hadi bakalım iyi yolculuklar şimdiden güzel güzel dinlen
maşallah kereme koca adam oldu artık :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hepinize cok tesekür ederim:1hug: kizlar sizin yerinizede dinenicem merak etmeyin :jeyyar:hepinizi cok öpüyoruzŞeniz
geçmiş olsun canımmm
bizde basladık pütürlü yemeye evet bizimkide biraz daha az yiyor
benim oğluş yoğurt çorbasını sevmedi anca beş kaşık falan yedirebildim hoş yoğurduda pek fazla severek yemiyo işte öyle böyle
bizim evde dizi seyretmek yasakklava:
bende geldim bizde bugün aşı olduk şükür ateşi falan çıkmadı gece nasıl olur bilmem
geçmiş olsun canım yiğit te mız mızlanmaya başladı biraz bilgisayarda kaldım ya ilgi istiyorhoşgeldin anacım, bizim hala bi acayip ya, dün ateş düşüklüğü yaşadık, bugün de ateşi yükseldi yine, akşamüzeri baktım 38.2 olmuş, hemen üzerini soyduk banyo falan ettirdik, yatırdım, 1 saat kadar önce 37.2ye düşmüş, anlamadım ya bu niye böle inip çıkıyo
hoşgeldin anacım, bizim hala bi acayip ya, dün ateş düşüklüğü yaşadık, bugün de ateşi yükseldi yine, akşamüzeri baktım 38.2 olmuş, hemen üzerini soyduk banyo falan ettirdik, yatırdım, 1 saat kadar önce 37.2ye düşmüş, anlamadım ya bu niye böle inip çıkıyo
hoşgeldin anacım, bizim hala bi acayip ya, dün ateş düşüklüğü yaşadık, bugün de ateşi yükseldi yine, akşamüzeri baktım 38.2 olmuş, hemen üzerini soyduk banyo falan ettirdik, yatırdım, 1 saat kadar önce 37.2ye düşmüş, anlamadım ya bu niye böle inip çıkıyo
geçmiş olsun canım yiğit te mız mızlanmaya başladı biraz bilgisayarda kaldım ya ilgi istiyor
hepinize cok tesekür ederim:1hug: kizlar sizin yerinizede dinenicem merak etmeyin :jeyyar:hepinizi cok öpüyoruzŞeniz
nie öle oluyoki:uhm: inşallah bir an önce düzzelir...:Saruboceq:
ben geldim ne yapınız arvatlar geçmiş okuycam kaybolmayın
len ibolya bu ateşiniz ne oynak çıktı he durmiy yerinde
canım aşının ateşinin şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi.. huzursuzluğu filan var mı keyfi yerinde mi..:uhm:
he gelürüm delikafadulden baa bululma deyin ben geliriö delikafaduldenbezinin yapışkanı değmiş olabilir başka bişey aklıma gelmio babanesi yamuk yumuk bağlıo kerem yerinde durmadığı için zor bağlıoz altını anında yüzüstü dönüp bide işio
celen gelirmisin kız lülülülülülü
oooovvvvv gecmiş olsun paşamaaaa :çok üzgünüm: aayy nazarım mı deedi dicemde maşallahta dedim :çok üzgünüm: seni cok ii anlıyorum gamzecim.bizde cemreyi cok düşürdük :mymeka: amamelekler tutarmıs onları can acısından deil korkudan ağlarmıs :asigim:sonunda buda oldusenağlama efe kaan koltuktan düştü:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sabah uyumadı diye yemek yapamamıştım..yanına oyuncaklarını koydum koltuğun minderlerini dayadım yanına ama 2 dakkada bi mutfağa bi odaya koştum düşmesin die en sonunda mutfağa girdim arkamdan bi ağlama sesi geldi yastıkların arasında yerdeydi kafasıyla boynunun üstüne düşmüş...:çok üzgünüm:
çok korktu yawrum..o ağladı bende ağladım..senağlama
kafasında filan bi kızarma şişlik olmadı çok hızlı çarpmadı heralde yastıkların üstüne düştü:çok üzgünüm:
o kadar pişmanımki yalnız bıraktığıma:mymeka: bir daha asla bırakmamyasakkelime yemek yemiyi veririz...toz almayıveririz..yeterki kuzumun canı yanmasın...:çok üzgünüm:
