2008 Ekim Anneleri

Hacerin hala hiriltisi var yaa aksam gitmisti simdi uyandi yine hir hir
geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:
Aynen yaa valla bu siteye hic guven olmaz gayri onceden ahlilor var diyoduk simdi halilolar uye olmus icimize girmis

anaaaa kkda izdivaç topiği açsın barii:roflol:
offf çok sinir yaaa
müge neden çıkarıyo ki bunları
bence defolup gitsinler
onlar kim şeker.. ilknur cinayetinden sonra ben mügeyi bir daha izlemedim. çook etkileniyorum ben yaa..:çok üzgünüm:

sırnaşık şeysırnaşık şey

bende izmirden dönüşte ayırıcam odayı.aslında gec bile kaldıımı düşünüyorum ama gece uyanmaları işi bozdu hep bakam bayramdan sonra eve dönücem.e tam zamanı artık

puhahahaaaa ekim maymunuuuuuuu :roflol:

hazıran sonu dıye dusunuyorum bende..
ne bayramı bu arada yavCADIARZU

Hacerin bugun corbasini esimin anneannesini yaptigi ev eristesinde yaptim tavugu hasladim suyuna eriste kirdim pisirdim sevdi ilk defa bi corbayi cici bebe ekmeginide suyuna batirip verdim biraz yedi buda bi gelisme

selam kızlarrr

biz azcıkk gezipp geldikkk lülülülülülü hava çok güzelll yaa yedinci caddeyi kıllattıkkk :lepi:

5 aydır antibiyotik mi kullanıyorsunuz :1shok: :1shok: dr mu dedi bunu :uhm: özel bir durumu var mı bebişin merak ettim CADIARZU

Hacerin bugun corbasini esimin anneannesini yaptigi ev eristesinde yaptim tavugu hasladim suyuna eriste kirdim pisirdim sevdi ilk defa bi corbayi cici bebe ekmeginide suyuna batirip verdim biraz yedi buda bi gelisme

ben de bugün şehriyeli tavuk yaptım.. ilk denemede yemedi.. dışarı çıktık gezdik geldik hava aldı tabi iştahı açıldı eve geldik ama busefer blender dan geçirdim bir kase yedi :1shok:..

geçen haftaya kadar şehriye çorbası dahil bütün sebze çorbaları ve kıymalı çorbaları çatalla ezip veriyordum yiyordu sonra 4-5 gün bişey yemedi çok iştahsızdı şimdi yiyor ama pütürlü yemicekmiş kaydirigubbakcemile3 ben bu kızı anlayamıyorum kaydirigubbakcemile3 sanırım ben herşeyi blender dan geçiricem artık yine en başa döndükkk kaydirigubbakcemile3

Bisey diyimmi hacerde oyleydi babannesi alistirdi puturlu yemeye simdi aksam geliyo yemek yiyozya babannesi ozluyom yemektede kucagimda dursun diyo kucaginda oturdugu yerde biz ne yiyosak azar azar onada yedirdi iste pilav veye corba ya ekmek batirip verdi felan patetes kizarmasi bile tek lokmalik ezip ezip verdik simdi alisti cunki hacerin bi huyu var kendisi icin yaptigim seyleri yemiyo bizim yedigimiz seyleri seviyo versem tuzlu salcali bi corba 1 kase yer o yuzden sevdigi seyleri puturlu vererek alisti bugun eristeyi yedi kocaman ekmek lokmasini corbaya batiryoz agzinda cigniyo dis var gibi ezip yutuyo her cocugun yapisi farkli

Her sene erciyes univ. Kampusunde bahar senlikleri yapiiyo bugunde orhan hakalmaz geliyomus konser vermeye kayinvaldem cok sever onu gidelim dedi ama hacer engeli var ben gitmem galiba bugun onlar gitsin hacer ben bakiyim yarinda biz gidek hacer babannesi baksin hem yarin ferhat gocer varmis ben onun sarkilarini daha cok seviyom

hazıran sonu dıye dusunuyorum bende..
ne bayramı bu arada yavCADIARZU
eşimle konustum ramazan bayramına kadar kalıcaz.o bayramda gelip bizi alıcak :lepi:
bende bugun göğüs hasladım elimle didikledim biraz suyundan koydum birazda yoğurt ve ekmek doğradım mmmmmm harika olduydu ama hanımefendi yemedi.2 kasıktan sonra bıraktı.tavuklar damağına yapıştı puhahaaa kaydirigubbakcemile3
Hosgeldinn nappiyoonn senin bocuk napiyo yaa benim tickerimde ki takvim niye aynlis gosteriyo yaav dogum tarihini dogru yazdim amaa

doğum gününe ne kdar kaldığını gösterio leyluşum.gittmi len konsere sizinkiler

senağlama senağlama senağlama
bu aksam yemekte cemre rahat bırakmadı babasının kucağındaydı.bende eline ekmek kenarı verdim ama gözüm hep üstünde.kontrol ediyorum koparmasın die.ama kasla göz arası ekmeği koparmıs yutmaya kalkmıs tabi o da takıldı.cocuğun dudakları gözleri morardı.gözleri kaydı nefes alamıo :1no2: senağlama allahım neler gecti o an aklımdan senağlama elimden kayıp gitti dedim tamam senağlama parmağımı soktum cengel gibi yapıp ama boğazındaydı.sonra nihalin dediği aklıma geldi.parmağımı sokarsam daha kötü olabilirdi.sonra allah yardımcımız oldu öğüre öğüre yuttu senağlama ptesi kontrolumuz var.o gun doktora sorucam bööle durumlarda ilk yardım nasıl olmalıdır die.anlık bişe.allah korusun senağlama :Saruboceq:

ben kaçar.7 den beri ayaktayım geberiorum uykusuzluktan.cemre uyusa bari sabaha kadar..hayden ii geceler..

çok geçmiş olsun celencim :1shok:.çok tehlikeli geçekten.bende geçen senin biryazındokumuştum galiba. biküvi kemiryor elinde fln diye.bende batuhan verdim.herşeyi ağzına gtürüyorlar ya aten.ilk bi tadına baktı sonra başladı yemeye lind yumuşı verdi aen.geçen gün bende elin ekmk kabuğu verdm.dediğin gbi dew gözüü hiç ayırmadım.sonrada elinden aldım.ama çok kızdı bana.

senağlamacelencim çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm.ben eline ekmek falan vermeye korkuyorum çekip koparıyor.doktoruna sorda bizede söyle böyle durumlarda ne yapmak lazımmış:uhm:

Cok gecmis olsunn cok iyi biliyorum o duygu ne yasadigini hissediyorum canim bizim basimzada su icerken gelmti dizlerim nasil tiitredi anlatamam ay bugun cok uzucu haberler aliyorum bugunde teyzemin oglu 1 bucuk yasinda mutfak masasina cikmis ve mutfak pencersini acmis onune dikilmi 13. Katta oturuyolar off teyzemde mutfaktaymis arkasi donuk anlik bi is cocuktan attii diye ses gelince donmus bi bakmiski canim ucunda ne yapacagini sasirmis simdi bagirsa cocuk urkecek birden dusecek allah gostermesin sok ta kadin toplamis kendini sesizce hic bisey yokmus gidi gitmis tutugu gibi kendini yere atmis bagrima bastim saatlerce agladim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…