2008 Ekim Anneleri

bende kacar.teyzeme burdaki diyet tariflerini kopyaladım:su saaten itibaren bir kadın daha kk lı oldu gecmiş olsun puhahaha
de hayden yatın len sizde..eyi geceler

uykusuzluktan oluyorum yahuuu ben.benimki hala ek gida almiyor,sadece emiyor.her yarim saatte bir kalkiyor.offff offf... yarin kesin kararliyim butun gun ac birakacam bakalim yine yemeyecekmi...

azar azar vermeyi denedin mi? ne hınzır bu çocuklar ya. ablamın oğluda ekim doğumlu , varyaaa nasıl kurnaz, hareketli . gözününü iine baka baka seni uyuytuyo böyle. bunalrda öyle olursa yandık.ablam iyi bak bu da mert gibi olacak diyor.
birgün ablası arkasında resim yapıyomuş , bu da peteğin oluklarına bakıyomuş.birden arkasına dönüp ablasının saçını çekmiş. sonra da sanki o yapmamış gibi yine peteği incelemeye devam etmiş. kurnazlatr ya valla. yandık bizde. bugün ağzını kilitliyo beinm oğlanda sacede süt içti.dışştan bakınca kilitli gibi durmuyo kaşığı dayayınca ağaz kilitli sandık gibi kaydirigubbakcemile3

bende kacar.teyzeme burdaki diyet tariflerini kopyaladım:su saaten itibaren bir kadın daha kk lı oldu gecmiş olsun puhahaha

iyi gecelr canım.siz sabah vardiyasını alacaksınız dimi. hadi git ded dinlen azcık.cemre 7 , 21 vardiyasında dimi.kaydirigubbakcemile3

benim oglan banyodan nefret ediyor,belki daha onceden yazmisimdir.gecenlerde onun sampuanini bir deneyeyim dedim.nasil gozlerimi yakti anlatamam.nivea marka.dikkat etmemisim.sonra uzerini okudum.gozleri yakmaz yazmiyor zaten,gozlere zarar vermez yaziyor.Turkiyedekiler hic yakmiyordu..cocugu aylardir mahvetmisim haberim yok,

aslında çocuğa verdiğimiz şeylri denemek lazım.ben de çoğu zamn çok dikkat etmiyorum ama önemliymiş bak.demirin tadına baktım iyiydi.monovitin tadına baktım fwna değil.tatsız zaten.muhallebilerie zaten bakıyom.bitiremiyo bende süt olsun diye onun yerine bitiriveriyom kaydirigubbakcemile3.celenide geçtim galiba. yoksa ibolaya mı yiyodu.neyse işteee.

bacılar ben gidiyom.kociş geldi. bi de onunla kayfe yefi yapak.o kayfe içisin ben rezene kaydirigubbakcemile3

merhabalar biraz geç kaldım galiba sabah ezanı okunuyorkaydirigubbakcemile3
akşam 21.30 gibi uyudum babası keremi uyutuodu sıcaktan uyyamıo çocuk ya atletle yatırdık ...bugün tişört giymeye başladı kısa kollu bir deee ellerini ve poposunu kaldırıp sürünme pozisyonuna geçmeye başladı keroşum:teytey:

canm bugün öğle arasında gittim bime ama almadım made in prc yazıodu yani çin malı...metrodan aldığmız iyi çıkmıştı o da bu fiyatlardaydı ondan alcam yine saolŞeniz
buarada arı mama bimde 1.85 ben burdaki şaypadan 2.25e alıodum ...bide celen milupa görmedim bimde herobaby vardı....hoş adamlar cumaya gitcekmiş kapatcaz dediler apar topar çıktık arkadaşla...Çok üzgünüm çoook
canım çok sevindim lülü sorunsuz atlatmış ilk günü...dedim sana kafamızda büyüttüğümüz kadar zor olmuo kaydirigubbakcemile5
ilk adım ayakkabısı varmış ondan alcam en azından dışarı çıkarken giyer evde çıplak denemeler yapar ....güneş kremi bakcam h.sonu bende çok yakıo bursanın sıcağı dasengözlerimebaksanab

hadi ya bebek şampuanı yakar mı hiç :1shok:

nasılmış o tariflerrr şu diyet işini bi türlü beceremedim 2gün devam edip sonra eski usule dönüorum cokacimcoook

23.30da uyumasına rağmen 3.30da uyandı ya oynadı mama yedi altını değiştik uyudu bende yatayım barimmmm
ilk günaydın benden olsun bu aradadelikafadulden

günaydııınn kızlarr :sm_cool:

teyzeleriii Tamerr ilk dişinii çıkardııı bugünnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ayy çokk tatlıı yaaa sırnaşık şey

2 gecedir geç uyuyordu ve uyumadan önce çok terliordu özellikle kafasıı kollarıda terliordu ....bir tane diş kaşıyıcımız var eşim yurtdışından bi setin içinde getirmişti...parmağa takılıo tamer 2 gündür hiçbir diş kaşıyıcısını almıordu uyanık olduğu sürece parmağıma takıorum diş kaşıyıcısını onu ağzına alıordu kaydirigubbakcemile3 yani 2 gündür parmağım agzındaydı tamerinn kaydirigubbakcemile3 biz üstten beklerkenn alttan çıkardııı sağ gösterip sol vurdu kaydirigubbakcemile3 alt sol dişi çıktııı oğluşumunn hihoyyyt

parmağa takılan diş kaşıyıcısı nuby ninde varmış kızlar...tamer hep parmağımı götürüordu ağzına bu çok iyi olduu alkisalkisalkis dişlikten hoşlanmayan bebekler için süper bişe bence :lepi:

ha unutmadannn tamerdeee 3-4 gündürdee acaipp bii buruunn akınıtısı vardı kii sormayınnn diştenmiş -tatlicadiarzu-

günaydın meran aynuısı bizdede varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen tepim ağzına bugün benim temizlik var anladınız siz onu şu kıllardan kurtulim

hayırlı olsun sıra sıra dizilsin incileri tamer beyin alkisalkisalkis
nerelerdesin sen meran iyice ihmal ettin bizi:çok üzgünüm:

kızlar ya şu tatil işi beni düşündürüyo
keremi biliosunuz salıncağında uyyo başka biyerde uyumuo geçen annemler geldiğinde yenişehirdeki akrabalara gittiğimizde elde ayakta hiçbisekilde uyumadı akşama kadar...okadar uykusuz haliyle arabayla dönerken bile uyumadı eve geldik salıncağa yattı anında uyudu...şimdi havalarda ısındı onun içinde de daralıo bunalıo unutturmam lazım salıncağı ama nasıl:uhm: sabah iyice uykusu geldi normal beşiğine yatırdım emziğini verdim çıktım uyumadı söylendi yastıkla oynadı artık beşiğinin kenarlığını falan söküp kafasına geçirmiş koluna ipini dolamş ...mecbur yine salıncakta salladım uyudu

ee tatile gidersek orda da rezil etcek bizi biran önce salıncağı unutturmam lazım ama zor görünüo
zaten tatil işi de sakat araba aldık ya borçluyuz die eşim gitmeyelim diodu ama benim gitmek istediğimi bilio(balayına kışın çıktığımız için bişey anlamadık geçen yıl)
akşam soruo tatil için yer araştırıomusun die yok dedim gitmeyelim dediğinden beri bakmıomsengözlerimebaksanab sen gitmek istiosun bak biyerler de gideriz dedi yerimseniben
ama keremle ne ederiz bilmem abimlerle gitme durumu da olabilir 2çocukla o da zor olur ama yanlız olmaktan iidir :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…