güle güle binsin canım..kaydirigubbakcemile2
evet leylacım aman dikkat et..a.s
oo maşallah..bizim de iki dişimiz var. çok tatlı oluyoo hep ağzını açıp dişini gösteriyo.. a.s
:1shok: :1shok: :1no2: :1no2: olamaaaaazzz :1no2:sağol teyzesiiiiiiii darısı Cemreye Giray gibi ağrısız inşallah:lepi:kıskanma valla memeyi nasıl koparıyo kanatıyosenağlama
kociş yok bebişe görümcem bakıyo hep buralardayım :lepi:
yağmurcum sürprizzzzzzzzz:dance:çikolata 5.dişini çıkarıyoooooooooooooo:teytey:
kızlarr bende merak ettim meranı iyice.. geçen gün dbest konuşmuş ama acaba iyileşmedi mi nisan hala. ishali geçmedi mi daha.. ayy kıymama kuzuya yaa. halsiz bırakır bu ishal insanı.. iyileşşis şu kuzular artık..:çok üzgünüm:
hasta bebek istemiyorum..:çok üzgünüm:
:1shok: :1shok: :1no2: :1no2: olamaaaaazzz :1no2:
şş baa bak hele zambak karısı bi ara gülcem orta kulak iltiha bı olduydu nasıl oldu şindik :sm_confused:
iyi akşamlar arkadaslar.
mısafırım var bugun.bırazdan gelırler.öptüm hepnızı.
kocam emekli olmaya karar verdi
allah izin verirse seneye izmire dönüp anaokulu acmayı planlıoruz
sizce olur mu yaaaa??oda bana soruo yapabilirmiyiz die?yaparız dedim ama dünyanın parasını yatırıcak allah korusun ya kötü bişi olursa?
Zambaklan dbest resimlerinizi koyun ulen de saciniza bakalim bende boyatacam bakiyimda fikir olsun ben burda yokken koymeyin ama
merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...
KIZLARR İKLİM GERIYE EMEKLIYORRR
annem derkı gerıye emekler bebekler once..
emeklememız yakın galıbaa:asigim:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mercedesine bak hacerin bizimde vosvosumuz var anam ama erken koymuyom daha
celen len anaokulu açcanız he bende düşünüyomda sermiye yok yavrum
iklime bak dön bababa dönelim yapıy
bi beyezambakcım sormuş bizi aşk olsun size :dilcikar:
zambakım öptüm anam
Buara bayaa zayifladim haa gobek felan gitti eskisine gore fazla kalmadi tartilmadim ama belli ohh ohh hacerin beni buara cok yordugu hemen belli olduu aslinda iyimi yapti ne
Kizlar koyun ya cok tatli oluyolar gerci siz cocugunuzu daha iyi bilirsiniz hacer hazirdi yurutece binmeye artik uzun sureli olmasada desteksiz oturuyo ve hep elinden tutu evde yurumek istiyodu yatmayi sevmiyo illa ayakta dikilecek yurutecide cok sevdi gorunce heycenlaniyo icine koyunca nasil cirpiniyo onundeki oyuncaklari cok seviyo bu yurutec zaten sallamali alti ters cevriliyo sallanan sekil aliyo ben icinde oynasin diye bazen sallanan pozisyona getiriyom o zaman yuruyup bi yere gidmeiyo
emmiyo ki :çok üzgünüm: bıraktı
ben de annemde kilo almış olabilirim kaydirigubbakcemile3 ayy arkadaşlarım geldi ya geçen gün, beni görünce daha kapıdan girerken git gözümüz görmesin diyolar, birisi hiç doğum yapmadı daha 75 kg :1shok: diğeri bir çocuk annesi 80 kg ikisi de benden 10 cm kısalar :1shok: ama çok seviyorum onları lise arkadaşlarımmm :asigim:
eylül burda yürüteç krizine girdi kaydirigubbakcemile3 yazık yaaa yavrum ayağa dikilince hızlı hızlı adım atıyor yürücekmiş kaydirigubbakcemile3
hadi yaa artık hiç emmiyo mu :çok üzgünüm: olsun yine de altı ay emdi ya napalım
benimde görümcem krize girdi bekar daha ve 80 kilodan fazla bana sinir oldu
ah eylülüm benim yürütec gönderimmi :jeyyar:
biz hataya giderken yürütecimizi götürcez yoksa gülçe de durmaz
zaten 1 aydır gecede 1 kere ağlaya ağlaya zorla emiyodu emmek istemiyomuş ama buna şükür ya benim sütüm yoktu nya 3 ay emse yeter diyodum buna da şükür yani
gülçe hiçbişey demiyo sadece çığlık bi ara aguuuuuuuuuu demeye başladı ama şimdi geri unuttueylül dede baba abba diyo yaaaa :asigim:
bi de iki gündür bişeye sinirlenince ellerini yumruk yapıp yanlara uzatıyor kaskatı oluyor woaaa diye tüm gücüyle bağırıyo bu beni korkutuyor ya sinirini kontrol edemiyo gibi kaydirigubbakcemile3 ay görmeniz lazım büyük insan gibi sinirleniyor genelde mama yerken oluyo bu
evet canım götürebiliyorsan mutlaka götür.. aslında en önemlisi mama sandalyesi bence CADIARZU
ben annemlere eylülün park yatağını, bebek arabasını getirdim.. arabayla gelseydik mama sandalyesi ve yürütecini de getircektim
:1shok: ayy çok güzel olur yaa Şeniz
angaraya döneyim hele bakarız
hoşgeldin canım a.s.
maşallahhhh
çankayada açsanıza :jeyyar: eylülü gönderirizzzz alkisalkisalkis
ben de annemde kilo almış olabilirim kaydirigubbakcemile3 ayy arkadaşlarım geldi ya geçen gün, beni görünce daha kapıdan girerken git gözümüz görmesin diyolar, birisi hiç doğum yapmadı daha 75 kg :1shok: diğeri bir çocuk annesi 80 kg ikisi de benden 10 cm kısalar :1shok: ama çok seviyorum onları lise arkadaşlarımmm :asigim:
eylül burda yürüteç krizine girdi kaydirigubbakcemile3 yazık yaaa yavrum ayağa dikilince hızlı hızlı adım atıyor yürücekmiş kaydirigubbakcemile3
zaten 1 aydır gecede 1 kere ağlaya ağlaya zorla emiyodu emmek istemiyomuş ama buna şükür ya benim sütüm yoktu nya 3 ay emse yeter diyodum buna da şükür yani
eylül dede baba abba diyo yaaaa :asigim:
bi de iki gündür bişeye sinirlenince ellerini yumruk yapıp yanlara uzatıyor kaskatı oluyor woaaa diye tüm gücüyle bağırıyo bu beni korkutuyor ya sinirini kontrol edemiyo gibi kaydirigubbakcemile3 ay görmeniz lazım büyük insan gibi sinirleniyor genelde mama yerken oluyo bu
eylül de tam tersine memeye yapışık yaşama planları yapıyo
dışardayken kucağıma almaktan korkuyorum herkesin içinde göğsüme yapışıyo yaaa kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum yarın dönüyoruz :a015: herkese iyi geceler
bizi de koyma bizi deeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden
güle güle kullansın hacerim mercedesini artık babası onun için de bi ehliyet alır kızına:roflol:kızımın yeni mercedesihihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
yağmurcum sürprizzzzzzzzz:dance:çikolata 5.dişini çıkarıyoooooooooooooo:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?