2008 Ekim Anneleri

inşallah canm biran önce çıkarır da rahatlar biz aylardır çekioz neden bukadar zor çıkar diş anlamaddım ya :sm_confused:

keremin çorbasını yedirdim illa bırakcak dibince
1but haşladım 1havuç iyice pişirdim sonra tel şehriye ekledim biraz da öyle pişti blendırdan geçirdim 2porsiyon çıktı kavanoza koyup dolaba koydum yarısını akşam üzeri yediririm
zeytinyağı ve tahılıllı mama ekledim sütsüz olandan kıvamı cıvıkdı koyulaşsın die güsel yedi maşallah

bezinin yapışkanı değmiş olabilir başka bişey aklıma gelmio babanesi yamuk yumuk bağlıo kerem yerinde durmadığı için zor bağlıoz altını anında yüzüstü dönüp bide işio

celen gelirmisin kız lülülülülülü

sonunda buda oldusenağlama efe kaan koltuktan düştü:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sabah uyumadı diye yemek yapamamıştım..yanına oyuncaklarını koydum koltuğun minderlerini dayadım yanına ama 2 dakkada bi mutfağa bi odaya koştum düşmesin die en sonunda mutfağa girdim arkamdan bi ağlama sesi geldi yastıkların arasında yerdeydi kafasıyla boynunun üstüne düşmüş...:çok üzgünüm:
çok korktu yawrum..o ağladı bende ağladım..senağlama
kafasında filan bi kızarma şişlik olmadı çok hızlı çarpmadı heralde yastıkların üstüne düştü:çok üzgünüm:
o kadar pişmanımki yalnız bıraktığıma:mymeka: bir daha asla bırakmamyasakkelime yemek yemiyi veririz...toz almayıveririz..yeterki kuzumun canı yanmasın...:çok üzgünüm:
kendimi asla affetmicem:çok üzgünüm: onu nasıl yalnız bıraktım :çok üzgünüm:

canım ya merak etme bu ara akıllı bebek kalmadı zaten hepsi yaramaz
selam kizlar bizde yolcuyuz alkisalkisalkiscumartesi antalya sideye 1 hafta otelde tatil ordan ben yagmurla ankaraya babamiz almanyaya geri dönücek

herkesi cok öpüyoruzŞeniz kendinize iyi bakin olurmu hoscakalinsenağlama
hadi bakalım iyi yolculuklar şimdiden güzel güzel dinlen

dün keremin 8.ayı doldu teyzeleri hani halay :teytey::teytey::teytey:
maşallah kereme koca adam oldu artık :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ya çok tatlılar yeni doğdukları halleri gözümün önüne geliyo da ne kadar büyüdğler herşeyi biliyolar allah nazarlardan korusun

canımj çok geçmiş olsun umarım bişeyi yoktur ben de çok korkuyorum hiç yalnız bırakmıyorum yere yorgan serdim hep onun üstünde mutfağa giderken de yürütecine koyup yanıma alıyorum ya da hiçbişey yapmıyorum
sende üzülme yapacak bişey yok olan olmuş artık böyle böyle büyüyeceklerişte daha çooooooooook düşecekler annesi ama daha küçükler işte koltuğa koyma bence çok hareketliler çünkü

geçmiş olsun canm ya bianlık bişey artık yere koyup ayrılmak lazım o da uzun değil

eylülü yıkadım uyuttum geldimmm
terledim haaaa

seni anlıyorum leylacım artık yemek saati gelince ter basıyo valla :çok üzgünüm:

ayy maşallahhh
eylül de aynayı çok seviyor ama gel babası gel den anlamıyo daha kaydirigubbakcemile3 bi de 1 haftadır sürekli parmağını gözümüze sokmaya çalışıyo kaydirigubbakcemile3 göz çok ilgisini çekiyo kaydirigubbakcemile3 tapşini de yapmıyo daha :çok üzgünüm:

ben de bugün ilk kez kıyma verdim.. azcık ıspanak, kabak, havuç, patates, 1 tatlı kaşığı kıyma ve bi kaşık şehriye pişirdim, zeytinyağı, nane, kimyon ekledim.. ama bir kasenin beşte birini anca yedirebildim.. yine de sevindim kalanını uyanınca yedircem..

