kolay gelsin canım iyi temizliklerrr-tatlicadiarzu-
sağol kuzum özlem valla yarın çıkıyoz tatile tırsmıyo değilim benimkide sallanarak beşikte uyyanlardan ne yapcaz bilmiyom ama çıkıyoz yarın dua edin dönünce tecrübeleri yazarım sebamed 50 faktör aldım kısa penye şort şapka falan bakalım nasıl olcak perşembe sabahı döncez inşallah
kızlarrr burası yanıyooooo...-tatlicadiarzu-
bu sene erken geldi bu yaz... yaylaya çıksak daha hazır değil orası. temizlik filan yapılacak.. en iyisi annemlerin yanına gideyim ben..
gec kaldım anam mesaiye kusura kalmayın lülülülülülüiyi gecelr canım.siz sabah vardiyasını alacaksınız dimi. hadi git ded dinlen azcık.cemre 7 , 21 vardiyasında dimi.kaydirigubbakcemile3
ben yiyodum beeeenn delikafadulden hala yiyorum az önce demir damlalı meyvesini bitiremedi ben hüplettim cokacimcoookaslında çocuğa verdiğimiz şeylri denemek lazım.ben de çoğu zamn çok dikkat etmiyorum ama önemliymiş bak.demirin tadına baktım iyiydi.monovitin tadına baktım fwna değil.tatsız zaten.muhallebilerie zaten bakıyom.bitiremiyo bende süt olsun diye onun yerine bitiriveriyom kaydirigubbakcemile3.celenide geçtim galiba. yoksa ibolaya mı yiyodu.neyse işteee.
puhahahaaa diş gelmiiişşş alkisalkisalkis hadi sağlık mutluluk getirsin kzucuumagünaydııınn kızlarr :sm_cool:
teyzeleriii Tamerr ilk dişinii çıkardııı bugünnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ayy çokk tatlıı yaaa sırnaşık şey
2 gecedir geç uyuyordu ve uyumadan önce çok terliordu özellikle kafasıı kollarıda terliordu ....bir tane diş kaşıyıcımız var eşim yurtdışından bi setin içinde getirmişti...parmağa takılıo tamer 2 gündür hiçbir diş kaşıyıcısını almıordu uyanık olduğu sürece parmağıma takıorum diş kaşıyıcısını onu ağzına alıordu kaydirigubbakcemile3 yani 2 gündür parmağım agzındaydı tamerinn kaydirigubbakcemile3 biz üstten beklerkenn alttan çıkardııı sağ gösterip sol vurdu kaydirigubbakcemile3 alt sol dişi çıktııı oğluşumunn hihoyyyt
sağol kuzum özlem valla yarın çıkıyoz tatile tırsmıyo değilim benimkide sallanarak beşikte uyyanlardan ne yapcaz bilmiyom ama çıkıyoz yarın dua edin dönünce tecrübeleri yazarım sebamed 50 faktör aldım kısa penye şort şapka falan bakalım nasıl olcak perşembe sabahı döncez inşallah
kerem kedi pozisyonunda duruo ama ilerlemeye korkuo kaydirigubbakcemile3 bikaç güne ilerlemeye başlar:teytey:
hayırlı olsun canım.. ilk günü atlatmışsın bundan sonrası kolay artık..a.sheee başladım leylacım Şeniz
lülü beni hiç aramamışama gelince kucağıma bi atlayışı ve meme arayışı vardı görmeliydin :roflol: :asigim: :asigim:
aferin kız işte böyle..:lepi:Herife daha demedi izin verirse giderim izinde vermezse hic sorun degil zaten bulusma yeri bizim evin az ilerisinde cay bahcesi giderim haberi bile olmaz sonucta ben haceri gezdirmeye cikarinca hep geciyom orda ozellikle gitmis olacagim bi yer degil
olcaycım bende şimdi gördüm.. hepimizin başına gelebilecek durumlar. allaha emanet yavrularımız. kendini suçlama canım sen istermisin ki böyle şeyleri..:teselli:geçmişi okudum kafamçokkarıştı
OLCAY çok geçmiş olsun :çok üzgünüm: inşallah bidaha böyle bi kaza yaşamazsınız canım Allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusun :Saruboceq:
doktoruna sorma ihtimalin varsa bence sor canım..a.shayırlı aksamlar hanımlar bişey soracağım ben şimdi ilaç içsem feyzayı nezaman emzirebilirim. içeceğim ilaç hamilelere ve emzirenlere önerilmiyor. akşam içsem sabaha kadar emzirmesem olurmu?
