elifcim be biliyim bizimki hemen öğürüyo die blendırdan geçirioyorum...eskiden hem blendır hem tel süçgeçten geçiriodum...ama bugün baya tavuk parçaları vardı çorbasında pütürlüydü yani yedi ekmeği falan eline verince yiyio da sıvı bişeyin içinde pütür gelince öğürüo kusmasın die bende blendırdan geçiriom napıyım:1no2:eylülü yıkadım uyuttum geldimmm
terledim haaaa
ayy maşallahhh
eylül de aynayı çok seviyor ama gel babası gel den anlamıyo daha kaydirigubbakcemile3 bi de 1 haftadır sürekli parmağını gözümüze sokmaya çalışıyo kaydirigubbakcemile3 göz çok ilgisini çekiyo kaydirigubbakcemile3 tapşini de yapmıyo daha :çok üzgünüm:
ben de bugün ilk kez kıyma verdim.. azcık ıspanak, kabak, havuç, patates, 1 tatlı kaşığı kıyma ve bi kaşık şehriye pişirdim, zeytinyağı, nane, kimyon ekledim.. ama bir kasenin beşte birini anca yedirebildim.. yine de sevindim kalanını uyanınca yedircem..
özlemcim neden hala robottan çekiyorsun?? ben de çok korkuyordum sürekli robottan çekip veriyordum ama bursaya geldiğimizden beri annem saolsun cesaretlendirdi artık hiç çekmiyorum mesela bugünkü çorbasını çatalla ezip verdim.. ilk başlarda çok öğürdü ama cadı yutmasını biliyo da numara yapıyo şimdi de öğürüyo ama kusmadı allaha şükür çünkü zorlamadan veriyorum.. az yiyo ama olsun öyle öyle alışacak
eskisine göre daha az yiyo evet ama napalım yoksa alışmaz :1no2:
Ben su eve bi makina tutuyum yaa deli olacam hic bi is yapamiyom supersem silemiyom silsem toz alamiyom benimde en gicik oldugun sey bi isi yarim yapmak
dün keremin 8.ayı doldu teyzeleri hani halay :teytey::teytey::teytey:
keremin çorbasını yedirdim illa bırakcak dibince
1but haşladım 1havuç iyice pişirdim sonra tel şehriye ekledim biraz da öyle pişti blendırdan geçirdim 2porsiyon çıktı kavanoza koyup dolaba koydum yarısını akşam üzeri yediririm
zeytinyağı ve tahılıllı mama ekledim sütsüz olandan kıvamı cıvıkdı koyulaşsın die güsel yedi maşallah
sonunda buda oldusenağlama efe kaan koltuktan düştü:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sabah uyumadı diye yemek yapamamıştım..yanına oyuncaklarını koydum koltuğun minderlerini dayadım yanına ama 2 dakkada bi mutfağa bi odaya koştum düşmesin die en sonunda mutfağa girdim arkamdan bi ağlama sesi geldi yastıkların arasında yerdeydi kafasıyla boynunun üstüne düşmüş...:çok üzgünüm:
çok korktu yawrum..o ağladı bende ağladım..senağlama
kafasında filan bi kızarma şişlik olmadı çok hızlı çarpmadı heralde yastıkların üstüne düştü:çok üzgünüm:
o kadar pişmanımki yalnız bıraktığıma:mymeka: bir daha asla bırakmamyasakkelime yemek yemiyi veririz...toz almayıveririz..yeterki kuzumun canı yanmasın...:çok üzgünüm:
kendimi asla affetmicem:çok üzgünüm: onu nasıl yalnız bıraktım :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canımselamun aleyküm hanımlar.ben çok fenayım ya dünden beri boynum ve boğazım çok fena ağrıyor.çok kızıyorum kendime ya çocuk gibi hemen hasta oluyorum.azcık bir terleyim biraz üşüyüm hemen etkileniyorum.önceden böyle değildim ben ya çok nadir hasta olurdum.
