gitmicem işte banane gitmicem lülülülülülü :dilcikar: hem ben sevmiim o diziyi :dilcikar: barnaklıklar ardındayı izliiim.bi gözümlen dizi izliim bi gözümlen seni kesiiim hamırını yediim cokacimcoook bi gün sırf senlen halay cekebilmek için denizliye gelcem ben delikafadulden cok hevesim var kaydirigubbakcemile3
bende cemreye köpek ucmak istemiş die sarkı söölüyorum bi aydır.sonunda hav hav ve hahhahahaaaaa diosun.şimdi oda haaa haaaa haa dio.cocuk babadan anadan önce havlamayı öörendi :roflol: he bide tel sarar kızıma dedikmi elini cevirio artık :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aamannn anlamadım valla leloş, bu çocuk her zaman bi acayipti zaten yav, babası kılıklı kaydirigubbakcemile3
ya dbestim tamam çok giydirdim de ev de soğuk yav, kendi odasındayken ve uyurken zaten öyle giydirmiyom, salon soğuk, e mecburen arada salona da getiriyoz, kendi odasında elektrikli sobayı yakıyom, hatta dün sabaha kadar açık kaldı yoksa soğuk oluyo, kalorfierleri de yakmıyolar :mymeka: amannn anlamadım ya bi düşüyo bi yükseliyo ne iş yav hee bi de bu poşet muhabbetini dediydi meran da şimdik bildiğimiz normel market poşetlerine mi sokuyoz bu yoğurdu, tam olarak nasıl yaptınız, büyük bi poşetmiydi, poşete koyduktan sonra poşeti etrafından sarıp sarmaladınızmı yoksa öylesine bağladınızmı, bende bu gece öölemi etsem acaba fisfisfis
olm bu hamır muhabbbetini unut artık yav kaydirigubbakcemile3:mymeka: gel len gelmeyen bööle olsunmu -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 len o havhavla tel sararı bi yollasana bana msnden merak ettim kaydirigubbakcemile3
höynk nası ööretcem len :uhm:
tel sararda bişi yok.
tel sarar kızıma tel sarar
tel bulamazsa ne sarar derken elini ampul takar gibi oynatıon parmaklarını acıp.ama köpek ucmak istemişin müzikini nası yapiim?
hayırlı akşamlar hanımlar.bu tek türkiye benim yüreğimi tüketiii ya.ibooooşşş kız yusuf ne güzel çıkmış yavruşş çok düşünceli bakmış.anacım bu filozofmu olacak nee
bana da öğret bana daaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri yaaa o köpekli şeyi bana da öğrett bi de tel sararı öğretttt delikafadulden delikafadulden lütfen lütfennnnn alkisalkisalkis
ayy yerim ben onun o bıdık ellerini.nasıldı kız o tel sarar şarkısı.bende ali babanın çifliğini söylüyorum.bide mini mini bir kuşu söylerken cik cik cik cik ötsün diye erken ellerini açıp kapıyor.maskara oluyorum karşısında.hihoyyyt
len dbest kardeşini naptın len puhahaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok len ne güzeli çatlak profesör gibi çıkmış, saç baş birbirine girdiydi zaten o gün, kaşık savaşı yaptıydık kendileriylen kaydirigubbakcemile3
şş dbest msn aç bak sana bi link yollucim, sesli çocuk şarkıları die, kral eşşek varmış onu indirdim dinledim biraz önce kaydirigubbakcemile3
ayy yerim ben onun o bıdık ellerini.nasıldı kız o tel sarar şarkısı.bende ali babanın çifliğini söylüyorum.bide mini mini bir kuşu söylerken cik cik cik cik ötsün diye erken ellerini açıp kapıyor.maskara oluyorum karşısında.hihoyyyt
hee gelmeyen senin gibi olsun alkisalkisalkis puhahahaa
o hamur işinide unutmus deilim bi ara alacam ifadeni sositososito
olar yazayım ama önce ruhumun gıdasını aliim
yok canım ben küsmem.ancak lafını bilmeyenlere kızarım yerimsenibenhe o mini mini bir kuşu bizde çok söylüyoz, bi de fış fış kayıkçı slyüyoz, geçen gün tırnaklarını keserkene mini mini bir kuş eşliğinde kesmiştik mölül mölül yüzüme bakıyodu ben şebelklik yaparken kaydirigubbakcemile3 bu mini mini kuş çok marifetli bişey anam, o cik cik yaparkene ben kaşığı sokuşturuyom ağzına kaydirigubbakcemile3
ne var len bende deli karı, ayyyyyyyy sinir geldi ha, neyimi beğenmiyon len benim, kurban ol bana ay şimdi bişi dicem de küsersin filan korkuyom kaydirigubbakcemile3
kurtlar vadisi izliyo :1shok::1shok:
canım angaraya dönünce alayım pc benim değil buna kaydetmeyeyim he saol canımmm Şeniz
ibolyacım buzdolabı poşetleri var ya, ben ona koyuyorum ve ağzı bağlamıyorum altına sıkıştıveriyoırum acaip güzel oliii sıcacık duriiii delikafadulden
yok canım ben küsmem.ancak lafını bilmeyenlere kızarım yerimseniben
dbestcim nette arastırdım köpek ucmak istemiş die bir sürü sonuc cıktı.dinleyebilirsin.sen müziği kaydet kafana ben sözleri yazayım sana
hııı kilitli poşetlerdenmi o normel poşetlerdenmi, kilityliyse ondan kalmadı, normelinden kullanınca da oluyomu, bi de ortalık yere mi koyuyonuz, yoksa kenar köşe bi yere mi koyuyonuz, benim mutfak dar olduğu için tekli koltuğun üzerine sarıp sarmalayıp kouyodum, yine öle yapsam olarmı
he bide yalancı çoban sarkısını sölüorum.bacama oturtuorum ve yalancı yalancı sana kimse inanmaz bölümüne gelince zıplatıorum.ve nasıl yapıo bilmiorum ama o bölüme gelicemşzi son cümleyi söölerken anlıo :sm_confused:
ben bi tüttürem gelem
Köpek uçmak istemiş, bir gün kargaya gitmiş,
Karga ona anlatmış bizimki de inanmış
Tırmanmış koşa koşa balkonun kenarına,
Açmış bacaklarını, dikmiş kulaklarını,
Havlayıp birkaç kere, atmış kendini yere,
Köpek ölmüş vah vah vah,
Karga da gülmüş ha ha ha.
ne bilem anam hamileykene anasınıfında cok söölüodum duymus olabülüümüü :sm_confused:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zilliye bak sen nerden biliyomuş yav
ayy süpermiş heee yarın lülüye sölimmmm delikafadulden
len iboooşşş o köpek ucmak istemişi bulabilinmmi
yaaaa :çok üzgünüm: benim yerüme de içben hala direniyorum arada acaip istiyo canım ama başlamıcam :enbuyukkk:
saol canım yaa buldum vallaaa süpersinnn Şeniz
normal buzdolabı poşeti.. kilitli değil.. küçük boy olanlardan işte.. ben kaloriferin üstüne koyuyodum ama çok az yanıyordu fazla sıcak da olmaması lazım ayarlıcan işte
Köpek uçmak istemiş, bir gün kargaya gitmiş,
Karga ona anlatmış bizimki de inanmış
Tırmanmış koşa koşa balkonun kenarına,
Açmış bacaklarını, dikmiş kulaklarını,
Havlayıp birkaç kere, atmış kendini yere,
Köpek ölmüş vah vah vah,
Karga da gülmüş ha ha ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?