senağlama senağlama senağlama
bu aksam yemekte cemre rahat bırakmadı babasının kucağındaydı.bende eline ekmek kenarı verdim ama gözüm hep üstünde.kontrol ediyorum koparmasın die.ama kasla göz arası ekmeği koparmıs yutmaya kalkmıs tabi o da takıldı.cocuğun dudakları gözleri morardı.gözleri kaydı nefes alamıo :1no2: senağlama allahım neler gecti o an aklımdan senağlama elimden kayıp gitti dedim tamam senağlama parmağımı soktum cengel gibi yapıp ama boğazındaydı.sonra nihalin dediği aklıma geldi.parmağımı sokarsam daha kötü olabilirdi.sonra allah yardımcımız oldu öğüre öğüre yuttu senağlama ptesi kontrolumuz var.o gun doktora sorucam bööle durumlarda ilk yardım nasıl olmalıdır die.anlık bişe.allah korusun senağlama :Saruboceq:
Cok gecmis olsunn cok iyi biliyorum o duygu ne yasadigini hissediyorum canim bizim basimzada su icerken gelmti dizlerim nasil tiitredi anlatamam ay bugun cok uzucu haberler aliyorum bugunde teyzemin oglu 1 bucuk yasinda mutfak masasina cikmis ve mutfak pencersini acmis onune dikilmi 13. Katta oturuyolar off teyzemde mutfaktaymis arkasi donuk anlik bi is cocuktan attii diye ses gelince donmus bi bakmiski canim ucunda ne yapacagini sasirmis simdi bagirsa cocuk urkecek birden dusecek allah gostermesin sok ta kadin toplamis kendini sesizce hic bisey yokmus gidi gitmis tutugu gibi kendini yere atmis bagrima bastim saatlerce agladim diyo
ay leyla okurken gözümde canlandı ya.Allah korusun teyzen ne çok korkmuştur Allah bilir.
eşimle konustum ramazan bayramına kadar kalıcaz.o bayramda gelip bizi alıcak :lepi:
bende bugun göğüs hasladım elimle didikledim biraz suyundan koydum birazda yoğurt ve ekmek doğradım mmmmmm harika olduydu ama hanımefendi yemedi.2 kasıktan sonra bıraktı.tavuklar damağına yapıştı puhahaaa kaydirigubbakcemile3
doğum gününe ne kdar kaldığını gösterio leyluşum.gittmi len konsere sizinkiler
Bekledim bekledim ne gelen var giden burdakilerde ses vermii bende gidiyom o zaman hihh
senağlama senağlama senağlama
bu aksam yemekte cemre rahat bırakmadı babasının kucağındaydı.bende eline ekmek kenarı verdim ama gözüm hep üstünde.kontrol ediyorum koparmasın die.ama kasla göz arası ekmeği koparmıs yutmaya kalkmıs tabi o da takıldı.cocuğun dudakları gözleri morardı.gözleri kaydı nefes alamıo :1no2: senağlama allahım neler gecti o an aklımdan senağlama elimden kayıp gitti dedim tamam senağlama parmağımı soktum cengel gibi yapıp ama boğazındaydı.sonra nihalin dediği aklıma geldi.parmağımı sokarsam daha kötü olabilirdi.sonra allah yardımcımız oldu öğüre öğüre yuttu senağlama ptesi kontrolumuz var.o gun doktora sorucam bööle durumlarda ilk yardım nasıl olmalıdır die.anlık bişe.allah korusun senağlama :Saruboceq:
Cok gecmis olsunn cok iyi biliyorum o duygu ne yasadigini hissediyorum canim bizim basimzada su icerken gelmti dizlerim nasil tiitredi anlatamam ay bugun cok uzucu haberler aliyorum bugunde teyzemin oglu 1 bucuk yasinda mutfak masasina cikmis ve mutfak pencersini acmis onune dikilmi 13. Katta oturuyolar off teyzemde mutfaktaymis arkasi donuk anlik bi is cocuktan attii diye ses gelince donmus bi bakmiski canim ucunda ne yapacagini sasirmis simdi bagirsa cocuk urkecek birden dusecek allah gostermesin sok ta kadin toplamis kendini sesizce hic bisey yokmus gidi gitmis tutugu gibi kendini yere atmis bagrima bastim saatlerce agladim diyo
aslında evet yaaaa ilkyardım çok önemli ,aslında okullarda ders oalrk olsa, veya ne biliym. s.ocaklarında çevrede böyle kursalar fln olsa.[/QUOTE
ortaokulda aldıgmızı hatırlıyorum ama bencee her sınıfın drsı olmalı..unutulup gıdıyor..