özlemcim neden hala robottan çekiyorsun?? ben de çok korkuyordum sürekli robottan çekip veriyordum ama bursaya geldiğimizden beri annem saolsun cesaretlendirdi artık hiç çekmiyorum mesela bugünkü çorbasını çatalla ezip verdim.. ilk başlarda çok öğürdü ama cadı yutmasını biliyo da numara yapıyo şimdi de öğürüyo ama kusmadı allaha şükür çünkü zorlamadan veriyorum.. az yiyo ama olsun öyle öyle alışacak

eskisine göre daha az yiyo evet ama napalım yoksa alışmaz :1no2:

ahh canımmmm çok geçmiş olsunnn :çok üzgünüm:
sakın yalnız bırakmamak lazım ben de dün eylüle şok oldum okadar kısa sürede neler yapabiliyolar yaaa hayret :1shok:

canım geçmiş olsun ben de düşürdüm 2 ay önce.... o gün bugün yerde .....yorgan serdim nasıl bir duygu bilirim........diş lekesi ferrumdanmış santafer kullanalım dedi doktor leke kaybolmayabilirmiş bile genellikle kaybolur dedi

Efe kaan dusmuss ayy kiyamam gecmis olsunn ben hiic koltuga felan birakmiyom ayni odada bile korkuyom ya mutfaktaysam mama sandalyesine koyuyorum oturma odasindaysam yurutecine bizim odadaysamda besigine koyuyorum eger solanda is yapacaksamda anakucagina koyuyorum hep yanimda dolaniyo ziłli

Canim sizede gecmis olsun nasil dis lekesi bi anlatsana ya ben fu ferrosanolu kullanmak istemiyorum yaa killandim iyce

selamun aleyküm hanımlar.ben çok fenayım ya dünden beri boynum ve boğazım çok fena ağrıyor.çok kızıyorum kendime ya çocuk gibi hemen hasta oluyorum.azcık bir terleyim biraz üşüyüm hemen etkileniyorum.önceden böyle değildim ben ya çok nadir hasta olurdum.

]

Canim sizede gecmis olsun nasil dis lekesi bi anlatsana ya ben fu ferrosanolu kullanmak istemiyorum yaa killandim iyce

leyla oğlum tam 6 aylıkken dişi çıktı 2 gün sonrada yanındaki iki haftadırferrsanol kullanıyoruz sanki çürük gibi uçlarda lekeler oluştu
bu arada kociş yarın kayseriye kaçalım mı diyor canım gidiyor ama ekonomik olarak kaldıramayız
:1no2:

Merani bende merak ettim nisan nasil oldu acaba

tamer iyiymiş, nisan ın ishali devam ediyormuş ama düne göre daha iyimiş dün çok kusmuş bugün kusması durmuş allahtan :çok üzgünüm: yavrularıyla uğraşıyo işte napsın :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım

ibolyaya yusuf eymeni sordum ama sallamadı bizi :dilcikar:

uyuz kardeşim okuldan gelcek kaydirigubbakcemile3 pc onun ben çıkıyorum kızlar görüşürüzzz kendinize ve bebişlere iyi bakınnn

Anaa ya ben de sinir bundan korkuyodum haa ins kaybolur canim sen nasil veriyodun damlasini bide niye oluyomus dbest siz demir damlasi kullaniyonuiz mu hangisinden kullaniyonuz ya bende santafer kullanacam bu ferro igrenc bsey

Ben su eve bi makina tutuyum yaa deli olacam hic bi is yapamiyom supersem silemiyom silsem toz alamiyom benimde en gicik oldugun sey bi isi yarim yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…