PPpPPpPP cok ıyıymıss yaaakaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:Hacerin hala hiriltisi var yaa aksam gitmisti simdi uyandi yine hir hir
Aynen yaa valla bu siteye hic guven olmaz gayri onceden ahlilor var diyoduk simdi halilolar uye olmus icimize girmis
anaaaa kkda izdivaç topiği açsın barii:roflol:len 4 tane erkek üye olmus biz dört erkegğiz evlenmek istiyoruz kısmet arıyoruz demişerler milletde toplanmıs mok var gibi kuduruk karılar 33 kisi vardi benim baktıgımda
yaa randevu alıyımda yarın gidelim uff balgamı var sanki ne ile gcer
onlar kim şeker.. ilknur cinayetinden sonra ben mügeyi bir daha izlemedim. çook etkileniyorum ben yaa..:çok üzgünüm:offf çok sinir yaaa
müge neden çıkarıyo ki bunları
bence defolup gitsinler
bende izmirden dönüşte ayırıcam odayı.aslında gec bile kaldıımı düşünüyorum ama gece uyanmaları işi bozdu hepdun gece ılk defa ıklımı yanlız bırkatım odada ama bırkac saat surdu..
ben uyuya kalmısım yatak odasında,
esım dedı ağlıyor dıye.ben duymamısım ağladıgını.ama hemen gecıcem dıye yatak odasının kapsını kapatmıstım.ıklımınkı de kapalıydı...
heralde acık olsaydı duyardım bılmıyorum:sm_confused:
normalde de uyanmaz hıc gece.bu gece uyanacagı tutmus..
uykum agır değildir cunku
ama dun 3 falan vardı yattıgımda,cok uykum gelmıstı sızıp kalmısım..
bıraz daha beklıycem tamamen gecmek ıcın.ama alışmak ıcın bole bırkac saatlıgıne gecıcem arada.
bende izmirden dönüşte ayırıcam odayı.aslında gec bile kaldıımı düşünüyorum ama gece uyanmaları işi bozdu hepbakam bayramdan sonra eve dönücem.e tam zamanı artık
puhahahaaaa ekim maymunuuuuuuu :roflol:
Canım benim bişeyler yedirirken çektiğim sıkıntıyı kimse çekmiyordur. Yani yerimde olsanız oturur ağlarsınız. Benim bebeğim hiçbişey yemiyor en ufak bişeyi yedirmem saatlerimi alıyor yedirmesen akşama kadar aç kalır ve açlıktan ağlamaz. Birgün açıksın dedik aşırı zayıfladı tövbe ettim ama maalesef zorla ağlata ağlata yediriyorum psikolojisi bozuk bir kız olacak sırf bu yüzden çok üzülüyorum. Gitmediğim doktor kalmadı üniversitenin araştırma hastanesinin anabilim dalı başkanına özel götürdüm iştahsızlık,idraryolu iltihabı ve faranjiti var. Verdikleri antibiotik+ vitamin 5 aydır antibiotik kullanıyoruz vitaminler hiç açmadı iştahını verdikleri beslenme listelerini uygulayamıyoruz bebek ağzına sürmüyor çünkü yaaaa BETERİN BETERİ VAR HALİNE ŞÜKRET DOSTUM....
Hacerin bugun corbasini esimin anneannesini yaptigi ev eristesinde yaptim tavugu hasladim suyuna eriste kirdim pisirdim sevdi ilk defa bi corbayi cici bebe ekmeginide suyuna batirip verdim biraz yedi buda bi gelisme
selam kızlarrr
biz azcıkk gezipp geldikkk lülülülülülü hava çok güzelll yaa yedinci caddeyi kıllattıkkk :lepi:
5 aydır antibiyotik mi kullanıyorsunuz :1shok: :1shok: dr mu dedi bunu :uhm: özel bir durumu var mı bebişin merak ettim CADIARZU
ben de bugün şehriyeli tavuk yaptım.. ilk denemede yemedi.. dışarı çıktık gezdik geldik hava aldı tabi iştahı açıldı eve geldik ama busefer blender dan geçirdim bir kase yedi :1shok:..