aslında oluyor dedıgın gıbı kurslar ama takıp etmek lazım.
maşallah hacere ....kerem de öyle kendisine yaptığım çorbada pütür varsa yemio ama köfteyi ezip verince yiyio,kaşar peyniri ekmek vs.Bisey diyimmi hacerde oyleydi babannesi alistirdi puturlu yemeye simdi aksam geliyo yemek yiyozya babannesi ozluyom yemektede kucagimda dursun diyo kucaginda oturdugu yerde biz ne yiyosak azar azar onada yedirdi iste pilav veye corba ya ekmek batirip verdi felan patetes kizarmasi bile tek lokmalik ezip ezip verdik simdi alisti cunki hacerin bi huyu var kendisi icin yaptigim seyleri yemiyo bizim yedigimiz seyleri seviyo versem tuzlu salcali bi corba 1 kase yer o yuzden sevdigi seyleri puturlu vererek alisti bugun eristeyi yedi kocaman ekmek lokmasini corbaya batiryoz agzinda cigniyo dis var gibi ezip yutuyo her cocugun yapisi farkli
allah korumuş yaCok gecmis olsunn cok iyi biliyorum o duygu ne yasadigini hissediyorum canim bizim basimzada su icerken gelmti dizlerim nasil tiitredi anlatamam ay bugun cok uzucu haberler aliyorum bugunde teyzemin oglu 1 bucuk yasinda mutfak masasina cikmis ve mutfak pencersini acmis onune dikilmi 13. Katta oturuyolar off teyzemde mutfaktaymis arkasi donuk anlik bi is cocuktan attii diye ses gelince donmus bi bakmiski canim ucunda ne yapacagini sasirmis simdi bagirsa cocuk urkecek birden dusecek allah gostermesin sok ta kadin toplamis kendini sesizce hic bisey yokmus gidi gitmis tutugu gibi kendini yere atmis bagrima bastim saatlerce agladim diyo
ay geçmiş olsun ya daha ne korkular yaşatcak bize bunlar 1sn.de ne işler beceriolar kaşla göz arasında...senağlama senağlama senağlama
kerem haşatımızı çıkardı yaprak dökümünün ortasında sızıp kalmışmBekledim bekledim ne gelen var giden burdakilerde ses vermii bende gidiyom o zaman hihh
çok geçmiş olsun celencim :1shok:.çok tehlikeli geçekten.bende geçen senin biryazındokumuştum galiba. biküvi kemiryor elinde fln diye.bende batuhan verdim.herşeyi ağzına gtürüyorlar ya aten.ilk bi tadına baktı sonra başladı yemeye lind yumuşı verdi aen.geçen gün bende elin ekmk kabuğu verdm.dediğin gbi dew gözüü hiç ayırmadım.sonrada elinden aldım.ama çok kızdı bana.
teşekkür ederim kızlar allahım esirgesin hepsini :Saruboceq:senağlamacelencim çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm.ben eline ekmek falan vermeye korkuyorum çekip koparıyor.doktoruna sorda bizede söyle böyle durumlarda ne yapmak lazımmış:uhm:
:1shok: :1no2: kendim yasamıs gibi oldum allaaahhhhh lkorusuuuuuuunnn :Saruboceq: :1no2:Cok gecmis olsunn cok iyi biliyorum o duygu ne yasadigini hissediyorum canim bizim basimzada su icerken gelmti dizlerim nasil tiitredi anlatamam ay bugun cok uzucu haberler aliyorum bugunde teyzemin oglu 1 bucuk yasinda mutfak masasina cikmis ve mutfak pencersini acmis onune dikilmi 13. Katta oturuyolar off teyzemde mutfaktaymis arkasi donuk anlik bi is cocuktan attii diye ses gelince donmus bi bakmiski canim ucunda ne yapacagini sasirmis simdi bagirsa cocuk urkecek birden dusecek allah gostermesin sok ta kadin toplamis kendini sesizce hic bisey yokmus gidi gitmis tutugu gibi kendini yere atmis bagrima bastim saatlerce agladim diyo
ya üni.den teoriğini biliyorum yani dahada tıkansaydı yapardım o bildiklerimi.ama pretiğini öğrenmek istiyorum doktorundan.ne de olsa işin ehli.allah göstermesin olurda yine yasarım bööle bi durum yaparım ben.cünkü aklımda evladımı kaybetme duygusu var bööle bi durumdada gözüm bişe görmez tek derdim onu kurtarmak lur.panikte yaparım ama önce kurtarmaya calısrıım sonra bosalırım senağlamaıkınızede gecmıs olsun...allahım korusun evlatlarımızıı yaa..
