merhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir..ben bi ceeee yapıp kaçcam:çok üzgünüm:yağızı artık zaptedemiyorum.acayip oldu çocuk.sürekli ağlama ve mızmızlanma halinde,eline verdiğim hiçbişeyi istemiyo.ağlayıp fırlatıyosizleride çok özledim ama malesef eskisi gibi gelemiyorum artık.eğer ağlamazsa ve uslu durursa ev-yemek işleriyle uğraşıyorum...yarın da misafirlerim var.biraz temizlik yapayım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınŞeniz
hepinizi öpüyorum:a015:
yolun açık olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnselam kizlar bizde yolcuyuz alkisalkisalkiscumartesi antalya sideye 1 hafta otelde tatil ordan ben yagmurla ankaraya babamiz almanyaya geri dönücek
herkesi cok öpüyoruzŞeniz kendinize iyi bakin olurmu hoscakalinsenağlama
yolun açık olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::a015:
at kendini sulara oh oh sefam olsun ohh yağmurun mayolu resminide isterik erklere baktırmayık merak etme anam:1ninca::asigim:
selam kizlar bizde yolcuyuz alkisalkisalkiscumartesi antalya sideye 1 hafta otelde tatil ordan ben yagmurla ankaraya babamiz almanyaya geri dönücek
merhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir..ben bi ceeee yapıp kaçcam:çok üzgünüm:yağızı artık zaptedemiyorum.acayip oldu çocuk.sürekli ağlama ve mızmızlanma halinde,eline verdiğim hiçbişeyi istemiyo.ağlayıp fırlatıyosizleride çok özledim ama malesef eskisi gibi gelemiyorum artık.eğer ağlamazsa ve uslu durursa ev-yemek işleriyle uğraşıyorum...yarın da misafirlerim var.biraz temizlik yapayım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınŞeniz
iyi tatiller canım.. dönünce deneyimlerinden faydalanalım.. bebekle otel tatili nasıl oluyor.. bende istiyorum ama korkuyorum. nasıl uyur nasıl yer nasıl hazırlarım filan..selam kizlar bizde yolcuyuz alkisalkisalkiscumartesi antalya sideye 1 hafta otelde tatil ordan ben yagmurla ankaraya babamiz almanyaya geri dönücek
ah canım ya merak etme hepimizinki aynı ergen psikolojisi desem ona daha var yemiy durmıy anlamadım bende giremiyorum pek allah yardımcımız olsun ne yapalım
dün keremin 8.ayı doldu teyzeleri hani halay :teytey::teytey::teytey:
ya pc kitlenio sinir oldum
celen geçmiş olsun ya cemre kuzuma neden olur ki bu enfeksiyonmuydu:uhm:
debst sana mahfelde pasta ısmarlıycamdelikafaduldencokacimcoook
keremin de bacağının üstünde kızarıklık vardı dün krem sürdüm geçmedi ya bişey mi dokundu desem değişik bişey vermedik resmini çekip koycaktım size bu nedir die :uhm:
Zor bela kahvaltisini yaptirmaya cabaladik agzina zorla sokuyom ve yiyo uyuz ya agzina girsin yeterki yiyo ama mesele agzina sokmakta uyuz etti beni gulduruyom gulerken hemen agzina dogrumu yapiyom bilmiyom ama bi sekilde bisey yemesi lazim
Hatta dun aksamda meyvesini yedirmeye ugrastim yemedi uff sabrim kalmadi artik dedim kayinvademe napacam ben kizi dedim oda diyoki su kulupdeki arkadaslarinla konusmuyon mi kizim bi sorsana diyo hehhe kelin ilaci olsa kendi basina surer hesabi onlarda ayni dertte bu ara hepimizin ortak sorunu dimi yaa istahsiz bebekler
selam kizlar bizde yolcuyuz alkisalkisalkiscumartesi antalya sideye 1 hafta otelde tatil ordan ben yagmurla ankaraya babamiz almanyaya geri dönücek
naber dbestcim lülü nasıl?ya üzüldüm görüşemiycez die
bi cam daha sildim süpürgeyi açmadım kerem 3saattir uyyo çorbası hazır uyanınca yedircem atlayıp gelsem müsaitmisin ?keremle de tek hiç çıkmadım uzak mesafeye
hep babası götürdü nereye gitceksek senağlama bugün de inegölde işi varmış götüremem dediklava:
sagol canim valla bol bol dinlenicem biraz uzun kalicaz ankarada ama dönünce ilk isim tatil resimlerini eklemek olucak öptükŞeniz
canım ya eylül durmuyo şimdi banyo yaptırcaz :çok üzgünüm: inşallah bi dahaki sefere görüşelim olur mu :çok üzgünüm:
yeni ayınız hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: vay beee 9. aya girdi heee :1shok:ay neler yapıyo bi anlatsana anne diyo mu
eylül dede ve baba diyo sadece kaydirigubbakcemile3 ha bi de eylül diyo yaa kendi adını söylüyooo kaydirigubbakcemile3 bayadır güzel oturuyodu ama ileri uzanınca devriliyordu artık devrilmiyo da10 gündür odadan çıkamıyorum arkamdan ağlıyo.. yalnız bırakmıyorum mesela annemin kucağında oluyo ama ben odadan çıkınca beni istiyo gücenerek ağlıyo :asigim: iyice yapıştı bana yaw babası çok kıskancakkkkk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?