uykusuzluktan oluyorum yahuuu ben.benimki hala ek gida almiyor,sadece emiyor.her yarim saatte bir kalkiyor.offff offf... yarin kesin kararliyim butun gun ac birakacam bakalim yine yemeyecekmi...
bende kacar.teyzeme burdaki diyet tariflerini kopyaladım:su saaten itibaren bir kadın daha kk lı oldu gecmiş olsun puhahaha
de hayden yatın len sizde..eyi geceler
benim oglan banyodan nefret ediyor,belki daha onceden yazmisimdir.gecenlerde onun sampuanini bir deneyeyim dedim.nasil gozlerimi yakti anlatamam.nivea marka.dikkat etmemisim.sonra uzerini okudum.gozleri yakmaz yazmiyor zaten,gozlere zarar vermez yaziyor.Turkiyedekiler hic yakmiyordu..cocugu aylardir mahvetmisim haberim yok,
özleeem yetiştim sana anacım soruna derman bulamamışın ben aldımdı o hurçlardan satamamışlar ellerinde kalmış o zaman indirime girmişti 4 tl ye aldımdı ben large olanını ama hiç large gibin değil büyük şeyler koyacaksan bence xl al
bi de benim bi tanesi bozuk çıktı havayı alan yerden hava kaçırıyo ama diğeri iyi bizim montları koyup kaldırdım
canım çok sevindim lülü sorunsuz atlatmış ilk günü...dedim sana kafamızda büyüttüğümüz kadar zor olmuo kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen lülüyü tanımamışsın canım kaydirigubbakcemile3 onu kandırmak öle kolay değel lülülülülülü kendüsü sadece beni emcekmiş kafamçokkarıştı yoksa aldığım onca biberondan biriyle içerdi sanırım de mi :çok üzgünüm: bütün gün süt almıyo diye üzülüyodum ama ben yokum diye bütün öğünlerini güzel yemiş, ben varken meme istiyordu ben de emziriyordum ozaman da yemek yemiyor kafamçokkarıştı
ilk adım ayakkabısı varmış ondan alcam en azından dışarı çıkarken giyer evde çıplak denemeler yapar ....güneş kremi bakcam h.sonu bende çok yakıo bursanın sıcağı dasengözlerimebaksanabiyi gecelr
kaç saattir pc açık ama oğluştan bişy yazamadım kiii.
dbesttin bugün ilk iş günüymüş.yavaş yavaş doğum izinleri de bitiyor. dbest umarım herşey istediğin gibi olur.
bizde bugün doktor kontolüne gittik.hırıltımız geçmiş.dr. boyu kilosu gelişimi çok güzel dedi. 1 yaşına kadar hasta olmadığınız sürece gözüme görünmeyin dedi kaydirigubbakcemile3
alt iki dişimiz yoldaymış . ben bir zannediyordum. iki tane geliyormuş yandım vallaha emziriken nasıl olcek bilmiyom :1shok:. çıkana kadar rahatım. bir ay sonra kısmet olursa artık denizdeyiz. güneş kremini sordum 30 - yada 50 olabilir dedi. 30 la 50 arasında pek bir fark yok aslında dedi.ayakkabı sordum ileride nasıl bişiy alalım diye. 1 yaşına kadar çıplak ayak (ayakkabısız ) yürümesini tavsiye ediyorlarmış bebeklerin.çok güzel seyler söyledi. moral yükleyip gönderdi bizi eve.yerimseniben
hadi ya bebek şampuanı yakar mı hiç :1shok:benim oglan banyodan nefret ediyor,belki daha onceden yazmisimdir.gecenlerde onun sampuanini bir deneyeyim dedim.nasil gozlerimi yakti anlatamam.nivea marka.dikkat etmemisim.sonra uzerini okudum.gozleri yakmaz yazmiyor zaten,gozlere zarar vermez yaziyor.Turkiyedekiler hic yakmiyordu..cocugu aylardir mahvetmisim haberim yok,
bende kacar.teyzeme burdaki diyet tariflerini kopyaladım:su saaten itibaren bir kadın daha kk lı oldu gecmiş olsun puhahaha
de hayden yatın len sizde..eyi geceler
günaydııınn kızlarr :sm_cool:
teyzeleriii Tamerr ilk dişinii çıkardııı bugünnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ayy çokk tatlıı yaaa sırnaşık şey
2 gecedir geç uyuyordu ve uyumadan önce çok terliordu özellikle kafasıı kollarıda terliordu ....bir tane diş kaşıyıcımız var eşim yurtdışından bi setin içinde getirmişti...parmağa takılıo tamer 2 gündür hiçbir diş kaşıyıcısını almıordu uyanık olduğu sürece parmağıma takıorum diş kaşıyıcısını onu ağzına alıordu kaydirigubbakcemile3 yani 2 gündür parmağım agzındaydı tamerinn kaydirigubbakcemile3 biz üstten beklerkenn alttan çıkardııı sağ gösterip sol vurdu kaydirigubbakcemile3 alt sol dişi çıktııı oğluşumunn hihoyyyt
günaydın meran aynuısı bizdede varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen tepim ağzına bugün benim temizlik var anladınız siz onu şu kıllardan kurtulim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?