kendimi asla affetmicem:çok üzgünüm: onu nasıl yalnız bıraktım :çok üzgünüm:
cemre anakucandan inmeyi öörendii için artık benm ööle bi şansım yok.angut inip napıcaksa.komple inio sonra yuvarlanıo.emekleyemediği ve yürüyemediği için şimdilik özgürlük taktiği bu kaydirigubbakcemile3Efe kaan dusmuss ayy kiyamam gecmis olsunn ben hiic koltuga felan birakmiyom ayni odada bile korkuyom ya mutfaktaysam mama sandalyesine koyuyorum oturma odasindaysam yurutecine bizim odadaysamda besigine koyuyorum eger solanda is yapacaksamda anakucagina koyuyorum hep yanimda dolaniyo ziłli
gecmişler lsun leeyynnoldun :teselli: bi nane limon gaynat rahatlaıtr yerimsenibenselamun aleyküm hanımlar.ben çok fenayım ya dünden beri boynum ve boğazım çok fena ağrıyor.çok kızıyorum kendime ya çocuk gibi hemen hasta oluyorum.azcık bir terleyim biraz üşüyüm hemen etkileniyorum.önceden böyle değildim ben ya çok nadir hasta olurdum.
muhahaaa şeker paşa o Şeniz leeyyyn memeyide ısırıo muuu :1no2: allahım en korktuum sey :1no2: nolur 2 yasından önce cıkmasın bende emzirebileyim alalhım :Saruboceq:çok iyi teyzesi beni ısırmakla meşgul şu anda:roflol:sürekli ısırıyo yaaa çorabını alıyo ayaklarıyla beraber yiycekmiş:sm_confused:
çok komik bu çocuk yaaa:roflol:
ii yolculuklar neşeli tatiller kısmetcim Şeniz buarada hiç kıskanmadım hıh :dilcikar:hadi bakalım iyi yolculuklar şimdiden güzel güzel dinlen
maşallah kereme koca adam oldu artık :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
anacım bu ayki asılar bööle oldu hepimizde haaa :1shok: leylus ben sen 3 günü gecti ateslerimiz :çok üzgünüm: inşallah yufusumda hemencecik atlatır :Saruboceq:hoşgeldin anacım, bizim hala bi acayip ya, dün ateş düşüklüğü yaşadık, bugün de ateşi yükseldi yine, akşamüzeri baktım 38.2 olmuş, hemen üzerini soyduk banyo falan ettirdik, yatırdım, 1 saat kadar önce 37.2ye düşmüş, anlamadım ya bu niye böle inip çıkıyo
ben geldim ne yapınız arvatlar geçmiş okuycam kaybolmayın
len ibolya bu ateşiniz ne oynak çıktı he durmiy yerinde
aayyyy tıkıandım haaa kafamçokkarıştı bu ne be amma kılaltmısınız kafamçokkarıştı
he gelürüm delikafadulden baa bululma deyin ben geliriö delikafadulden
8. ayınızda mubarek olsuuunnn :teytey:
oooovvvvv gecmiş olsun paşamaaaa :çok üzgünüm: aayy nazarım mı deedi dicemde maşallahta dedim :çok üzgünüm: seni cok ii anlıyorum gamzecim.bizde cemreyi cok düşürdük :mymeka: amamelekler tutarmıs onları can acısından deil korkudan ağlarmıs :asigim:
cemre anakucandan inmeyi öörendii için artık benm ööle bi şansım yok.angut inip napıcaksa.komple inio sonra yuvarlanıo.emekleyemediği ve yürüyemediği için şimdilik özgürlük taktiği bu kaydirigubbakcemile3
gecmişler lsun leeyynnoldun :teselli: bi nane limon gaynat rahatlaıtr yerimseniben
muhahaaa şeker paşa o Şeniz leeyyyn memeyide ısırıo muuu :1no2: allahım en korktuum sey :1no2: nolur 2 yasından önce cıkmasın bende emzirebileyim alalhım :Saruboceq:
ii yolculuklar neşeli tatiller kısmetcim Şeniz buarada hiç kıskanmadım hıh :dilcikar:
anacım bu ayki asılar bööle oldu hepimizde haaa :1shok: leylus ben sen 3 günü gecti ateslerimiz :çok üzgünüm: inşallah yufusumda hemencecik atlatır :Saruboceq:
