ıkınızede gecmıs olsun...allahım korusun evlatlarımızıı yaa..
bır anlık sy ıste bu kaza denılen sey..o anda yasanılan duygu bırseye benzemıyor..ılkyardımı bılsende elın ayagına dolaşmış,tıtrerken,yurgındekı o heyecanla yapabılecek mıısın bu onemlı..ılk once soğukkanlı olmayı ogrenmemız gerek bu yuzden....ben ılk böle bısı yasadıgımda bıldıım halde yapamadım dgrudurust bişi,,ama sımdı daha soğukkanlıyım.sureklı senaryo yazıp ne olursa ne yaaparım dıye dusunuorum,,planlıyorum,bılıncsızce yapıyorum bunukafamçokkarıştı
ama cok onemlı gercekten ılkyardım..her annenın,bırak anneyi,her ınsanın sahıp olması grekenn temel bılgı bence..ınsan yasamı ıcın dakıkalar cokk onemli..tekrar gecmiş olsun...
leylacım senın anlattıgınnı okuyunca aklıma bısı geldıı.
teyzem 2 yıl once falan bascagını kırmıstı,hastanede yatıyordu.refaktcı olarak ben kalmıstım yanımda.
gemc bır kadınla tanısmıstım orda.2 tane genc kızı vardı.anne ve kızları 3 ü bırbırınden guseldı,tatlılardı masalahh..
o kadınla bya sohbet etmıstık.bırtane daha kucuk kızım vardı demıstı ve anlatmıstı..
uyurken yanlız bırakıyor odada,uyanmaz dıye rahat..
uyanıor,,pencereyı acıyor,,ve malesef kaybedıyor kızını..cok ıcım yanmıstı ozaman da,,,dımdı daha ıyı anlıyorum...:çok üzgünüm:
maşallah hacere ....kerem de öyle kendisine yaptığım çorbada pütür varsa yemio ama köfteyi ezip verince yiyio,kaşar peyniri ekmek vs.
allah korumuş ya
ay geçmiş olsun ya daha ne korkular yaşatcak bize bunlar 1sn.de ne işler beceriolar kaşla göz arasında...
kerem haşatımızı çıkardı yaprak dökümünün ortasında sızıp kalmışm
Yeşim mağazası var bursada penye türü şeyler satılıo ihraç fazlası akşam oraya gittik alcaklarım vardı…bizim yatağa alezin üstüne penye çarşaf aldm 10lira…alezin üstüne çarşaf serince çabuk kayıyo penye üzerine kaymıo ii oluo
Aynı penyeden bebek yatağı için vardı 1lira çok ucuz ya keremin vardı yedek 1tane daha aldım…kendime tişört aldm askılı evde giymeye…bizim evin karşısıdaki yeşimde çocuk şeyleri de var da dün gittiğimiz yerde yoktu outlet olduğu için…
Hosgeldinn nappiyoonn senin bocuk napiyo yaa benim
yavrum bekledim ses gelmeyince çıktım gece böcük iyi teyzesi
bu arada hacer talibim dedim ama ses çıkmadı şakkıdı
çok geçmiş olsun canım biz baba korkusundan eline birşey veremiyoz kızii:a015:
yavrum tüylerim diken diken oldu allah esirgesin
günaydın canım yine kayseri bana hayal görünüyor yer yokmuş tayinler açıldı:a015:
Hehheh oglusuna kizim baksin begenirse konusup anlassinlar bize laf dusmez diyomusumm tuhh kayseriye gelseydiniz tanistiridik
ilginç kız çocukları babaya düşkün olur ama biraz daha büyüsün babacı olur...akşama kadar seninle çocuk ondandır ...bizimki de babacı beni emmek için kullanıo zaten oyun zamanı babada
kerem de 4kez emmeye uyandı aç olmaması lazım
5de eve gidince emdi
6da biraz patates ve balkabağı yedi
8de gece muhallebisini yedi(edhakın dediği gibi arımaması aldm onu acayip sevdi) sevilmeyecek gibi değilki çok güsel fazla yapıom kalanını da ben yiyomkaydirigubbakcemile3
bunun üstüne bide 4kez emdi gece garezi bize bunların şimdi gündüz babanesine uyur mışıl mışıl
afiyet olsun kerosaa bu ari mamasi nasil bisey pirinc unumu bikere markette gordun omu acaba agzinga kasik tutan bi cocuk var kutusunun ustunde omu nasil yapiliyo bende alsam belki sever
ha bi de beni dün milupa dan aradılar.aptamil 1+2+3 kısa süreliğine 8,45 e inmiş bim mağazaşarında.haberiniz ola.
afiyet olsun kerosaa bu ari mamasi nasil bisey pirinc unumu bikere markette gordun omu acaba agzinga kasik tutan bi cocuk var kutusunun ustunde omu nasil yapiliyo bende alsam belki sever
he bende tam bunu sorcaadım gel öpiciiim Şeniz bende bizim pirinç unu aldım.eğer bunun tadında bi alengirlik varsa bide onu deneyek sositososito
ha bi de beni dün milupa dan aradılar.aptamil 1+2+3 kısa süreliğine 8,45 e inmiş bim mağazaşarında.haberiniz ola.
Bizim burda ki bimde sadece hero baby varr yaav du bugun bi bakiyim yine belki gelmistir
Bizim burda ki bimde sadece hero baby varr yaav du bugun bi bakiyim yine belki gelmistir
bizim burda bim yok yakında:1no2: işyerine yakın biyer var yarn oraya gideyim bari yakın dediğim 10dk yürüme mesafesi var.vakumlu poşet de alırım hem...yorganı kaldırcam h.sonu sıcak oluo artık...kerem de uyyamadı akşam sıcaktan soyduk ince pijama giydirdik çorapları da attık rahatladı sıpacanalkisalkisalkis
yeni baslamıslar satısa.üyelere haber veriyoruz dedi
ctesi günü mail attım numune istiyorum die salı geldi.bi meyve suyu bi gece maması 2 muhallebi.bide tarif kitabı :lepi: sanırım bi daha isteme die koymuslar kitabı puhahaaa :roflol:bende üyeyim beni aramadılardelikafadulden torpilli üye seni kaydirigubbakcemile3
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa valla ellerim titredi okurken hayatta en korktuğum şey ben duruya bişey yedirirken boğazına kaçıyo yaa ağlaya ağlaya bi hal oluyorumallahım korusun meleklerimizi yaa aptamilin fiyatı bayağı iyiymiş bende gidimde alayım bari öptüm
ctesi günü mail attım numune istiyorum die salı geldi.bi meyve suyu bi gece maması 2 muhallebi.bide tarif kitabı :lepi: sanırım bi daha isteme die koymuslar kitabı puhahaaa :roflol:
kız daha önce gelmemişmiydi bidaha bidaha mı istion :roflol:
ya ben hala göremedim o hurcu??sitesine baktım yoook :sm_confused:
cemreyi ben 2 aydır corapsız yatırıyorum alıssın die.ama cemrenin bugunki uyumasıda sanırım sıcakladığı içindi.yorgan fazla gelio artık kanımca :uhm: e battaniyeyle yatırsam bu seferde üşüüüürr :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?