]
leyla oğlum tam 6 aylıkken dişi çıktı 2 gün sonrada yanındaki iki haftadırferrsanol kullanıyoruz sanki çürük gibi uçlarda lekeler oluştu
bu arada kociş yarın kayseriye kaçalım mı diyor canım gidiyor ama ekonomik olarak kaldıramayız
:1no2:
ssstttttttt ben geldım. gecmısı okumaya usendım. zaten sıpam da ıkıde bı uyanıo. neler ettınız anlatın bakem
canım çook geçmiş olsun umarım bir şey olmaz.:Saruboceq:. bende çok korkuyorum yalnız bırakmamaya çalışıyorum..sonunda buda oldusenağlama efe kaan koltuktan düştü:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sabah uyumadı diye yemek yapamamıştım..yanına oyuncaklarını koydum koltuğun minderlerini dayadım yanına ama 2 dakkada bi mutfağa bi odaya koştum düşmesin die en sonunda mutfağa girdim arkamdan bi ağlama sesi geldi yastıkların arasında yerdeydi kafasıyla boynunun üstüne düşmüş...:çok üzgünüm:
çok korktu yawrum..o ağladı bende ağladım..senağlama
kafasında filan bi kızarma şişlik olmadı çok hızlı çarpmadı heralde yastıkların üstüne düştü:çok üzgünüm:
o kadar pişmanımki yalnız bıraktığıma:mymeka: bir daha asla bırakmamyasakkelime yemek yemiyi veririz...toz almayıveririz..yeterki kuzumun canı yanmasın...:çok üzgünüm:
kendimi asla affetmicem:çok üzgünüm: onu nasıl yalnız bıraktım :çok üzgünüm:
dbestçim bende blendırdan geçiriyorum yoksa yemiyo ve öğürüyo.. bugün et verdim ilk kez o yüzden pütür kalmasın şstedim. ama aslında doktorumda tel süzgeç kullan dedi..eylülü yıkadım uyuttum geldimmm
terledim haaaa
seni anlıyorum leylacım artık yemek saati gelince ter basıyo valla :çok üzgünüm:
ayy maşallahhh
eylül de aynayı çok seviyor ama gel babası gel den anlamıyo daha kaydirigubbakcemile3 bi de 1 haftadır sürekli parmağını gözümüze sokmaya çalışıyo kaydirigubbakcemile3 göz çok ilgisini çekiyo kaydirigubbakcemile3 tapşini de yapmıyo daha :çok üzgünüm:
ben de bugün ilk kez kıyma verdim.. azcık ıspanak, kabak, havuç, patates, 1 tatlı kaşığı kıyma ve bi kaşık şehriye pişirdim, zeytinyağı, nane, kimyon ekledim.. ama bir kasenin beşte birini anca yedirebildim.. yine de sevindim kalanını uyanınca yedircem..
özlemcim neden hala robottan çekiyorsun?? ben de çok korkuyordum sürekli robottan çekip veriyordum ama bursaya geldiğimizden beri annem saolsun cesaretlendirdi artık hiç çekmiyorum mesela bugünkü çorbasını çatalla ezip verdim.. ilk başlarda çok öğürdü ama cadı yutmasını biliyo da numara yapıyo şimdi de öğürüyo ama kusmadı allaha şükür çünkü zorlamadan veriyorum.. az yiyo ama olsun öyle öyle alışacak
eskisine göre daha az yiyo evet ama napalım yoksa alışmaz :1no2:
ahh canımmmm çok geçmiş olsunnn :çok üzgünüm:
sakın yalnız bırakmamak lazım ben de dün eylüle şok oldum okadar kısa sürede neler yapabiliyolar yaaa hayret :1shok:
bende merak ettim valla..:çok üzgünüm:Merani bende merak ettim nisan nasil oldu acaba
geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:selamun aleyküm hanımlar.ben çok fenayım ya dünden beri boynum ve boğazım çok fena ağrıyor.çok kızıyorum kendime ya çocuk gibi hemen hasta oluyorum.azcık bir terleyim biraz üşüyüm hemen etkileniyorum.önceden böyle değildim ben ya çok nadir hasta olurdum.
ishal da zor olur yazık kıyamaam nisana.. çabucak iyileşsin kuzucuk..:Saruboceq:tamer iyiymiş, nisan ın ishali devam ediyormuş ama düne göre daha iyimiş dün çok kusmuş bugün kusması durmuş allahtan :çok üzgünüm: yavrularıyla uğraşıyo işte napsın :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım
elifcim be biliyim bizimki hemen öğürüyo die blendırdan geçirioyorum...eskiden hem blendır hem tel süçgeçten geçiriodum...ama bugün baya tavuk parçaları vardı çorbasında pütürlüydü yani yedi ekmeği falan eline verince yiyio da sıvı bişeyin içinde pütür gelince öğürüo kusmasın die bende blendırdan geçiriom napıyım:1no2:
bugün laylaylom ev işi yaptım 2odanın camlarını sildim keremin odasının perdesini güneşliğini yıkadım astım...şimdi süpürge açcam bende....keremi dışarı çıkaramadım ocakta yemeğim vardı akşama iş kalmasa da babası gelince bi turlasak alkisalkisalkis
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinselamun aleyküm hanımlar.ben çok fenayım ya dünden beri boynum ve boğazım çok fena ağrıyor.çok kızıyorum kendime ya çocuk gibi hemen hasta oluyorum.azcık bir terleyim biraz üşüyüm hemen etkileniyorum.önceden böyle değildim ben ya çok nadir hasta olurdum.
