kızımın yeni mercedesihihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mercedesine bak hacerin bizimde vosvosumuz var anam ama erken koymuyom daha
celen len anaokulu açcanız he bende düşünüyomda sermiye yok yavrum
iklime bak dön bababa dönelim yapıy
bi beyezambakcım sormuş bizi aşk olsun size :dilcikar:
zambakım öptüm anam
he anam herif erken cıkalım gündüz gözüylen eve girelim dio.siz yarın kac gibi burda olcaanız?düğüne kacta gitceenixz?siz bunlrı bi ayarlayında ben herifle ona göre konusayım.kız delü valla görüşmeden ankara sınırından koymam sizi
kocama sölerim candarmalar çevirir sizikaydirigubbakcemile3
sizin yolunuz uzun erken çıkmak isterse kocişin anlarım benimki de tatil dönüşü akşam olmadan hep evde olmak ister
erken çıkmakta kararlıysanız yarın ayarlayalım sen konuş kocişle
bak pazar kahvaltısı da pek cazip bi teklüf:jeyyar:
gaziemir.şirinyer-buca dedik ama artık orda iş yok.anaoukulu dedinmi orayı gösteriolar artık kaydirigubbakcemile3
bızde iacmayı dusunuyoruz ama yakın zamanda değil..rısklı bır ıs ya cemencım..benım iki arkadas actı hemde alsacakta cok guzel bıryerdeydı .yerı.okdar guzel bır okuldu kı hersey yenı gıcır gıcır...cok ogrencı olmadı malsef..bırkac ay sonra kapatmak zounda kaldı cok zarar etti...dusun dadah hıc acılmamıs oyuncaklar vardıı kapatırken...inşalah basarılı olursunuz..tuttugu zamanda ınanılmaz para getıren bır ıs..eskı alayın yerı nerdekı bu arada*?
seneye yardımcı oluruzzz inş size...:icecream:
yağmurcum sürprizzzzzzzzz:dance:çikolata 5.dişini çıkarıyoooooooooooooo:teytey:
hoşgeldin ama iyi mi ettin kötü mü bilmem insan bir girdimi bi daha çıkamıyo burdan bağımlılık yapıyomerhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...
koy da bakalım yerimsenibenbende yeni boyattım leyloş hemde çok sevdim saç rengimi.. akşam koyam da bakyerimseniben
hayırlı cumalr canımhayırlı cumalar ekim anneleri.........
maşallah iklime bende öyle duydum ilk geriye emeklermiş bebklerKIZLARR İKLİM GERIYE EMEKLIYORRR
annem derkı gerıye emekler bebekler once..
emeklememız yakın galıbaa:asigim:
hsyırlı olsun mercedesiniz güle güle binsin hacer hatta zıplaya zıplaya binsin :jeyyar:kızımın yeni mercedesihihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
Tesekkur edriz teyzelerii cok sevdi zillos fir donuyo evi bugun misfiri gonderiyodum odadaon cikti ta disari kapiya kadar geldi disari cikmaya cabaliyo cikip gidecek mutlaka gozumun onunde olmasi lazim odada amcasi vardi bende mutfaktaydim o bile gormemis iki dk da kendiyle ayni boydaki sehpanin ustundeki dantelleri cicegi hepsini yere atmis hic bos birakmaya gelmiyo
öptüm canım Şenizselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mercedesine bak hacerin bizimde vosvosumuz var anam ama erken koymuyom daha
celen len anaokulu açcanız he bende düşünüyomda sermiye yok yavrum
iklime bak dön bababa dönelim yapıy
bi beyezambakcım sormuş bizi aşk olsun size :dilcikar:
zambakım öptüm anam
bende kilo aldıım :çok üzgünüm: çok iştahlıyım çoooooooooooooooookBuara bayaa zayifladim haa gobek felan gitti eskisine gore fazla kalmadi tartilmadim ama belli ohh ohh hacerin beni buara cok yordugu hemen belli olduu aslinda iyimi yapti ne
hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:yağmurcum sürprizzzzzzzzz:dance:çikolata 5.dişini çıkarıyoooooooooooooo:teytey:
he anam herif erken cıkalım gündüz gözüylen eve girelim dio.siz yarın kac gibi burda olcaanız?düğüne kacta gitceenixz?siz bunlrı bi ayarlayında ben herifle ona göre konusayım.
gaziemir.şirinyer-buca dedik ama artık orda iş yok.anaoukulu dedinmi orayı gösteriolar artık kaydirigubbakcemile3
hadi maşallaaahh leeeeennn Şeniz buarada hiç kıskanmadım hıh :dilcikar:
öptüm canım Şeniz
bende kilo aldıım :çok üzgünüm: çok iştahlıyım çoooooooooooooooook
hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ben de hiiiiç kıskanmadım
güle güle binsin canım..kaydirigubbakcemile2kızımın yeni mercedesihihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
evet leylacım aman dikkat et..a.sTesekkur edriz teyzelerii cok sevdi zillos fir donuyo evi bugun misfiri gonderiyodum odadaon cikti ta disari kapiya kadar geldi disari cikmaya cabaliyo cikip gidecek mutlaka gozumun onunde olmasi lazim odada amcasi vardi bende mutfaktaydim o bile gormemis iki dk da kendiyle ayni boydaki sehpanin ustundeki dantelleri cicegi hepsini yere atmis hic bos birakmaya gelmiyo
oo maşallah..yağmurcum sürprizzzzzzzzz:dance:çikolata 5.dişini çıkarıyoooooooooooooo:teytey:
sağol teyzesiiiiiiiiii,darısı Şevvalimizehihoyyyt valla kıskanma koparıyo herşeyi:çok üzgünüm:
hoşgeldin ama iyi mi ettin kötü mü bilmem insan bir girdimi bi daha çıkamıyo burdan bağımlılık yapıyo
koy da bakalım yerimseniben
hayırlı cumalr canım
maşallah iklime bende öyle duydum ilk geriye emeklermiş bebkler
hsyırlı olsun mercedesiniz güle güle binsin hacer hatta zıplaya zıplaya binsin :jeyyar:
gülçe de delikafadulden gülçe de delikafadulden herşeyi yere atıyo döküyo kırıyo ama çok tatlı oluyo :asigim:
emmiyo ki :çok üzgünüm: bıraktı
leylacım sen yoğurdu poşete sardım daha güzel tuttu yazmıştın nasıl yapıyosun canım yaa tarif edermisin?
akşam koyayım şeker buralardaysanyerimseniben
Meranin annesi sagolsun ee nede olsa kayserili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?