Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, dbest+, ibolya+, leyla21+, niva, nurce+, ozkerem+, yağmur ankara+, zeynepözdil+
bütün kılsızlar toplandık toplandık toplandık hihoyyyt sorduk nie kıllandık kıııılandık kıllandık :dance: puhahahaa
celen35, dbest+, ibolya+, leyla21+, niva, nurce+, ozkerem+, yağmur ankara+, zeynepözdil+
bütün kılsızlar toplandık toplandık toplandık hihoyyyt sorduk nie kıllandık kıııılandık kıllandık :dance: puhahahaa
ben çıkıyorum kızlarr iyi gecelerrrr
bugün öğrendiklerim köpek uçmak istemiş kaydirigubbakcemile3, melike döner ve köfteci yusuf cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 saolun kızlarrrr
bugün öğrendiklerim köpek uçmak istemiş kaydirigubbakcemile3, melike döner ve köfteci yusuf cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 saolun kızlarrrr
evt şarkıların yanında yimek de lazım.kıs ankaraya dönmeden bi uğra tavsiye ederim.ama pazarları yusuf çok kalabalık oluyo
ninni de yazim mi
puhahaaa :roflol: bu dbestin aklı midesiylen kısa devre yaptı gene :roflol: ama bende acuktum yaw :uhm:
Kizlar hecre bende hep degisik tekerlemeler felan soyluyom hosuna gidiyo susuyo hemne benim bildigim farkli seyde su birgun birgun bir cocuk
evede gelmis kimse yok
Acmis bakmis dolabi
Sekerde sanmis ilaci
Yemis yemis bitirmis
Aksama baslamis bir sanci
kivrim kivrim kivranmis
Hastaneyi boylamiiiss
Kizlar hecre bende hep degisik tekerlemeler felan soyluyom hosuna gidiyo susuyo hemne benim bildigim farkli seyde su birgun birgun bir cocuk
evede gelmis kimse yok
Acmis bakmis dolabi
Sekerde sanmis ilaci
Yemis yemis bitirmis
Aksama baslamis bir sanci
kivrim kivrim kivranmis
Hastaneyi boylamiiiss
len ben pazartesi gecesi kayatlı kek yaptım saaat 4 de :roflol::roflol:
ahan çakma dbest :roflol:len ben pazartesi gecesi kayatlı kek yaptım saaat 4 de :roflol::roflol:
benim güzel bebeğim
gel biraz da seveyim ,
haydi gel haydi gel
benim güzel bebeğim
haydi gel haydi gel güzel bebeğim benim.
kuşlar dönmüş yuvaya
herkes yatmış uykuya
haydi yat , yat uyu benim güzel bebeğim
haydi yat, yat uyu benim güzel bebeğim
evet bende gece 1 de pasta yapmaya girişiyom, taaa4 te anca bitiyo , hamuruydu süsüydü. bu arada oğlan 1 yada 2 kere muhakkak uyanıyo
bide tam yatarken.
lülülülülülü
şş ya kızlar konuylan alaklaı diil de aklıma bişi geldi, hani bazı bebelerde diş çıkartırkene ateş oluyomuş ya, mesela hiçbişeysi yok gündüzden, ateşi de iyi, ama gece uyurkene ateşi çıktı, birden de yükseldi neeetcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?