2008 Ekim Anneleri

canım tatile mi gidiyorsunuz ne güzel bol bol dinlenin güzel vakit geçirin iyi tatiller:1hug:

hoşgeldin anacım, bizim hala bi acayip ya, dün ateş düşüklüğü yaşadık, bugün de ateşi yükseldi yine, akşamüzeri baktım 38.2 olmuş, hemen üzerini soyduk banyo falan ettirdik, yatırdım, 1 saat kadar önce 37.2ye düşmüş, anlamadım ya bu niye böle inip çıkıyo

geçmiş olsun canım yiğit te mız mızlanmaya başladı biraz bilgisayarda kaldım ya ilgi istiyor

hepinize cok tesekür ederim:1hug: kizlar sizin yerinizede dinenicem merak etmeyin :jeyyar:hepinizi cok öpüyoruzŞeniz[/QUOTE]

umarım tatiliniz güzel geçer..ben bu sene cesaret edemedim otele seneye inşallah..bizim yerimizede gez...dinlenebilirsen bol bol dinlen...Şeniz

nie öle oluyoki:uhm: inşallah bir an önce düzzelir...:Saruboceq:

canım aşının ateşinin şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi.. huzursuzluğu filan var mı keyfi yerinde mi..:uhm:

geçmiş olsun canım yiğit te mız mızlanmaya başladı biraz bilgisayarda kaldım ya ilgi istiyor

o benimkinin her zamanki hali zaten kaydirigubbakcemile3
hepinize cok tesekür ederim:1hug: kizlar sizin yerinizede dinenicem merak etmeyin :jeyyar:hepinizi cok öpüyoruzŞeniz

umarım tatiliniz güzel geçer..ben bu sene cesaret edemedim otele seneye inşallah..bizim yerimizede gez...dinlenebilirsen bol bol dinlen...Şeniz[/QUOTE]

effekaan len sen gündüz efeyi düşürdmmü dedin len tam okuyamadım bu sıpacandan, hayırdır geçmi ş olsun len
nie öle oluyoki:uhm: inşallah bir an önce düzzelir...:Saruboceq:

ben geldim ne yapınız arvatlar geçmiş okuycam kaybolmayın
len ibolya bu ateşiniz ne oynak çıktı he durmiy yerinde

he valla anlamadım bende yav, bu nöbette 4. gecem anam bitap bi haldeyim yav, yarına annem gelcek gündüz o bakcek çocuğa ben de yatıcim inşallah, kadıncaaz da cuma toplantısına gidicekmiş, kadının planlarını da bozuyoz valla kaydirigubbakcemile3

canım aşının ateşinin şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi.. huzursuzluğu filan var mı keyfi yerinde mi..:uhm:

he her zamanki mızmızlığını normal sayarsak yerinde anam, ya bilmiyorumki akşam salon soğuk diye örgü ceketini giydirmiştim, ayağında da patiği vardı, kaloriferleri yakmıyolar artık evin içi serin, bende sıkı giydirmiştim, acaba diyorum ondan mı çıktı ki, giydirmezsem de üşüyüp hasta olcek, kendi odasında olsak s orun diil de salon geniş ve dolayısıyla da soğuk, mecburen giydirmem lazımdı yanefisfisfis

aayyyy tıkıandım haaa kafamçokkarıştı bu ne be amma kılaltmısınız kafamçokkarıştı

he gelürüm delikafadulden baa bululma deyin ben geliriö delikafadulden
8. ayınızda mubarek olsuuunnn :teytey:
oooovvvvv gecmiş olsun paşamaaaa :çok üzgünüm: aayy nazarım mı deedi dicemde maşallahta dedim :çok üzgünüm: seni cok ii anlıyorum gamzecim.bizde cemreyi cok düşürdük :mymeka: amamelekler tutarmıs onları can acısından deil korkudan ağlarmıs :asigim:

cemre anakucandan inmeyi öörendii için artık benm ööle bi şansım yok.angut inip napıcaksa.komple inio sonra yuvarlanıo.emekleyemediği ve yürüyemediği için şimdilik özgürlük taktiği bu kaydirigubbakcemile3
gecmişler lsun leeyynnoldun :teselli: bi nane limon gaynat rahatlaıtr yerimseniben
çok iyi teyzesi beni ısırmakla meşgul şu anda:roflol:sürekli ısırıyo yaaa çorabını alıyo ayaklarıyla beraber yiycekmiş:sm_confused:
çok komik bu çocuk yaaa:roflol:
muhahaaa şeker paşa o Şeniz leeyyyn memeyide ısırıo muuu :1no2: allahım en korktuum sey :1no2: nolur 2 yasından önce cıkmasın bende emzirebileyim alalhım :Saruboceq:
ii yolculuklar neşeli tatiller kısmetcim Şeniz buarada hiç kıskanmadım hıh :dilcikar:
anacım bu ayki asılar bööle oldu hepimizde haaa :1shok: leylus ben sen 3 günü gecti ateslerimiz :çok üzgünüm: inşallah yufusumda hemencecik atlatır :Saruboceq:

