Bende girdim halaya :teytey::teytey::teytey::teytey:
Ozlemcim hacerinde yuzunde agiz cevresinde yanaklarinda felan vardi kizariklik baktim dis cikarma belirtisiymis bu sipadaki hersey dis cikarma belirtisi ama cikan hic bisey yok istahsiz uyku var duzeni bozuldu agiz kokusu var yanaklarda ve agiz cevresinde kizariklik var surekli agzina biseyler goturup dis kasimasi var kakasi mukusluydu dun oda dis belirtisiymis kulaginni cekistiriyo sonracima damaklarida beyaz duruyo hepsi dis belirtisi ins hemen cikaririda oda bende kurtuluruz
:çok üzgünüm: bidahaki sefer inşallahhh.. celen de gelir belki :1ninca:
kızarıklık olan yere temas eden bişey oldu mu mesela kıyafetinin etiketi falan olabilir ne bilim kontakt dermatit mi aceba CADIARZU tek yerdeyse gıda allerjisine benzemiyo
canım ya merak etme bu ara akıllı bebek kalmadı zaten hepsi yaramazmerhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir..ben bi ceeee yapıp kaçcam:çok üzgünüm:yağızı artık zaptedemiyorum.acayip oldu çocuk.sürekli ağlama ve mızmızlanma halinde,eline verdiğim hiçbişeyi istemiyo.ağlayıp fırlatıyosizleride çok özledim ama malesef eskisi gibi gelemiyorum artık.eğer ağlamazsa ve uslu durursa ev-yemek işleriyle uğraşıyorum...yarın da misafirlerim var.biraz temizlik yapayım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınŞeniz
hepinizi öpüyorum:a015:
hadi bakalım iyi yolculuklar şimdiden güzel güzel dinlenselam kizlar bizde yolcuyuz alkisalkisalkiscumartesi antalya sideye 1 hafta otelde tatil ordan ben yagmurla ankaraya babamiz almanyaya geri dönücek
herkesi cok öpüyoruzŞeniz kendinize iyi bakin olurmu hoscakalinsenağlama
maşallah kereme koca adam oldu artık :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:dün keremin 8.ayı doldu teyzeleri hani halay :teytey::teytey::teytey:
tamam canm inş bidahaki sefere görüşürüzŞeniz
kerem bilinçli olarak değil tabi ama annnnennne diye uzatı babbbaba dio bide mammamma
nereye koyarsan koy bıraktığın gibi bulamıosun dönüo yuvarlanıo otururken hala devrilio
herşeyi çekio çekmece açıo kurcalıyo kucağımızda tabi şuan kucağımda konsolun çekmecesini açtı...gardrobumuz sürgülü aynalı onun aynasndan bakmayı sevio kapısını da açıo ....elektrik prizlerine meraklı geçerken kucağımızda ışığı açıp kapatıosırnaşık şey
ben işten gelince bana naz yaparak ağlıo ellerimi yıkamadan almıom kucağıma o arada gücenio almadım die:asigim: gel babası gel yasin deyince kapıya bakıp bekliokaydirigubbakcemile3
sonunda buda oldusenağlama efe kaan koltuktan düştü:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sabah uyumadı diye yemek yapamamıştım..yanına oyuncaklarını koydum koltuğun minderlerini dayadım yanına ama 2 dakkada bi mutfağa bi odaya koştum düşmesin die en sonunda mutfağa girdim arkamdan bi ağlama sesi geldi yastıkların arasında yerdeydi kafasıyla boynunun üstüne düşmüş...:çok üzgünüm:
çok korktu yawrum..o ağladı bende ağladım..senağlama
kafasında filan bi kızarma şişlik olmadı çok hızlı çarpmadı heralde yastıkların üstüne düştü:çok üzgünüm:
o kadar pişmanımki yalnız bıraktığıma:mymeka: bir daha asla bırakmamyasakkelime yemek yemiyi veririz...toz almayıveririz..yeterki kuzumun canı yanmasın...:çok üzgünüm:
