2008 Ekim Anneleri

yavrular ben gidiyom çok pis uykum geldi, hayde öptüm en datlu yerlerinizden :jeyyar: porguramımıza yarın aynı saatte kaldığıımız yerden devam edecük, görüşmek üzere esen kalınız, mucuk filan yani :))

valla bende daha gosterıslı bısı beklıyordum ama begenmedım..
hele saçları ne bıcımdı ole yataktak kalkmıs gıbı.bozulmustu yaaaa
hız ozenılmemıs gıbıydı saca kıyafete..
1. lık yoktu bugun canım yarı fnaldı bugun fınale kalanlar bellı oldu.bızde fınaldeyız.cmt gunu 1.liğe oynıycaz bakalım..dıgerlerının yanında yıne 1 numeroyuzz:hooray:

hmm dogru oyleydi format ben hic kimseye bakamadim sadece hadisenin sonunu gordum ve erkek lerin sesi zaten hadiseniin sesini batirmisti ve cok soluk duruyodu kiyafet helee kim bekledigim gibi degil yanindakilerinkide oyle cok kiliksizlardi

günaydınmirmirmirmir çok umut etmiştim bu gece uyuruz die ama nerdeeeee benimki yine uyumadı doğru dürüst..Çok üzgünüm çoook anlaşıldı bu çocuk uykuyu sewmio..kafamçokkarıştı bütün gece yoruldum yine... ağrımayan yrim kalmadı walla...1 saate kadar uyur bende gidip yatcam dayanamıom artık yaaa..haftasonu anneme gitcem orda biraz dinleniorum hiç olmazsa....

günaydın.bizde 1 saattir ayaktayız cok pis adet edindi sabahın köründe kalkmayı..offf allahım şu izmire gittiğim günler cabuk gelseee (((
gamzeeeee sabah kuşu olduk len senlen muhahahaaa

günaydın.bizde 1 saattir ayaktayız cok pis adet edindi sabahın köründe kalkmayı..offf allahım şu izmire gittiğim günler cabuk gelseee (((
gamzeeeee sabah kuşu olduk len senlen muhahahaaa

yalnız değülsünüz bacular biz de 6 da kalktık şimdi bayıldı azucuhta ben bayulacaaaaaaaaaaam
:bbo:

kızlar ya şu vakumlu hurçlardan almak istiom yorganları falan koymak için bime geliomuş cuma sitesinde gördüm
dandikmidir acaba 10lira 2tanesi....alanınız oldu mu bimdekinden daha önce de gelmişti :uhm:

hadiseyi izleyemedik akşam kötümüydü ya
kerem 7de uyudu ..uyanır diie bekledik ama uyanmadı 10da da biz yattık

Aynen yaa valla bu siteye hic guven olmaz gayri onceden ahlilor var diyoduk simdi halilolar uye olmus icimize girmis

meraklı erkekler çokkkkkkkk
benm bi arkadaş kolundaki kılları almak için ağda yapıyım demiş siteye girmiş okumuş neler neler anlatıodu deli bide banakaydirigubbakcemile3

ne wardı len orda merak ettim banada deyin hele:uhm:

Hacerin hala hiriltisi var yaa aksam gitmisti simdi uyandi yine hir hir

güzewlim doktora götürdünmü hırıltısı olması önemli efekaanında hırıltıyla başladı bronşiti..ihmal etme doktora götür..gerekirse 2 doktora git...hastalık ilerlemeden tedawi daha kolay oluyooo...

günaydınnnn, birazdan işe gitmek için hazırlanacağım. bi bakim dedim, siz ve yavrularınız nasılsınz diye.herkes iyi dimi.

günaydınn hanımlarrr

lülünün de burnu tıkalıydı güzel uyuyamadı gece..
otribebe kullanamıyorum çünkü hiç hoşlanmıyor çok ağlıyor senağlama günde 3-4 sefer yapmak lazım aslında ama sadece gece yatırmadan önce yapmayı düşünoyorum artık :çok üzgünüm:

yok ben aç bırakmıyorum ya hiç kıyamıyorum.. normal hazırlıyorum yemeğini, yese de yemese de hergün öğlen yemeği hazırlıyorum..

bazen hepsini yiyor, aynı yemeği bi hafta sonra ağzına sürmek istemiyor mesela.. ben de zorlamıyorum, kaldırıyorum önündden bi 15 dakka sonra tekrar deniyorum, yine olmazsa bi yarım saat sonra daha deniyorum.. yine yemezse zorlamıyorum artık sevdiği bişey veriyorum onu yesin diye..

sonuçta aç bırakarak yavrumu o yemeği yemeye zorlamak da bana göre değil.. yani zamanla o tada alışması ve o tadı isteyerek, beğenerek yemek iistemesini istiyorum.. bunun için de hergün bıkmadan usanmadan hazırlıyorum yemeğini.. 2 kaşık bile yese kardır benim için..

kendini onun yerine koysana yani seçimi yok, aç bırakıyorsun, yemek zorunda bırakıyorsun :1shok: tabi ki yer, hem de herşeyi yer.. ama bu yöntem kesinlikle bana uygun değil :1no2:

onun da seçimleri var ve saygı duyuyorum kaydirigubbakcemile3 canı ne zaman isterse ozaman yer.. hem daha çok küçük.. şimdi et sevmemesi hiç bizaman sevmeyeceği anlamına gelmiyor.. katı gıdalara geçiş sabır istiyor.. eylül de ne yaptığını bilmiyor ki kaydirigubbakcemile3 aynı yemeği 2 gün önce hüpletiyo, o gün yemek istemiyo kaydirigubbakcemile3 kendisine saygı duyuyorum kaydirigubbakcemile3

gunaydinn kizlaarr

Bune leen yok daha neler yaavv yuh yani bide 33 kizi konu okuyo bu karilarda az degil haa

ben açamadım burayı yaaa ne vardı neeee delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…