bır anlık sy ıste bu kaza denılen sey..o anda yasanılan duygu bırseye benzemıyor..ılkyardımı bılsende elın ayagına dolaşmış,tıtrerken,yurgındekı o heyecanla yapabılecek mıısın bu onemlı..ılk once soğukkanlı olmayı ogrenmemız gerek bu yuzden....ben ılk böle bısı yasadıgımda bıldıım halde yapamadım dgrudurust bişi,,ama sımdı daha soğukkanlıyım.sureklı senaryo yazıp ne olursa ne yaaparım dıye dusunuorum,,planlıyorum,bılıncsızce yapıyorum bunukafamçokkarıştı
ama cok onemlı gercekten ılkyardım..her annenın,bırak anneyi,her ınsanın sahıp olması grekenn temel bılgı bence..ınsan yasamı ıcın dakıkalar cokk onemli..tekrar gecmiş olsun...
of of offfff senağlama rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın :1no2: hey allam sabah sabah okuduğum mesajlara bak senağlamaleylacım senın anlattıgınnı okuyunca aklıma bısı geldıı.
teyzem 2 yıl once falan bascagını kırmıstı,hastanede yatıyordu.refaktcı olarak ben kalmıstım yanımda.
gemc bır kadınla tanısmıstım orda.2 tane genc kızı vardı.anne ve kızları 3 ü bırbırınden guseldı,tatlılardı masalahh..
o kadınla bya sohbet etmıstık.bırtane daha kucuk kızım vardı demıstı ve anlatmıstı..
uyurken yanlız bırakıyor odada,uyanmaz dıye rahat..
uyanıor,,pencereyı acıyor,,ve malesef kaybedıyor kızını..cok ıcım yanmıstı ozaman da,,,dımdı daha ıyı anlıyorum...:çok üzgünüm:
maşallah hacere ....kerem de öyle kendisine yaptığım çorbada pütür varsa yemio ama köfteyi ezip verince yiyio,kaşar peyniri ekmek vs.
allah korumuş ya
ay geçmiş olsun ya daha ne korkular yaşatcak bize bunlar 1sn.de ne işler beceriolar kaşla göz arasında...
kerem haşatımızı çıkardı yaprak dökümünün ortasında sızıp kalmışm
Hosgeldinn nappiyoonn senin bocuk napiyo yaa benim
yavrum bekledim ses gelmeyince çıktım gece böcük iyi teyzesi
bu arada hacer talibim dedim ama ses çıkmadı şakkıdı
çok geçmiş olsun canım biz baba korkusundan eline birşey veremiyoz kızii:a015:senağlama senağlama senağlama
yavrum tüylerim diken diken oldu allah esirgesin
günaydın canım yine kayseri bana hayal görünüyor yer yokmuş tayinler açıldı:a015:Gunaydin kizlar
ilginç kız çocukları babaya düşkün olur ama biraz daha büyüsün babacı olur...akşama kadar seninle çocuk ondandır ...bizimki de babacı beni emmek için kullanıo zaten oyun zamanı babadagünaydııınnn hihoyyyt ben bu cocuğa yatmadan gece aması veriyorum üstüne emziriyorum.9 da yatırıyorum.ama cemre 2 de 4 de ve 7 de kalkıo.ne derdi olabülüügeberecem uykusuzluktan delikafadulden gecede o yuzden gelemiyorum eğer o saate kalırsam nolur benm halim :çok üzgünüm:
saol teezesi :çok üzgünüm:
cemre buarada canı yandığında veya sıkıntısından ağladığında beni cağırıo anne diyerek alkisalkisalkis önceden bilinçsizce söölerdi şimdi gözüme bakarak cağırıo alkisalkisalkis
ya bide babasını yabancılıo bu cocuk ne etsek?ağlıo onda durmak istemio :sm_confused: uzaktan gülüşüolar cilveleşiolar ama kucağına alınca kıyameti koparıo bana elmek istio laelaelaelaelae dün uyutamadı babası yırttı kendini.aldım kucama sustu ve uyudu kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?