yufusun ateşide anası gibi cıktı puhaaaaa :roflol:
kız iboş bak bu saa benzii alkisalkisalkis puhahhahahaaa :roflol:
geçmiş olsun canımmm
bizde basladık pütürlü yemeye evet bizimkide biraz daha az yiyor
benim oğluş yoğurt çorbasını sevmedi anca beş kaşık falan yedirebildim hoş yoğurduda pek fazla severek yemiyo işte öyle böyle
bizim evde dizi seyretmek yasakklava:
bende geldim bizde bugün aşı olduk şükür ateşi falan çıkmadı gece nasıl olur bilmem
Meranin annesinin dedigi gibi yogurdu mayalayip posete koydum super tuttu oh artik sarip sarmalamak yok
he valla ya bu ayki aşılar mahfetti bebeleri, ne oynak ateşmiş bu, iki gün çıktı dün dibe vurdu bu gün yine çıktı :bbo: olm bugün aşkı memnu yokmu git sen ona bak hayde :mymeka: manyak karı sen ne istiyon benden be, ikide bir de bu sana benziyo diyon, sen baaa kurbanlar ol len deli manyağ, sen onu bunu boşver cemre nasıl oldu onu söööle, bi de len effekaan çocuk koltuktanmı düştü anam leeen, geçmiş olsun, bi daha yaşamayın inşalllah, şşşşşş len celen yusuf eymen de ppppppüüüüü bbbbüüüüü bbübbbbbb babbbbb yapıyo len, yavrum o kadar çok etkilenmiş ki uykusunda bile yapıyo ay kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayh bu arada kaçırmışım keroşumuzun 8. ayının halayını çekiiim baree, haydeeee daha nice 8 aylara :teytey::teytey::teytey:
gitmicem işte banane gitmicem lülülülülülü :dilcikar: hem ben sevmiim o diziyi :dilcikar: barnaklıklar ardındayı izliiim.bi gözümlen dizi izliim bi gözümlen seni kesiiim hamırını yediim cokacimcoook bi gün sırf senlen halay cekebilmek için denizliye gelcem ben delikafadulden cok hevesim var kaydirigubbakcemile3
bende cemreye köpek ucmak istemiş die sarkı söölüyorum bi aydır.sonunda hav hav ve hahhahahaaaaa diosun.şimdi oda haaa haaaa haa dio.cocuk babadan anadan önce havlamayı öörendi :roflol: he bide tel sarar kızıma dedikmi elini cevirio artık :lepi:
bana da öğret bana daaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri yaaa o köpekli şeyi bana da öğrett bi de tel sararı öğretttt delikafadulden delikafadulden lütfen lütfennnnn alkisalkisalkis
Gecmis olsun yaa bizimde oyle olduya ibosum 4gun ateslerde yandi cocuk asidan sonrada acayip huyu degisti haa bana eski kizimi geri verin diyom artik bu cok yaramaz
geçmiş olsun canım
ayyy evet ben de denemiştim burda yazmayı unuttum
acaip güzel oluyo allah razı olsun meranın annesinden Şeniz ben inek sütünden mayalayabiliyordum da, aptamili tutturamıyordum.. poşete geçirme ile çok güzel oluyor yaaa delikafadulden
geçmiş olsun :çok üzgünüm: bence çok giydirdin diye olabilir bidaha ölç bakalım kaç çıkacak?
gitmicem işte banane gitmicem lülülülülülü :dilcikar: hem ben sevmiim o diziyi :dilcikar: barnaklıklar ardındayı izliiim.bi gözümlen dizi izliim bi gözümlen seni kesiiim hamırını yediim cokacimcoook bi gün sırf senlen halay cekebilmek için denizliye gelcem ben delikafadulden cok hevesim var kaydirigubbakcemile3
bende cemreye köpek ucmak istemiş die sarkı söölüyorum bi aydır.sonunda hav hav ve hahhahahaaaaa diosun.şimdi oda haaa haaaa haa dio.cocuk babadan anadan önce havlamayı öörendi :roflol: he bide tel sarar kızıma dedikmi elini cevirio artık :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?