2008 Ekim Anneleri

Geldim lenn hatirlamissin basini aferim bende onu soyleyip duruyodum basini hatirlarmiyim diye bide ben bebegimi cok severim sekerle beslerim yaramazlik yapinca kulagini cekerim vardi o cuku cuku almaya gitmeden once bunuda ben hatirladim oley

heh bend ediyom ne eksik vardı. heyt be biz daha ne işler başaracağız birlikte:1hug::1hug:hihoyyyt

elektirikler gitti. ben gelinceye kadar da herkesçikler gitimiş.hade iyiyi uyuyn.yarına enerji gerk yine bu sıpalar yğzğnden.bizde baa yarın misafir gelecke izmirden. hayde iyi gecelr.buralarda yokum yaneeeee.

elektirikler gitti. ben gelinceye kadar da herkesçikler gitimiş.hade iyiyi uyuyn.yarına enerji gerk yine bu sıpalar yğzğnden.bizde baa yarın misafir gelecke izmirden. hayde iyi gecelr.buralarda yokum yaneeeee.

hade gülü gülü anam ben yine nöbetteyim -tatlicadiarzu-

Gunaydinn bugun banada misafir gelecek anam yatmayim hazirlik yapayim diyom uyku gozumden akiyo az uzsniyim yoksa ayakta duramam

ben çıkar hadi anm
iyi uykular yarın beni sormayın bakın ne ediyem sizi
yağmur nerde kaydirigubbakcemile3
bende uydurdum şöyle yapıyom yüzüne dokunarak
minink minik kulaklaaaaaaaar fındık gibi burun var
boncuk boncuk gözleeeeeeeer kutu gibi ağız var diyom öğrenince çok sevecek bence :asigim:

de hayden ben kactım :a015: ulen döner dediniz pasta dediniz acuktum haaaa :mymeka: neyse rüyaya yatem bende lülülülülülü
gecenin 12sinde döner mi :1shok:

Canim karpuz istedi
:1shok: yuh size ya birbirinizi gaza getiriyosunuz haa ne karpuzu leyn klava:

Gunaydinn bugun banada misafir gelecek anam yatmayim hazirlik yapayim diyom uyku gozumden akiyo az uzsniyim yoksa ayakta duramam
hadi kolay gele yaptıklarından bana celene dbeste bide iboşa da ayır cokacimcoook

akşama sancı başlamış :dilcikar:

kıvrım kıvrım kıvranmıs
yaptığından utanmış
sakın sizde yapmayın
ilacıda şeker sanmayın
doktor gelir odanıza
iğnede yaparr poponuzaaaaa kaydirigubbakcemile3

aferin aferin bebelerde doktor fobisi geliştirmek için birebirmiş :roflol:

bugün 6,5 aylık oldukkk kutlayasım geldiii teyteyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :roflol:

good morningsositososito

annem bana bir bebek aldı saçları kumraldıııı
gözleri koyu yeşil yanakları al aldııı
bir gün gittik attaya çuku çuku almaya
yolumuzu kaybetik basladık ağlamaya
bir polis amca geldi yolumuzu gösterdi
bundan sonra attaya gitmek yok dediii yasakkelime
tam şekli budur gece geldi aklıma yerimseniben

bugün 6,5 aylık oldukkk kutlayasım geldiii teyteyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :roflol:

bucuk ayınız mubarek ola a.s. ceyreğinide kutlarız biz bu gidişle kaydirigubbakcemile3

Yok leen tam sekli o degil bak tam dogru sekilde yaziyom karistirmayin
Annem bana bir bebekl aldi saclari kumraldii
Gozleri koyu yesil yanaklari al aldii
Ben begegimi cok severim sekerle beslerim
Yaramazlik yapinca kulagini cekerimm
Birgun gittik addaya cuku cuku almayaa
Yolumuzu kaybettik basladik aglamayaa
Ordan gecen bir polis amca yolumuzu gosterdi
Bundan sonra cocuklar adda yok dedii bumudur budur

selam nabersinizz
tatil günü ben yine yalnızım offff neyseki yarım gün çalışcak kociş 2 gibin gelir inş
sizler napınızz
gece baya kıllatmışınız yaw şarkılar türküler yanında dönerler pastalar valla mubabbet baya iç açıcıymış
hasta bebişler nasıl bugün
iboşcum yusufumun ateşi düşmüştür inş
güsel gelinim cemrem nasıl:asigim: iileşti mi celen kız bak biz yarın öğleden sonra çıkacaz akşam da düğüne gidiyik
pazar günü ordasınız dii mi pazar günü cemre de iyi olursa buluşalım bak ararım ben yinee seni ya siz gelirsiniz orduevine pazar günü brunch oluyii merkez orduevinde ben bayılıym onun brunch ına ucu bucağı görülmiyo çeşitlerincokacimcoook
yada biz optimuma gelirik sizze yakınmış herhald
laptopu götürmicez o yüzden ankaradayken pek nete gircemi sanmıyom belkim bir iki orduevinden girer kk yı teftiş ederimşakkıdı
neyse şimdi ütü neyim yapcam valiz haırlığa girişcem yine gelirim:a015:

ulen ne bebekmiş ne attaymıs beee kaydirigubbakcemile3 dünden beri bunun üstünde kaldık kaydirigubbakcemile3

ya bugun neden cıkmıonuz ki :mymeka: biz pazar sabahı cıkıcaz yolaaaa :çok üzgünüm: gerci dün kocacımlan konustuk buluscanız mı dedi dedmi onlar ctesi geliolar o gunde düğün varmıs dedim bakarız dedi :sm_confused:

selam kızlarrr:az once yazdım bişileer ama net gıttı,yazdıklarım sılındi..
herkes ıyıdır umarım ve hasta bebeklerımız ıyılesmıstır inş..bız ıyıyızz cok sukurrrr....
ılk defa tarhana denıycem bugun ıklıme.bakalım sevecekmii...

selam kızlar ben geldim..
napıyosunuz. ela uyuyo şehriyeli tavuk çorbası yaptım. içine biraz da bebe ekmeği kouydum.. ela hanım 70 cc kadar içti gerisi duruyo. uyanınca yine içirmeye çalışçam. çorba okadar da güzel olmuştu ki..senağlama

yaa yine yemiş neden üzülüyosun :teselli: ilk kez mi veriyorsun.. kalanını uyanınca yedirmeye çalış ben öyle yapıyorum.. çorbayı biberonla mı veriyorsun :uhm:

eylül de uyuyo şimdi uyanınca öğlen yimeği yicek şimdiden strese girdim ayyy fenalık geliyor yaaa ne zaman alışcaklarrr hep böyle mi olcakkkkk delikafadulden

kocam emekli olmaya karar verdi
allah izin verirse seneye izmire dönüp anaokulu acmayı planlıoruz

yaa yine yemiş neden üzülüyosun :teselli: ilk kez mi veriyorsun.. kalanını uyanınca yedirmeye çalış ben öyle yapıyorum.. çorbayı biberonla mı veriyorsun :uhm:

yok canım ela hiç biberon almadıki.. kaydirigubbakcemile2hamileyken aldığım biberonlar öylece duruyo.
mama kapları almıştım üzerlerinde ölçleri var cc olarak. ne kadar yediğini biliyorum. iyi oluyor..a.s
şehriyeli tavuk çorbasını ilk kez verdim. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…