2008 Ekim Anneleri

len 4 tane erkek üye olmus biz dört erkegğiz evlenmek istiyoruz kısmet arıyoruz demişerler milletde toplanmıs mok var gibi kuduruk karılar 33 kisi vardi benim baktıgımda

yaa randevu alıyımda yarın gidelim uff balgamı var sanki ne ile gcer

evet bu konuda tamamiyle hem fikirim.zorla yedirerek sadece inatlaşırız , ve çocuğumuzda istemedğimiz davranışlar edinmesine de sebep olabiliriz.bazen bende biraz zorluyorum.ama tadında bırkaıyorum.fazla inatlaşmadan.hergün aynı miktarda yemek yememesi bence çok normal.

özlem ben göremedim sitede hurcları???yanlız badileri beendim.bööle pikniğe neyin giderken eyi olur:)

leylacım haceri götürecek misin dr a??
eylülün de burnu tıkanıyor ve sprey sıkmama da izin vermiyor

offf çok sinir yaaa
müge neden çıkarıyo ki bunları
bence defolup gitsinler
muge artık reytingi falan unutuu.tek derdi cocuu bulup bu işin altından ne cıkıcak yerimseniben

hay allah neden tıkandı ki?keske otribebeye iziin verse..rahatlıcak hbaeri yok zillinin kaydirigubbakcemile3

Hacerin hala hiriltisi var yaa aksam gitmisti simdi uyandi yine hir hir

şş leyla bi dinlesene hırıltı ciğerlerindenmi boğazındanmı geliyo, hani kediler hır hır yapar ya, ööle bişimi, ciğerlerindense bi dra götür, inşallah sadece boazlarındandır bu arada o linki kaldırmışlar lan ne vardı orda göremedim
yavrum bu aralar her haltı dişe bağlıyoz ya belkim diştendir yav aynen katılıyorum dbestcim kaydirigubbakcemile5 beni de aç bıraksalar bende mecburiyetten yerim, ama severek yer miyim, sanırım yemem, ben de sabah 9.30da beyfendinin mıymıylanmasına uyandım, altına mıçmış meğer kaydirigubbakcemile3 altınıdeiştirdim kahvaltıya oturduk yemedi kavaltısını, bende bekletiyom uyanınca vercem, aç yattı ama naapim uyku ağır bastı, kalkınca tıkıcim inşallah cokacimcoook

canım biz ale hekimine gidiyoruz aa o bişeyden anlamıyo o yuzden rndevu alıp özel götürüyüm diyom babasına diyimde yarın gideriz inşş

dinliyom iboşum gögsünd ses yok bogazından geliyo bagam var belli ama sabah kalınca oldu dün aksam gittimişti bu sabah yne olmus burnunu açtım biraz öncede banyo yaptırdım bakalım nş ciddi bişey değildir

ben kıymak dıye dusunmuyorum.zaten hep bu "kıyamama" dıye yapılanlardan dolayı kaynaklanıyor cogu sey.ben anneme hayatım boyunca cok kızdım..kardesım asla kahvaltı sofrasına oturmazdı.zeyın ,peynır,yumurta,sut,tereyagı,vs..asla agzına koymazdı.
annemde o yemedıgı ıcın ekstradan yok patates kızartması yok bılmemne hazırlar koyardı onune.bu hergun boyle olurdu.alternatıf sunulacagını bıldıgı ıcın de hıcbır zaman yemedı bunları,,hala da bırak yemeyı sofraya oturmaz..
bılmıyorum belkıde buyuzden boyle davranıyorum,bıraz katı olarak nıtelendırılebılırım belkı ama benım dusuncem bu sekılde..
ıklımın aslında tatlarla bır problemı yok.onun tek problemı sadce puturlerdi..putürlu yemedıgı ıcın sureklı ona ıstedıgı tarzda akıskan mamaları löp löp verırsem alışmaz bence hıcbır zaman.kı alışmayan cocugu 2-3 yasına gelmıs hala blendırdan gecırıp yemek yedıren cok cocuk-anne bılıyorum..bunlar gozumu mu korkutuyor ne..
elbettekı onun da sevecegı sevmeyecegi seyler olucak.su an dogru karar verecek yasta degıl sonuncta onun ıcın neyın ıyı oldugunu neyı yemesı gerektıgını ben bılıyorum.ben elımden gelenı yapmaya calısıp yıne ona bırakıyorum,yanı zorla azğına tıkıstırmak degıl yaptıgım egerr yemedıyse baska bısı vermek yerıne bıraz daha acıkmasını beklemek yaptıgım.bu ac bırakma olayı bırkere oldu.ac kalınca puturlu yedı ve sımdı alıstı puture,bırdaha boyle bırseye gerek kalmadı.sımdı cok guzel yıyor ve hc sorun yasamıyorum beslenmesınde..

