geçmiş olsun ya:1shok: beşikten bile düşüolar nereye koycaz bunları...
Kizlar hacer bide surekli kafasini kasiyo ve sacini yoluyoo sanki sac varmis gibi hele uyuyacagi zaman kulagini cekiyoo yuzunu kasiyo sacini karistiriyo kaslar dusuyo sac dagiliyo gozler kuculuyo cok komik ayni minik kedi gibi
tam yazacaktım.oğlan çağırıyo.kızlar ya şu tatil işi beni düşündürüyo
keremi biliosunuz salıncağında uyyo başka biyerde uyumuo geçen annemler geldiğinde yenişehirdeki akrabalara gittiğimizde elde ayakta hiçbisekilde uyumadı akşama kadar...okadar uykusuz haliyle arabayla dönerken bile uyumadı eve geldik salıncağa yattı anında uyudu...şimdi havalarda ısındı onun içinde de daralıo bunalıo unutturmam lazım salıncağı ama nasıl:uhm: sabah iyice uykusu geldi normal beşiğine yatırdım emziğini verdim çıktım uyumadı söylendi yastıkla oynadı artık beşiğinin kenarlığını falan söküp kafasına geçirmiş koluna ipini dolamş ...mecbur yine salıncakta salladım uyudu
ee tatile gidersek orda da rezil etcek bizibiran önce salıncağı unutturmam lazım ama zor görünüo
zaten tatil işi de sakat araba aldık ya borçluyuz die eşim gitmeyelim diodu ama benim gitmek istediğimi bilio(balayına kışın çıktığımız için bişey anlamadık geçen yıl)
akşam soruo tatil için yer araştırıomusun die yok dedim gitmeyelim dediğinden beri bakmıomsengözlerimebaksanab sen gitmek istiosun bak biyerler de gideriz dedi yerimseniben
ama keremle ne ederiz bilmem abimlerle gitme durumu da olabilir 2çocukla o da zor olur ama yanlız olmaktan iidir :uhm:
kızlar ya şu tatil işi beni düşündürüyo
keremi biliosunuz salıncağında uyyo başka biyerde uyumuo geçen annemler geldiğinde yenişehirdeki akrabalara gittiğimizde elde ayakta hiçbisekilde uyumadı akşama kadar...okadar uykusuz haliyle arabayla dönerken bile uyumadı eve geldik salıncağa yattı anında uyudu...şimdi havalarda ısındı onun içinde de daralıo bunalıo unutturmam lazım salıncağı ama nasıl:uhm: sabah iyice uykusu geldi normal beşiğine yatırdım emziğini verdim çıktım uyumadı söylendi yastıkla oynadı artık beşiğinin kenarlığını falan söküp kafasına geçirmiş koluna ipini dolamş ...mecbur yine salıncakta salladım uyudu
ee tatile gidersek orda da rezil etcek bizibiran önce salıncağı unutturmam lazım ama zor görünüo
zaten tatil işi de sakat araba aldık ya borçluyuz die eşim gitmeyelim diodu ama benim gitmek istediğimi bilio(balayına kışın çıktığımız için bişey anlamadık geçen yıl)
akşam soruo tatil için yer araştırıomusun die yok dedim gitmeyelim dediğinden beri bakmıomsengözlerimebaksanab sen gitmek istiosun bak biyerler de gideriz dedi yerimseniben
ama keremle ne ederiz bilmem abimlerle gitme durumu da olabilir 2çocukla o da zor olur ama yanlız olmaktan iidir :uhm:
Ama varya hacere dun cok sasirdim yattigi yerden nasil kalkti oturdu hala sasiyom normal yattigi yastiktan hafif yuksekti boyle kafasini kaldiriyodu da ben kolple kalkip oturacagini hic akil etmedim tam pijamami giyiyodum aynadan gordum anaa kalkti dedim arkami donmemle onune dogru besigin kenarina ucmasi bir oldu besik haraket etmese oyle otururduda besik sallandigi icin dengede duramadi dustu
