2008 Ekim Anneleri

canim ilaç ne kadar surede vucuttan atiliyorsa,o kadar sure emzirmesen iyi olur.birde sutunu sagip dokmen gerek.canim sen en iyisi doktoruna bir danis.

ne kadar sürede atılır hiç bilmiyorum ama çok fenayım içmessem dahada kötü olacağım.yarım öğlene kadar emzirmesen olurmuki.bu arada doktoru kim kaybetmişki ben bulayımsenağlama

ne kadar sürede atılır hiç bilmiyorum ama çok fenayım içmessem dahada kötü olacağım.yarım öğlene kadar emzirmesen olurmuki.bu arada doktoru kim kaybetmişki ben bulayımsenağlama

ahh canim benim yaa ,
prospektus une bir baksana,yaziyordur.bu arada neyin var seker,gecmis olsun.istersen ilacin adini ne ,yasakmiydi,ilaç adi yazmak... istersen ozelden yaz.

heeeyyyyyyyyyytttt cekilin uleeeyyynnn sabahın kusu gecenin bekcisi celen geliiiiii misafir vardı giremedim.onlarla konusuyorum ama aklımda burda delikafadulden cemre kuzusuna artık kısa kollu giydirmeye basladım.yarın daha sıcak olucakmıs.sortlu takımı var giydirsemmi?

izmir mi delikafadulden hani nerde delikafadulden bende gitcem delikafadulden az kaldı delikafadulden 27 haziranda senağlama

işe mi basladın leeeyyynnn alkisalkisalkis ii hadi güzel gecmiş sevindim :hooray:
heee başladım leylacım Şeniz

lülü beni hiç aramamış ama gelince kucağıma bi atlayışı ve meme arayışı vardı görmeliydin :roflol: :asigim: :asigim:
puhahahaaaa meme biti kaydirigubbakcemile3 özlemiştir en buyuk askını :asigim:
noldun leeeeennn :teselli:
Selam millet.4 saattir mesaj yazmaya ugrasiyom cepten cok zor len.Beni unumayin yakinda geliyim

nerdesin sen o neti alcam sonrada ham yapcam :mymeka: yetti gari ne ediosan et gel dellendirme celeni Çok üzgünüm çoook

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, destina4+, kimselerbilmez+, Miy+, nurce+, WaterLilly+

allaaaşkınıza bu kadar insansınız ne konusmuonuz len Çok üzgünüm çoook
aaaahhh leylaaa aaahh sen olaydın kıllatırdın şimdi sayfaları peeeyyyy

iyi gecelr
kaç saattir pc açık ama oğluştan bişy yazamadım kiii.
dbesttin bugün ilk iş günüymüş.yavaş yavaş doğum izinleri de bitiyor. dbest umarım herşey istediğin gibi olur.
bizde bugün doktor kontolüne gittik.hırıltımız geçmiş.dr. boyu kilosu gelişimi çok güzel dedi. 1 yaşına kadar hasta olmadığınız sürece gözüme görünmeyin dedi kaydirigubbakcemile3
alt iki dişimiz yoldaymış . ben bir zannediyordum. iki tane geliyormuş yandım vallaha emziriken nasıl olcek bilmiyom :1shok:. çıkana kadar rahatım. bir ay sonra kısmet olursa artık denizdeyiz. güneş kremini sordum 30 - yada 50 olabilir dedi. 30 la 50 arasında pek bir fark yok aslında dedi.ayakkabı sordum ileride nasıl bişiy alalım diye. 1 yaşına kadar çıplak ayak (ayakkabısız ) yürümesini tavsiye ediyorlarmış bebeklerin.çok güzel seyler söyledi. moral yükleyip gönderdi bizi eve.yerimseniben

dur anacım ya bi ileti yazıyodum. anca bitti.

yaw arkadaş nasıl ekleniyodu onu unuttum ben. iş bitirici ibolya burda.hazır burdayken sorayımm

aa maşallahhhh alkisalkisalkis bizimde ptesi kontrol.son kontrol haziranda.bende sorucaktım kremi.daha doğrusu kremmi losyonmu?bide gözlüğü sorucam?bide arabada klima acabilirmiyiz?veya nasıl olmalı cam falanmı acmak ii olur?
herkes gecmisi okuyor sanirsam,ben iyice koptum artik,

neyden koptun kıııııızzzz :1shok:

kopma bacım. gel buraya bakem.ben gece mice geliyom.bu akşam epey kalabalık önceki akşamlara göre .normalde bu saatte bu kadar kullanıcı olmıy burda.

uykusuzluktan oluyorum yahuuu ben.benimki hala ek gida almiyor,sadece emiyor.her yarim saatte bir kalkiyor.offff offf... yarin kesin kararliyim butun gun ac birakacam bakalim yine yemeyecekmi...

ben hayattan koptum... delikafadulden

gecenlerde tv de bir abla doktor,arabada klima acmanin daha iyi oldugunu soyluyordu. 18-20 derece.. terleyip ruzgar yemesi daha kotuymus

ben losyon düşünüyorum, çünkü krem eline de bulanıp kalıyo.ama acaba daha mı yoğun olur .daha mı iyi korur. bide ben kaç faktör alayım diye sordum 30 mu 50 mi diye.30 la 50 nin arasındaki tek fark fiyatı dedi.işlev açısından pek fark yok dedi. ee o zamn niye 50 faktör çıkarmışlar o da bi çelişki dimi ama. bide marka sordum .pek farketmez.biz niveakullanıyoruz iyi dedi. capitone diiye vir marka varmış bu işin ilk temsilcilerinden galiba.ilk bu marka çıkardığı için güneş keremini o epey duyuluyor.ama fiyatı çok yüksek, o kadar gerke olduğunu düşünmüyorum dedi.bend emarkada tam karar veremedim.bir ay sonra inşalalah bizde altınoluktayız. orada ihtiyaç olacak. güneş gözlüğü şart oalcak galiba.yada güzel bir şapka. bide kilima olayı.ben klimadan çok hasta olan bir inssan olduğum için.ya çok düşük dereceye açtırmayacağım yada cam.ama camnı daha iyi olduğunu duymuştum.sonuna kadar açmamak kaydıyla.. ehhhh amma da yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…