kendimi asla affetmicem:çok üzgünüm: onu nasıl yalnız bıraktım :çok üzgünüm:
sabah uyumadı diye yemek yapamamıştım..yanına oyuncaklarını koydum koltuğun minderlerini dayadım yanına ama 2 dakkada bi mutfağa bi odaya koştum düşmesin die en sonunda mutfağa girdim arkamdan bi ağlama sesi geldi yastıkların arasında yerdeydi kafasıyla boynunun üstüne düşmüş...:çok üzgünüm:
kafasında filan bi kızarma şişlik olmadı çok hızlı çarpmadı heralde yastıkların üstüne düştü:çok üzgünüm:
o kadar pişmanımki yalnız bıraktığıma:mymeka: bir daha asla bırakmamyasakkelime yemek yemiyi veririz...toz almayıveririz..yeterki kuzumun canı yanmasın...:çok üzgünüm:
Dbestcim yemeginin hepsuni yemiyo hatta hic yemiyodu bugun kahvaltisinin yarisini yedirdim ona bile sukrettim corbalar hele 1kasik bile yediremiyom ya meyvesinide biberonla veriyom 40ml iciyo ancak yogurdu cok severidi 2kase versem yedir yani okadat bende cok seviyo diye icene sebze veye meyve biskuvu hepsinden sirayla karistirir yedirirdim yogurdun bahanesine hepsini yerdi ama simdi 2kasik ancakk yiyo onceden emmiyodu da allahtan bi kac gundur guzel emiyo aman gozum degmesin
tamam canm inş bidahaki sefere görüşürüzŞeniz
kerem bilinçli olarak değil tabi ama annnnennne diye uzatı babbbaba dio bide mammamma
nereye koyarsan koy bıraktığın gibi bulamıosun dönüo yuvarlanıo otururken hala devrilio
herşeyi çekio çekmece açıo kurcalıyo kucağımızda tabi şuan kucağımda konsolun çekmecesini açtı...gardrobumuz sürgülü aynalı onun aynasndan bakmayı sevio kapısını da açıo ....elektrik prizlerine meraklı geçerken kucağımızda ışığı açıp kapatıosırnaşık şey
ben işten gelince bana naz yaparak ağlıo ellerimi yıkamadan almıom kucağıma o arada gücenio almadım die:asigim: gel babası gel yasin deyince kapıya bakıp bekliokaydirigubbakcemile3
keremin çorbasını yedirdim illa bırakcak dibince
1but haşladım 1havuç iyice pişirdim sonra tel şehriye ekledim biraz da öyle pişti blendırdan geçirdim 2porsiyon çıktı kavanoza koyup dolaba koydum yarısını akşam üzeri yediririm
zeytinyağı ve tahılıllı mama ekledim sütsüz olandan kıvamı cıvıkdı koyulaşsın die güsel yedi maşallah
canım geçmiş olsun ben de düşürdüm 2 ay önce.... o gün bugün yerde .....yorgan serdim nasıl bir duygu bilirim........diş lekesi ferrumdanmış santafer kullanalım dedi doktor leke kaybolmayabilirmiş bile genellikle kaybolur dedi
Canim sizede gecmis olsun nasil dis lekesi bi anlatsana ya ben fu ferrosanolu kullanmak istemiyorum yaa killandim iyce
Merani bende merak ettim nisan nasil oldu acaba
selamun aleyküm hanımlar.ben çok fenayım ya dünden beri boynum ve boğazım çok fena ağrıyor.çok kızıyorum kendime ya çocuk gibi hemen hasta oluyorum.azcık bir terleyim biraz üşüyüm hemen etkileniyorum.önceden böyle değildim ben ya çok nadir hasta olurdum.
]
leyla oğlum tam 6 aylıkken dişi çıktı 2 gün sonrada yanındaki iki haftadırferrsanol kullanıyoruz sanki çürük gibi uçlarda lekeler oluştu
bu arada kociş yarın kayseriye kaçalım mı diyor canım gidiyor ama ekonomik olarak kaldıramayız
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?