oo maşallah tamere..günaydııınn kızlarr :sm_cool:
teyzeleriii Tamerr ilk dişinii çıkardııı bugünnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ayy çokk tatlıı yaaa sırnaşık şey
2 gecedir geç uyuyordu ve uyumadan önce çok terliordu özellikle kafasıı kollarıda terliordu ....bir tane diş kaşıyıcımız var eşim yurtdışından bi setin içinde getirmişti...parmağa takılıo tamer 2 gündür hiçbir diş kaşıyıcısını almıordu uyanık olduğu sürece parmağıma takıorum diş kaşıyıcısını onu ağzına alıordu kaydirigubbakcemile3 yani 2 gündür parmağım agzındaydı tamerinn kaydirigubbakcemile3 biz üstten beklerkenn alttan çıkardııı sağ gösterip sol vurdu kaydirigubbakcemile3 alt sol dişi çıktııı oğluşumunn hihoyyyt
işte beni düşündüren konu da bu.. o yüzden otel tatilinden korkuyorum.ela da beşiğinde uyumak istiyor devamlı.. beşikte taşınmaz ki oralara.. bir de çorbalarını hazırlamak filan hergün de kavanoz mama verilir miki.. amann ne bilimm ne zor işler ya..-tatlicadiarzu-kızlar ya şu tatil işi beni düşündürüyo
keremi biliosunuz salıncağında uyyo başka biyerde uyumuo geçen annemler geldiğinde yenişehirdeki akrabalara gittiğimizde elde ayakta hiçbisekilde uyumadı akşama kadar...okadar uykusuz haliyle arabayla dönerken bile uyumadı eve geldik salıncağa yattı anında uyudu...şimdi havalarda ısındı onun içinde de daralıo bunalıo unutturmam lazım salıncağı ama nasıl:uhm: sabah iyice uykusu geldi normal beşiğine yatırdım emziğini verdim çıktım uyumadı söylendi yastıkla oynadı artık beşiğinin kenarlığını falan söküp kafasına geçirmiş koluna ipini dolamş ...mecbur yine salıncakta salladım uyudu
ee tatile gidersek orda da rezil etcek bizibiran önce salıncağı unutturmam lazım ama zor görünüo
zaten tatil işi de sakat araba aldık ya borçluyuz die eşim gitmeyelim diodu ama benim gitmek istediğimi bilio(balayına kışın çıktığımız için bişey anlamadık geçen yıl)
akşam soruo tatil için yer araştırıomusun die yok dedim gitmeyelim dediğinden beri bakmıomsengözlerimebaksanab sen gitmek istiosun bak biyerler de gideriz dedi yerimseniben
ama keremle ne ederiz bilmem abimlerle gitme durumu da olabilir 2çocukla o da zor olur ama yanlız olmaktan iidir :uhm:
ay negüzel yaaaa alkisalkisalkis o kadar sevimli oluyor ki emekleyen bebek :asigim: tabi bişeyi cok istediğim için cemre emeklemez kötükedihüso emzik emen bebeklerede cok cici oluo diodum nitekim cemre emmedi :mymeka: özlem karısı özel bişe yaptınızmı keremin emeklemesi iiçn?hani topuklarından falan iktirdinizmi?
ben de eurovision a bayilirim...ama bize pahaliya mal oluyor..:) surekli oy atmaktan...
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, destina4+, kimselerbilmez+, Miy+, nurce+, WaterLilly+
allaaaşkınıza bu kadar insansınız ne konusmuonuz len Çok üzgünüm çoook
aaaahhh leylaaa aaahh sen olaydın kıllatırdın şimdi sayfaları peeeyyyy
Selamm ben geldimm eluu gesmeye gittim kizlar 1 bucuk yil sonra ilk defa tek basima minubuse binip gezmeye gitti ayy cok mutluyum bee bi guzel oldu ki anlatamam teyzemin kirk mevlutu vardi butu sulalemi bir arada gordum desem yeridir tam bi curcuna insan icine ciktim yaa ayy kadin gezmesi yaptim bendee sonrada yine kendim geldimm
Leen sorma gece geldim killatacadim hacer zillisini uyutamda oyle dedim emzirecektim pijamami giyene kadar besigine koydum hafifyuksek bi yastiga ziili sen yattigin yerden kalk otur besikte sallaninca agiz assagi besigin kenarina dustu kafa daank odum koptu morarmadi allahtan cok agldi ve sustramaddim gelemedim geri
ha unutmadannn tamerdeee 3-4 gündürdee acaipp bii buruunn akınıtısı vardı kii sormayınnn diştenmiş -tatlicadiarzu-
keremi yıkadım uyuttum suyu çok sevio bu çocuk ya maşallah
şimdi salonun halısını silcem geçen napmış kerem sahi anlatmadım size
babanesi altını değiştircekmiş açmış bezini kirli bezi atıyım geliyim demiş banyoya gidip gelmesiyle kerem halıya mıçmış ...alt açmasında durmuo zaten anında dönüo ....bide 3bölgeye mıçmış ya dönene yapmş resmenhem sinir oldum hem güldüm babanesi silmiş ama tam çıkmamş tabi yıkamaya gitcek ama yine de silcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?