2008 Ekim Anneleri

Buara bayaa zayifladim haa gobek felan gitti eskisine gore fazla kalmadi tartilmadim ama belli ohh ohh hacerin beni buara cok yordugu hemen belli olduu aslinda iyimi yapti ne

yağmurcum sürprizzzzzzzzz:dance:çikolata 5.dişini çıkarıyoooooooooooooo:teytey:

he anam herif erken cıkalım gündüz gözüylen eve girelim dio.siz yarın kac gibi burda olcaanız?düğüne kacta gitceenixz?siz bunlrı bi ayarlayında ben herifle ona göre konusayım.
gaziemir.şirinyer-buca dedik ama artık orda iş yok.anaoukulu dedinmi orayı gösteriolar artık kaydirigubbakcemile3

hadi maşallaaahh leeeeennn Şeniz buarada hiç kıskanmadım hıh :dilcikar:

merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...
hoşgeldin ama iyi mi ettin kötü mü bilmem insan bir girdimi bi daha çıkamıyo burdan bağımlılık yapıyo
bende yeni boyattım leyloş hemde çok sevdim saç rengimi.. akşam koyam da bakyerimseniben
koy da bakalım yerimseniben

hayırlı cumalar ekim anneleri.........
hayırlı cumalr canım
KIZLARR İKLİM GERIYE EMEKLIYORRR
annem derkı gerıye emekler bebekler once..
emeklememız yakın galıbaa:asigim:
maşallah iklime bende öyle duydum ilk geriye emeklermiş bebkler

kızımın yeni mercedesihihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
hsyırlı olsun mercedesiniz güle güle binsin hacer hatta zıplaya zıplaya binsin :jeyyar:

gülçe de delikafadulden gülçe de delikafadulden herşeyi yere atıyo döküyo kırıyo ama çok tatlı oluyo :asigim:

Kizlar koyun ya cok tatli oluyolar gerci siz cocugunuzu daha iyi bilirsiniz hacer hazirdi yurutece binmeye artik uzun sureli olmasada desteksiz oturuyo ve hep elinden tutu evde yurumek istiyodu yatmayi sevmiyo illa ayakta dikilecek yurutecide cok sevdi gorunce heycenlaniyo icine koyunca nasil cirpiniyo onundeki oyuncaklari cok seviyo bu yurutec zaten sallamali alti ters cevriliyo sallanan sekil aliyo ben icinde oynasin diye bazen sallanan pozisyona getiriyom o zaman yuruyup bi yere gidmeiyo

leylacım sen yoğurdu poşete sardım daha güzel tuttu yazmıştın nasıl yapıyosun canım yaa tarif edermisin?

öptüm canım Şeniz

Buara bayaa zayifladim haa gobek felan gitti eskisine gore fazla kalmadi tartilmadim ama belli ohh ohh hacerin beni buara cok yordugu hemen belli olduu aslinda iyimi yapti ne
bende kilo aldıım :çok üzgünüm: çok iştahlıyım çoooooooooooooooook

hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ben de hiiiiç kıskanmadım

sağol teyzesiiiiiiii darısı Cemreye Giray gibi ağrısız inşallah:lepi:kıskanma valla memeyi nasıl koparıyo kanatıyosenağlama

öptüm canım Şeniz

bende kilo aldıım :çok üzgünüm: çok iştahlıyım çoooooooooooooooook

hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ben de hiiiiç kıskanmadım

sağol teyzesiiiiiiiiii,darısı Şevvalimizehihoyyyt valla kıskanma koparıyo herşeyi:çok üzgünüm:

kızımın yeni mercedesihihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
güle güle binsin canım..kaydirigubbakcemile2
evet leylacım aman dikkat et..a.s
oo maşallah.. bizim de iki dişimiz var. çok tatlı oluyoo hep ağzını açıp dişini gösteriyo.. a.s

akşam koyayım şeker buralardaysanyerimseniben

kızlarr bende merak ettim meranı iyice.. geçen gün dbest konuşmuş ama acaba iyileşmedi mi nisan hala. ishali geçmedi mi daha.. ayy kıymama kuzuya yaa. halsiz bırakır bu ishal insanı.. iyileşşis şu kuzular artık..:çok üzgünüm:

hasta bebek istemiyorum..:çok üzgünüm:

leylacım sen yoğurdu poşete sardım daha güzel tuttu yazmıştın nasıl yapıyosun canım yaa tarif edermisin?

Canim normal bildigin gibi yogurtu mayaladim sonra hani onu beze felan sarip sarmaliyoz ya ben sarmadim sadece market posetleri varyo onun icine koydum acik yer kalmayacak sekilde uclarini kabin altina sokusturdum tuttu oteki turlude tutuyoduda simdi daha pratik mayala sok posete tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…