2008 Ekim Anneleri

Ama varya hacere dun cok sasirdim yattigi yerden nasil kalkti oturdu hala sasiyom normal yattigi yastiktan hafif yuksekti boyle kafasini kaldiriyodu da ben kolple kalkip oturacagini hic akil etmedim tam pijamami giyiyodum aynadan gordum anaa kalkti dedim arkami donmemle onune dogru besigin kenarina ucmasi bir oldu besik haraket etmese oyle otururduda besik sallandigi icin dengede duramadi dustu

geçmiş olsun ya:1shok: beşikten bile düşüolar nereye koycaz bunları...

Sagol teyzesii kerosta emekleme cabalarindaymis massallh karsi komsumun kizi da temmus dogumlu daha hic tik yok desteksiz oturuyo onune uzaniyo kedi pozisyonuna gecmiyo hic masllah kereme ama benim gorumcem 9 aylik yurmuss 2tane abisi var iste esim kaynim surekli dolastirilarmis elinden tutup alismis galiba bide cok komik elime bi ip verirlermis ipi cekerlermis bida ipten tutar abisi cekti yurur gidermis

Kizlar hacer bide surekli kafasini kasiyo ve sacini yoluyoo sanki sac varmis gibi hele uyuyacagi zaman kulagini cekiyoo yuzunu kasiyo sacini karistiriyo kaslar dusuyo sac dagiliyo gozler kuculuyo cok komik ayni minik kedi gibi

Kizlar hacer bide surekli kafasini kasiyo ve sacini yoluyoo sanki sac varmis gibi hele uyuyacagi zaman kulagini cekiyoo yuzunu kasiyo sacini karistiriyo kaslar dusuyo sac dagiliyo gozler kuculuyo cok komik ayni minik kedi gibi

bunun aynısını benim oğluşumda yapıyo. şimdi uyandı , bekliyorum baklaım beni ne zamn çağıracak.

tam yazacaktım.oğlan çağırıyo.

al benden de o kadar ben haziranın 15inde gidiyorum annemle annemlerin yazlığı var balıkesir altınolukta ordada deniz imkanı yok ısınmaz çocuğu soğuk denize nasıl sokacam bilmiyorum zaten huysuz hele bu aralar .en çok korktuğum ise yol .arabada durmuyor sıkılıyor 7 saat naparız bilmiyorum şimdi mekan değişikliğide olacak bütün düzeni alt üst olcak huyu suyu değişecek amann ne biliyim rahat olmak lazım aslında bunları düşündüğümde insanın tatile gidesi gelmiyor akışına bırakacaz

ben geldimmm

güneş kremi biz chicco losyon kullanıyoruz.. chicco krem almıştım ama sürmesi çok zor, ben kendi yüzüm için de sebamed losyon kullandığım için lülüye de losyonunu aldım tavsiye ederim sürmesi çok kolay oluyor.. 50 faktör tabiki..

şampuan mutlaka denemelisiniz bence göz yakıp yakmadığını bilmek lazım a.s mesela ben eylüle ilk doğduğu zaman sebamed almıştım ama denedim tabii nasıl yaktı gözlerimi hemen bıraktım chicco aldım hem süper kokuyo hastayım kokusuna hem de hiç göz yakmıyo..

maşallah yaman kız hacerkaydirigubbakcemile2

olcayımm derinime çok çok geçmiş olsun.sen çok iyi bir annesin inan.sen bunları isteyerek,bebeğinin gözünün içine baka baka yapmadın.kaza oldu.asıl kötü anneler o masum,hiç bişiden haberi olmayan yavruların gözünün içine baka baka zarar verenlerdir.Allah'ım yavrularımızı,ve diğer yavruları zalimlerin elinden korusun.Allah'ım öyle insanlara bu duyguyu hiç yaşatmasın çünkü kıymetini bilmiyolar.sen dünyanın en iyi annesisinnn:1hug:

maşallah hacerimizeelen bu çok yakında yürür bak ben saa söyleyim.ahanda çizdim bak şurayalaelaelaelaelae:roflol:

:ecrin_bebek:ilk inciniz hayırlı uğurlu olsun.darısı eylülle cemreye inşallah.yavruların hastalıktan kıçları doğrulmuyo biz dişe bağlıyoz ama yok daha hiç bişiiii

teşekkürler özlem a.s.

amaninnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis ayy ne şeker olmuşturrr canım benimmm :asigim: darısı başımıza merancımmm

aynen yaa kesin eylül de emeklemicek

geeçmiş olsun leylacımm :çok üzgünüm:

ilk iş günün hayırlı uğurlu olsun.inşallah lülüşüm hep böle sakin olur.bakıcı mı tuttunuz yoksa aileden biri mi bakıyo şimdilik

biz bugün 7 aylık oldukkkk :asigim::asigim::asigim:

şimdi işim var çıkmam lazım gece halay çekeriz :roflol:

ilk iş günün hayırlı uğurlu olsun.inşallah lülüşüm hep böle sakin olur.bakıcı mı tuttunuz yoksa aileden biri mi bakıyo şimdilik

akrabamız bakıyo dört aydır yanımızda zaten bizde kalıyor ve lülü ona çok alıştı ben de çok memnunum daha iyisi olamazdı çok şükür en büyük sorunumuz çözüldü yani alkisalkisalkis düşünsene beni hiç aramamış çünkü onu çok seviyo kaydirigubbakcemile3

yavrum.aklı ermiyo da o yüzden.biraz daha aklı ersin peşinden ağlamaya başlar anne beni de götüüüüüüü:roflol:

off ya olcay geçmiş olsun şimdi eylülün alıntısında gördüm çok çok geçmiş olsun derine ya kendini suçlama bir anda oluo bu tip kazalar.allah korusun bütün yavrularımızı
bu aralar kerem de otururken yada emeklemeye çalışırken kafasını yere vuruo nasıl ağlıo canları pek tatlı kuzularımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…