canim ilaç ne kadar surede vucuttan atiliyorsa,o kadar sure emzirmesen iyi olur.birde sutunu sagip dokmen gerek.canim sen en iyisi doktoruna bir danis.
ne kadar sürede atılır hiç bilmiyorum ama çok fenayım içmessem dahada kötü olacağım.yarım öğlene kadar emzirmesen olurmuki.bu arada doktoru kim kaybetmişki ben bulayımsenağlama
izmir mi delikafadulden hani nerde delikafadulden bende gitcem delikafadulden az kaldı delikafadulden 27 haziranda senağlamamerhabaa canlarım,cücükleriiiimmmm:sm_cool:
ayyyyyyyy çok özledim sizi..umarım herkes iyidir.ben en son çok hastaydım,geçen cumartesi eşim bana güzel bi kokteyl serum yaptıkaydirigubbakcemile3ertesi günü ayağa kalktım.ama boğaz ağrım yediğim o kadar iğneye rağmen geçmedi.dr.a gittim.faranjit dedi ama çok berbat durumdaydı,daha bugün düzeldi diyebilirim yani.su bile içemiyodum acısından.neyse oğluşa geçirmeden atlattık çok şükür..hem hastalıktan hem de misafirlerimiz var izmirden,o yüzden giremedim bayadır.halamın torunu 15 yaşında kalbinde 4 cmlik bi delik vardı.dün ameliyat oldu.çok şükür iyi geçti:Saruboceq:.onlarla ilgileniyoruz.önümüzdeki hafta içide gelemicem evde tadilat gibi bi durum varbenneyaptımki bu aralar yoğunum yani şekerler.sizler nasılsınız?umarım herkes çok iyidir
işe mi basladın leeeyyynnn alkisalkisalkis ii hadi güzel gecmiş sevindim :hooray:merhaba kızlarrr
bugün ilk iş günümdü delikafadulden allaha şükür çok iyi geçti hiç korktuğum gibi değildilülü de hiç aramamış beni saolsun kaydirigubbakcemile3 herzamankinden daha uslu durmuş kaydirigubbakcemile3 diyorum size bu bebelerin bize gıcığı var kaydirigubbakcemile3
puhahahaaaa meme biti kaydirigubbakcemile3 özlemiştir en buyuk askını :asigim:heee başladım leylacım Şeniz
lülü beni hiç aramamışama gelince kucağıma bi atlayışı ve meme arayışı vardı görmeliydin :roflol: :asigim: :asigim:
noldun leeeeennn :teselli:ne kadar sürede atılır hiç bilmiyorum ama çok fenayım içmessem dahada kötü olacağım.yarım öğlene kadar emzirmesen olurmuki.bu arada doktoru kim kaybetmişki ben bulayımsenağlama
Selam millet.4 saattir mesaj yazmaya ugrasiyom cepten cok zor len.Beni unumayin yakinda geliyim
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, destina4+, kimselerbilmez+, Miy+, nurce+, WaterLilly+
allaaaşkınıza bu kadar insansınız ne konusmuonuz len Çok üzgünüm çoook
aaaahhh leylaaa aaahh sen olaydın kıllatırdın şimdi sayfaları peeeyyyy
herkes gecmisi okuyor sanirsam,ben iyice koptum artik,
aa maşallahhhh alkisalkisalkis bizimde ptesi kontrol.son kontrol haziranda.bende sorucaktım kremi.daha doğrusu kremmi losyonmu?bide gözlüğü sorucam?bide arabada klima acabilirmiyiz?veya nasıl olmalı cam falanmı acmak ii olur?iyi gecelr
kaç saattir pc açık ama oğluştan bişy yazamadım kiii.
dbesttin bugün ilk iş günüymüş.yavaş yavaş doğum izinleri de bitiyor. dbest umarım herşey istediğin gibi olur.
bizde bugün doktor kontolüne gittik.hırıltımız geçmiş.dr. boyu kilosu gelişimi çok güzel dedi. 1 yaşına kadar hasta olmadığınız sürece gözüme görünmeyin dedi kaydirigubbakcemile3
alt iki dişimiz yoldaymış . ben bir zannediyordum. iki tane geliyormuş yandım vallaha emziriken nasıl olcek bilmiyom :1shok:. çıkana kadar rahatım. bir ay sonra kısmet olursa artık denizdeyiz. güneş kremini sordum 30 - yada 50 olabilir dedi. 30 la 50 arasında pek bir fark yok aslında dedi.ayakkabı sordum ileride nasıl bişiy alalım diye. 1 yaşına kadar çıplak ayak (ayakkabısız ) yürümesini tavsiye ediyorlarmış bebeklerin.çok güzel seyler söyledi. moral yükleyip gönderdi bizi eve.yerimseniben
herkes gecmisi okuyor sanirsam,ben iyice koptum artik,
kopma bacım. gel buraya bakem.ben gece mice geliyom.bu akşam epey kalabalık önceki akşamlara göre .normalde bu saatte bu kadar kullanıcı olmıy burda.
aa maşallahhhh alkisalkisalkis bizimde ptesi kontrol.son kontrol haziranda.bende sorucaktım kremi.daha doğrusu kremmi losyonmu?bide gözlüğü sorucam?bide arabada klima acabilirmiyiz?veya nasıl olmalı cam falanmı acmak ii olur?
neyden koptun kıııııızzzz :1shok:
aa maşallahhhh alkisalkisalkis bizimde ptesi kontrol.son kontrol haziranda.bende sorucaktım kremi.daha doğrusu kremmi losyonmu?bide gözlüğü sorucam?bide arabada klima acabilirmiyiz?veya nasıl olmalı cam falanmı acmak ii olur?
:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?