmasa da babası gelince bi turlasak alkisalkisalkis

üfff ne de birikmiş anca bitirdim yaww:bbo:

dün keremin 8.ayı doldu teyzeleri hani halay :teytey::teytey::teytey:

anaa:1shok: kereme bak sen kocaman abi olmuş valla yeni ayınız hayırlı olsun özlemcim

afiyet olsun kerem abimize yesin yesin bol bol enerji olsun çabucak büyüsün inşcokacimcoook

canım çok geçmiş olsun şükür ki efe kaana bişey olmamış bu bebişler artık bıraktığımız gibi durmuyo malesef ama kendini suçlama çoğumuz yeni anneleriz iyi kötü tecrübe edinerek iyi birer anne olacağız bundan sonra daha dikkatli olmak gerek
geçmiş olsun canım

ya biz de ferrosenol kullanıyoz sağlık ocağından verdilerdi hergün 9 damla bak kıllandım şimdi

ssstttttttt ben geldım. gecmısı okumaya usendım. zaten sıpam da ıkıde bı uyanıo. neler ettınız anlatın bakem

hişşşt napıyon zeksü karı yusuf eymen nasıl ateşi bi çıkmış bi düşmüş sen de bişey beğenmiyin bacım çıkınca çıktı diye ağlıyın düşünce düştü diye çocuk ne yapsa yaranamıyı sana:roflol:

ya bu arda bizim aşımız pazartesiydi ama cumartesi ankaraya gidiyoz orda tek başıma sağlık ocağına gidemem diye bugün sağlık ocağına gitcektik benim herüf bekle beraber gideriz dediydi ama gelmedi sinir oldum
yarın da tatil sağlık ocağı kapalı mıdır acaba aşı yapacak hemşire bulabilir miyiz ki üfffffff
gelsin bak ben napcam o kocişee!!

canım çook geçmiş olsun umarım bir şey olmaz.:Saruboceq:. bende çok korkuyorum yalnız bırakmamaya çalışıyorum..
dbestçim bende blendırdan geçiriyorum yoksa yemiyo ve öğürüyo.. bugün et verdim ilk kez o yüzden pütür kalmasın şstedim. ama aslında doktorumda tel süzgeç kullan dedi..
off ne yapsam yaa..:çok üzgünüm:
Merani bende merak ettim nisan nasil oldu acaba
bende merak ettim valla..:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:
ishal da zor olur yazık kıyamaam nisana.. çabucak iyileşsin kuzucuk..:Saruboceq:

canım bende blendır kullanıyorum napsak ki..:uhm:

ayyyyy benim kız bir türlü yutmuyor ya ağzına veriyorum yemeğini öyyle bekliyor.sinir oldum zaten hastayım sabrım falan kalmadı((hırpalayacağım valla

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
Anaa ya ben de sinir bundan korkuyodum haa ins kaybolur canim sen nasil veriyodun damlasini bide niye oluyomus dbest siz demir damlasi kullaniyonuiz mu hangisinden kullaniyonuz ya bende santafer kullanacam bu ferro igrenc bsey
santafer :lepi:

ne yapcan :jeyyar:

ben ferrum veriyorum..

eylül de pütürlü yemiyordu ama 4 gündür annem sayesinde başladık öğüre öğüre alışıyo napayım kaydirigubbakcemile3 bugün hiç öğürmeden yedi ağzında çeviriyo ayy görseniz yutarsınız çok sevimli oluyo :asigim: eskisine göre az yiyo ama alışıyor bir haftaya kalmaz iyice alışır diye düşünüyorum bence siz de alıştırın..

tabiki de tepki verecek 6buçuk aydır hep sıvı ve homojen yemeye alıştılar ama bu böyle devam edemez ki.. bebişleri pütürlülerle tanıştırmak lazım

çok iyi teyzesi beni ısırmakla meşgul şu anda:roflol:sürekli ısırıyo yaaa çorabını alıyo ayaklarıyla beraber yiycekmiş:sm_confused:
çok komik bu çocuk yaaa:roflol:

zeynep napın fıstıklı çikolata ne yapyyyyy 5. dişte çıktı deme sakın kız bunları böyle kolay çıkartn ipuçları varsa dinleyebiliriz yani

canım bu ara fazla giremiyorum nete bahar temizliğine başladık annem geliyo sağolsun.valla kemirip duruyo şimdide çoraplarını ısırıyo 5.yolda canımcım çünkü ön dişin biri ve onun yanındaki dişi çıktı sırada sağ ön var ve geliyo gibi:roflol:inan özel bişey yapmıyorum.hamileyken dr çok fazla kalsiyum içirmişti bende peynir,yoğurt ve süt çok tüketmiştim ondan sanırım ve sadece beni emiyo o kadara.s
kara üzümüm minik biblomu öp bizim için:1hug:

Bugun hacere bende yogurt corbasi yaptim agzina inan zorla sokuyom uyuz valla agzna girenide yiyo haa sinir ediyo icindeki pirincleri bi cigneyisi var sanarsin dis var gibi bi otarafa aliyo b i butarafa aliyo cigneye cigneye duruyo yutuncada boguluyo gibi oluyo okadar cignemeye sanki putur kaldida oggk diyo hemen ay bayilejjim

Ayy yerim ben onu yaav nasil tatlidir simdi bendee bizim komsunun tanidiginin bebegi disli dogmus hamileyken fazla asiri kalsiyumdan dolayi demis dr ama dis gibi sert degilmis yumusakmis cok ilginc dimi

iyi tatiller canm inşallah gönlünce eğlenirsin :sm_cool:

ıyı tatıller canım..ınsallah memnun kalırsınız..alkisalkisalkisa.s.

hadi bakalım iyi yolculuklar şimdiden güzel güzel dinlen

maşallah kereme koca adam oldu artık :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hepinize cok tesekür ederim:1hug: kizlar sizin yerinizede dinenicem merak etmeyin :jeyyar:hepinizi cok öpüyoruzŞeniz

geçmiş olsun canımmm

bizde basladık pütürlü yemeye evet bizimkide biraz daha az yiyor

benim oğluş yoğurt çorbasını sevmedi anca beş kaşık falan yedirebildim hoş yoğurduda pek fazla severek yemiyo işte öyle böyle

Herkess kacmiss behlule mi bakiyonuzz
bizim evde dizi seyretmek yasak klava:

yok ben burdayım yafrım
bende geldim bizde bugün aşı olduk şükür ateşi falan çıkmadı gece nasıl olur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…