2008 Ekim Anneleri

Hatta dun aksamda meyvesini yedirmeye ugrastim yemedi uff sabrim kalmadi artik dedim kayinvademe napacam ben kizi dedim oda diyoki su kulupdeki arkadaslarinla konusmuyon mi kizim bi sorsana diyo hehhe kelin ilaci olsa kendi basina surer hesabi onlarda ayni dertte bu ara hepimizin ortak sorunu dimi yaa istahsiz bebekler

merhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir..ben bi ceeee yapıp kaçcam:çok üzgünüm:yağızı artık zaptedemiyorum.acayip oldu çocuk.sürekli ağlama ve mızmızlanma halinde,eline verdiğim hiçbişeyi istemiyo.ağlayıp fırlatıyosizleride çok özledim ama malesef eskisi gibi gelemiyorum artık.eğer ağlamazsa ve uslu durursa ev-yemek işleriyle uğraşıyorum...yarın da misafirlerim var.biraz temizlik yapayım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınŞeniz
hepinizi öpüyorum:a015:

ah canım ya merak etme hepimizinki aynı ergen psikolojisi desem ona daha var yemiy durmıy anlamadım bende giremiyorum pek allah yardımcımız olsun ne yapalım

selam kizlar bizde yolcuyuz alkisalkisalkiscumartesi antalya sideye 1 hafta otelde tatil ordan ben yagmurla ankaraya babamiz almanyaya geri dönücek

herkesi cok öpüyoruzŞeniz kendinize iyi bakin olurmu hoscakalinsenağlama

selam kizlar bizde yolcuyuz alkisalkisalkiscumartesi antalya sideye 1 hafta otelde tatil ordan ben yagmurla ankaraya babamiz almanyaya geri dönücek

yolun açık olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey::a015:

at kendini sulara oh oh sefam olsun ohh yağmurun mayolu resminide isterik erklere baktırmayık merak etme anam:1ninca::asigim:

yolun açık olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey::a015:

at kendini sulara oh oh sefam olsun ohh yağmurun mayolu resminide isterik erklere baktırmayık merak etme anam:1ninca::asigim:

sagol canim valla bol bol dinlenicem biraz uzun kalicaz ankarada ama dönünce ilk isim tatil resimlerini eklemek olucak öptükŞeniz

iyi tatiller canm inşallah gönlünce eğlenirsin :sm_cool:

kerem de 2gündür çok fenaydı bugün 3saaatir uyyo saati saatini tutmuo bu sıpacanların
arada diş krizi tutuo diom ben
rüyamda dişi çıkmıştı keremin artık rüyamda görüom :1no2:

naber dbestcim lülü nasıl?ya üzüldüm görüşemiycez die
bi cam daha sildim süpürgeyi açmadım kerem 3saattir uyyo çorbası hazır uyanınca yedircem atlayıp gelsem müsaitmisin ?keremle de tek hiç çıkmadım uzak mesafeye
hep babası götürdü nereye gitceksek senağlama bugün de inegölde işi varmış götüremem dedi klava:

iyi tatiller canım.. dönünce deneyimlerinden faydalanalım.. bebekle otel tatili nasıl oluyor.. bende istiyorum ama korkuyorum. nasıl uyur nasıl yer nasıl hazırlarım filan..
inşallah senn çok iyi geçer bol bol dinlenirsin.Şeniz
ah canım ya merak etme hepimizinki aynı ergen psikolojisi desem ona daha var yemiy durmıy anlamadım bende giremiyorum pek allah yardımcımız olsun ne yapalım

elada öyle.. öğlen meyvesini yediremedim. 4- 5 kaşık anca.. kahvaltısını da 120 cc anca yedi..
acaba mevsim değişiyor filan ya bebekler de etkileniyor olabilir mi..:uhm:

ya pc kitlenio sinir oldum
celen geçmiş olsun ya cemre kuzuma neden olur ki bu enfeksiyonmuydu:uhm:
debst sana mahfelde pasta ısmarlıycamdelikafaduldencokacimcoook

:çok üzgünüm: bidahaki sefer inşallahhh.. celen de gelir belki :1ninca:

keremin de bacağının üstünde kızarıklık vardı dün krem sürdüm geçmedi ya bişey mi dokundu desem değişik bişey vermedik resmini çekip koycaktım size bu nedir die :uhm:

kızarıklık olan yere temas eden bişey oldu mu mesela kıyafetinin etiketi falan olabilir ne bilim kontakt dermatit mi aceba CADIARZU tek yerdeyse gıda allerjisine benzemiyo

