özleeeeeeeeeeeeemmmmmmm kız hurc dediğin vakumlu poset yazanmı kaydirigubbakcemile3 allah cezacını vermeye bende hurc ariim kaydirigubbakcemile3
arada bende çıkarıom çorabını da artık hergün çıkarcam patikli donu da olmıycak
valla ince penye battaniye ile yatıo kerem bayadır hem de bi de üstünü açıo ya bi sağa dönüo bi sola...beşiğinin yan koruyucularını yıkamıştım 2-3gün takamadım patır kütür eliyle vuruo kafasını vuruo uyurken bile durmuo delikafadulden
he anam one bilim bazıısı poşet dio bazısı hurç:sm_confused:
ya bu aptamil dedikleri hangisi ben anlamadım?heralde mavi kutudakiler deildir 40 yetale kendileri
elektrik süpürgesiylen cekcen dimi?BİRİ xl biri xxl mı?bi tanemi var içinde CADIARZU
valla ayakları sıcacıktı sabah uyandığındaüşümezmi yaaa :uhm: bende yatırayım ozaman battaniyeyle.belki uyanmaz delikafadulden
elektrik süpürgesiylen cekcen dimi?BİRİ xl biri xxl mı?bi tanemi var içinde CADIARZU
walla mamayla işimiz olmadığı içün bilemicem kuzum..ama mavi kutular okadar pahallımı yaw:uhm:
40olanlar 3paketlik 900gr olanlar sanırım dev mega paket:hooray:valla hangisi bende tam bilmiorum ama bi tanesi 40 milyon :enbuyukkk:
5 milyonluk badiler nasıl?benm holuma gittti sade ve ucuz..bende ondan aliim diyorum.haftasonu pikniğe gitciiz giyerüm?
ben bebelac3 kullanıom 9.85 kendileri
aptamili sevmemişti yoğurdu da tutmuodu bebelacla tutturmştum şimdi o da olmuo sütle yapıom yoğurdunu
bebelacı da kahvaltsına bide muhallebisine katıom
senağlama senağlama senağlama
bu aksam yemekte cemre rahat bırakmadı babasının kucağındaydı.bende eline ekmek kenarı verdim ama gözüm hep üstünde.kontrol ediyorum koparmasın die.ama kasla göz arası ekmeği koparmıs yutmaya kalkmıs tabi o da takıldı.cocuğun dudakları gözleri morardı.gözleri kaydı nefes alamıo :1no2: senağlama allahım neler gecti o an aklımdan senağlama elimden kayıp gitti dedim tamam senağlama parmağımı soktum cengel gibi yapıp ama boğazındaydı.sonra nihalin dediği aklıma geldi.parmağımı sokarsam daha kötü olabilirdi.sonra allah yardımcımız oldu öğüre öğüre yuttu senağlama ptesi kontrolumuz var.o gun doktora sorucam bööle durumlarda ilk yardım nasıl olmalıdır die.anlık bişe.allah korusun senağlama :Saruboceq:
Cok gecmis olsunn cok iyi biliyorum o duygu ne yasadigini hissediyorum canim bizim basimzada su icerken gelmti dizlerim nasil tiitredi anlatamam ay bugun cok uzucu haberler aliyorum bugunde teyzemin oglu 1 bucuk yasinda mutfak masasina cikmis ve mutfak pencersini acmis onune dikilmi 13. Katta oturuyolar off teyzemde mutfaktaymis arkasi donuk anlik bi is cocuktan attii diye ses gelince donmus bi bakmiski canim ucunda ne yapacagini sasirmis simdi bagirsa cocuk urkecek birden dusecek allah gostermesin sok ta kadin toplamis kendini sesizce hic bisey yokmus gidi gitmis tutugu gibi kendini yere atmis bagrima bastim saatlerce agladim diyo
günaydııınnn hihoyyyt ben bu cocuğa yatmadan gece aması veriyorum üstüne emziriyorum.9 da yatırıyorum.ama cemre 2 de 4 de ve 7 de kalkıo.ne derdi olabülüügeberecem uykusuzluktan delikafadulden gecede o yuzden gelemiyorum eğer o saate kalırsam nolur benm halim :çok üzgünüm:
teşekkür ederim kızlar allahım esirgesin hepsini :Saruboceq:
:1shok: :1no2: kendim yasamıs gibi oldum allaaahhhhh lkorusuuuuuuunnn :Saruboceq: :1no2:
ya üni.den teoriğini biliyorum yani dahada tıkansaydı yapardım o bildiklerimi.ama pretiğini öğrenmek istiyorum doktorundan.ne de olsa işin ehli.allah göstermesin olurda yine yasarım bööle bi durum yaparım ben.cünkü aklımda evladımı kaybetme duygusu var bööle bi durumdada gözüm bişe görmez tek derdim onu kurtarmak lur.panikte yaparım ama önce kurtarmaya calısrıım sonra bosalırım senağlama
of of offfff senağlama rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın :1no2: hey allam sabah sabah okuduğum mesajlara bak senağlama
saol teezesi :çok üzgünüm:
cemre buarada canı yandığında veya sıkıntısından ağladığında beni cağırıo anne diyerek alkisalkisalkis önceden bilinçsizce söölerdi şimdi gözüme bakarak cağırıo alkisalkisalkis
ya bide babasını yabancılıo bu cocuk ne etsek?ağlıo onda durmak istemio :sm_confused: uzaktan gülüşüolar cilveleşiolar ama kucağına alınca kıyameti koparıo bana elmek istio laelaelaelaelae dün uyutamadı babası yırttı kendini.aldım kucama sustu ve uyudu kafamçokkarıştı
ya bu aptamil dedikleri hangisi ben anlamadım?heralde mavi kutudakiler deildir 40 yetale kendileri
çenemiz düştü gari sayfayı senlen ben dolduruoz.huuu uyuyonuzmu len?
alah göstermesin eğe suni tenefüslük bi durum oursa onu eşim yapar heralde kendisinin gata dan ilkyardım kursu var :1closedeyes: bide sırtını karnımıza yaslıycak sekilde tutup karnına kollarımızla bastırmak die biliorum ben.ya tam pozisyonu anlatamadım sanırım :uhm:günaydın kızlarr
canım böyle bir durumda asla parmağınızı bebeğin boğazına sokmaya çalışmayın, boğazı yırtılır yardım etcem derken daha da beter olur allah korusun ..
eğer boğazına bişey kaçtıysa bebeği dizinize yatırın ve sırtına vurun.. yabancı cisim çıktıktan sonra nefes alamıyorsa suni tenefüs yapman lazım.. allah korusun ya düşüncesi bile çok korkutucu ama bilmek lazım..
:1shok::1shok: offff yaa çok fenaa :çok üzgünüm:
celencim bu gece bunu dene.. biberon almadığını biliyorum ama biberona su koy.. uyandığında su vermeyi dene.. açlıktan değil de susadığı için uyanabilir belki..
yok yaw o değildir o en büyük boy olanı. bence küçük olanı olabilir oda 20 lira normalde
alah göstermesin eğe suni tenefüslük bi durum oursa onu eşim yapar heralde kendisinin gata dan ilkyardım kursu var :1closedeyes: bide sırtını karnımıza yaslıycak sekilde tutup karnına kollarımızla bastırmak die biliorum ben.ya tam pozisyonu anlatamadım sanırım :uhm:
he bide onu deniim.gerci uykusunda biberon verince uyanıo bu yaaa laelaelaelaelae
he biride 20 ydi :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?