ben geldim ne yapınız arvatlar geçmiş okuycam kaybolmayın
len ibolya bu ateşiniz ne oynak çıktı he durmiy yerinde

yufusun ateşide anası gibi cıktı puhaaaaa :roflol:
kız iboş bak bu saa benzii alkisalkisalkis puhahhahahaaa :roflol:

he valla ya bu ayki aşılar mahfetti bebeleri, ne oynak ateşmiş bu, iki gün çıktı dün dibe vurdu bu gün yine çıktı :bbo: olm bugün aşkı memnu yokmu git sen ona bak hayde :mymeka: manyak karı sen ne istiyon benden be, ikide bir de bu sana benziyo diyon, sen baaa kurbanlar ol len deli manyağ, sen onu bunu boşver cemre nasıl oldu onu söööle, bi de len effekaan çocuk koltuktanmı düştü anam leeen, geçmiş olsun, bi daha yaşamayın inşalllah, şşşşşş len celen yusuf eymen de ppppppüüüüü bbbbüüüüü bbübbbbbb babbbbb yapıyo len, yavrum o kadar çok etkilenmiş ki uykusunda bile yapıyo ay kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayh bu arada kaçırmışım keroşumuzun 8. ayının halayını çekiiim baree, haydeeee daha nice 8 aylara :teytey::teytey::teytey:

Gecmis olsun yaa bizimde oyle olduya ibosum 4gun ateslerde yandi cocuk asidan sonrada acayip huyu degisti haa bana eski kizimi geri verin diyom artik bu cok yaramaz

geçmiş olsun canım

Meranin annesinin dedigi gibi yogurdu mayalayip posete koydum super tuttu oh artik sarip sarmalamak yok

ayyy evet ben de denemiştim burda yazmayı unuttum
acaip güzel oluyo allah razı olsun meranın annesinden Şeniz ben inek sütünden mayalayabiliyordum da, aptamili tutturamıyordum.. poşete geçirme ile çok güzel oluyor yaaa delikafadulden

geçmiş olsun :çok üzgünüm: bence çok giydirdin diye olabilir bidaha ölç bakalım kaç çıkacak?

gitmicem işte banane gitmicem lülülülülülü :dilcikar: hem ben sevmiim o diziyi :dilcikar: barnaklıklar ardındayı izliiim.bi gözümlen dizi izliim bi gözümlen seni kesiiim hamırını yediim cokacimcoook bi gün sırf senlen halay cekebilmek için denizliye gelcem ben delikafadulden cok hevesim var kaydirigubbakcemile3
bende cemreye köpek ucmak istemiş die sarkı söölüyorum bi aydır.sonunda hav hav ve hahhahahaaaaa diosun.şimdi oda haaa haaaa haa dio.cocuk babadan anadan önce havlamayı öörendi :roflol: he bide tel sarar kızıma dedikmi elini cevirio artık :lepi:

hayırlı akşamlar hanımlar.bu tek türkiye benim yüreğimi tüketiii ya.ibooooşşş kız yusuf ne güzel çıkmış yavruşş çok düşünceli bakmış.anacım bu filozofmu olacak nee

bana da öğret bana daaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri yaaa o köpekli şeyi bana da öğrett bi de tel sararı öğretttt delikafadulden delikafadulden lütfen lütfennnnn alkisalkisalkis

höynk nası ööretcem len :uhm:
tel sararda bişi yok.
tel sarar kızıma tel sarar
tel bulamazsa ne sarar derken elini ampul takar gibi oynatıon parmaklarını acıp.ama köpek ucmak istemişin müzikini nası yapiim?

Gecmis olsun yaa bizimde oyle olduya ibosum 4gun ateslerde yandi cocuk asidan sonrada acayip huyu degisti haa bana eski kizimi geri verin diyom artik bu cok yaramaz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aamannn anlamadım valla leloş, bu çocuk her zaman bi acayipti zaten yav, babası kılıklı kaydirigubbakcemile3
ya dbestim tamam çok giydirdim de ev de soğuk yav, kendi odasındayken ve uyurken zaten öyle giydirmiyom, salon soğuk, e mecburen arada salona da getiriyoz, kendi odasında elektrikli sobayı yakıyom, hatta dün sabaha kadar açık kaldı yoksa soğuk oluyo, kalorfierleri de yakmıyolar :mymeka: amannn anlamadım ya bi düşüyo bi yükseliyo ne iş yav hee bi de bu poşet muhabbetini dediydi meran da şimdik bildiğimiz normel market poşetlerine mi sokuyoz bu yoğurdu, tam olarak nasıl yaptınız, büyük bi poşetmiydi, poşete koyduktan sonra poşeti etrafından sarıp sarmaladınızmı yoksa öylesine bağladınızmı, bende bu gece öölemi etsem acaba fisfisfis
olm bu hamır muhabbbetini unut artık yav kaydirigubbakcemile3:mymeka: gel len gelmeyen bööle olsunmu -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 len o havhavla tel sararı bi yollasana bana msnden merak ettim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…