2008 Ekim Anneleri

celencim bebekler çok erken dönemde bile tekrarları öğrenirlermiş ve sonra ne geleceğini bilirlermiş.. bi araştırmada yanlış hatırlamıyorsam 2-3 aylık bebeklerde kartların üzerinde resimler gösterilmiş arka arkaya ve tekrar ederek.. bi süre sonra o karttan sonra başka kartı göreceklerini bildikleri için heyecanlandıkları gözlenmiş (kalp atım hızları artıyomuş :asigim:) yerim len bunları bennnnn cokacimcoook okuduğum kitapta yazıyodu o yüzden bebeklere düzen kurun diyodu mesela her uyku öncesi ninni söylersen ya da banyo yaptırsan şartlanıyolar ya o hesap işte :asigim:

he bizimde her uyku öncesi bebeyağıylan masajımız var.bugun biraz erken yaptım masajı yanlıslıkla 5 dk sonra krize girdi uyumak için kaydirigubbakcemile3 yarım saat önce yattı kaydirigubbakcemile3

ne bilem anam hamileykene anasınıfında cok söölüodum duymus olabülüümüü :sm_confused:

ee müziği?yarın telefonda söliim mi :dance:

olarrrr sırnaşık şey netten buldum celencim saolasıınnnn Şeniz

sözlerini yaz bulabilirik büyük ihtimal

ben yenildim vallaa, artıkın içiom senağlama

acaaba üzerinden havlu örtsem olurmu ki

ay ben bunu biliyooooooommmm hihoyyythihoyyyt

içmeyin nen :çok üzgünüm: çok zararlı çokkkk senağlama

ben geldim yorgun savaçcı-tatlicadiarzu- çok uykum var yatcam birazdan ya poşete yoğurdu nasıl koyuyonuz kalorifer yanmiiii bizim artık havalar ısındı dün yanıodu bugün kapadık....ya yoğurdu tuttururken sonradan tutturamayan varmı benim gibi fisfisfis

yarn öğlen gibi annemler abimler bizde olacak bikaç gün giremeyebilirim beni özleyin emi kaydirigubbakcemile3 halasının kuzusu da gelio çok özledim 2.5aydır görmüom :çok üzgünüm:

selam.
benim yeğenim şuan 8 yaşında , yeni doğduğpu sıralrda ben lise öğrencisi falandım. ablam uyuturken eeeeee meeeeeee diye bişiyler söylerdi. bende öyle yapacağına bir nnni söyleyerek uyutsana demiştim. ve benimde yeni öğrenmiş olduğum nniyi öğrettim.daha sonra ablam hep uyku vaktinde o ninniyi söylerdi. bazen ben uyuturdum.nniyi bildiğim için bende ona o nninyi söylerdim.daha ninni başlarken bile sakinleşir , gözleri dalardı.o şarkı ona uyumayıı hatırlatıyor olsa gerk klasik koşullanma fln olayı.
şimdi oğlumda da aynı şeyi yapıyorum.çğu zamn işe yarıyor. uykuya daha rahat dallıyor.
ama ablamın ikinci çocuğunda o nini onu kememişti danalar girmiş bostana ile uyurdu:roflol::roflol:

yarn öğlen gibi annemler abimler bizde olacak bikaç gün giremeyebilirim beni özleyin emi kaydirigubbakcemile3 halasının kuzusu da gelio çok özledim 2.5aydır görmüom :çok üzgünüm:

hadi gözün aydın özlemcim. nereden geliyorlar.umarım güzle vakit geçirirsiniizz.
amcamın çocukalrı da bu akşam bana süprüz yaptılr.onlar da yarın izimirden geleceklermiş.desene bu hafta ikimizde sevdiklerini görecek

köpek ölmüş demiyom ben çoncuklara düşmüş diyom anasınıfı öğretmeniyik ya psikolji bozmmamak gerekiyyyyyyyyy çok hoş şarkıdır sandalyeden yerede attınızmı kendinizi deymeyin keyiflerine

bennnnnnnn.ikidir sütü döküyorum.zaten oğlanda sevmiyo.böyle ağzını bi d eğişik yapıyo yerken.zaten anasıda tutturamıyo bi yoğurdu.bakalım yarın tekrar deniycem.
kalorifer olmasa da güzelce sar yine olur.
ben ikidir iyi sarmıyorum belki ondandır.

