2008 Ekim Anneleri

he ya bende aldım fıs diye bi ses meğer hava kaçırımıl bide bantladık 2 saat ne anladımsaCADIARZU

oyyyy cemreme de geçmiş olsun celencim nasıl korkmuşundur kıyamam
bende bazen eline bişeyler veriyom oyalansın diye oyuncağı hemen atıyo illa biz bişey yiyoz ya oda yemek istiyo obur ama veletler biran boş bırakmaya gelmiyo maalesef
allah beterini göstermesin tatlım:Saruboceq:

leyla komşunun yaşadığını okurken korku filmi izler gibin oldum biran alah korumuş valla 13. kat bi de allahım kimseye yaşatmasın
kimseyi evlatlarıyla sınamasın inş
neyse eray uyandı ben biraz kaçar belki akşam yine gelebilirim:a015:
daha geçmişi bile okumayı bitiremediydim
:enbuyukkk:

ohhhhh tatil mevsimi başladııııııhihoyyythihoyyyt
bizim plan da şöyle;önümüzdeki ay ben yağızla kayınvalidemin yazlığına gidip 1 hafta falan kalcaz..saros körfezinde...sonra kociş izin alıp gelincede bikaç gün birlikte kalcaz..ordan bikaç gün kafamızın estiği bi bölgeye gidip tatil yapcaz..kocişin diğer 1 haftalık tatilindede ver elini egeeeeeee:teytey:bizimkilerin kuşadasında yazlığı var..izmir-kuşadası-selçuk-söke civarı gezcez bide kaplıcaya gitcez kocişle..inşallah bi aksilik çıkmazsa tabii:Saruboceq:

hadin ben kaçtım.oğlan yırtıniiidelikafadulden
hepinizi gocaman gocaman öptümŞeniz

Dbest le destina gelmis hos gelmis dbest ise baslamissin nasil gecti ilk gunun lùlù ne yapmis desttina bacim nerrdeydin kayip oldun bamya napiyo

merhaba kızlarrr

bugün ilk iş günümdü delikafadulden allaha şükür çok iyi geçti hiç korktuğum gibi değildi lülü de hiç aramamış beni saolsun kaydirigubbakcemile3 herzamankinden daha uslu durmuş kaydirigubbakcemile3 diyorum size bu bebelerin bize gıcığı var kaydirigubbakcemile3

Dbest le destina gelmis hos gelmis dbest ise baslamissin nasil gecti ilk gunun lùlù ne yapmis desttina bacim nerrdeydin kayip oldun bamya napiyo

heee başladım leylacım Şeniz

lülü beni hiç aramamış ama gelince kucağıma bi atlayışı ve meme arayışı vardı görmeliydin :roflol: :asigim: :asigim:

Herife daha demedi izin verirse giderim izinde vermezse hic sorun degil zaten bulusma yeri bizim evin az ilerisinde cay bahcesi giderim haberi bile olmaz sonucta ben haceri gezdirmeye cikarinca hep geciyom orda ozellikle gitmis olacagim bi yer degil

heee başladım leylacım Şeniz

lülü beni hiç aramamış ama gelince kucağıma bi atlayışı ve meme arayışı vardı görmeliydin :roflol: :asigim: :asigim:

Pu hahah o seni degil memeni ozlemis len bu senin meme niye bu kadar datli bizimkiler niye saldirmiyi

geçmişi okudum kafamçokkarıştı

OLCAY çok geçmiş olsun :çok üzgünüm: inşallah bidaha böyle bi kaza yaşamazsınız canım Allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusun :Saruboceq:

slm nediyonuz
dbset canım ilk iş günün hayırlı olsun
lülü meme öslemiş ha çok güldüm
ona bi şişme kadın mı aıp bıraksan memenin ucuna da hortum çekerdin:))

geçmişi okudum kafamçokkarıştı

OLCAY çok geçmiş olsun :çok üzgünüm: inşallah bidaha böyle bi kaza yaşamazsınız canım Allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusun :Saruboceq:

aa sen şimdi yazınca merak edip baktım geçmişe gerçekten geçmiş olsun olcaycım allah beterinden korusun kendini kötü düşüncelerle de doldurma lütfen
bu belki bi çoğumuzun başına gelebilirdi çoğumuz yeni anneleriz böyle iyi kötü tecrübelerle anneliği öğreniyoruz tabi kimse yaşanmasını istemez ama moralini daha çok bozup da derine negatif enerjini yayma tatlim
o senin sevginin sıcaklığına muhtaç:1hug:

slm nediyonuz
dbset canım ilk iş günün hayırlı olsun
lülü meme öslemiş ha çok güldüm
ona bi şişme kadın mı aıp bıraksan memenin ucuna da hortum çekerdin:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen lülüyü tanımamışsın canım kaydirigubbakcemile3 onu kandırmak öle kolay değel lülülülülülü kendüsü sadece beni emcekmiş kafamçokkarıştı yoksa aldığım onca biberondan biriyle içerdi sanırım de mi :çok üzgünüm: bütün gün süt almıyo diye üzülüyodum ama ben yokum diye bütün öğünlerini güzel yemiş, ben varken meme istiyordu ben de emziriyordum ozaman da yemek yemiyor kafamçokkarıştı

Benim herif daha gelmedi isten tadilat yapiyomus gelde sinir olma hadi tabi kaynanamda daha gelmed ana ogul unuttular evi

hayırlı aksamlar hanımlar bişey soracağım ben şimdi ilaç içsem feyzayı nezaman emzirebilirim. içeceğim ilaç hamilelere ve emzirenlere önerilmiyor. akşam içsem sabaha kadar emzirmesem olurmu?

hayırlı aksamlar hanımlar bişey soracağım ben şimdi ilaç içsem feyzayı nezaman emzirebilirim. içeceğim ilaç hamilelere ve emzirenlere önerilmiyor. akşam içsem sabaha kadar emzirmesem olurmu?

canim ilaç ne kadar surede vucuttan atiliyorsa,o kadar sure emzirmesen iyi olur.birde sutunu sagip dokmen gerek.canim sen en iyisi doktoruna bir danis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…