santafer :lepi:Anaa ya ben de sinir bundan korkuyodum haa ins kaybolur canim sen nasil veriyodun damlasini bide niye oluyomus dbest siz demir damlasi kullaniyonuiz mu hangisinden kullaniyonuz ya bende santafer kullanacam bu ferro igrenc bsey
ne yapcan :jeyyar:ya bu arda bizim aşımız pazartesiydi ama cumartesi ankaraya gidiyoz orda tek başıma sağlık ocağına gidemem diye bugün sağlık ocağına gitcektik benim herüf bekle beraber gideriz dediydi ama gelmedi sinir oldum
yarın da tatil sağlık ocağı kapalı mıdır acaba aşı yapacak hemşire bulabilir miyiz ki üfffffff
gelsin bak ben napcam o kocişee!!
maşallah yusuf eymene tutunmadan yürüyeceği günleri de görürüz inşalah bakalım topiğimizin ilk şampiyonu kim olacak
doğum günün kutlu olsun canım
yok canım bizim diil komşumuzun kızıma ben en güzelinden alcam ama seneye inşallah
çikolata napiiiiii
zeynep napın fıstıklı çikolata ne yapyyyyy 5. dişte çıktı deme sakın kız bunları böyle kolay çıkartn ipuçları varsa dinleyebiliriz yani
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım
ben ferrum veriyorum..
eylül de pütürlü yemiyordu ama 4 gündür annem sayesinde başladık öğüre öğüre alışıyo napayım kaydirigubbakcemile3 bugün hiç öğürmeden yedi ağzında çeviriyo ayy görseniz yutarsınız çok sevimli oluyo :asigim: eskisine göre az yiyo ama alışıyor bir haftaya kalmaz iyice alışır diye düşünüyorum bence siz de alıştırın..
tabiki de tepki verecek 6buçuk aydır hep sıvı ve homojen yemeye alıştılar ama bu böyle devam edemez ki.. bebişleri pütürlülerle tanıştırmak lazım
canım bu ara fazla giremiyorum nete bahar temizliğine başladık annem geliyo sağolsun.valla kemirip duruyo şimdide çoraplarını ısırıyo 5.yolda canımcım çünkü ön dişin biri ve onun yanındaki dişi çıktı sırada sağ ön var ve geliyo gibi:roflol:inan özel bişey yapmıyorum.hamileyken dr çok fazla kalsiyum içirmişti bende peynir,yoğurt ve süt çok tüketmiştim ondan sanırım ve sadece beni emiyo o kadara.s
kara üzümüm minik biblomu öp bizim için:1hug:
iyi tatiller canm inşallah gönlünce eğlenirsin :sm_cool:
iyi tatiller canım.. dönünce deneyimlerinden faydalanalım.. bebekle otel tatili nasıl oluyor.. bende istiyorum ama korkuyorum. nasıl uyur nasıl yer nasıl hazırlarım filan..
inşallah senn çok iyi geçer bol bol dinlenirsin.Şeniz
iyi yolculuklar canım iyi eğlenin ohhh ne güzel
benim bu sene hiç iznim yok senağlama kışa kadar eşşek gibi çalışcam senağlama senağlama
ıyı tatıller canım..ınsallah memnun kalırsınız..alkisalkisalkisa.s.
geçmiş olsun canımmmselamun aleyküm hanımlar.ben çok fenayım ya dünden beri boynum ve boğazım çok fena ağrıyor.çok kızıyorum kendime ya çocuk gibi hemen hasta oluyorum.azcık bir terleyim biraz üşüyüm hemen etkileniyorum.önceden böyle değildim ben ya çok nadir hasta olurdum.
bizde basladık pütürlü yemeye evet bizimkide biraz daha az yiyorben ferrum veriyorum..
eylül de pütürlü yemiyordu ama 4 gündür annem sayesinde başladık öğüre öğüre alışıyo napayım kaydirigubbakcemile3 bugün hiç öğürmeden yedi ağzında çeviriyo ayy görseniz yutarsınız çok sevimli oluyo :asigim: eskisine göre az yiyo ama alışıyor bir haftaya kalmaz iyice alışır diye düşünüyorum bence siz de alıştırın..
tabiki de tepki verecek 6buçuk aydır hep sıvı ve homojen yemeye alıştılar ama bu böyle devam edemez ki.. bebişleri pütürlülerle tanıştırmak lazım
benim oğluş yoğurt çorbasını sevmedi anca beş kaşık falan yedirebildim hoş yoğurduda pek fazla severek yemiyo işte öyle böyleBugun hacere bende yogurt corbasi yaptim agzina inan zorla sokuyom uyuz valla agzna girenide yiyo haa sinir ediyo icindeki pirincleri bi cigneyisi var sanarsin dis var gibi bi otarafa aliyo b i butarafa aliyo cigneye cigneye duruyo yutuncada boguluyo gibi oluyo okadar cignemeye sanki putur kaldida oggk diyo hemen ay bayilejjim
bizim evde dizi seyretmek yasakHerkess kacmiss behlule mi bakiyonuzz
bende geldim bizde bugün aşı olduk şükür ateşi falan çıkmadı gece nasıl olur bilmemyok ben burdayım yafrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?