2008 Ekim Anneleri

bugün 6,5 aylık oldukkk kutlayasım geldiii teyteyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :roflol:

:roflol::roflol: kutlayalım ule senimi kırcem :teytey::teytey:
sagol yafrim düştü. ama bende bıttım 4 gundur-tatlicadiarzu-
benım sıpa yalayıp yuttuydu tarhanayı:mymeka:
bıberonla mı verıon. benımkı ınadına ogurup kusuo ysaaaaa:mymeka:
eylül de uyuyo şimdi uyanınca öğlen yimeği yicek şimdiden strese girdim ayyy fenalık geliyor yaaa ne zaman alışcaklarrr hep böyle mi olcakkkkk delikafadulden

ayyyy hatırlatma delı olacam delikafaduldendelikafadulden

merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...
hoşgeldin canım.a.s.

yok şeker biberon değil. mama kapları almıştım.üzerinde ccleri yazıyooa.s

hoşbulduk! Teşekkür ederim!
Kutlama varmış kutlayalım arkadaşlar!!!!

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bende artık eve gidiyorum işteydimde bende bunu kutlayayım bare! Bebişim evde annişini bekliyor!!!

yarın görüşürüz hadi byeeee!:sm_cool:

iklimde sevdi..ama içine ekmek koymustum puturler onu rahatsız ettı bıraz.ama yınede yedi..şimdi uyuyor.uyanınca sırada yoğurt var.cok severek yıyorsositososito

bu arada dıkkat et bağımlılık yaparr:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

yol yorgunu:uhm: 2 saatlik yola mı:uhm:

o hırkızları bi yaklarsamkötükedihüso

ben de nöbetteyken içimden saymadığım küfür kalmazdı kaydirigubbakcemile3 hele hafta sonu insanın siniri bozuluyo, yat evinde dimi, pazartesi gün mesai başlayınca sende başla :roflol:
bizi de koyma bizi deeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden
kk için aç daha iyi bissirü sıpacan buluruz :lepi:

maşallah iklime ne tatlı oluyolar dimi annesi bakalım daha neler yapacaklar

azgın tekeler için de özel bi eğitim poroooramı olcikmi acaba :roflol::roflol:
Ben geldiimm misafirim gitti hemen bi bakiyim dedim naptiniz

heç napalım anacım,şahsım adına sööliiim sıpacanlan boğuşuyom, sabahtan beri 2 defa kustu, neymiş pütürlü yimicekmiş :mymeka: sen napyon
merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...

anaaaaaaaaa denizlilimişsin len seeenn, gel hemşerim gel öpüjemŞeniz

iklimde sevdi..ama içine ekmek koymustum puturler onu rahatsız ettı bıraz.ama yınede yedi..şimdi uyuyor.uyanınca sırada yoğurt var.cok severek yıyorsositososito

len benim azgın teke yicek aslında, ya o gün tarhana çorbasını nasıl yedi anlamıyom, kocaman kocaman ekmekler vardı içinde, nohut büyüklüğünde hatta daha büyük olanları vardı, gık demedi yidi yaaaa, geberdecüm bak sinirim geliyo :mymeka:kötükedihüso
hayırlı cumalar ekim anneleri.........

sağol yafrim sana da hayırlı cumalar gel öpiiimm Şeniz

Hosgeldin yavru sende dustun agimiza gelcen tabi hadi yarin gorusuruk

KIZLARR ıKLıM GERIYE EMEKLIYORRR
annem derkı gerıye emekler bebekler once..
emeklememız yakın galıbaa:asigim:

kızımın yeni mercedesihihoyyythihoyyytalkisalkisalkis

Eklentiler

• $DSC00125.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 23
cok guzelmıs leylacım mercedesınızz..
sıpanında hosuna gıtmıs belli nasıl sırıtmıss canummsırnaşık şey
bızı de gezdirsenızeeeealkisalkisalkis

Tesekkur edriz teyzelerii cok sevdi zillos fir donuyo evi bugun misfiri gonderiyodum odadaon cikti ta disari kapiya kadar geldi disari cikmaya cabaliyo cikip gidecek mutlaka gozumun onunde olmasi lazim odada amcasi vardi bende mutfaktaydim o bile gormemis iki dk da kendiyle ayni boydaki sehpanin ustundeki dantelleri cicegi hepsini yere atmis hic bos birakmaya gelmiyo

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mercedesine bak hacerin bizimde vosvosumuz var anam ama erken koymuyom daha
celen len anaokulu açcanız he bende düşünüyomda sermiye yok yavrum
iklime bak dön bababa dönelim yapıy
bi beyezambakcım sormuş bizi aşk olsun size :dilcikar:
zambakım öptüm anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…