Zor bela kahvaltisini yaptirmaya cabaladik agzina zorla sokuyom ve yiyo uyuz ya agzina girsin yeterki yiyo ama mesele agzina sokmakta uyuz etti beni gulduruyom gulerken hemen agzina dogrumu yapiyom bilmiyom ama bi sekilde bisey yemesi lazim

evet evettttt delikafadulden delikafadulden delikafadulden eylül de böyle yaa hayattan bezdimm senağlama ama yine de hepsini bitirmiyo ki ancak yarısını yiyor zorlarsam direkt kusuyo :1shok: hacer hepsini yiyo mu bari

:çok üzgünüm: mama sandalyemize tamer de oturdu ondan iştah bulaşır belkim dedim ama yokkk :sm_confused:

kolay gelsin :teselli:

iyi yolculuklar canım iyi eğlenin ohhh ne güzel
benim bu sene hiç iznim yok senağlama kışa kadar eşşek gibi çalışcam senağlama senağlama

canım ya eylül durmuyo şimdi banyo yaptırcaz :çok üzgünüm: inşallah bi dahaki sefere görüşelim olur mu :çok üzgünüm:

dün keremin 8.ayı doldu teyzeleri hani halay :teytey::teytey::teytey:

yeni ayınız hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: vay beee 9. aya girdi heee :1shok: ay neler yapıyo bi anlatsana anne diyo mu

eylül dede ve baba diyo sadece kaydirigubbakcemile3 ha bi de eylül diyo yaa kendi adını söylüyooo kaydirigubbakcemile3 bayadır güzel oturuyodu ama ileri uzanınca devriliyordu artık devrilmiyo da 10 gündür odadan çıkamıyorum arkamdan ağlıyo.. yalnız bırakmıyorum mesela annemin kucağında oluyo ama ben odadan çıkınca beni istiyo gücenerek ağlıyo :asigim: iyice yapıştı bana yaw babası çok kıskancakkkkk kaydirigubbakcemile3

Dbestcim yemeginin hepsuni yemiyo hatta hic yemiyodu bugun kahvaltisinin yarisini yedirdim ona bile sukrettim corbalar hele 1kasik bile yediremiyom ya meyvesinide biberonla veriyom 40ml iciyo ancak yogurdu cok severidi 2kase versem yedir yani okadat bende cok seviyo diye icene sebze veye meyve biskuvu hepsinden sirayla karistirir yedirirdim yogurdun bahanesine hepsini yerdi ama simdi 2kasik ancakk yiyo onceden emmiyodu da allahtan bi kac gundur guzel emiyo aman gozum degmesin

dün keremin 8.ayı doldu teyzeleri hani halay :teytey::teytey::teytey:

Bende girdim halaya :teytey::teytey::teytey::teytey:
Ozlemcim hacerinde yuzunde agiz cevresinde yanaklarinda felan vardi kizariklik baktim dis cikarma belirtisiymis bu sipadaki hersey dis cikarma belirtisi ama cikan hic bisey yok istahsiz uyku var duzeni bozuldu agiz kokusu var yanaklarda ve agiz cevresinde kizariklik var surekli agzina biseyler goturup dis kasimasi var kakasi mukusluydu dun oda dis belirtisiymis kulaginni cekistiriyo sonracima damaklarida beyaz duruyo hepsi dis belirtisi ins hemen cikaririda oda bende kurtuluruz

tamam canm inş bidahaki sefere görüşürüzŞeniz
kerem bilinçli olarak değil tabi ama annnnennne diye uzatı babbbaba dio bide mammamma
nereye koyarsan koy bıraktığın gibi bulamıosun dönüo yuvarlanıo otururken hala devrilio
herşeyi çekio çekmece açıo kurcalıyo kucağımızda tabi şuan kucağımda konsolun çekmecesini açtı...gardrobumuz sürgülü aynalı onun aynasndan bakmayı sevio kapısını da açıo ....elektrik prizlerine meraklı geçerken kucağımızda ışığı açıp kapatıosırnaşık şey
ben işten gelince bana naz yaparak ağlıo ellerimi yıkamadan almıom kucağıma o arada gücenio almadım die:asigim: gel babası gel yasin deyince kapıya bakıp bekliokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…