ne wardı len orda merak ettim banada deyin hele:uhm:
güzewlim doktora götürdünmü hırıltısı olması önemli efekaanında hırıltıyla başladı bronşiti..ihmal etme doktora götür..gerekirse 2 doktora git...hastalık ilerlemeden tedawi daha kolay oluyooo...
günaydınn hanımlarrr
lülünün de burnu tıkalıydı güzel uyuyamadı gece..
otribebe kullanamıyorum çünkü hiç hoşlanmıyor çok ağlıyor senağlama günde 3-4 sefer yapmak lazım aslında ama sadece gece yatırmadan önce yapmayı düşünoyorum artık :çok üzgünüm:
yok ben aç bırakmıyorum ya hiç kıyamıyorum.. normal hazırlıyorum yemeğini, yese de yemese de hergün öğlen yemeği hazırlıyorum..
bazen hepsini yiyor, aynı yemeği bi hafta sonra ağzına sürmek istemiyor mesela.. ben de zorlamıyorum, kaldırıyorum önündden bi 15 dakka sonra tekrar deniyorum, yine olmazsa bi yarım saat sonra daha deniyorum.. yine yemezse zorlamıyorum artık sevdiği bişey veriyorum onu yesin diye..
sonuçta aç bırakarak yavrumu o yemeği yemeye zorlamak da bana göre değil.. yani zamanla o tada alışması ve o tadı isteyerek, beğenerek yemek iistemesini istiyorum.. bunun için de hergün bıkmadan usanmadan hazırlıyorum yemeğini.. 2 kaşık bile yese kardır benim için..
kendini onun yerine koysana yani seçimi yok, aç bırakıyorsun, yemek zorunda bırakıyorsun :1shok: tabi ki yer, hem de herşeyi yer.. ama bu yöntem kesinlikle bana uygun değil :1no2:
onun da seçimleri var ve saygı duyuyorum kaydirigubbakcemile3 canı ne zaman isterse ozaman yer.. hem daha çok küçük.. şimdi et sevmemesi hiç bizaman sevmeyeceği anlamına gelmiyor.. katı gıdalara geçiş sabır istiyor.. eylül de ne yaptığını bilmiyor ki kaydirigubbakcemile3 aynı yemeği 2 gün önce hüpletiyo, o gün yemek istemiyo kaydirigubbakcemile3 kendisine saygı duyuyorum kaydirigubbakcemile3
ay bu dilber beni öldürücüüüüüüüüüü delikafadulden
offf çok sinir yaaa
müge neden çıkarıyo ki bunları
bence defolup gitsinler
muge artık reytingi falan unutuu.tek derdi cocuu bulup bu işin altından ne cıkıcak yerimsenibenofff çok sinir yaaa
müge neden çıkarıyo ki bunları
bence defolup gitsinler
leylacım haceri götürecek misin dr a??
eylülün de burnu tıkanıyor ve sprey sıkmama da izin vermiyor
Hacerin hala hiriltisi var yaa aksam gitmisti simdi uyandi yine hir hir
günaydınmirmirmirmir çok umut etmiştim bu gece uyuruz die ama nerdeeeeebenimki yine uyumadı doğru dürüst..Çok üzgünüm çoook anlaşıldı bu çocuk uykuyu sewmio..kafamçokkarıştı bütün gece yoruldum yine... ağrımayan yrim kalmadı walla...1 saate kadar uyur bende gidip yatcam dayanamıom artık yaaa..haftasonu anneme gitcem orda biraz dinleniorum hiç olmazsa....
aynen katılıyorum dbestcim kaydirigubbakcemile5 beni de aç bıraksalar bende mecburiyetten yerim, ama severek yer miyim, sanırım yemem, ben de sabah 9.30da beyfendinin mıymıylanmasına uyandım, altına mıçmış meğer kaydirigubbakcemile3 altınıdeiştirdim kahvaltıya oturduk yemedi kavaltısını, bende bekletiyom uyanınca vercem, aç yattı ama naapim uyku ağır bastı, kalkınca tıkıcim inşallah cokacimcoookgünaydınn hanımlarrr
otribebe kullanamıyorum çünkü hiç hoşlanmıyor çok ağlıyor senağlama günde 3-4 sefer yapmak lazım aslında ama sadece gece yatırmadan önce yapmayı düşünoyorum artık :çok üzgünüm:
yok ben aç bırakmıyorum ya hiç kıyamıyorum.. normal hazırlıyorum yemeğini, yese de yemese de hergün öğlen yemeği hazırlıyorum..
