2008 Ekim Anneleri

kolay gelsin canım iyi temizliklerrr-tatlicadiarzu-

sağol kuzum özlem valla yarın çıkıyoz tatile tırsmıyo değilim benimkide sallanarak beşikte uyyanlardan ne yapcaz bilmiyom ama çıkıyoz yarın dua edin dönünce tecrübeleri yazarım sebamed 50 faktör aldım kısa penye şort şapka falan bakalım nasıl olcak perşembe sabahı döncez inşallah

kızlarrr burası yanıyooooo...-tatlicadiarzu-

bu sene erken geldi bu yaz... yaylaya çıksak daha hazır değil orası. temizlik filan yapılacak.. en iyisi annemlerin yanına gideyim ben..

iyi yolculuklar canım iyi tatiller inş güsel vakit geçirirsiniz

kızlarrr burası yanıyooooo...-tatlicadiarzu-

bu sene erken geldi bu yaz... yaylaya çıksak daha hazır değil orası. temizlik filan yapılacak.. en iyisi annemlerin yanına gideyim ben..

aslında erken gelmedi geç bile kaldı geçen yıla göre ama birden geldi....daha geçen hafta deri mont giyiodum işe giderken şimdi kısa kollu giymem lazım-tatlicadiarzu-

tünaydın len kılsız karılar alkisalkisalkis sabah 7 bucuktan beri ayaktayız gene kafamçokkarıştı cocuğun içne kesin calar saat kactı.buna eminim artık.haftasonu neyim dinlemio 7 bucuk dedimi uyanıo yaaaaaa kötükedihüso delleneceeeemmm delikafadulden zaten havada sıcak kafamçokkarıştı

iyi gecelr canım.siz sabah vardiyasını alacaksınız dimi. hadi git ded dinlen azcık.cemre 7 , 21 vardiyasında dimi.kaydirigubbakcemile3
gec kaldım anam mesaiye kusura kalmayın lülülülülülü
ben yiyodum beeeenn delikafadulden hala yiyorum az önce demir damlalı meyvesini bitiremedi ben hüplettim cokacimcoook
puhahahaaa diş gelmiiişşş alkisalkisalkis hadi sağlık mutluluk getirsin kzucuuma

yolundunmu len kılsız kaydirigubbakcemile5 darısı basıma kürkümden kurtulmam lazım benmde kafamçokkarıştı
sebamed inde varmıymıs kremi?losyonmu kremmi?bide kaç gayme?
ha bide eyi yolculuklar eyi tatiller kıskandım mı?yoo kıskanmadım :dilcikar:

kerem kedi pozisyonunda duruo ama ilerlemeye korkuo kaydirigubbakcemile3 bikaç güne ilerlemeye başlar:teytey:

kerem kedi pozisyonunda duruo ama ilerlemeye korkuo kaydirigubbakcemile3 bikaç güne ilerlemeye başlar:teytey:

ay negüzel yaaaa alkisalkisalkis o kadar sevimli oluyor ki emekleyen bebek :asigim: tabi bişeyi cok istediğim için cemre emeklemez kötükedihüso emzik emen bebeklerede cok cici oluo diodum nitekim cemre emmedi :mymeka: özlem karısı özel bişe yaptınızmı keremin emeklemesi iiçn?hani topuklarından falan iktirdinizmi?

heee başladım leylacım Şeniz

lülü beni hiç aramamış ama gelince kucağıma bi atlayışı ve meme arayışı vardı görmeliydin :roflol: :asigim: :asigim:
hayırlı olsun canım.. ilk günü atlatmışsın bundan sonrası kolay artık..a.s
Herife daha demedi izin verirse giderim izinde vermezse hic sorun degil zaten bulusma yeri bizim evin az ilerisinde cay bahcesi giderim haberi bile olmaz sonucta ben haceri gezdirmeye cikarinca hep geciyom orda ozellikle gitmis olacagim bi yer degil
aferin kız işte böyle..:lepi:
geçmişi okudum kafamçokkarıştı

OLCAY çok geçmiş olsun :çok üzgünüm: inşallah bidaha böyle bi kaza yaşamazsınız canım Allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusun :Saruboceq:
olcaycım bende şimdi gördüm.. hepimizin başına gelebilecek durumlar. allaha emanet yavrularımız. kendini suçlama canım sen istermisin ki böyle şeyleri..:teselli:
hayırlı aksamlar hanımlar bişey soracağım ben şimdi ilaç içsem feyzayı nezaman emzirebilirim. içeceğim ilaç hamilelere ve emzirenlere önerilmiyor. akşam içsem sabaha kadar emzirmesem olurmu?
doktoruna sorma ihtimalin varsa bence sor canım..a.s
oo maşallah tamere.. inciler gelmeye başlamış artık..:teytey:
işte beni düşündüren konu da bu.. o yüzden otel tatilinden korkuyorum.ela da beşiğinde uyumak istiyor devamlı.. beşikte taşınmaz ki oralara.. bir de çorbalarını hazırlamak filan hergün de kavanoz mama verilir miki.. amann ne bilimm ne zor işler ya..-tatlicadiarzu-

canım aklımdayken söyliyim şu klima mevzuuna çok dikkat et.. antalya acayip sıcak oldu. oteller klimalarını açmışlardır içeriler buz gibidir. dışarı sıcak.. girip çıkarken bişeyler giydiririsin kuzuya..