15 gün önce halamın kızı evlendi 2 mayısta ANTALYA' ya gittik düğünün ertesi sabahıydı DERİN' ime çay döküldü kıslar yandı yavrum ya ben üzerindekileri yırtarcasına çıkarırken bu bi avaza bağırıyor ama nasıl biliyomusunuz kızlar vücuduna baktım çok şükür bi şey yok derken başımı yüzüne bi çevirdim sol yanağından çaylar aşağıya doğru süzülüyor bi baktım ben korktuda ağlıyo heralde derken meğer asıl darbeyi yüzü almış buz koyduk hemen tabi buzla bi güzel kızardı kızarıklık geçsin diye bekledik devlet hast.götürdük pazar günü özel hast.kim olur düşüncesiyle bi de oraları bilmem etsem hangi hast iyidir bilmem neyse orda bi krem sürdüler adını istedim sanki devlet sırrı vermediler kızdım köpürdüm ben alayımda tekrar sürerüm diye soruyorum dedim gerek yok bi kere yetecek dediler neyse yavrum 2 gün sonra kızarıklığını nihayet bitirdi sağ taraf iyileşti çok şükür ama geçen cmt günüde analar gününden 1 gün önce b sefer sağ tarafına çalıştım yavrumun bu seferde pusetten düşürdüm kızlar çok fenayım sormayın CELEN sen bilin gitmediysen bile duymuşundur OPTİMUM' a gittik AVM alışveriş yaptık migros poşetleri pusetin kolundaydı koca arabayı arka arka yanaştırdı nasıl bir salaklıksa bagajı açacağım derken pusetin kolunu bıraktım bi anlık oldu işte ben çok kötü bi anneyim tabi ağırlık DERİN' imin uçmasına sebep oldu oğlumun uçusu gözümün önünden hiç gitmedi 3-4 gün dünden beri biraz iyiyim ben çok kötü bir anneyimsenağlamaçok üzgünüm kızlar çok tam 1 saat ağladı yavrum burnu kanadı dr.götürmedik eve geldik buz koyduk daha beter ağladı kudurdu yavrum çok canı yandı ya ne sarıldım kendime ne kızdım kızlar neler saydım kendime ALLAH BENİ KAHRETSİN bile dedim ama inanın bana kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim nasıl canım acıdı iç parçalandı sormayın burnu kıpkırmızı oldum ama çok şükür dün-bugün iyi morluklarda geçiyor bin şükür algılamasında felan hiç bi şey olmadı yani olumsuz bişey nazara geldi yavrum aman ne diyorum ya dikkatsizliğin,salaklığın adı nazar sığınma politakası başınzı ağrıttım dinlediğiniz için sağolun işte böyle İBOLYA' m CELEN' im ömrümden ömür gitti kötü bi anneyim ben hem kötü hem beceriksiz hem acemi ya ne derseniz diyin işte bu korku bana yettizatensenağlamasenağlamasenağlama
Ama varya hacere dun cok sasirdim yattigi yerden nasil kalkti oturdu hala sasiyom normal yattigi yastiktan hafif yuksekti boyle kafasini kaldiriyodu da ben kolple kalkip oturacagini hic akil etmedim tam pijamami giyiyodum aynadan gordum anaa kalkti dedim arkami donmemle onune dogru besigin kenarina ucmasi bir oldu besik haraket etmese oyle otururduda besik sallandigi icin dengede duramadi dustu
:ecrin_bebek:ilk inciniz hayırlı uğurlu olsun.darısı eylülle cemreye inşallah.yavruların hastalıktan kıçları doğrulmuyo biz dişe bağlıyoz ama yok daha hiç bişiiiigünaydııınn kızlarr :sm_cool:
teyzeleriii Tamerr ilk dişinii çıkardııı bugünnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ayy çokk tatlıı yaaa sırnaşık şey