bazen hepsini yiyor, aynı yemeği bi hafta sonra ağzına sürmek istemiyor mesela.. ben de zorlamıyorum, kaldırıyorum önündden bi 15 dakka sonra tekrar deniyorum, yine olmazsa bi yarım saat sonra daha deniyorum.. yine yemezse zorlamıyorum artık sevdiği bişey veriyorum onu yesin diye..
sonuçta aç bırakarak yavrumu o yemeği yemeye zorlamak da bana göre değil.. yani zamanla o tada alışması ve o tadı isteyerek, beğenerek yemek iistemesini istiyorum.. bunun için de hergün bıkmadan usanmadan hazırlıyorum yemeğini.. 2 kaşık bile yese kardır benim için..
kendini onun yerine koysana yani seçimi yok, aç bırakıyorsun, yemek zorunda bırakıyorsun :1shok: tabi ki yer, hem de herşeyi yer.. ama bu yöntem kesinlikle bana uygun değil :1no2:
onun da seçimleri var ve saygı duyuyorum kaydirigubbakcemile3 canı ne zaman isterse ozaman yer.. hem daha çok küçük.. şimdi et sevmemesi hiç bizaman sevmeyeceği anlamına gelmiyor.. katı gıdalara geçiş sabır istiyor.. eylül de ne yaptığını bilmiyor ki kaydirigubbakcemile3 aynı yemeği 2 gün önce hüpletiyo, o gün yemek istemiyo kaydirigubbakcemile3 kendisine saygı duyuyorum kaydirigubbakcemile3
ben açamadım burayı yaaa ne vardı neeee delikafadulden
canım biz ale hekimine gidiyoruz aa o bişeyden anlamıyo o yuzden rndevu alıp özel götürüyüm diyom babasına diyimde yarın gideriz inşşleylacım haceri götürecek misin dr a??
eylülün de burnu tıkanıyor ve sprey sıkmama da izin vermiyor
şş leyla bi dinlesene hırıltı ciğerlerindenmi boğazındanmı geliyo, hani kediler hır hır yapar ya, ööle bişimi, ciğerlerindense bi dra götür, inşallah sadece boazlarındandır bu arada o linki kaldırmışlar lan ne vardı orda göremedim
yavrum bu aralar her haltı dişe bağlıyoz ya belkim diştendir yav
aynen katılıyorum dbestcim kaydirigubbakcemile5 beni de aç bıraksalar bende mecburiyetten yerim, ama severek yer miyim, sanırım yemem, ben de sabah 9.30da beyfendinin mıymıylanmasına uyandım, altına mıçmış meğer kaydirigubbakcemile3 altınıdeiştirdim kahvaltıya oturduk yemedi kavaltısını, bende bekletiyom uyanınca vercem, aç yattı ama naapim uyku ağır bastı, kalkınca tıkıcim inşallah cokacimcoook
günaydınn hanımlarrr
ben açamadım burayı yaaa ne vardı neeee delikafadulden
canım biz ale hekimine gidiyoruz aa o bişeyden anlamıyo o yuzden rndevu alıp özel götürüyüm diyom babasına diyimde yarın gideriz inşş
dinliyom iboşum gögsünd ses yok bogazından geliyo bagam var belli ama sabah kalınca oldu dün aksam gittimişti bu sabah yne olmus burnunu açtım biraz öncede banyo yaptırdım bakalım nş ciddi bişey değildir
özlem ben göremedim sitede hurcları???yanlız badileri beendim.bööle pikniğe neyin giderken eyi olur:)
slm kızlar herkeze.ya artık ben bu kıza ne yedircem şaşırıyorum ya..şimdi geçmişi okudum.kızıma bişi beğendirmek çok zor.pütürlü şeyleri yemiyo açta kalsa inat edip ağlıyo.sadece tatlı şeylerle beslenmek istiyo.zaten bu aralar iştahsızda.yoğurt çok seviyo.kahvaltrısını çok gzl yapıyo.onun dışında ne versem burun kıvırıyo.leylacım aynı sorun benim kızdada var.aşırı hırıltı oluyo.geceleri bi sorun olmuyo ama gündüzleri hırlıyo sürekli dra götürdüm ciğerlerinde bi sorun yok dedi.şurup verdi.sorun boğazından geliyomuş hırıltısı.eğerki öksürüğü çok azarsa bi tatlı kaşığı zeytinyağıiçiriyom.boğazları rahatlıyo.off valla şimdi yine ne yedirsem bu sıpaya diye düşünüyom.morelim bozuluyo artık.bişi yediremiyomm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?