2008 Ekim Anneleri

sizce olur mu yaaaa??oda bana soruo yapabilirmiyiz die?yaparız dedim ama dünyanın parasını yatırıcak allah korusun ya kötü bişi olursa?

kocam emekli olmaya karar verdi
allah izin verirse seneye izmire dönüp anaokulu acmayı planlıoruz

benim arkadaşım açtı canım.. adapazarında. burada çok çalışan anne baba var diyordu. işleride şimdi çok iyiymiş. üstelik benim arkadaşım edebiyat öğretmeni. sanırım sen anaokulu öğretmeniydin demi.. sen daha iyi yaparsın zannımca..a.s

ah ah bana kalsa ben dünden çıkmıştım bacum
ama gel gör ki herüf tatil dinlemiyii hala çalıışıyo biraz önce aradı gecikcekmiş hırsızlık mı ne olmuş millet soyuyo bizimki çalışıyootatil günü yapmayın bari

pazar görüşürük öyle gidersiniz olur mu:çok üzgünüm: birlikte kahvaltı yapakcokacimcoook
yoksam yarın öğleden sonra görüşürük zati biz ankaraya girerken optimumun ordan geçiyuk

abowww:1shok: hakettiniz mi loo daha çok gençsiniz ule
gerçi benimki de bıraksalar bugün emekli olacak yıl sayıyoo zaarkaydirigubbakcemile3

anaokulu her zaman kazandırır bacım ama açacak yeri iyi seçmeniz gerekii sanırsam çevrede çok anaokulu olmasa ii olur
bak bizim akraba çocuklarını yollarık size konu komşu şimdiden 10 -15 öğrenci garanti:roflol:

yok yavrum yol yorgunu olmaz.o zaman ben bi kocamlan görüşeyim olmazsa öesajlasırız kaydirigubbakcemile5
o hırsızlarada teessüf ederim tatil işte dimi otur evinde ne soyuyon :mymeka:

malulen olucak edhakcım :a015:
acmayı planladıı yer izmirdeki eski alayın oralar.ne kadar subay astsubay cocuu var topluceeezzz lülülülülülü gönder anam gönder ne kadar varsa gönder delikafadulden

yok yavrum yol yorgunu olmaz.o zaman ben bi kocamlan görüşeyim olmazsa öesajlasırız kaydirigubbakcemile5
o hırsızlarada teessüf ederim tatil işte dimi otur evinde ne soyuyon :mymeka:
yol yorgunu:uhm: 2 saatlik yola mı:uhm:

o hırkızları bi yaklarsamkötükedihüso

malulen olucak edhakcım :a015:
acmayı planladıı yer izmirdeki eski alayın oralar.ne kadar subay astsubay cocuu var topluceeezzz lülülülülülü gönder anam gönder ne kadar varsa gönder delikafadulden

he heee biz de izmire tayin olrrsak eray ı gönderirim saa artıkım yola getiriverirsin benim sıpayıkaydirigubbakcemile3

aman ne biliim yaa içime sinmezki benm :çok üzgünüm:

kız delü valla görüşmeden ankara sınırından koymam sizi
kocama sölerim candarmalar çevirir sizikaydirigubbakcemile3
sizin yolunuz uzun erken çıkmak isterse kocişin anlarım benimki de tatil dönüşü akşam olmadan hep evde olmak ister
erken çıkmakta kararlıysanız yarın ayarlayalım sen konuş kocişle
bak pazar kahvaltısı da pek cazip bi teklüf:jeyyar:

sizce olur mu yaaaa??oda bana soruo yapabilirmiyiz die?yaparız dedim ama dünyanın parasını yatırıcak allah korusun ya kötü bişi olursa?

bızde iacmayı dusunuyoruz ama yakın zamanda değil..rısklı bır ıs ya cemencım..benım iki arkadas actı hemde alsacakta cok guzel bıryerdeydı .yerı.okdar guzel bır okuldu kı hersey yenı gıcır gıcır...cok ogrencı olmadı malsef..bırkac ay sonra kapatmak zounda kaldı cok zarar etti...dusun dadah hıc acılmamıs oyuncaklar vardıı kapatırken...inşalah basarılı olursunuz..tuttugu zamanda ınanılmaz para getıren bır ıs..eskı alayın yerı nerdekı bu arada*?
seneye yardımcı oluruzzz inş size...:icecream:

iklim yana dogru yuvarlana yuvarlana tum salonu gezıo.öğrendı.bunu hızlı br sekılde yapıo bıde yaa.
az once uzaktan yanıma done done geldı,bacagıma sarıldıkaydirigubbakcemile3

kk için aç daha iyi bissirü sıpacan buluruz :lepi:
iklim yana dogru yuvarlana yuvarlana tum salonu gezıo.öğrendı.bunu hızlı br sekılde yapıo bıde yaa.
az once uzaktan yanıma done done geldı,bacagıma sarıldıkaydirigubbakcemile3
maşallah iklime ne tatlı oluyolar dimi annesi bakalım daha neler yapacaklar

Zambaklan dbest resimlerinizi koyun ulen de saciniza bakalim bende boyatacam bakiyimda fikir olsun ben burda yokken koymeyin ama

merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…