bugün 6,5 aylık oldukkk kutlayasım geldiii teyteyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :roflol:
selam nabersinizz
tatil günü ben yine yalnızım offff neyseki yarım gün çalışcak kociş 2 gibin gelir inş
sizler napınızz
gece baya kıllatmışınız yaw şarkılar türküler yanında dönerler pastalar valla mubabbet baya iç açıcıymış
hasta bebişler nasıl bugün
iboşcum yusufumun ateşi düşmüştür inş
güsel gelinim cemrem nasıl:asigim: iileşti mi celen kız bak biz yarın öğleden sonra çıkacaz akşam da düğüne gidiyik
pazar günü ordasınız dii mi pazar günü cemre de iyi olursa buluşalım bak ararım ben yinee seni ya siz gelirsiniz orduevine pazar günü brunch oluyii merkez orduevinde ben bayılıym onun brunch ına ucu bucağı görülmiyo çeşitlerincokacimcoook
yada biz optimuma gelirik sizze yakınmış herhald
laptopu götürmicez o yüzden ankaradayken pek nete gircemi sanmıyom belkim bir iki orduevinden girer kk yı teftiş ederimşakkıdı
neyse şimdi ütü neyim yapcam valiz haırlığa girişcem yine gelirim:a015:
selam kızlarrr:az once yazdım bişileer ama net gıttı,yazdıklarım sılındi..
herkes ıyıdır umarım ve hasta bebeklerımız ıyılesmıstır inş..bız ıyıyızz cok sukurrrr....
ılk defa tarhana denıycem bugun ıklıme.bakalım sevecekmii...
selam kızlar ben geldim..
napıyosunuz. ela uyuyo şehriyeli tavuk çorbası yaptım. içine biraz da bebe ekmeği kouydum.. ela hanım 70 cc kadar içti gerisi duruyo. uyanınca yine içirmeye çalışçam. çorba okadar da güzel olmuştu ki..senağlama
eylül de uyuyo şimdi uyanınca öğlen yimeği yicek şimdiden strese girdim ayyy fenalık geliyor yaaa ne zaman alışcaklarrr hep böyle mi olcakkkkk delikafadulden
hoşgeldin canım.a.s.merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...
:roflol::roflol: kutlayalım ule senimi kırcem :teytey::teytey:
sagol yafrim düştü. ama bende bıttım 4 gundur-tatlicadiarzu-
benım sıpa yalayıp yuttuydu tarhanayı:mymeka:
bıberonla mı verıon. benımkı ınadına ogurup kusuo ysaaaaa:mymeka:
ayyyy hatırlatma delı olacam delikafaduldendelikafadulden
merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...
:roflol::roflol: kutlayalım ule senimi kırcem :teytey::teytey:
sagol yafrim düştü. ama bende bıttım 4 gundur-tatlicadiarzu-
benım sıpa yalayıp yuttuydu tarhanayı:mymeka:
bıberonla mı verıon. benımkı ınadına ogurup kusuo ysaaaaa:mymeka:
ayyyy hatırlatma delı olacam delikafaduldendelikafadulden
hoşbulduk! Teşekkür ederim!
Kutlama varmış kutlayalım arkadaşlar!!!!
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende artık eve gidiyorum işteydimde bende bunu kutlayayım bare! Bebişim evde annişini bekliyor!!!
yarın görüşürüz hadi byeeee!:sm_cool:
Zambaklan dbest resimlerinizi koyun ulen de saciniza bakalim bende boyatacam bakiyimda fikir olsun ben burda yokken koymeyin ama
yol yorgunu:uhm: 2 saatlik yola mı:uhm:
o hırkızları bi yaklarsamkötükedihüso
kız delü valla görüşmeden ankara sınırından koymam sizi
kocama sölerim candarmalar çevirir sizikaydirigubbakcemile3
sizin yolunuz uzun erken çıkmak isterse kocişin anlarım benimki de tatil dönüşü akşam olmadan hep evde olmak ister
erken çıkmakta kararlıysanız yarın ayarlayalım sen konuş kocişle
bak pazar kahvaltısı da pek cazip bi teklüf:jeyyar:
kk için aç daha iyi bissirü sıpacan buluruz :lepi:
maşallah iklime ne tatlı oluyolar dimi annesi bakalım daha neler yapacaklar
Ben geldiimm misafirim gitti hemen bi bakiyim dedim naptiniz
merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...
iklimde sevdi..ama içine ekmek koymustum puturler onu rahatsız ettı bıraz.ama yınede yedi..şimdi uyuyor.uyanınca sırada yoğurt var.cok severek yıyorsositososito
hayırlı cumalar ekim anneleri.........
hoşbulduk! Teşekkür ederim!
Kutlama varmış kutlayalım arkadaşlar!!!!
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende artık eve gidiyorum işteydimde bende bunu kutlayayım bare! Bebişim evde annişini bekliyor!!!
yarın görüşürüz hadi byeeee!:sm_cool:
Hosgeldin yavru sende dustun agimiza gelcen tabi hadi yarin gorusuruk
kızımın yeni mercedesihihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meran gelmedımı ??gecmıs sayflara ara ara baktım,mesajını gorduuumu hatırlamıyorum.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?