2 gecedir geç uyuyordu ve uyumadan önce çok terliordu özellikle kafasıı kollarıda terliordu ....bir tane diş kaşıyıcımız var eşim yurtdışından bi setin içinde getirmişti...parmağa takılıo tamer 2 gündür hiçbir diş kaşıyıcısını almıordu uyanık olduğu sürece parmağıma takıorum diş kaşıyıcısını onu ağzına alıordu kaydirigubbakcemile3 yani 2 gündür parmağım agzındaydı tamerinn kaydirigubbakcemile3 biz üstten beklerkenn alttan çıkardııı sağ gösterip sol vurdu kaydirigubbakcemile3 alt sol dişi çıktııı oğluşumunn hihoyyyt
Selam millet.4 saattir mesaj yazmaya ugrasiyom cepten cok zor len.Beni unumayin yakinda geliyim
merhabalar biraz geç kaldım galiba sabah ezanı okunuyorkaydirigubbakcemile3
akşam 21.30 gibi uyudum babası keremi uyutuodu sıcaktan uyyamıo çocuk ya atletle yatırdık ...bugün tişört giymeye başladı kısa kollu bir deee ellerini ve poposunu kaldırıp sürünme pozisyonuna geçmeye başladı keroşum:teytey:
canm bugün öğle arasında gittim bime ama almadım made in prc yazıodu yani çin malı...metrodan aldığmız iyi çıkmıştı o da bu fiyatlardaydı ondan alcam yine saolŞeniz
buarada arı mama bimde 1.85 ben burdaki şaypadan 2.25e alıodum ...bide celen milupa görmedim bimde herobaby vardı....hoş adamlar cumaya gitcekmiş kapatcaz dediler apar topar çıktık arkadaşla...Çok üzgünüm çoook
canım çok sevindim lülü sorunsuz atlatmış ilk günü...dedim sana kafamızda büyüttüğümüz kadar zor olmuo kaydirigubbakcemile5
ilk adım ayakkabısı varmış ondan alcam en azından dışarı çıkarken giyer evde çıplak denemeler yapar ....güneş kremi bakcam h.sonu bende çok yakıo bursanın sıcağı dasengözlerimebaksanab
hadi ya bebek şampuanı yakar mı hiç :1shok:
nasılmış o tariflerrrşu diyet işini bi türlü beceremedim 2gün devam edip sonra eski usule dönüorum cokacimcoook
günaydııınn kızlarr :sm_cool:
teyzeleriii Tamerr ilk dişinii çıkardııı bugünnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ayy çokk tatlıı yaaa sırnaşık şey
2 gecedir geç uyuyordu ve uyumadan önce çok terliordu özellikle kafasıı kollarıda terliordu ....bir tane diş kaşıyıcımız var eşim yurtdışından bi setin içinde getirmişti...parmağa takılıo tamer 2 gündür hiçbir diş kaşıyıcısını almıordu uyanık olduğu sürece parmağıma takıorum diş kaşıyıcısını onu ağzına alıordu kaydirigubbakcemile3 yani 2 gündür parmağım agzındaydı tamerinn kaydirigubbakcemile3 biz üstten beklerkenn alttan çıkardııı sağ gösterip sol vurdu kaydirigubbakcemile3 alt sol dişi çıktııı oğluşumunn hihoyyyt
ay negüzel yaaaa alkisalkisalkis o kadar sevimli oluyor ki emekleyen bebek :asigim: tabi bişeyi cok istediğim için cemre emeklemez kötükedihüso emzik emen bebeklerede cok cici oluo diodum nitekim cemre emmedi :mymeka: özlem karısı özel bişe yaptınızmı keremin emeklemesi iiçn?hani topuklarından falan iktirdinizmi?
merhaba kızlarrr
bugün ilk iş günümdü delikafadulden allaha şükür çok iyi geçti hiç korktuğum gibi değildilülü de hiç aramamış beni saolsun kaydirigubbakcemile3 herzamankinden daha uslu durmuş kaydirigubbakcemile3 diyorum size bu bebelerin bize gıcığı var kaydirigubbakcemile3
biz bugün 7 aylık oldukkkk :asigim::asigim::asigim:
şimdi işim var çıkmam lazım gece halay çekeriz :roflol:
ilk iş günün hayırlı uğurlu olsun.inşallah lülüşüm hep böle sakin olur.bakıcı mı tuttunuz yoksa aileden biri mi bakıyo şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?