2008 Ekim Anneleri

ahan çakma dbest :roflol:

eyide müzikiii :uhm: danalı ninni gibimi sölüciiz

müzik mi uyku modunda ,biraz ağırca.

bazen de kafadan bi ninni icat ediyorum.
benim oğlum uyusa , uyusa da büyüse, kocaman adam olsa, benim oğlum küçücük, hem küçücük minicik. küçücüktür biricik.
bu da talep , istek yollu bir nnini, oğluma istekelrimi sıralıyom:roflol::roflol::roflol:

cok güzel leylacım.hele hacer bundan hoşlanıosa.ben cemreye yapamıorum hoşlanmıyor yüzüne dokunmamdan.kulaklarına dokunabiliyorum en ahat.özellikle serce parmaamla temizlemem cok hosuna gidio zilloşun kaydirigubbakcemile3

puhahahaa bende yapıom o istek yollu ninnilerden.
benim kızım uyuycaaaaaak
sabaha kadar uyanmmıycaaaakkk
sabah cok mutlu bir bebek olarak uyanıcaaaakkkk
eeee eeee eeee eee kaydirigubbakcemile3

onu bend eyapıyorum bazen böyle bna bakıyo.bazen de kendi vücudumda gösteriyorum ,lkulağımı burnumu fln.
bide oğlum parmaklarım parmak oyununun çok seviyor. ağlasa bile onu oynarken susuyp sakinleşiyor.paramklarımı takip ediyor.
hani var ya
baş parmağım ,baş parmağım nerdesin
burdayım
nasılsını efendim
teşekkür ederim.
parmak kaç
parmak kaç
sırayla kepsini yapıyorum sonra parmakalrım hepsini göstererek bütün ali bütün aile nerdesin diyorum.alkışl yapıyorum. ço k seviyor.

de hayden ben kactım :a015: ulen döner dediniz pasta dediniz acuktum haaaa :mymeka: neyse rüyaya yatem bende lülülülülülü

ya bence de aşıdan da meraktan soruyo m yani, gündüz ateşi yokken gece birden ateş olurmu diş çıkartırken fisfisfis

cemredede aynısı oldu.gündüz olmadı asısı.ama tam yatcaana yakın bi fırlıodu hemen surup veriodum ama hadi gelde rahatcana uyu

kıvrım kıvrım kıvranmıs
yaptığından utanmış
sakın sizde yapmayın
ilacıda şeker sanmayın
doktor gelir odanıza
iğnede yaparr poponuzaaaaa kaydirigubbakcemile3

Anaa onun sonu oylemiymiss yaa cok hos ben bukadar biliyodum len celen bidene daha var amma yarim yamalak biliyom tamamlasana hep eksik basini unuttum ortadan giriyom
Birgun addaaya gittik cuku cuku almaya
Yolumuzu kaybettik basladik aglamaya
Yoldan gecen bir polis amca yolumuzu gosterdi bundan sonra cocuklar adda yok dedi

he bunuda biliimde basını unuttum.ulen tam yatcaam sıra söölenir mi butun gece takarım ben şindik bunu kafama.hatta evcilik falan oynuo bebeylen kaydirigubbakcemile3

dur bu yazdıını düzeliim en azından basını hatırlayamadım gerci
bir gün gittik attaya çuku çuku almayaaaaa
yolumuz kaybettik başladık ağlamayaaa
bir polis amca geeeldi yolumuzu gösterdi
bundan sonra attaya gitmek yok dediiiiii

he bunuda biliimde basını unuttum.ulen tam yatcaam sıra söölenir mi butun gece takarım ben şindik bunu kafama.hatta evcilik falan oynuo bebeylen kaydirigubbakcemile3

Len ben buna cok taktim ancak bu kadarini hatirladim onceden sadece cuku cuku almaya sini hatirliyodum aklim cikolatada gerisini bulamiyomm

Iboss dis meselesindeki ates nasil oluyo bilmiyom amma bu asi atesi uyuz etti beni suna bak kacgundur diktiler geceleri ayaga bende oyle 4gun uyumadim zor oluyo esin beklesin bugunde yarin ise gitmicek herhalde yatar dinlernir isci bayramiymis tatil galiba

Len ben buna cok taktim ancak bu kadarini hatirladim onceden sadece cuku cuku almaya sini hatirliyodum aklim cikolatada gerisini bulamiyomm

annem bana bir bebek aldı
gözleri mavi ,saçları kumral
yanakları al ala
bir gün gittik atta ya çuku çuku almaya,
orda yolumuzu kaybettik başladık ağlamaya
ordan geçen bir polis amca yolumuzu gösterdi bundan böyle attaya gitmek yok dedi.

kk rahat uyuyun gice bekçileri burda
nurce, celen35+ ibolya+
aaaaaaa leyla nireye gittiiiiiiii:uhm:

cemredede aynısı oldu.gündüz olmadı asısı.ama tam yatcaana yakın bi fırlıodu hemen surup veriodum ama hadi gelde rahatcana uyu

he ya ben de ondan tırsıyom olm, benim sıpa akşam 8-9 giibi sızıyo, ne bilcem ben gecenin bi yarısında, hayde karnı acıkıyo ona uyanıyo desek bazen de uyanmayacağı tutuyo ay delikafadulden
Canim karpuz istedi

yuh yav soğukta karpuzmu canın istedi kaydirigubbakcemile3
he biliyom aşı ateşi de bu sefer niye öle oldu anlamadım yaa yok yavrum yarın çalışıyolar, 23 nisanda da çalıştılardı, onun yerine herhangi bi gün izin kullandırtcaklarmış, ya salı gün zaten öğleye kadar izi n almıştı herüfüm, o baktı çocuğa ben uyudum, o gece ezanlar okunurken yatmıştım çünkü, dün gece de 3e doğru yattım, sabah kalkamadım benim başım dönüyo işten izin alabilcenmi dedim, tamam alırım dedi bugün de o baktı, ööle yani, yarın da anam gelcek, heme gündüz bi banyo yapiim bitlencem yav kaydirigubbakcemile3 anam da çocuğa bakarkene biraz uyurum bende, yoksa dayanılcak gibi diil anam

kk rahat uyuyun gice bekçileri burda
nurce, celen35+ ibolya+
aaaaaaa leyla nireye gittiiiiiiii:uhm:

Geldim lenn hatirlamissin basini aferim bende onu soyleyip duruyodum basini hatirlarmiyim diye bide ben bebegimi cok severim sekerle beslerim yaramazlik yapinca kulagini cekerim vardi o cuku cuku almaya gitmeden once bunuda ben hatirladim oley

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…