gecmıs olsun umarım cıgerlerınde bırsey yoktur.ama senın dınlemenle olmaz canım.doktora gotur sen hacerı..

slm kızlar herkeze.ya artık ben bu kıza ne yedircem şaşırıyorum ya..şimdi geçmişi okudum.kızıma bişi beğendirmek çok zor.pütürlü şeyleri yemiyo açta kalsa inat edip ağlıyo.sadece tatlı şeylerle beslenmek istiyo.zaten bu aralar iştahsızda.yoğurt çok seviyo.kahvaltrısını çok gzl yapıyo.onun dışında ne versem burun kıvırıyo.leylacım aynı sorun benim kızdada var.aşırı hırıltı oluyo.geceleri bi sorun olmuyo ama gündüzleri hırlıyo sürekli dra götürdüm ciğerlerinde bi sorun yok dedi.şurup verdi.sorun boğazından geliyomuş hırıltısı.eğerki öksürüğü çok azarsa bi tatlı kaşığı zeytinyağıiçiriyom.boğazları rahatlıyo.off valla şimdi yine ne yedirsem bu sıpaya diye düşünüyom.morelim bozuluyo artık.bişi yediremiyomm ya

dun gece ılk defa ıklımı yanlız bırkatım odada ama bırkac saat surdu..
ben uyuya kalmısım yatak odasında,
esım dedı ağlıyor dıye.ben duymamısım ağladıgını.ama hemen gecıcem dıye yatak odasının kapsını kapatmıstım.ıklımınkı de kapalıydı...
heralde acık olsaydı duyardım bılmıyorum:sm_confused:
normalde de uyanmaz hıc gece.bu gece uyanacagı tutmus..
uykum agır değildir cunku
ama dun 3 falan vardı yattıgımda,cok uykum gelmıstı sızıp kalmısım..
bıraz daha beklıycem tamamen gecmek ıcın.ama alışmak ıcın bole bırkac saatlıgıne gecıcem arada.

cıtırım benim erkek ardeşimde öyle sabah kahvaltıya oturup hiç yemez illa patates kzartmsı olaacak yada yumurta tost türü şeyler bende sinir olurum suanda 11 yasında ve yediremiyoruz istediği yoksa oturmuyo sofraya

Canım benim bişeyler yedirirken çektiğim sıkıntıyı kimse çekmiyordur. Yani yerimde olsanız oturur ağlarsınız. Benim bebeğim hiçbişey yemiyor en ufak bişeyi yedirmem saatlerimi alıyor yedirmesen akşama kadar aç kalır ve açlıktan ağlamaz. Birgün açıksın dedik aşırı zayıfladı tövbe ettim ama maalesef zorla ağlata ağlata yediriyorum psikolojisi bozuk bir kız olacak sırf bu yüzden çok üzülüyorum. Gitmediğim doktor kalmadı üniversitenin araştırma hastanesinin anabilim dalı başkanına özel götürdüm iştahsızlık,idraryolu iltihabı ve faranjiti var. Verdikleri antibiotik+ vitamin 5 aydır antibiotik kullanıyoruz vitaminler hiç açmadı iştahını verdikleri beslenme listelerini uygulayamıyoruz bebek ağzına sürmüyor çünkü yaaaa BETERİN BETERİ VAR HALİNE ŞÜKRET DOSTUM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…