ahan çakma dbest :roflol:
eyide müzikiii :uhm: danalı ninni gibimi sölüciiz
Celen ben bide hacerin karsinsina geciyom belki yapan vardir parmagimi kulagina dokundurup annesi hacerin kulaklarini gozune dokundurup gozlerini burnunu yanaklarini kaslarini dudaklarini ellirini parmaklarini hamm yaparmiss diye her soyledigme dokunuyom hemde vucudunu taniyo ne biliyim simdi anlamasada ilerde ogrenir hosuna gidiyo dokunmam
müzik mi uyku modunda ,biraz ağırca.
bazen de kafadan bi ninni icat ediyorum.
benim oğlum uyusa , uyusa da büyüse, kocaman adam olsa, benim oğlum küçücük, hem küçücük minicik. küçücüktür biricik.
bu da talep , istek yollu bir nnini, oğluma istekelrimi sıralıyom:roflol::roflol::roflol:
Celen ben bide hacerin karsinsina geciyom belki yapan vardir parmagimi kulagina dokundurup annesi hacerin kulaklarini gozune dokundurup gozlerini burnunu yanaklarini kaslarini dudaklarini ellirini parmaklarini hamm yaparmiss diye her soyledigme dokunuyom hemde vucudunu taniyo ne biliyim simdi anlamasada ilerde ogrenir hosuna gidiyo dokunmam
bence yufusun ki asıdan.
ya bence de aşıdan da meraktan soruyo m yani, gündüz ateşi yokken gece birden ateş olurmu diş çıkartırken fisfisfis
kıvrım kıvrım kıvranmıs
yaptığından utanmış
sakın sizde yapmayın
ilacıda şeker sanmayın
doktor gelir odanıza
iğnede yaparr poponuzaaaaa kaydirigubbakcemile3
Anaa onun sonu oylemiymiss yaa cok hos ben bukadar biliyodum len celen bidene daha var amma yarim yamalak biliyom tamamlasana hep eksik basini unuttum ortadan giriyom
Birgun addaaya gittik cuku cuku almaya
Yolumuzu kaybettik basladik aglamaya
Yoldan gecen bir polis amca yolumuzu gosterdi bundan sonra cocuklar adda yok dedi
bütün ali bütün aile nerdesin diyorum.
he bunuda biliimde basını unuttum.ulen tam yatcaam sıra söölenir mi butun gece takarım ben şindik bunu kafama.hatta evcilik falan oynuo bebeylen kaydirigubbakcemile3
Len ben buna cok taktim ancak bu kadarini hatirladim onceden sadece cuku cuku almaya sini hatirliyodum aklim cikolatada gerisini bulamiyomm
cemredede aynısı oldu.gündüz olmadı asısı.ama tam yatcaana yakın bi fırlıodu hemen surup veriodum ama hadi gelde rahatcana uyu
Canim karpuz istedi
Iboss dis meselesindeki ates nasil oluyo bilmiyom amma bu asi atesi uyuz etti beni suna bak kacgundur diktiler geceleri ayaga bende oyle 4gun uyumadim zor oluyo esin beklesin bugunde yarin ise gitmicek herhalde yatar dinlernir isci bayramiymis tatil galiba
kk rahat uyuyun gice bekçileri burda
nurce, celen35+ ibolya+
aaaaaaa leyla nireye gittiiiiiiii:uhm:
kk rahat uyuyun gice bekçileri burda
nurce, celen35+ ibolya+
aaaaaaa leyla nireye gittiiiiiiii:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?