kocam emekli olmaya karar verdi
allah izin verirse seneye izmire dönüp anaokulu acmayı planlıoruz
ulen ne bebekmiş ne attaymıs beee kaydirigubbakcemile3 dünden beri bunun üstünde kaldık kaydirigubbakcemile3
ya bugun neden cıkmıonuz ki :mymeka: biz pazar sabahı cıkıcaz yolaaaa :çok üzgünüm: gerci dün kocacımlan konustuk buluscanız mı dedi dedmi onlar ctesi geliolar o gunde düğün varmıs dedim bakarız dedi :sm_confused:
ah ah bana kalsa ben dünden çıkmıştım bacum
ama gel gör ki herüf tatil dinlemiyii hala çalıışıyo biraz önce aradı gecikcekmiş hırsızlık mı ne olmuşmillet soyuyo bizimki çalışıyoo tatil günü yapmayın bari
pazar görüşürük öyle gidersiniz olur mu:çok üzgünüm: birlikte kahvaltı yapakcokacimcoook
yoksam yarın öğleden sonra görüşürük zati biz ankaraya girerken optimumun ordan geçiyuk
abowww:1shok: hakettiniz mi loo daha çok gençsiniz ule
gerçi benimki de bıraksalar bugün emekli olacak yıl sayıyoo zaarkaydirigubbakcemile3
anaokulu her zaman kazandırır bacım ama açacak yeri iyi seçmeniz gerekii sanırsam çevrede çok anaokulu olmasa ii olur
bak bizim akraba çocuklarını yollarık size konu komşu şimdiden 10 -15 öğrenci garanti:roflol:
yol yorgunu:uhm: 2 saatlik yola mı:uhm:yok yavrum yol yorgunu olmaz.o zaman ben bi kocamlan görüşeyim olmazsa öesajlasırız kaydirigubbakcemile5
o hırsızlarada teessüf ederim tatil işte dimi otur evinde ne soyuyon :mymeka:
yol yorgunu:uhm: 2 saatlik yola mı:uhm:
o hırkızları bi yaklarsamkötükedihüso
malulen olucak edhakcım :a015:
acmayı planladıı yer izmirdeki eski alayın oralar.ne kadar subay astsubay cocuu var topluceeezzz lülülülülülü gönder anam gönder ne kadar varsa gönder delikafadulden
aman ne biliim yaa içime sinmezki benm :çok üzgünüm:
sizce olur mu yaaaa??oda bana soruo yapabilirmiyiz die?yaparız dedim ama dünyanın parasını yatırıcak allah korusun ya kötü bişi olursa?
kk için aç daha iyi bissirü sıpacan buluruz :lepi:kocam emekli olmaya karar verdi
maşallah iklime ne tatlı oluyolar dimi annesi bakalım daha neler yapacaklariklim yana dogru yuvarlana yuvarlana tum salonu gezıo.öğrendı.bunu hızlı br sekılde yapıo bıde yaa.
az once uzaktan yanıma done done geldı,bacagıma sarıldıkaydirigubbakcemile3
kk için aç daha iyi bissirü sıpacan buluruz :lepi:
maşallah iklime ne tatlı oluyolar dimi annesi bakalım daha neler yapacaklar
merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?