he bende bööle diim bundan sonra :lepi: ben bile üzülüom yaw köpecik ölmüş angut kargada gülmüş densiz :mymeka:

istanbulda canım annemler bende 25yıl ordaydım evlendikten sonra geldim bursaya:çok üzgünüm:

aynen canım bizde o şarkıları söylüyoruz Giray mini mini bir kuşu çok seviyo ne anlıyosa gülüyo hemen:roflol:

Celen kiz anakucagindan nasil iniyo cemre ben emniyet kemerini takiyom takmayinca kicini kaydira kaydira gecen inmis bi tek katasi anakucaginin ucundaydi vucudu yerdeydi oylemi oluyo cemrede ben hep kemeri takiyom oyuzden durmuyo kuduruklar

Celen kiz anakucagindan nasil iniyo cemre ben emniyet kemerini takiyom takmayinca kicini kaydira kaydira gecen inmis bi tek katasi anakucaginin ucundaydi vucudu yerdeydi oylemi oluyo cemrede ben hep kemeri takiyom oyuzden durmuyo kuduruklar

he aynen üle leyluşum.ben kemerini bağlıyamıorum sıkılıo

miniminnacık örümcek oluğa tırmandı
yağmur yağdı örümcek aşağı yuvarlandı
sonra güneş açtı oluğu kuruttu
miniminnacık örümcek yine oluğa tırmandı

bıcırıklar büyümüş de şarkılar söyletiomuş annelerine alkisalkisalkis

iyi geceler kızlar ben yatayım sabah da toz alcam yemek yapcam :1no2:

heeee biz de alıştık ninniye, ondanmış zaaar kaydirigubbakcemile3
olarrrr sırnaşık şey netten buldum celencim saolasıınnnn Şeniz

içmeyin nen :çok üzgünüm: çok zararlı çokkkk senağlama

hee biliyom ama engel olamıyom artık kendime :çok üzgünüm:

ben eylüle pek ninni sölemiyorum çok bilmiyorum yaaa :1shok: bazen şarkı söylerim bi de ninni cd si var onu açarım bazen ama artık anlıyo ya kendim sölemek istiyorummm delikafadulden

haklısın canımm

he bende bööle diim bundan sonra :lepi: ben bile üzülüom yaw köpecik ölmüş angut kargada gülmüş densiz :mymeka:

ay evet yaa angut karga :dilcikar:

puhahhah analarına bak kızlarını alll puhahahhaa kaydirigubbakcemile3 kuduruklar siziiiii Şeniz Şeniz

miniminnacık örümcek oluğa tırmandı
yağmur yağdı örümcek aşağı yuvarlandı
sonra güneş açtı oluğu kuruttu
miniminnacık örümcek yine oluğa tırmandı

bu acaip şizofrenik bi şarkıya benziyo kaydirigubbakcemile3

bıcırıklar büyümüş de şarkılar söyletiomuş annelerine alkisalkisalkis

iyi geceler kızlar ben yatayım sabah da toz alcam yemek yapcam :1no2:

güle güleee

istanbulda canım annemler bende 25yıl ordaydım evlendikten sonra geldim bursaya:çok üzgünüm:

hım.bursa da güzeldir.geçen demiştin ya kani köfteci yusufa gidecedik deye.pazar günleri çok kalabalık oluyo resmen sıra bekliyosun.ben orada ekmek kadayıfını çok seviyom. böylem bitiriyom.garson da ban en bol kaymaklısını getiriyo cüsseye bakakr herlde:roflol:bende bayıla bayıla yiyiom.tavsiyew ederim.annenleri götürebilirsin bak. melike döner de güzle.ama datlu yok galib orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…