2008 Ekim Anneleri

sağol teyzesiiiiiiii darısı Cemreye Giray gibi ağrısız inşallah:lepi:kıskanma valla memeyi nasıl koparıyo kanatıyosenağlama
:1shok: :1shok: :1no2: :1no2: olamaaaaazzz :1no2:
kociş yok bebişe görümcem bakıyo hep buralardayım :lepi:

şş baa bak hele zambak karısı bi ara gülcem orta kulak iltiha bı olduydu nasıl oldu şindik :sm_confused:

yağmurcum sürprizzzzzzzzz:dance:çikolata 5.dişini çıkarıyoooooooooooooo:teytey:

olm noluyo yavaş yaaa biz daha birini çıkartmadık :1shok:
he ya niye gelmiyo bu kız yav, bende merak ediyom, nisan iyileşmedimi acaba :çok üzgünüm:

:1shok: :1shok: :1no2: :1no2: olamaaaaazzz :1no2:

şş baa bak hele zambak karısı bi ara gülcem orta kulak iltiha bı olduydu nasıl oldu şindik :sm_confused:

ilaç kullanıyoz daha canım bugün sondu bakalım yarın doktora gitcez inşallah geçmiştir cemre nasıl iyi oldu mu kuzucuk

yaaaaa bu dişi olan bi bebeğin dişli resmini koysanıza nasıl görünüyo merak ediyom
bu mesac dişi çıkanların dikkatine

iyi akşamlar arkadaslar.
mısafırım var bugun.bırazdan gelırler.öptüm hepnızı.

kocam emekli olmaya karar verdi
allah izin verirse seneye izmire dönüp anaokulu acmayı planlıoruz

sizce olur mu yaaaa??oda bana soruo yapabilirmiyiz die?yaparız dedim ama dünyanın parasını yatırıcak allah korusun ya kötü bişi olursa?

:1shok: ayy çok güzel olur yaa Şeniz

Zambaklan dbest resimlerinizi koyun ulen de saciniza bakalim bende boyatacam bakiyimda fikir olsun ben burda yokken koymeyin ama

angaraya döneyim hele bakarız

merhaba bende yeni katıldım aranıza! Beminde 6 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. bu kadar... herkeze hoş sohbetler yararlı fikir alış verişleri ...

hoşgeldin canım a.s.

KIZLARR İKLİM GERIYE EMEKLIYORRR
annem derkı gerıye emekler bebekler once..
emeklememız yakın galıbaa:asigim:

maşallahhhh

çankayada açsanıza :jeyyar: eylülü gönderirizzzz alkisalkisalkis

Buara bayaa zayifladim haa gobek felan gitti eskisine gore fazla kalmadi tartilmadim ama belli ohh ohh hacerin beni buara cok yordugu hemen belli olduu aslinda iyimi yapti ne

ben de annemde kilo almış olabilirim kaydirigubbakcemile3 ayy arkadaşlarım geldi ya geçen gün, beni görünce daha kapıdan girerken git gözümüz görmesin diyolar, birisi hiç doğum yapmadı daha 75 kg :1shok: diğeri bir çocuk annesi 80 kg ikisi de benden 10 cm kısalar :1shok: ama çok seviyorum onları lise arkadaşlarımmm :asigim:

eylül burda yürüteç krizine girdi kaydirigubbakcemile3 yazık yaaa yavrum ayağa dikilince hızlı hızlı adım atıyor yürücekmiş kaydirigubbakcemile3

benimde görümcem krize girdi bekar daha ve 80 kilodan fazla bana sinir oldu

ah eylülüm benim yürütec gönderimmi :jeyyar:
biz hataya giderken yürütecimizi götürcez yoksa gülçe de durmaz

benimde görümcem krize girdi bekar daha ve 80 kilodan fazla bana sinir oldu

ah eylülüm benim yürütec gönderimmi :jeyyar:
biz hataya giderken yürütecimizi götürcez yoksa gülçe de durmaz

evet canım götürebiliyorsan mutlaka götür.. aslında en önemlisi mama sandalyesi bence CADIARZU
ben annemlere eylülün park yatağını, bebek arabasını getirdim.. arabayla gelseydik mama sandalyesi ve yürütecini de getircektim

eylül dede baba abba diyo yaaaa :asigim:

bi de iki gündür bişeye sinirlenince ellerini yumruk yapıp yanlara uzatıyor kaskatı oluyor woaaa diye tüm gücüyle bağırıyo bu beni korkutuyor ya sinirini kontrol edemiyo gibi kaydirigubbakcemile3 ay görmeniz lazım büyük insan gibi sinirleniyor genelde mama yerken oluyo bu

zaten 1 aydır gecede 1 kere ağlaya ağlaya zorla emiyodu emmek istemiyomuş ama buna şükür ya benim sütüm yoktu nya 3 ay emse yeter diyodum buna da şükür yani

eylül de tam tersine memeye yapışık yaşama planları yapıyo

dışardayken kucağıma almaktan korkuyorum herkesin içinde göğsüme yapışıyo yaaa kaydirigubbakcemile3

gülçe hiçbişey demiyo sadece çığlık bi ara aguuuuuuuuuu demeye başladı ama şimdi geri unuttu

bizim mama sandalyemis yok :çok üzgünüm:

dbest hoşgeldin yafrim, kudurttunmu len milleti :roflol::roflol: o kadar da yiyon nereye gidiyo anlamıyom yav kaydirigubbakcemile3
zaten 1 aydır gecede 1 kere ağlaya ağlaya zorla emiyodu emmek istemiyomuş ama buna şükür ya benim sütüm yoktu nya 3 ay emse yeter diyodum buna da şükür yani

ah gülçe ah, çiğneyecüm bu bebeleri yav, misler gibi anasının sütü dururkene ahhhh ahhhh senağlama
vayyy lülüye bak sen, neler de yaparmış, yisin onu iboş deezesi kaydirigubbakcemile3 len bunlar sinirlenmeyi de öğrendiler galiba, benim sıpa bir süredir aynı lülünün yaptığı gibi yapıyo, byle ellerini yumruk yapıyo iki yana açıyo gözlerini pörtletiyo kasıyo kendini ııhhhhh yapıyo delirecem:roflol::roflol: bi de biz artıkın püüüüüüüü püpppp büpppp bapppp gibi kombinasoynları çok güzel yapıyoruz, yemek yedirirkene de ppppppüppppppp yapıyo, anasını satim bugün banyo yaptım tertemiz cicilerimin üzerine püskürttü :mymeka: kaydirigubbakcemile3
eylül de tam tersine memeye yapışık yaşama planları yapıyo

dışardayken kucağıma almaktan korkuyorum herkesin içinde göğsüme yapışıyo yaaa kaydirigubbakcemile3

ya dbest anam bu ikisinin ortası yokmu yaa, ya memeye yapışıyolar yada hiç istemiyolar, sinir oluyom haaaaa :mymeka:

bizi de koyma bizi deeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden

nereee koymıın len:uhm:
kızımın yeni mercedesihihoyyythihoyyytalkisalkisalkis
güle güle kullansın hacerim mercedesini artık babası onun için de bi ehliyet alır kızına:roflol:
yağmurcum sürprizzzzzzzzz:dance:çikolata 5.dişini çıkarıyoooooooooooooo:teytey:

beşinci mi abowwwwwww:1shok: bizimkiler birinci dişlerini çıkarana kadar giray 20 lik dişerini bilem çıkaracak nerdeyse maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…