anacım inşallah keyifli geçer tatilin git gel hayırlısıyla tecrübelerini anlat..Şeniz

yok canm heç bişey yapmadık akşam görünce babası da şaşırdı
geçen bi yazı okutmuştum 9.ay gelişimi ile ilgili...birden yaptığı şeyleri görünce şaşıracaksınız diodu:asigim:

keremi yıkadım uyuttum suyu çok sevio bu çocuk ya maşallah
şimdi salonun halısını silcem geçen napmış kerem sahi anlatmadım size
babanesi altını değiştircekmiş açmış bezini kirli bezi atıyım geliyim demiş banyoya gidip gelmesiyle kerem halıya mıçmış ...alt açmasında durmuo zaten anında dönüo ....bide 3bölgeye mıçmış ya dönene yapmş resmen hem sinir oldum hem güldüm babanesi silmiş ama tam çıkmamş tabi yıkamaya gitcek ama yine de silcem bakalım

herkese merhabaaaa:sm_cool:
yağız sabah 7den beri uyanık..şimdi güç bela uyuttum valla:mymeka:hazır ayağımdayken bi bakayım dedim..ayy bugece eurovision varhihoyyythihoyyythihoyyyt küçüklüğümden beri bayılırım,her yıl izlerim.ama bu yıl dahada heyecan var..inşallah oğluş uslu dururda izlerim ya:Saruboceq:
geçmişe bakmadım ama kerem emeklemeyemi başladı özlemcim?süpersiniz valla.biz yürüteçte koşuyoz,ayakta durmayada bayılıyoz ama emekleme pozisyonuna döndükmü kıyamet kopuyo.nefret ediyo çocuk hayret bişey
aaa tamerde diş çıkarmış:teytey:hayırlı uğurlu olsun ilk dişleriniz
ya bu arada yağız evin altını üstüne getiriyo.acayip derecede karıştırma huyu var.eskiden en kızdığım çocuk profili buydu:çok üzgünüm:hani misafir gelir,çocuk evi küçük tüp patlamış gibi alt üst eder gider ya...off ne söylenirdim.:mymeka:.böyle çocukmu yetiştirilir diye..aha Allah başıma verdi iştekaydirigubbakcemile3 o kadar meraklı ki herşeye atlıyo. yürüteçle böyle yapıyosa,yürüdümü ben evin eşyalarını bi depo kiralayıp oraya tıkayım barilaelaelaelaelae

ben de eurovision a bayilirim...ama bize pahaliya mal oluyor..:) surekli oy atmaktan...

:roflol::roflol:
atın anam atın hele bu akşamalkisalkisalkis norveçle başabaş gidiyo şuan hadise tamam hoş bi şarkı belki ama bi çok sitede bizim vatandaşlarımız çocuk yakışıklı diye norveçe oy vercez demişler :mymeka: çok sinir oldum..en büyük rakibimiz o şuan sakın oy moy vermeyin yaw..bizim şarkımızıda rusya boykot ediyomuş..yakın plan çekmiyolarmış hadiseyi ve ses düzenini bozuyolarmış kız söylerken
ama yinede en favori biziz şuan hihoyyythihoyyythihoyyyt
neyse kızlar ben kaçtım.kociş geldi işten,oğluş da uyandı durmuyo..öptüm hepini
zii Şeniz

Selamm ben geldimm eluu gesmeye gittim kizlar 1 bucuk yil sonra ilk defa tek basima minubuse binip gezmeye gitti ayy cok mutluyum bee bi guzel oldu ki anlatamam teyzemin kirk mevlutu vardi butu sulalemi bir arada gordum desem yeridir tam bi curcuna insan icine ciktim yaa ayy kadin gezmesi yaptim bendee sonrada yine kendim geldimm

Leen sorma gece geldim killatacadim hacer zillisini uyutamda oyle dedim emzirecektim pijamami giyene kadar besigine koydum hafifyuksek bi yastiga ziili sen yattigin yerden kalk otur besikte sallaninca agiz assagi besigin kenarina dustu kafa daank odum koptu morarmadi allahtan cok agldi ve sustramaddim gelemedim geri

merhaba kızlar nasılsınızzz
geçmişi okuyacaktım yarım kaldı çünkü lülü mçmış onu temizleyeyim sonra dışarı çıkcazzz akşam gelirimm kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun ya:1shok: beşikten bile düşüolar nereye koycaz bunları...

ha unutmadannn tamerdeee 3-4 gündürdee acaipp bii buruunn akınıtısı vardı kii sormayınnn diştenmiş -tatlicadiarzu-

Ayy masallah sira sira dizlie insallah ya hacerde 2 gundur zor uyuyo burnu akiyo ve kafasinin arkasi terliyo acep bizimdemi cikacak ha cikti ha cikacak agzina bakmaktan biktim daha bisey yok

Pu hahhaa 3 ayri yere haa hacer daha donmiyo yavv gerci gecen babannesi isten gelince aldi odasina uzerini degismeye gitti haceride yataginin ustune koymus kolundn destek alarak agiz assagi dondu dedi ama ben gormedim daha benim yanimda yapmadi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…