2008 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, dbest+, ibolya+, leyla21+, niva, nurce+, ozkerem+, yağmur ankara+, zeynepözdil+

bütün kılsızlar toplandık toplandık toplandık hihoyyyt sorduk nie kıllandık kıııılandık kıllandık :dance: puhahahaa

kaydirigubbakcemile3

bende sayfayı açtığımda anaaaaaaa ni kalabalık brası böyle ddidim.dimek bi ben fark itmemişimkaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlarr iyi gecelerrrr

bugün öğrendiklerim köpek uçmak istemiş kaydirigubbakcemile3, melike döner ve köfteci yusuf cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 saolun kızlarrrr

bugün öğrendiklerim köpek uçmak istemiş kaydirigubbakcemile3, melike döner ve köfteci yusuf cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 saolun kızlarrrr

evt şarkıların yanında yimek de lazım.kıs ankaraya dönmeden bi uğra tavsiye ederim.ama pazarları yusuf çok kalabalık oluyo
ninni de yazim mi

puhahaaa :roflol: bu dbestin aklı midesiylen kısa devre yaptı gene :roflol: ama bende acuktum yaw :uhm:

evt şarkıların yanında yimek de lazım.kıs ankaraya dönmeden bi uğra tavsiye ederim.ama pazarları yusuf çok kalabalık oluyo
ninni de yazim mi

he baa yaz delikafadulden bizim sürekli danalrla işimiz :bbo:

ama müzikini nasıl yapıciiz?

ayy bak benim banyo olayına girişmem lazım yaaaa kıllatmak diyince aklıma geldi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kurtlar vadisi bittimi ule kaydirigubbakcemile3

Kizlar hecre bende hep degisik tekerlemeler felan soyluyom hosuna gidiyo susuyo hemne benim bildigim farkli seyde su birgun birgun bir cocuk
evede gelmis kimse yok
Acmis bakmis dolabi
Sekerde sanmis ilaci
Yemis yemis bitirmis
Aksama baslamis bir sanci
kivrim kivrim kivranmis
Hastaneyi boylamiiiss

benim güzel bebeğim
gel biraz da seveyim ,
haydi gel haydi gel
benim güzel bebeğim
haydi gel haydi gel güzel bebeğim benim.
kuşlar dönmüş yuvaya
herkes yatmış uykuya
haydi yat , yat uyu benim güzel bebeğim
haydi yat, yat uyu benim güzel bebeğim

kıvrım kıvrım kıvranmıs
yaptığından utanmış
sakın sizde yapmayın
ilacıda şeker sanmayın
doktor gelir odanıza
iğnede yaparr poponuzaaaaa kaydirigubbakcemile3

ay çocukken çok söylerdim ben bunu kaydirigubbakcemile3 du bende sööliiim yarınalkisalkisalkisalkisalkisalkis

len ben pazartesi gecesi kayatlı kek yaptım saaat 4 de :roflol::roflol:

evet bende gece 1 de pasta yapmaya girişiyom, taaa4 te anca bitiyo , hamuruydu süsüydü. bu arada oğlan 1 yada 2 kere muhakkak uyanıyo
bide tam yatarken.
lülülülülülü

len ben pazartesi gecesi kayatlı kek yaptım saaat 4 de :roflol::roflol:
ahan çakma dbest :roflol:

eyide müzikiii :uhm: danalı ninni gibimi sölüciiz

şş ya kızlar konuylan alaklaı diil de aklıma bişi geldi, hani bazı bebelerde diş çıkartırkene ateş oluyomuş ya, mesela hiçbişeysi yok gündüzden, ateşi de iyi, ama gece uyurkene ateşi çıktı, birden de yükseldi neeetcez

evet bende gece 1 de pasta yapmaya girişiyom, taaa4 te anca bitiyo , hamuruydu süsüydü. bu arada oğlan 1 yada 2 kere muhakkak uyanıyo
bide tam yatarken.
lülülülülülü

dün de muzlu rulo past ayapıciydim aama kabartma tozu kalmam ış evde kaydirigubbakcemile3

bence yufusun ki asıdan.

Celen ben bide hacerin karsinsina geciyom belki yapan vardir parmagimi kulagina dokundurup annesi hacerin kulaklarini gozune dokundurup gozlerini burnunu yanaklarini kaslarini dudaklarini ellirini parmaklarini hamm yaparmiss diye her soyledigme dokunuyom hemde vucudunu taniyo ne biliyim simdi anlamasada ilerde ogrenir hosuna gidiyo dokunmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…