özleeem yetiştim sana anacım soruna derman bulamamışın ben aldımdı o hurçlardan satamamışlar ellerinde kalmış o zaman indirime girmişti 4 tl ye aldımdı ben large olanını ama hiç large gibin değil büyük şeyler koyacaksan bence xl al
bi de benim bi tanesi bozuk çıktı havayı alan yerden hava kaçırıyo ama diğeri iyi bizim montları koyup kaldırdım
edhak kolay gele anam benim evide seninkinin aynısı götüriy ama taşıncam ya hiç tınmıyammmmmmmmm
fatoşum yağız çok yoruyo demek seni valla emekleyip yürüdülermi yandığımızın resmidir ozaman ne etcez diye düşünüyom ben iyiyim şükür herif beni tatile götüriy 4 köşe gezim şimdilik herne kadar kaygana ne tatili yazlğımız ne güne durıy desede [babası amcası danası nasıl girceksem onların yanında hiç düşünmiy] sinirimi bozsada gidim işte
deyin hele nelere dikkat edim
Dbest le destina gelmis hos gelmis dbest ise baslamissin nasil gecti ilk gunun lùlù ne yapmis desttina bacim nerrdeydin kayip oldun bamya napiyo
oldu valla, bakkala gitmeme gerek kalmadı, yaptım buzdolabına koydum bile :1closedeyes:
bilemiycem çıtırcım, bu konuda bilgim yok almadım hiç
tenkyu yafrim, cümlemizinkine inşallah, gülü gülü Şeniz
hee ben de denizlililerle buluştuydum, bi zamanlar coşuyodu topic, şimdik gelen giden yok :1closedeyes:
heee başladım leylacım Şeniz
lülü beni hiç aramamışama gelince kucağıma bi atlayışı ve meme arayışı vardı görmeliydin :roflol: :asigim: :asigim:
Pu hahah o seni degil memeni ozlemis len bu senin meme niye bu kadar datli bizimkiler niye saldirmiyi
geçmişi okudum kafamçokkarıştı
OLCAY çok geçmiş olsun :çok üzgünüm: inşallah bidaha böyle bi kaza yaşamazsınız canım Allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusun :Saruboceq:
slm nediyonuz
dbset canım ilk iş günün hayırlı olsun
lülü meme öslemiş ha çok güldüm
ona bi şişme kadın mı aıp bıraksan memenin ucuna da hortum çekerdin:))
hayırlı aksamlar hanımlar bişey soracağım ben şimdi ilaç içsem feyzayı nezaman emzirebilirim. içeceğim ilaç hamilelere ve emzirenlere önerilmiyor. akşam içsem sabaha kadar emzirmesem olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?