geçen haftaya kadar şehriye çorbası dahil bütün sebze çorbaları ve kıymalı çorbaları çatalla ezip veriyordum yiyordu sonra 4-5 gün bişey yemedi çok iştahsızdı şimdi yiyor ama pütürlü yemicekmiş kaydirigubbakcemile3 ben bu kızı anlayamıyorum kaydirigubbakcemile3 sanırım ben herşeyi blender dan geçiricem artık yine en başa döndükkk kaydirigubbakcemile3
ben de farım delikafadulden
eşimle konustum ramazan bayramına kadar kalıcaz.o bayramda gelip bizi alıcak :lepi:
hazıran sonu dıye dusunuyorum bende..
ne bayramı bu arada yavCADIARZU
bende bugun göğüs hasladım elimle didikledim biraz suyundan koydum birazda yoğurt ve ekmek doğradım mmmmmm harika olduydu ama hanımefendi yemedi.2 kasıktan sonra bıraktı.tavuklar damağına yapıştı puhahaaa kaydirigubbakcemile3selam kızlarrr
biz azcıkk gezipp geldikkk lülülülülülü hava çok güzelll yaa yedinci caddeyi kıllattıkkk :lepi:
5 aydır antibiyotik mi kullanıyorsunuz :1shok: :1shok: dr mu dedi bunu :uhm: özel bir durumu var mı bebişin merak ettim CADIARZU
ben de bugün şehriyeli tavuk yaptım.. ilk denemede yemedi.. dışarı çıktık gezdik geldik hava aldı tabi iştahı açıldı eve geldik ama busefer blender dan geçirdim bir kase yedi :1shok:..
geçen haftaya kadar şehriye çorbası dahil bütün sebze çorbaları ve kıymalı çorbaları çatalla ezip veriyordum yiyordu sonra 4-5 gün bişey yemedi çok iştahsızdı şimdi yiyor ama pütürlü yemicekmiş kaydirigubbakcemile3 ben bu kızı anlayamıyorum kaydirigubbakcemile3 sanırım ben herşeyi blender dan geçiricem artık yine en başa döndükkk kaydirigubbakcemile3
Hosgeldinn nappiyoonn senin bocuk napiyo yaa benim tickerimde ki takvim niye aynlis gosteriyo yaav dogum tarihini dogru yazdim amaa
senağlama senağlama senağlama
bu aksam yemekte cemre rahat bırakmadı babasının kucağındaydı.bende eline ekmek kenarı verdim ama gözüm hep üstünde.kontrol ediyorum koparmasın die.ama kasla göz arası ekmeği koparmıs yutmaya kalkmıs tabi o da takıldı.cocuğun dudakları gözleri morardı.gözleri kaydı nefes alamıo :1no2: senağlama allahım neler gecti o an aklımdan senağlama elimden kayıp gitti dedim tamam senağlama parmağımı soktum cengel gibi yapıp ama boğazındaydı.sonra nihalin dediği aklıma geldi.parmağımı sokarsam daha kötü olabilirdi.sonra allah yardımcımız oldu öğüre öğüre yuttu senağlama ptesi kontrolumuz var.o gun doktora sorucam bööle durumlarda ilk yardım nasıl olmalıdır die.anlık bişe.allah korusun senağlama :Saruboceq:
bu aksam yemekte cemre rahat bırakmadı babasının kucağındaydı.bende eline ekmek kenarı verdim ama gözüm hep üstünde.kontrol ediyorum koparmasın die.ama kasla göz arası ekmeği koparmıs yutmaya kalkmıs tabi o da takıldı.cocuğun dudakları gözleri morardı.gözleri kaydı nefes alamıo :1no2: senağlama allahım neler gecti o an aklımdan senağlama elimden kayıp gitti dedim tamam senağlama parmağımı soktum cengel gibi yapıp ama boğazındaydı.sonra nihalin dediği aklıma geldi.parmağımı sokarsam daha kötü olabilirdi.sonra allah yardımcımız oldu öğüre öğüre yuttu senağlama ptesi kontrolumuz var.o gun doktora sorucam bööle durumlarda ilk yardım nasıl olmalıdır die.anlık bişe.allah korusun senağlama :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?